Results 31 to 45 of 80
Thread: Update
-
13-04-2020, 21:34 #31Antonis8Guest
Δεν ξέρω αν είναι βελτίωση εν τέλει. Σήμερα είχα πάλι ταχυπαλμία. Και επειδή χθες δεν κοιμήθηκα, δεν πήγα ούτε στα γατιά. Έβαλα τον γείτονα μου να τα ταίσει. Δεν είχα το κουράγιο να πάω.
Πήρα και χωρίς λόγο ζάναξ χθες (μισό), αφού εντέλει δεν κοιμήθηκα. Πιστεύω ότι και το ζάναξ και η ομεπραζόλη επηρεάζουν αρνητικά τους παλμούς μου. Αλλά δυστυχώς την ομεπραζόλη την χρειάζομαι,γιατί αλλιώς έχω φοβερό βάρος. Εδώ και δυο μέρες έχω πόνο αριστερά στο στήθος και στην πλάτη. Δεν ξέρω αν είναι λόγω οισοφάγου. Έχω και βάρος και σφίξιμο, κλασικά συμπτώματα καρδιάς. Φοβάμαι ότι λόγω αυπνίας θα πάθω καρδιακή προσβολή. Δεν είμαι πια μικρός, είμαι τριάντα.
Έκανα το λάθος να γυρίσω στην ομάδα στο φβ σήμερα. Βαριόμουν και είπα να μπω. Εκεί μέσα είναι και πολλά φίδια από το φόρουμ. Δεν νιώθω άνετα και είμαι σίγουρος ότι με σχολιάζουν. Αλλά δεν μπορώ να ξανακλείσω αμέσως το προφίλ. Θα περιμένω μερικές ημέρες. Όχι καλά γενικά. Ελπίζω να κοιμηθώ και να ηρεμήσω σήμερα. Αλλά με αγχώνει και ο πόνος. Τον νιώθω και στο αριστερό χέρι.
- 13-04-2020, 21:42 #32
Η καρδιολογος που ειχα δει στα επειγοντα οταν ημουν 32 μου ειχε πει "εισαι νεωοτατος". Το ιδιο ισχυει και για σενα. Η καλυτερη ηλικια για τον αντρα ειναι αυτη. Α
Μολις συνελθεις θα θεριζεις!
Εγω νομιζω οτι ειναι καλος οιωνος το οτι ειχες μια καλη μερα. Αρχιζει να θεραπευεται ο οργανισμος.
15-04-2020, 00:46 #33Antonis8GuestΧειρότερα όλα. Ψυχολογικά κυρίως. Έκανα το λάθος να ξαναμπώ στην ομάδα του φβ όπως είπα. Ε βλέποντας τα μέλη του φόρουμ εκεί, αναλωθηκα πάλι σε μηνύματα. Και μου είπε μια κοπέλα που κραταω επαφή ότι έχει κίνηση το φόρουμ. Ε βέβαια, το παίζουν μουσική χαρωπή παρέα. Δεν μπορώ την υποκρισία τους. Δεν ξέρω τι να κάνω για να γλυτώσω από όλο αυτό. Να ξαναδιαγραψω το προφίλ; Θα φανεί γελοίο. Αλλά μου κάνει πραγματικά κακό και φαίνεται να μην έχω αυτοέλεγχο. Αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα βρω το δίκιο μου, γιατί αναλωνομαι εκεί.
19-04-2020, 22:24 #34Antonis8GuestΊσως είχες δίκιο τελικά Ορέστη, νιώθω καλύτερα τις τελευταίες ημέρες. Οι παλμοί μου το πρωί ήταν 79 όρθιος. Δεν ξέρω αν είναι λόγω της d ή επειδή έκοψα την ομεπραζολη. Ακόμα ανεβάζω παλμούς όταν σηκώνομαι,ειδικά αν κάνω και άλλες κινήσεις ή έχω φάει, αλλά είναι πιο ήπιο αυτές τις ημέρες.
Με αγχωσε βέβαια και αυτό, γιατί ποιος ξέρει τι σημαίνει. Τι από όλα λειτούργησε; Η αντιβίωση; Οι βιταμίνες; Δεν ξέρω. Δεν είμαι εντελώς καλά βέβαια και φοβάμαι ότι είναι κατι παροδικό ή ότι σημαίνει κάτι κακό.
20-04-2020, 13:42 #35
Κακο δεν ειναι σιγουρα. Ο οργανισμος σου αυτοθεραπευεται σιγα σιγα. Ισως να βοηθησε καποια προσφατη αλλαγη που δεν σχετιζεται με χαπια. Αλλαξες καποια συνηθεια ή κατι στο περιβαλλον σου;
20-04-2020, 14:24 #36Antonis8GuestΌχι δεν άλλαξα κάτι. Το ζαναξ και την ομεπραζολη έκοψα.
Η πίεση μου ανέβηκε, έχει από χθές που είναι στο 120 με 80, πρώτη φορά έχω τέτοια πίεση! Και οι παλμοί μου χαμηλοί. Πολύ περίεργο όλο αυτό. Ίσως τα χάπια αυτά μου έριχναν την πίεση και τώρα που τα έκοψα ρυθμίζεται και άρα ρυθμίζονται σιγά σιγά και οι παλμοί; Δεν ξέρω. Κανονισα να πάω αύριο στον καρδιολόγο να με δει. Αν και νιώθω αγχωμενος ,αυτό το άρθρο που διάβασα χθες για τον 25χρονο με τάραξε,δεν κοιμήθηκα. Ίσως πω στον γιατρό μου να έρθει να με δει, αν και θα ξεπαραδιαστω πάλι.
20-04-2020, 14:38 #37ntintiGuestΤο ζαναξ ου Το συ άλλως ρίχνει την πίεση γι αυτό και δεν προτείνεται σε υποτασικους.
Τώρα ρε συ Αντώνη εχω διαβάσει πολλές φορές ότι κάθε φορά που διαβάζεις ένα άρθρο παρομοιω με αυτό που έβαλες πάντα μα πάντα αναστατωνεσαι και υιοθετης πράγματα από αυτο. ...
Γιατί συνεχίζεις και το κάνεις Αφού όλο αυτό δεν σου κάνει καλό. ...
Είναι σαν να θέλεις να τιμωρίες τον ευατο σου μη αφήνοντάς τον να ηρεμήσει.
20-04-2020, 15:52 #38Antonis8GuestΜου το πέταξε προτεινομενο άρθρο. Τώρα επαθα κάτι σαν κρίση πανικου,καλεσα τον γιατρό. Δεν είμαι καλα
20-04-2020, 15:54 #39Antonis8GuestΚαι δεν χρειάστηκε καν να ανοιξω το άρθρο,τα έλεγε όλα ο τίτλος. Νεκρός 25χρόνος απο ανακοπη/αρνητικός στον ιό. Και ήμουν μια χαρά χθες,ευδιαθετος,χαμηλοι παλμοι. Εξαιτίας του άρθρου δεν κοιμήθηκα,σήμερα είμαι χαλια και ζαλιζομαι λόγω έλλειψης υπνου +το στρες απο χθες και όλη η καινούργια κατάσταση με τους παλμους, δεν είμαι καλά. Κανονισα να με δει αύριο και ο καρδιολογος.
20-04-2020, 16:11 #40ntintiGuestΣτα "πεταει"αυτά τα θέματα Αντώνη γιατί τα ψάχνεις ...
Οι αναζητήσεις σου στο google είναι αυτές που σου ρυθμίζουν ποιες διαφημίσεις -Θέματα θα στα εμφανίζει Συνέχεια για να "τσιμπας" και να μπαίνεις.
Ηρέμησε τώρα αφού αναγνωρίζεις ότι είναι μια κρίση πάρε βαθιές ανάσες ξάπλωσε και χαλάρωσε....
Ας την να φύγει σαν αέρας όπως ηρθε...μην την τροφοδότης και άλλο με το άγχος σου και παρατεινης την παραμονή της.
20-04-2020, 17:23 #41
Ο αδερφος μου ενα βραδυ διαβαζε κατι για εγχειρισεις πνευμονος και την αλλη μερα πηγε στο φουρνο και επαθε ταχυπνοια απο το αγχος που του προκαλεσε δυσπνοια και μολις γυρισε σπιτι καλεσε το 166. Αντι για ασθενοφορο του εστειλαν δυο εκαβιτες με μηχανες που διεγνωσαν "υστερικη κριση". Απο τοτε ειχαν τον αριθμο μας σε καποια μαυρη λιστα ψυχοπαθων. Πιστευω γι αυτο κι εγω ειχα την αντιμετωπιση που ειχα οταν επαθα την κριση πανικου.
Παντως ρε Αντωνη βαζε κι ενα φρενο στην αλυσιδα των αρνητικων σκεψεων. Ξερεις ποσοι 25χρονοι και15χρονοι τα τιναζουν απο καρδια καθε μερα; Συμβαινουν αυτα στον κοσμο. Τι να κανουμε; Πως να γινει ασφαλης; Μας ανησυχουν αυτα που εχουμε, αμα αρχισουν να μας ανησυχουν και εκεινα που θα μπορουσαμε να παθουμε, καθε μερα με κριση πανικου θα ειμαστε.
Να σε ρωτησω κατι ασχετο, εχεις υποψιν κανα παπουτσι πολυ μαλακο στα πελματα;
20-04-2020, 17:44 #42Antonis8GuestNtinti μπα, δεν έχω γκουγκλαρει κάτι πρόσφατα. Ήταν απλώς θέμα επικαιρότητας και μου το έβγαλε μαζί με άλλες ειδήσεις. Μου πέρασε η κρίση αλλά πλέον δεν ειμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Ο γιατρός μου είπε ότι προς το παρόν δεν κρίνει απαραίτητο το να έρθει να με δει, αλλά εγώ ήθελα να εξεταστώ από γιατρό για να νιώσω πιο ήρεμος. Αύριο θα δω τον καρδιολόγο μου. Ο γιατρός μου είπε ότι θεωρεί απίθανο η ομεπραζολη ή το ζαναξ σε τόσο χαμηλή δόση να μου έκαναν κάποια επίδραση σε πίεση ή παλμούς. Αυτό που θεωρεί πιθανό είναι ότι λόγω της παλινδρόμησης επηρεάζεται ένα νεύρο λέει και μπορεί να μου κάνει περιστασιακές ταχυαρρυθμιες. Πρώτη φορά μου το λέει αυτό. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια.
Ορέστη σίγουρα με επηρέασε αυτό που διάβασα, αλλά το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος επικοινώνησε πρώτα με γιατρό ή τον είδε δεν κατάλαβα και αυτό είναι που με αγχωνει το γεγονός ότι ο ίδιος ο γιατρός δεν αξιολόγησε σωστά το επείγον του θέματος. Αν δηλαδή του είχε πει πήγαινε στο νοσοκομείο μπορεί να είχε γλυτώσει. Άρα τι σημαίνει αυτό; Πώς μπορώ να εμπιστεύομαι τους γιατρούς;
Αυτό που με αγχωνει επίσης είναι τα συμπτώματα που είχε και οδήγησαν στην ανακοπή (η δύσπνοια, ο πόνος ) συμπτώματα δηλαδή που έχω πολύ συχνά. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως δεν αξιολογείται σωστά και η δική μου περιπτωση. Επίσης φταίνε και τα άρθρα. Πετάνε κάτι χωρίς να εμβαθύνουν στο θέμα. Είχε οικογενειακό ιστορικό; Είχε πάρει κάτι; Είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα; κλπ. Τα ίδια έκαναν και με τον ευζωνα, και είπαν θα γίνει νεκροψία μπλα μπλα μπλα και στο τέλος δεν έγραψαν ποτέ από τι πέθανε και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο στο προεδρικό μέγαρο ότι δήθεν γράφω ένα άρθρο για το θέμα και θέλω να μάθω από τι πέθανε και μου είπαν "από οργανικά αίτια. Ο πρόεδρος δεν είχε καμία ανάμιξη" λες και κατηγόρησα τον Παπούλια.
Τώρα ποιον να πάρω τηλέφωνο να μάθω;
Και σε μένα τα ίδια κάνουν με τα τηλέφωνα. Κάθε φορά που καλώ ασθενοφόρο μου λένε "ε είχαμε έρθει την τάδε φορά" και κάνουμε κάθε φορά παζάρια μέχρι να αποφασίσουν να το στείλουν. Ο αδερφός σου είναι κι αυτός αρρωστοφοβικος;
Για παπούτσια δεν ξέρω, εγώ συνήθως αθλητικά φοράω ή κονβερς, γιατί δεν ψάχνεις καμιά ανατομική σόλα μήπως σε βοηθήσει;
20-04-2020, 17:52 #43Antonis8GuestΚαι μου κάνει και εντύπωση που του είπε "μείνε σπίτι". Εφόσον δέν είχε τον ιό, λογικά ούτε πυρετό ούτε βήχα είχε, άρα με ποια λογική του είπε να μείνει σπίτι όταν είχε συμπτώματα επειγοντος περιστατικού; Να είχε κανένα ανεύρυσμα; Ποιος ξέρει, λογικά δεν θα ανακοινώσουν ποτέ τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπως κάνουν πάντα. Είχε κάνει εξετάσεις; Μήπως ήταν και αυτός αγχωδης και του είπε ο γιατρός "άγχος είναι,μείνε σπίτι";
Σκέφτομαι βέβαια μήπως και βγήκε ψευδώς αρνητικο το τεστ του ιού. Αλλά είχε πυρετό; Είχε βήχα;
20-04-2020, 18:46 #44
Οχι δε μπορεις να εμπιστευεσαι απολυτα τους γιατρους. Να εμπιστευτω εγω αυτην που μου δημιουργησε προβλημα στη γλωσσα και μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα; Καλο ειναι να ενημερωνεσαι αλλα απο επιστημονικες πηγες.
Ο αδερφος μου ηταν αρρωστοφοβικος για ενα διαστημα. Μια φορα φτερνιστηκε και νομιζε οτι επαθε εγκεφαλικο.
Ισως πρεπει να φυγουμε απο αυτη την κωλοχωρα για να βρουμε την υγεια μας. Εχω παρει πατους απ το σουπερ αλλα δεν κανουν δουλεια. Για κατι spenco εχω διαβασει θετικα αλλα κανουν 50 ευρω απο αμαζον.
20-04-2020, 19:13 #45Antonis8GuestΔιαβαζω ότι ήταν πρωην αθλητής σε τοπικο σύλλογο,άρα σιγουρα είχε κανει καρδιολογικο έλεγχο. Εκτός κι αν δεν ήταν πληρης,οπως λεγαν και για τον ευζωνα που ακούστηκε ότι είχε ανευρυσμα κοιλιακής αορτής.