Φόβος για Mesulid - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Τι κακό φοβάσαι ότι θα πάθεις από το mesulid;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Τι κακό φοβάσαι ότι θα πάθεις από το mesulid;
    Ολα τα κακά χαχα! Φτάνει που αναφέρθηκε σε έμφραγμα και εγκεφαλικό εκει Τελος!

Senior Member
    Όταν έχεις τέτοιους φόβους δεν μπορώ με λογικά επιχειρήματα φυσικά να σε ηρεμήσω, αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι θα κυκλοφορούσε αν έπαιρνες ένα-δυο χάπια και πάθαινες έμφραγμα κι εγκεφαλικό;

ntinti
    Guest
    Misulid ξέρεις πόσα κουτιά πήρα πριν καιρό για την μέση ?
    Αναγκαστικά γιατί ήμουν χειρουργημένη...Δεν έπαθα τίποτα απλά έχουν βγάλει έρευνα ότι η μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά....
    Εγώ ευτυχώς δεν έπαθα κάτι αλλά τώρα έχουν βγει πολλά τις ίδιας κατηγορίας αντιφλεγμονώδη ....Το αλγκοφρεν είναι τα πιο ελαφριά στην κατηγορία του για αυτό μπορείς να παίρνεις μέχρι τρία.

Υπομονή και εύχομαι γρήγορα να σε πιάσει η αντιβίωση ,άσχημο πράγμα ο πονόδοντος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Όταν έχεις τέτοιους φόβους δεν μπορώ με λογικά επιχειρήματα φυσικά να σε ηρεμήσω, αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι θα κυκλοφορούσε αν έπαιρνες ένα-δυο χάπια και πάθαινες έμφραγμα κι εγκεφαλικό;
    Εχω τέτοιους φόβους ναι και το μυαλό μου γεννάει πολλές φορές πραγματα απο μονο του όταν παίρνω ενα τέτοιο φάρμακο! Μπορεί να ειναι πολυ σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις αλλα δεν παύει να υπάρχει η πιθανότητα και αυτο φτάνει για μενα! Τουλάχιστον ξερω τον εαυτό μου και το αποδέχομαι. Πολλοί άνθρωποι το έχουν αυτο μη νομίζεις! Περιμένω να δράσει η αντιβίωση τωρα. Το μονο κακό ειναι οτι με πεθαίνει στον πόνο όταν ξαπλώνω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοιμηθω. Έβαλα δυο μαξιλάρια τα σήκωσα πιο πάνω αλλα παλι τιποτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Misulid ξέρεις πόσα κουτιά πήρα πριν καιρό για την μέση ?
    Αναγκαστικά γιατί ήμουν χειρουργημένη...Δεν έπαθα τίποτα απλά έχουν βγάλει έρευνα ότι η μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά....
    Εγώ ευτυχώς δεν έπαθα κάτι αλλά τώρα έχουν βγει πολλά τις ίδιας κατηγορίας αντιφλεγμονώδη ....Το αλγκοφρεν είναι τα πιο ελαφριά στην κατηγορία του για αυτό μπορείς να παίρνεις μέχρι τρία.

Υπομονή και εύχομαι γρήγορα να σε πιάσει η αντιβίωση ,άσχημο πράγμα ο πονόδοντος....
    Δεν εισαι η μόνη. Πολλοί γύρω μου μου έχουν πει οτι το έπαιρναν αυτο το φάρμακο Ειδικα για πονόδοντο η για την μέση. Απλά το κακό με μενα ειναι πως και τιποτα να μη κανει εγω θα νομιζω οτι κατι επαθα! Ηδη με αυτα που παίρνω νομιζω οτι ειναι πολλα και θα πάθω κατι! Ας ελπίσουμε να γινει κατι με την αντιβίωση γιατι ακομα μια μερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου! Θα περάσει και αυτή η μερα και αν δεν δω αποτέλεσμα θα παρω τον γιατρο μου όπως μου ειπε και μαλλον θα χρειαστεί να παω για να το φτιάξει!

Senior Member
    Σηκώθηκα πριν κιγο απο το κρεβάτι ζαλίζομαι τρέμουν τα πόδια μου ειμαη χαλια δεν τρωω παίρνω μονο χάπια το δόντι εξακολουθεί να πονάει και ειμαι μονος στο σπιτι! Πραγματικά θα τα τινάξω τιποτα δεν παει καλα με το κωλοδοντο

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Σηκώθηκα πριν κιγο απο το κρεβάτι ζαλίζομαι τρέμουν τα πόδια μου ειμαη χαλια δεν τρωω παίρνω μονο χάπια το δόντι εξακολουθεί να πονάει και ειμαι μονος στο σπιτι! Πραγματικά θα τα τινάξω τιποτα δεν παει καλα με το κωλοδοντο
    Ότι χειρότερο κανεις στον οργανισμό σου .
    Ξέρω είναι δύσκολο να φας αλλά Κάνε κάτι μαλακό καμία σουπιτσα ,δεν κάνει με άδειο στομάχι τόσα φάρμακα....
    Στο τέλος θα φτιάξεις το δόντι σου και θα χαλάσεις το στομάχι σου.

Senior Member
    Υπάρχουν και πιο άμεσες λύσεις για να μην πονάς μέχρι να σε πιάσει η αντιβίωση..Γιατί δεν ρωτας τον γιατρό σου για niflamol?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Την έπαιρνα όπως ειπα για αρκετό καιρο και με πειραξε. Και δεύτερον η augmentin εχει και κατι ακομα και ειναι πιο δυνατή!
    Δεν νομίζω να έφταιγε η αντιβιωση,οπως το περιγραφεις κρίση πανικου θα ήταν. Αν ηταν να σε πειραξει,θα σε πειραζε απο το πρώτο χαπι.

Εγώ το augmentin το επαιρνα για μια βδομάδα. Μου έκανε ταχύπαλμιες αλλά όχι κατι εξτριμ,κυρίως επειδη μου ανακατευε το στομάχι.

Αυτή που είναι να παρω τώρα έχει διαφορετική ουσία και φοβαμαι μηπως είμαι αλλεργικος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Υπάρχουν και πιο άμεσες λύσεις για να μην πονάς μέχρι να σε πιάσει η αντιβίωση..Γιατί δεν ρωτας τον γιατρό σου για niflamol?
    Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε να συνεχίσω αυτο το μοτίβο και οτι πρέπει μα περάσουν τουλάχιστον μερικές μερες με αντιβίωση για να μπορέσει να μου ανοίξει το δόντι! Το νιφλαμολ δεν με βοήθησε παλιότερα αλλα δεν ξερω θα τον ρωτήσω. Τα φάρμακα με έχουν διαλύσει όπως και η αυπνία και του οτι δεν τρωω! Θα περάσει που θα παει. Θα παρω προπολη η οποία βοηθάει πολυ με τον πόνο στο δόντι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Δεν νομίζω να έφταιγε η αντιβιωση,οπως το περιγραφεις κρίση πανικου θα ήταν. Αν ηταν να σε πειραξει,θα σε πειραζε απο το πρώτο χαπι.

Εγώ το augmentin το επαιρνα για μια βδομάδα. Μου έκανε ταχύπαλμιες αλλά όχι κατι εξτριμ,κυρίως επειδη μου ανακατευε το στομάχι.

Αυτή που είναι να παρω τώρα έχει διαφορετική ουσία και φοβαμαι μηπως είμαι αλλεργικος.
    Μου το είπαν στο νοσοκομείο απο τις εξετάσεις αίματος οτι ο συνδιασμος με τα αντιφλεγμονώδη και οτι τα έπαιρνα καιρο δημιούργησαν αυτή τη κρίση! Η ταχυπαλμία ήταν παρά πολυ γρήγορη απο μόνη της αλλα με τον φόβο εγινε χειρότερη! Ρώτησε τον γιατρο σου πριν πάρεις οτιδήποτε. Εγω εμπιστεύομαι τον οδοντίατρο μου και γιαυτο παίρνω την αντιβίωση και ολα αυτα που παίρνω! Μου ειπε οτι ειναι σε έξαρση τωρα ο πονοδοντος γιαυτο πονάω τοσο! Σε μερικές μερες 1-2 ακομη θα τον ξαναπάρω να του πω πως παω. Πρέπει να περάσουν κάποιες μερες με την αντιβίωση για να μπορέσει να ανοίξει το δόντι. Και αυτο μου το είπαν και αλλο γιατροί! Πολυ ύπουλο πράγμα το δόντι και πολυ δύσκολο!

Senior Member
    Ότι χειρότερο κανεις στον οργανισμό σου .
    Ξέρω είναι δύσκολο να φας αλλά Κάνε κάτι μαλακό καμία σουπιτσα ,δεν κάνει με άδειο στομάχι τόσα φάρμακα....
    Στο τέλος θα φτιάξεις το δόντι σου και θα χαλάσεις το στομάχι σου.
    Προσπάθησα χθες και έφαγα ενα γιαούρτι ολη μερα. Δεν αντέχεται πραγματικά! Έπινα νερό για τα φάρμακα και ακουμπούσε η γλώσσα και πονούσε τρομερά! Δεν ξερω τι θα κανω. Θα φάω καμια σουπα αν και παλι το ίδιο ειναι αλλα θα κανω υπομονή! Ελπίζω να βοηθήσει η προπολη στον πόνο για να μπορέσω σημερα να κοιμηθω!

ntinti
    Guest
    Προσπάθησα χθες και έφαγα ενα γιαούρτι ολη μερα. Δεν αντέχεται πραγματικά! Έπινα νερό για τα φάρμακα και ακουμπούσε η γλώσσα και πονούσε τρομερά! Δεν ξερω τι θα κανω. Θα φάω καμια σουπα αν και παλι το ίδιο ειναι αλλα θα κανω υπομονή! Ελπίζω να βοηθήσει η προπολη στον πόνο για να μπορέσω σημερα να κοιμηθω!
    Προσπαθησε αυτο που τρως να μην ειναι ουτε πολυ κρυα ουτε πολυ ζεστα για να μπορείς να τα υποφέρεις!
    Πάρε ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να πονάς λιγότερο και το κυριοτερο να τρως έστω και μικρότερα γεύματα με τόσα χάπια που πέρνεις.
    Μάλλον έχεις κάνει καλό απόστημα Και μεχρι να σε πιάσει θα σε ταλαιπωρήσει.

Senior Member
    Προσπαθησε αυτο που τρως να μην ειναι ουτε πολυ κρυα ουτε πολυ ζεστα για να μπορείς να τα υποφέρεις!
    Πάρε ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να πονάς λιγότερο και το κυριοτερο να τρως έστω και μικρότερα γεύματα με τόσα χάπια που πέρνεις.
    Μάλλον έχεις κάνει καλό απόστημα Και μεχρι να σε πιάσει θα σε ταλαιπωρήσει.
    Δεν εχει κανει καθόλου απόστημα ακομη. Ίσως επειδή πηρα την αντιβίωση έγκαιρα αλλα πονάει παρά πολυ. Σίγουρα θα θελει απονεύρωση γιατι δεν βλέπω κάποια τρύπα στο δόντι αλλα δεν μπορώ να δω και καλα. Ειναι πίσω το δόντι στην άνω γνάθο όποτε δύσκολα θα φανεί. Αν δεν παω στον γιατρο δεν γίνεται τιποτα. Απλά μου ειπε να τον παρω αυριο γιατι δεν κανει να το ανοίξει χωρίς να παρω κάποιες μερες αντιβίωση. Λογικά για τα μικρόβια και να μη πριστει το δόντι! Η μεγαλύτερη μου ταλαιπωρία ανέκαθεν ήταν τα δοντια. Και δεν ειναι πολλα 3 σφραγίσματα έκανα τοτε που ήμουν φαντάρος είχα παρατήσει εντελώς τα δοντια μου και μετα πηγα Γερμανία σε ελληνίδα γιατρο όπου και μου τα κατέστρεψε και σε μενα αλλα και στη μάνα μου. Όταν γύρισα Ελλάδα άρχισε να πονάει το ενα το απονεύρωσα μετα μου έφυγε το σφράγισμα απο το αλλο και τωρα το αλλο που σφράγισε πονάει! Μου το ειπε εδω ο οδοντίατρος οτι μου τα σκάλισε! Τι να πω πραγματικά τα δοντια ειναι επικίνδυνο πράγμα και ταλαιπωρούν πολυ! Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο μαρτύριο! Δε μπορεις να φας δεν μπορεις να κοιμηθείς ούτε να πιεις νερό και παίρνεις χάπια να μη πονάς αλλα παλι πονάς!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast