Γνώμη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Γνώμη?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Roto el View Post
    Εγώ πιστεύω ότι ίσως κι να ντρέπεται να πει ότι τον χώρισαν και λέει πως χώρισε λόγο ψυχολογικων ρίχνει δηλαδή το φταίξιμο αλλού
    Το θέμα είναι πως είναι περίεργο να συμβαίνει το ίδιο πράγμα ξανά στην ζωή του
    Επίσης εκείνες γιατί γύρναγαν ξανά πίσω? Ίσως απο ενοχικη στάση
    Απλά καμία γυναίκα πιστεύω δεν ακυρώνει το γάμο της στις περισσότερες είναι το όνειρο τους
    Πιστεύω πως τους περισσότερους μπορώ να τους ψυχολογισω τον συγκεκριμένο τύπο όχι
    Ντάξει να πεις ότι ήταν μια φορά οκει μπορεί να βρήκε άλλον μπορεί να μη ήθελε να παντρευτεί κτλ
    Αλλά δύο φορές κάτι γίνεται

Η αυτός κάτι κάνει στις σχέσεις του....Μπορεί να είναι από ζηλιάρης χειρίστικος μέχρι και άπιστος κάνεις δεν ξέρει......Μέχρι και άκαρπος αν το πάμε τόσο μακριά ......χαχα.....η μπορεί να έχει σοβαρα ψυχολογικά προβληματα ο ίδιος και να το ανακάλυψαν οι δικές του και όπου φύγει φύγει........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ντάξει να πεις ότι ήταν μια φορά οκει μπορεί να βρήκε άλλον μπορεί να μη ήθελε να παντρευτεί κτλ
    Αλλά δύο φορές κάτι γίνεται

Η αυτός κάτι κάνει στις σχέσεις του....Μπορεί να είναι από ζηλιάρης χειρίστικος μέχρι και άπιστος κάνεις δεν ξέρει......Μέχρι και άκαρπος αν το πάμε τόσο μακριά ......χαχα.....η μπορεί να έχει σοβαρα ψυχολογικά προβληματα ο ίδιος και να το ανακάλυψαν οι δικές του και όπου φύγει φύγει........
    Δεν διαβάζεις όμως τι λέει, είπε πως μετά από λίγο γυρνάνε μετανιωμένος και του ζητάνε να παντρευτούν....και έγινε και με τις 2

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν διαβάζεις όμως τι λέει, είπε πως μετά από λίγο γυρνάνε μετανιωμένος και του ζητάνε να παντρευτούν....και έγινε και με τις 2
    Και αυτό κουλό από μεριά τους εννοώ

Miliva21
    Guest
    Το διάβασα......

Τι άλλο;; να τον κερατωσαν αυτές και να γύρισαν μετανιωμένες;; καθόλου απίθανο

Α ιδέα! Μπορεί αυτός να τις έφτανε στο αμήν (με ζηλειες και ανασφάλειες η και άπιστιες) και να μην άντεχαν αυτές......αλλα να ήταν αρκετά χειρίστικος ώστε να τις έπειθε ότι εκείνες είναι παράλογες και να τους δημιουργούσε ενοχές

Senior Member
    Καλά κι επειδή το λεει αυτός δεν σημαίνει πως όντως ισχύει! Μπορεί απλά να το λέει για να μην παραδεχτεί πως έφυγαν τρέχοντας. Τις είδες εσύ να γυρνάνε όντως και να τον παρακαλάνε;

Πολύ δύσκολα γυναίκα που ακυρώνει έναν γάμο θα γυρνούσε μετά από λίγο. Και μάλιστα να του τύχει δύο φορες... Παρατραβηγμένο μου φαίνεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλά κι επειδή το λεει αυτός δεν σημαίνει πως όντως ισχύει! Μπορεί απλά να το λέει για να μην παραδεχτεί πως έφυγαν τρέχοντας. Τις είδες εσύ να γυρνάνε όντως και να τον παρακαλάνε;

Πολύ δύσκολα γυναίκα που ακυρώνει έναν γάμο θα γυρνούσε μετά από λίγο. Και μάλιστα να του τύχει δύο φορες... Παρατραβηγμένο μου φαίνεται.
    Για την πρώτη δεν ξέρω γιατί όταν χώρισαν δεν τον ήξερα
    Για την δεύτερη όμως είναι σίγουρο ότι ξανά γύρισε
    Ακριβώς επειδή η γυναίκα δεν ακυρώνει ποτέ κάτι τόσο σημαντικό επίσης ειχανν σχέση χρόνια δεν ήταν γάμος του 1 χρόνου γνωριμίας ήταν γάμος πολλών χρόνων ούτε ήταν έγκυος πχ!
    Ίσως να κερατωσαν εκείνες και ήθελαν να το ακυρώσουν τον γάμο τους και μετά το μετάνιωσαν αλλά έλεος και οι 2?
    Ισως να είναι και τόσο άτυχος που η μία είχε πρόβλημα όντως κι η άλλη τον κερατώσε
    Αλλά κι παλι δεν υπήρχε λόγος να πει πως είχαν ψυχολογικά

Miliva21
    Guest
    Μπορεί να είναι απλά μυθομανης χαχαχα

Senior Member
    μπορει να τα εχει αυτος τα ψυχολογικα κι οχι οι αλλες. να τρωει μια φρικη λιγο πριν τον γαμο και να τις διωχνει. μετα μετανιωνει που τις εκανε να φυγουν και επιδιωκει να επικοινωνησει ο ιδιος. τσιμπανε εκεινες και το ξανασκεφτονται να ξαναδοκιμασουν, αλλα μολις γυρνανε, εκεινος τις ξαναδιωχνει γιατι ειναι ζαβος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορει να τα εχει αυτος τα ψυχολογικα κι οχι οι αλλες. να τρωει μια φρικη λιγο πριν τον γαμο και να τις διωχνει. μετα μετανιωνει που τις εκανε να φυγουν και επιδιωκει να επικοινωνησει ο ιδιος. τσιμπανε εκεινες και το ξανασκεφτονται να ξαναδοκιμασουν, αλλα μολις γυρνανε, εκεινος τις ξαναδιωχνει γιατι ειναι ζαβος.
    Η μπορεί να τις διωχνει αλλά να τις κάνει να νιώθουν τύψεις με κάποιο τρόπο και αυτές γυρνάνε
    Είναι και μια ενοχικη στάση στο να γυρνάς αλλά να μην είστε ξανά μαζί απλά να γυρνάς με ενα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο

Miliva21
    Guest
    Η μπορεί να τις διωχνει αλλά να τις κάνει να νιώθουν τύψεις με κάποιο τρόπο και αυτές γυρνάνε
    Είναι και μια ενοχικη στάση στο να γυρνάς αλλά να μην είστε ξανά μαζί απλά να γυρνάς με ενα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο
    Πολυ απλά είναι γκει.......χαχαχαχα

Κρυπτο ομοφυλόφιλος και τον επιασαν στα πράσα αλλα άρχισε αυτός τις μελουρες τύπου "νιώθω ενοχές γι αυτό που ειμαι.......σιχαίνομαι τον εαυτό μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ ότι μου αρέσουν οι άντρες...αλλα εσύ είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και νόμιζα ότι με αγαπάς μπουχουχου και θελω τη βοηθεια σου να το ξεπερασω"

Και αυτές επδ τον λυποντουσαν γυρναγανε

Α μπα.......

(Αλλά με λίγη φαντασία τα είπαμε όλα τα σενάρια)

Senior Member
    Πολυ απλά είναι γκει.......χαχαχαχα

Κρυπτο ομοφυλόφιλος και τον επιασαν στα πράσα αλλα άρχισε αυτός τις μελουρες τύπου "νιώθω ενοχές γι αυτό που ειμαι.......σιχαίνομαι τον εαυτό μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ ότι μου αρέσουν οι άντρες...αλλα εσύ είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και νόμιζα ότι με αγαπάς μπουχουχου και θελω τη βοηθεια σου να το ξεπερασω"

Και αυτές επδ τον λυποντουσαν γυρναγανε

Α μπα.......

(Αλλά με λίγη φαντασία τα είπαμε όλα τα σενάρια)
    Ποτέ μην λες ποτέ αλλά δνε νομίζω να γύρναγαν σε κάποιον που είναι γκει να κάνουν τι?
    Είμαι περίεργο στόρι κρίμα που δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια

Miliva21
    Guest
    Ποτέ μην λες ποτέ αλλά δνε νομίζω να γύρναγαν σε κάποιον που είναι γκει να κάνουν τι?
    Είμαι περίεργο στόρι κρίμα που δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια
    Αφού ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτον και τη ζωή του τότε γιατί δεν βρίσκεις πληροφορίες από τους τριγύρω η άμα ξέρεις καμία πρώην του; να σου φύγει η απορία ρε παιδί μου

Senior Member
    Αφού ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτον και τη ζωή του τότε γιατί δεν βρίσκεις πληροφορίες από τους τριγύρω η άμα ξέρεις καμία πρώην του; να σου φύγει η απορία ρε παιδί μου
    Δεν θέλω να ανακατευτω παραπάνω στην ζωή του απλά μου έκανε εντύπωση γενικά το όλο σκηνικό
    Ήθελα να καταλάβω αν όντως ήταν τέλειος που λέει η αν όχι
    Αλλά όσοι χωρίζουν πάντα λένε ότι φταίει ο άλλος και ακούς το στόρι του οπότε ας μείνουμε στο στόρι του

Page 2 of 2 FirstFirst 12