Update - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80

Thread: Update

Antonis8
    Guest
    Κάτι σαν ξεναγοι ή υποδοχεις στα ξενοδοχεία. Αν ξέρεις γλώσσες σε παίρνουμε εμείς για νυχτερινό,θα γνωρισεις και τουριστριουλες.

Antonis8
    Guest
    Τελικά μου έγραψε το procolaran και το lopresor. Ευτυχώς ήμουν συμπτωματικος και πηγαν 160 οι παλμοι μου. Οι πιο χαμηλοι 44. Εκτακτες 5.

Φοβαμαι να τα ξεκινησω.

160 λογικά στν κρίση... ΜΟ πόσους είχες?

Antonis8
    Guest
    Ναι τότε ήταν αλλά μου έχει ξανασυμβει όταν έκανα δουλειές στον κηπο, οποτε δεν είναι ψευδές.

78 μέσο όρο.

Χαμηλό μο, θετικό αυτό. Καλή αρχή μ τν θεραπεία.

Antonis8
    Guest
    Σε ευχαριστώ. Φοβαμαι να την παρω, αλλά τι να γίνει. Μου ειπε οτι θα τα παιρνω μονο πρωι και δεν θα επηρεαζουν τους παλμους το βραδυ.

Θα μιλησω αυριο και με τον άλλο μου γιατρό,γιατί ο πονος συνεχίζεται και δεν ξέρω τι είναι. Ισως μυϊκός; Δεν ξέρω.

Αυτα τα χάπια δρουν και ως αγχολυτικα ως ένα βαθμό? Αφού μειώνουν τς παλμούς άρα θα χαλαρώνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Κάτι σαν ξεναγοι ή υποδοχεις στα ξενοδοχεία. Αν ξέρεις γλώσσες σε παίρνουμε εμείς για νυχτερινό,θα γνωρισεις και τουριστριουλες.
    Καλα, ξερεις οτι δεν υποχρεωνομαι σε κοσμο. Αν δεν εχει πολυ ορθοστασια θα το προσπαθησω. Ειναι στο Μοναστηρακι αυτος που εβαλε την αγγελια. Αν εχει πολυ ορθοστασια θα αναγκαστω να τα παρατησω και να κρεμασω τους ανθρωπους.

Αντωνη θα ειχα κι εγω αγχος να ξεκινησω φαρμακα για την καρδια. Ειμαι σιγουρος οτι θα σου εγραψαν χαμηλες δοσεις και οτι θα σου κανουν κι αλλο χολτερ να βεβαιωθουν οτι σε πιανουν και δεν εχουν παρενεργειες, αλλα δεν ξερω μηπως θα ηταν σοφο να στειλεις τις εξετασεις σου και σε καποιον καρδιολογο στην Αθηνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexes 93 View Post
    Αυτα τα χάπια δρουν και ως αγχολυτικα ως ένα βαθμό? Αφού μειώνουν τς παλμούς άρα θα χαλαρώνουν.
    Για το lopressor ισχυει. Τα παιρνουν μουσικοι εχω διαβασει παλαιοτερα, για να μην τρεμουν τα χερια τους. Και σκοπευτες.

Senior Member
    Ορεστη να σ οω οτι κ εγω σε τουριστικο μαγαζι δουλευω κ η ορθοστασια ειναι το χειροτερο κομματι εχω ορθοστατική ταχυπαλμία κ ενα χρονο π ειμαι εκει εσφιγγα τα δόντια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Ορεστη να σ οω οτι κ εγω σε τουριστικο μαγαζι δουλευω κ η ορθοστασια ειναι το χειροτερο κομματι εχω ορθοστατική ταχυπαλμία κ ενα χρονο π ειμαι εκει εσφιγγα τα δόντια
    Εγω εχω θεματα με τα ποδια. Παλια παθαινα και ορθοστατικη, αλλα περναγε μονη της.

Antonis8
    Guest
    Λογικα ναι, έχουν και ηρεμιστικη δραση και μάλλον δεν θα μπορω να παιρνω ούτε ζαναξ. Με αντικαταθλιπτικα μπορεις να τα παιρνεις,μου το ειπε ο καρδιολογος.

Κι εγώ φοβαμαι πολυ τα φάρμακα για την καρδιά. Θα δω τι θα μου πει αύριο και ο άλλος. Είχα ελπιδες επειδη παρουσιαζα αυτή την περιστασιακη καλυτερευση αλλά οι τελευταίες μέρες πήγαν κατά διαολου γενικά.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Καλα, ξερεις οτι δεν υποχρεωνομαι σε κοσμο. Αν δεν εχει πολυ ορθοστασια θα το προσπαθησω. Ειναι στο Μοναστηρακι αυτος που εβαλε την αγγελια. Αν εχει πολυ ορθοστασια θα αναγκαστω να τα παρατησω και να κρεμασω τους ανθρωπους.

Αντωνη θα ειχα κι εγω αγχος να ξεκινησω φαρμακα για την καρδια. Ειμαι σιγουρος οτι θα σου εγραψαν χαμηλες δοσεις και οτι θα σου κανουν κι αλλο χολτερ να βεβαιωθουν οτι σε πιανουν και δεν εχουν παρενεργειες, αλλα δεν ξερω μηπως θα ηταν σοφο να στειλεις τις εξετασεις σου και σε καποιον καρδιολογο στην Αθηνα.
    Ναι αλλά για ποτε; Γιατί ακούω η σεζόν θα διαρκέσει μονο τρεις μήνες φέτος. Ελπιζω να ανοιξουμε απο Ιούνιο βασικά.

Εχουνε ορθοστασια συνήθως αυτές οι δουλειές, αλλά θα βρεις καμιά πατεντα.

Δεν ξέρω τι διαφορά θα έκανε ένας καρδιολογος στην Αθήνα, πρεπει να βρω έναν ειδικό ,αλλά δεν ξέρω ποιον. Ισως αιματολογο που μου είπε ο εδώ γιατρός.

Ναι,μισή δόση είναι, έχω και χαμηλή πιεση. Είμαι επιφυλακτικος αλλά θα παρω και αλλες γνώμες. Ο συγκεκριμενος είναι καλός καρδιολογος παντως.

Senior Member
    Η μονη πατεντα για την ορθοστασια ειναι η καρεκλα.

Καλη τυχη σου ευχομαι. Εχω τη διαισθηση οτι σιγα σιγα τα πραγματα θα πανε καλυτερα για σενα, (και φετος η διαισθηση μου δουλευει πολυ καλα!)

Antonis8
    Guest
    Ε αν πχ εβρισκες ως ξεναγος, μια χαρα θα μπορουσες να καθεσαι ενω μιλας. Εγω στο ξενοδοχειο καθομαι συνηιως ρεσεψιον. Που κανονικα πρεπει να εισαι ορθιος ή καθιστος σε ψηλο σκαμπο. Εμεις εχουμε και ψηλο παγκο οποτε πρεπει να στεκεσαι. Εγω καθομαι ωστοσο και μια χαρα βγαζω τη δουλεια ετσι. Αλλα και ο ρεσεψιονιστ εχει πολυ τρεξιμο. Περα απο τις αφιξεις ,αναχωρησεις, κλειδια, ολο και κατι προκυπτει και εσυ εισαι αυτος που πρεπει να το αντιμετωπισει.

Μακαρι ,το ελπιζω αν κι εγώ συνήθως σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο (θάνατος, οικονομική καταστροφή, ένοχος σε όλες τις δικες κλπ )

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast