Update - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80

Thread: Update

Senior Member
    Tι νοημα εχει να κανεις τον ντετεκτιβ; Διαβασε καποια ιατρικη εγκυκλοπαιδεια. Θα αναφερει τις αιτιες αιφνιδιου θανατου.

(ντετεκτιβ ασθενειων. Καλο επαγγελμα! Αλλα και ιδεα για πρωταγωνιστη βιβλιου. Ενας τυπος ποε επαιρνε τηλεφωνα και διερευνουσε τα αιτια θανατων. Απο χομπυ. Ωσπου ξεσκεπασε μια συνωμοσια... Τι λες θα πουλαγε μια τετοια ιστορια; Βγαινουν λεφτα απ' τα βιβλια; )

Antonis8
    Guest
    Δεν εχει καθόλου λεφτά η λογοτεχνία,εκτός κι αν είσαι η Δημουλιδου ή κάποιος ανάλογος.

Δεν είναι ότι έχει κάποιο νόημα να κάνω τον ντετέκτιβ έχω ονως αγχωθει γιατί έχω συχνά παρομοια συμπτωματα και θέλω να καθησυχασω τον εαυτό μου. Αλλά τα ρεπορταζ είναι ατελή. Τώρα διαβαζω ότι είχε επισκεφτει πριν μέρες γιατρό γιατί είχε νιώσει έντονο πόνο στο στήθος, άρα είχε μέρες τα εν λόγω συμπτωματα. Να ήταν θρομβος? Η ραγδαία δυσνοια μπορεί να ειναι κάτι τέτοιο. Δεν μας λένε καν τι ειδικότητας γιατρό επισκεφτηκε. Αν πηγε σε καρδιολογο σίγουρα του έγινε τριπλεξ. Πηγε άραγε σε πνευμονολογο φοβούμενος κορωνοιο και εκείνος τον ακροαστηκε και δεν διαπιστωσε τιποτα; Πολλα τα ερωτήματα. Και νιώθω κι εγώ βάρος και πόνο στο στήθος και στην πλατη εδώ και μέρες.

Ηρθα στης γιαγιάς μου να κοιμηθω εδώ, αλλά μου εσπασε ήδη τα νεύρα γιατί καθεται και διώχνει τις γάτες απο την αυλή της.

Senior Member
    Nαι αλλα εσενα σε πιανουν και σ αφηνουν τα συμπτωματα εδω και μηνες, οχι μερες.

Antonis8
    Guest
    Δεν με έχουν αφήσει ποτε για μεγάλο διάστημα.

Εχει έρθει μια ηλιθια στης γιαγιάς μου,νεότερη που μπορει να μεταφέρει κορωνοιο,με τα παπουτσια μες στο σπιτι και κάθονται και μιλάνε για τις γάτες και τις διώχνουν. Δεν πανε καλά. Είμαι στο τσακ να καλεσω την αστυνομία να τις συλλάβει.

Antonis8
    Guest
    Εκανα ότι μιλαω στην αστυνομία και τώρα αυτή άρχισε ένα μονολογο οτι αγαπαει τα ζώα αλλά δεν τα θέλει στην αυλή της. Ο,τι να 'ναι.

Senior Member
    Χαχαχα! Μικρος ειχα γινει φιλος με μια γειτονισσαγιαγια στο χωριο και ανοιγα το ψυγειο της και επαιρνα τυρι και το εδινα στις γατες. Δε με μμαλωνε ποτε! Ηταν πραγματικη φιλη μου αυτη η γιαγια και καθε απογευμα πηγαινα στην αυλη της. Δυστυχως ο πατερας μου μου απαγορευσε τις διακοπες. Την ξαναειδα στην κηδεια του, οταν ημουν 29. Με θυμηθηκε και ρωτησε με χαρα αν ημουν εκεινο το παιδι που ερχοταν. Ντραπηκα να της μιλησω παραπανω αλλα ηθελα.

Antonis8
    Guest
    Είναι ωραίο να έχεις καλές αναμνήσεις με καποιους ανθρωπους που αποτελουν εξαίρεση της γενικοτερης σκατοψυχιας. Στα χωριά οι περισσότεροι κάτοικοι είναι εμπαθεις και κακοτροποι. Εμένα με έχουν όλοι στη μπουκα λόγω των γατών, λες και πριν δεν είχε γάτες το χωριό. Αλλά ελάχιστα με ενδιαφέρει πλεον, παιζω ευχαριστως το ρόλο του τρελού φιλοζωου δικομανη. Παντα μιλαω στις γάτες όταν τις ταιζω και με κοιτανε καλά καλά οι χωριατες. Το διασκεδαζω.

Antonis8
    Guest
    Με πιάνει πόνος ακριβώς πάνω στην καρδιά και ένα γενικό σφίξιμο και βάρος. Έχω ξαπλώσει και χαζεύω λίγο στο τάμπλετ για να κοιμηθώ. Το ραντεβού μου αύριο είναι στις τρείς. Και πριν πάω θα πρέπει να ταισω τα γατιά για να μην ξαναπηγαινω μετα στο χωριό, άρα φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι όταν τα ταιζω. Και δεν έχω ούτε το πατίνι για να είναι πιο εύκολο, με έφερε η αδερφή μου εδώ και αύριο θα με πάρει εκείνη στο γιατρό.

Antonis8
    Guest
    Έκοψα λίγο ζαναξ , ούτε καν ολόκληρο 0,25. Νιώθω ότι έχω αρρυθμία. Κάνει ντουπ νταπ η καρδιά μου και μετά έναν χτύπο κάπως ξεμπαρκο,αλλά όχι συνεχεια. Έχω και τάση για εμετό και ναυτία από την παλινδρόμηση. Τώρα φοβάμαι και με το ζαναξ μήπως με κάνει χειρότερα.

Senior Member
    Ποσα λεφτα παιρνει ο δικηγορος για μια μηνυση;
    Last edited by Ορέστης; 21-04-2020 at 10:24.

Antonis8
    Guest
    Δεν χρειάζεσαι δικηγόρο για να κάνεις μήνυση, στην αστυνομία πας και τους υπαγορευεις το τι εγινε , παραβολο 100 ευρώ εκτός κι αν είναι αυτελαγγελτο το αδίκημα,οποτε δεν πληρωνεις καν. Πρεπει να είσαι υποψιασμενος όμως γιατί οι αστυνομικοί ,ειδικά αν είναι για ζωα, τα γράφουν έτσι ώστε να αρχειοθετηθει η υποθεση.

Ούτε αν παει σε εκδίκαση χρειαζεσαι απαραιτητα πολιτική αγωγή, σου κανει ερωτήσεις ο δικαστής ,απλως δεν θα αγορευσει η πολιτική αγωγή. Καλύτερα να έχεις όμως γιατί οι δικηγόροι έχουν γνωστους στο δικαστήριο και σε παιρνουν περισσότερο στα σοβαρά. Εμένα ο πατερας μου και η θεία μου ειναι δικηγόροι αλλά την υποθεση την χειριστικα μονος μου με την αδερφή μου. Απο όσο ξέρω πάντως δεν παιρνουν πολλα για μια παρασταση σε δικαστήριο, γύρω στα 200. Σε μήνυση που μου είχαν κανει και χρειαζομουν εγγραφη απολογια,επειδη είχα μαλωσει με τον πατερα μου,πληρωσα ένα 300αρι ασκοπα γιατί η μήνυση αρχειοθετηθηκε έτσι κι αλλιώς. Ηταν η μήνυση που μου έκανε ο πρωην πρόεδρος του χωριου γιατί είχα γράψει ότι ο δήμος αδιαφορεί για τα αδεσποτα,απλα και μονο για να με κυνηγανε επι μια βδομάδα τα μπατσακια που ειχε λαδωσει ,και να αποδειχθει στο τέλος ότι δεν είχε πληρωσει το παραβολο ο διεφθαρμενος κλόουν.

Στα ασφαλιστικά μέτρα χρειαζεσαι απαραιτητα δικηγόρο αλλιώς χανεις την υποθεση γιατί δικαζεσαι σαν να μην είσαι εκεί. Επρεπε να πληρωσουμε ένα χιλιαρικο ,ενώ έγραψε ο πατερας μου τα παντα, απλως δεν ήθελε να παρασταθεί εκείνος στο δικαστήριο γιατί ντρεπόταν που τα παιδιά του είναι φιλοζωοι. Ακόμα περιμενουμε την αποφαση, δεν έχει βγει. Εχει και πιό ακριβά παραβολα , πλας οι ενορκες καταθέσεις των μαρτύρων στον συμβολαιογράφο που επίσης πληρωνεις.

Η δικαιοσύνη είναι γεμάτη παθογενειες και αντιφάσεις. Αν ξαναεκανα τα πράγματα απο την αρχή, θα προτιμουσα να τους σκασω τα λάστιχα ή να πληρωσω καποιον να του σπασει τα μουτρα.

Senior Member
    Για να κανεις αγωγη μεσω δικηγορου θες χιλιαρικο; Και αν δεν εχεις τοσα λεφτα; Οταν λες 200 ευρω την παρασταση, αν χρειαστουν πανω απο μια συνεδριασεις του δικαστηριου το ποσο πολλαπλασιαζεται, σωστα; Αν πηγαινα οτι στοιχεια ειχα σε εναν δικηγορο σχετικα με βλαβη στην υγεια που μου εκανε γιατρος, και του ελεγα "κυνηγησε τον μεχρι το τελος", ποσα λεφτα θα μου ζηταγε συνολικα;

Antonis8
    Guest
    Η κατάθεση αγωγής μαζί με την παράσταση κοστίζει 2000. Δεν γίνονται πολλες συνεδριάσεις,απλως υπαρχει η πιθανοτητα να γίνουν εφέσεις,οποτε σου ζητάει έξτρα λεφτά ο δικηγόρος. Και θα χρειαστεί να πληρωσεις και συμβολαιογράφο για να κάνουν ενορκες καταθέσεις οι μαρτυρες. Αν δεν έχεις λεφτά, πας καλύτερα μέσω της ποινικης οδού, δηλαδη καταθεση μηνυσης και όχι σε πολιτικό δικαστήριο με αγωγή.

Νεαροί δικηγόροι που δεν έχουν πολλους πελατες,παιρνουν λιγότερα. Αλλά κοστιζουν και αρκετά τα παραβολα. Επισης πρεπει να έχεις στοιχεία για να αποδειξεις αυτό που λες αλλιώς θα πληρωσεις και απο πάνω. Υπςαρχουν και δικηγόροι που εξειδικεύονται σε αυτές τις υποθεσεις απο την εμπειρια τους αρα θα έχεις μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχιας.

Senior Member
    2000; Απιστευτα ποσα! Γι αυτο υπαρχει ασυδοσια. Σε ζυγιζουν αν εχεις φραγκα και αναλιγως σου φερονται.

Senior Member
    Αντωνη ξερεις τι ειναι "hosts (hostesses)για tours και experiences" που ειδα σε μια αγγελια για εργασια;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast