Results 16 to 30 of 80
Thread: Update
-
11-04-2020, 22:07 #16Antonis8Guest
Κοίτα,έτσι κι αλλιώς μόνος μου μένω, το θέμα είναι ότι φοβάμαι να μένω μόνος μου. Οπουδήποτε και να εμενα, αν ήμουν μαζί με άλλον,νιώθω πιο ασφαλής. Απλά στο σπίτι μου,που είναι και ερημιά τριγύρω,τρώω φρίκη γιατί αν πάθω κάτι δεν θα έχω βοήθεια από κανέναν.
Έχουμε πολλά θέματα ως οικογένεια. Η μαμά μου έχει σχιζοφρένεια, με τον πατέρα μου έχουν χωρίσει,τη φροντίζουμε εμείς. Η μεγάλη μου αδερφή είναι σκύλα, κοιτάει μόνο το συμφέρον της. Έχει θέμα και με την μεσαία,όχι μόνο μαζί μου. Και έχει μπλέξει με έναν που δεν μιλάει σε κανέναν από την οικογένεια (ούτε με τη δικιά του) και είναι προικοθήρας. Εχουμε παίξει ξύλο στο παρελθόν γιατί επιτέθηκε στην άλλη μου αδερφή.
Με τη θεία μου εχουμε δικαστήρια για περιουσίες. Ο πατέρας μου διατηρεί διπλωματική στάση απέναντι μας λόγω της γυναίκας του. Η μικρή μου αδερφή(από τον δεύτερο γάμο του) , απέχει από όλα , και κρατάει τυπικές σχέσεις με εμάς.
Γενικά παρα πολλά θέματα, που όχι, δεν λύνονται πια.
Αυτό σκέφτομαι, ότι δεν έχω κανέναν να μου σταθεί. Η μεσαία με βοηθάει σε κάποια πράγματα μεν, αλλά έχει και εκείνη θέματα και δεν το καταλαβαίνει, και επίσης κανείς δεν μου στέκεται ούτε στις κρίσεις πανικού ούτε στα θέματα υγείας. Έχει τύχει να παθαίνω κρίση πανικού (εγώ όταν παθαίνω κρίση πανικού μιμείται το έμφραγμα και ανεβαίνουν και πολύ οι παλμοί μου) ,ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα, έτυχε να έχω βάρδια στη ρεσεψιόν και η μεγάλη μου αδερφή αντί να με βοηθήσει,άρχισε να με κλοτσαει και να με βρίζει.
- 11-04-2020, 22:09 #17Antonis8Guest
Εσύ γιατί δεν μετακομίζεις; Λόγω οικονομικών ή έχεις επιφορτιστεί τη φροντίδα της μητέρας σου;
11-04-2020, 23:39 #18
11-04-2020, 23:51 #19
Πιο παλια που με επιανε δυσπνοια και ταση λιποθυμιας φοβομουν οτι θα λιποθυμισω στο δρομο και δε θα με βοηθησει κανεις οπως τα πρεζονια, που πολλες φορες βλεπω αβοηθητα σε ημιθανη κατασταση. Μια φορα ειδα εναν ανθρωπο πεσμενο κατω να εχει παθει κατι σαν επιληπτικη κριση. Αραβες προσπαθουσαν να του δωσουν νερο. Πηρα το εκαβ, με ρωτησαν αν ηταν ναρκομανης. Που θελετε να ξερω τους ειπα. Ενας ανθρωπος πεσμενος ειναι. Ευτυχως τα ξεπερασα αυτα.
Πριν εφαγα κατι σαλτσες και με επιασε πονοκεφαλος. Νιωθω το κεφαλι μου βαρυ σαν καρπουζι.
12-04-2020, 00:09 #20
Αντωνη εσυ που ξερεις απ' αυτα, πιστευεις οτι θα ειχε λογικη απο το καλοκαιρι να ανοιξουν τα ξενοδοχεια στα νησια, αλλα μονο με απευθειας πτησεις και μεταξυ τους ναυσιπλοικη συνδεση, χωρις να επιτρεπονται οι μετακινησεις απο και προς την ηπειρωτικη χωρα; Θα ηταν ενας τροπος να διατηρηθει ενα καθεστως ημικαραντινας χωρις να χαθουν τελειως τα τουριστικα εσοδα.
12-04-2020, 01:04 #21
Τσαο παιδια τι κανετε? μπηκα βραδυ καλυτερα ειναι εχει ησυχια χαχα σκεφτομαι πιο σοφα
12-04-2020, 02:05 #22
Εδω, περιμενω να κοιμηθω.
12-04-2020, 02:07 #23
Γειά! Κι εγώ προσπαθώ να κοιμηθώ, με χτύπησε μια κρίση άγχους τώρα και πήγα μέχρι το σαλόνι να ηρεμήσω και να κοιμηθώ λίγο πιο μετά..εχω κι εμβοες!
12-04-2020, 11:15 #24Antonis8GuestΤσαρτερς δηλαδή απευθείας πτήσεις,έχει κάθε καλοκαίρι, δεν νομίζω ότι αυτό θα έκανε κάποια διαφορά. Αν ανοίξει η σεζόν, δυστυχώς θα υπάρξει νέο κύμα στη χώρα και χειρότερο. Μόνο με ελέγχους στα αεροδρόμια, για πυρετό και κάποιο γρήγορο τεστ (που όμως μπορεί να δίνει ψευδή θετικά ή αρνητικά) θα μπορούσε να γίνει κάτι με ασφάλεια.
Αν δεν ανοίξουμε,είναι δύσκολα τα πράγματα βέβαια. Εγώ σκέφτομαι πως αν ανοίξουμε, καλύτερα να βάλουμε ξένο προσωπικό φέτος και να μην πηγαίνουμε καν.
12-04-2020, 11:21 #25Antonis8GuestΜε τις επαφές που είχα θεωρώ ότι κόλλησα τον ιό. Έχω έναν ελαφρύ ξηρό βήχα. Δεν ξέρω αν είναι λόγω παλινδρόμησης. Αυτός ο τελευταίος με κόλλησε,είμαι σίγουρος. Μπήκε με τα παπούτσια στο σπίτι και πάει στα επείγοντα της ιδιωτικής κλινικής. Στο νοσοκομείο τον έχουν όλοι, είχε κρούσμα σε ασθενή που νοσηλευόταν χθες. Αν κόλλησα, πάει.
Ο γιατρός μου ζήτησε την άδεια να πάρει τηλέφωνο την αδερφή μου. Του είπα οκ και της είπε ότι δεν κάνω τις εξετάσεις που πρέπει (δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάει), ότι κάνω εξετάσεις μόνος μου (ναι, γιατί ξέρω τι μου γίνεται. Μόνος μου σκέφτηκα να κάνω εξέταση για
ομοκυστεΐνη, και όντως βγήκε αυξημένη τιμή και ξαφνικά και ο καρδιολόγος και η ενδοκρινολόγος ασχολούνταν με το πώς θα τη ρίξουμε αμεσα. Άρα ήταν κάτι σημαντικό και οι υπόλοιποι γιατροί
δεν σκέφτηκαν να μου κανουν τη συγκεκριμένη εξέταση. Το ίδιο και με τη crp. Συγνώμη που σκέφτομαι πιο διεξοδικά από τους γιατρούς και ξέρω τι δείκτες να ελέγχω για την υγεία μου. Όταν θα πεθάνω ξαφνικά,θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα τα ρίξουν σε μενα, όχι στην ανικανότητα τους), ότι δεν παίρνω τα φάρμακα που μου λένε (επειδή ο μαλακας ήθελε να πάρω την ίδια μέρα δύο διαφορετικές αντιβιωσεις και μου είχε κάνει ταχυπαλμια και το στομάχι χάλια και απλα περίμενα μέχρι την επόμενη για να ξεκινήσω την άλλη αντιβίωση), ότι πρέπει να μου αλλάξει αγωγή ο ψυχίατρος (γιατί ένας ασθενής με ψυχιατρικά προβληματα δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει και να κρίνει τι είναι το καλύτερο για εκείνον. Στίγμα στα καλύτερα του) και ότι για τα υπόλοιπα να μιλήσω με τον καρδιολόγο μου. Και όταν τον ρώτησε η αδερφή μου αν μπορεί να πεθάνω από την ορθοστατική της είπε ότι δεν ξέρει.
12-04-2020, 18:15 #26
Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εχεις ορθοστατικη. Παλι καλα να λες. Εγω καθε φορα που παω σε καποιο γιατρο οχι μονο δε μου θεραπευει το προβλημα που ειχα, αλλα μου προξενει και ενα καινουριο. Το ξερεις οτι ειπα σε ορθοπεδικο να ριξει μια ματια στο γονατο μου και με τραυματισε τοσο σοβαρα που πρηστηκε και κουτσαινα 6 μηνες; Αυτα δε γινονται κατα λαθος. Μαλιστα δημιουργηθηκε οστεινο εξογκωμα. Κατα τη γνωμη μου περασε για χρυσαυγιτη - ηταν εποχη που η χρυση αυγη σερνοταν στα δικαστηρια - και καποιοι που τους αρεσει να ξεσπανε σε αδυναμους κολλουσαν ευκολα σε οποιον θελαν την ταμπελα.
Οι ιδιοι αν εβλεπαν καναν Κασιδιαρη θα του βαραγαν προσοχη..
12-04-2020, 18:38 #27Antonis8GuestΚαλά ναι, πολυ εύκολα πεφτεις σε ανευθυνο γιατρό.
Γιατί δεν προσπαθεις να βρεις λύση για το θέμα με τα ποδια σου; Σου έχουν δωσει καποια φαρμακευτική αγωγή; Αν και ξέρω ότι δύσκολα βγαζεις άκρη. Στους χρονιους ασθενείς ειδικά, πολυ εύκολα κολλανε την ταμπέλα του άγχους.
Σήμερα είμαι χαρούμενος,παρολο που ανέβηκαν οι παλμοι μου όταν ταιζα τα γατια. Για πρωτη φορά και ο γιατρός μου και ο καρδιολογος μου είπαν ότι θα σκεφτούν να μπω σε ένα b blocker!! Απλα με προσοχη γιατί έχω χαμηλή πιεση.
Επίσης μετά την σημερινη δόση της αντιβιωσης ,οι παλμοι μου είναι 96 όρθιος!!! Δεν έχω φαει πολυ βέβαια, εφαγα μια σουπα μονο και όταν τρωω ελαφριά έχω πιο χαμηλούς παλμους. Αν γιατρευτω απο τον εφιαλτη της ορθοστατικης θα είμαι ευτυχισμένος.
Στις τελευταίες εξετάσεις παλι είχα αναιμία,ακόμα να βρεθεί λύση και η αιτία.
Χθες κοιμηθηκα χωρίς ζαναξ. Τώρα είμαι έξω στον κηπο με τις γάτες και παιρνω ηλιο και καθαρό αέρα μηπως και με βοηθήσει για να κοιμηθω το βράδυ.
Χθες εφαγα πατατακια μετά απο πολυ καιρο (δεν τρωω λόγω της οισοφαγιτιδας και επειδη το τζανκ μου φέρνει ταχυπαλμια.) Εφαγα και ένα παγωτο και χαλάρωσα γενικά στης γιαγιάς μου. Θα πηγαινω σίγουρα μια δυο φορες τη βδομάδα να ξεφευγω απο την ερημιά.
12-04-2020, 18:53 #28
Αρχιδια αγωγη μου δωσανε. Δε νομιζω να υπαρχει κιολας. Ο λαιμος ισως να θεραπευεται αν ειναι απο μικροβιο η βραχναδα.
Χαιρομαι που ακουσα ευχαριστα νεα απο σενα, καιρος ητανε!
13-04-2020, 05:03 #29Antonis8GuestΜετά από πολύ καιρό έχω 45 παλμούς ξύπνιος. Και έκανα το λάθος να πάρω ζαναξ γιατί δεν τους μέτρησα πιο πριν.
13-04-2020, 07:48 #30
Σε τι οφειλεται η βελτιωση πιστευεις Αντωνη;