Ερωτικη σχεση με διαφορα 10 χρονια ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 116
    Senior Member
    θεωρώ πως είσαι πολύ κατασταλλαγμένος και ομολογώ πως οι απόψεις σου έχουν βάση....
    όπως σου προείπα όμως δεν είναι απόλυτες.
    το να κάνει κάποιος σχέση με μεγαλύτερη/ο ή μικρότερη/ο για εμένα σημαίνει πως δεν παίρνει πράγματα που ζητάει από συνομήλικες και ψάχνεται διαφορετικά από εκεί και πέρα.......

βέβαια ούτε εγώ είμαι απόλυτη.έχω κάνει σχέση και με πολύ μεγαλύτερό μου και με μικρότερό μου αλλά κατέληξα να παντρευτώ συνομίληκό μου.....
    αν με ρωτήσεις όμως τώρα στα 29 μου τι θα προτιμούσα θα σου απαντούσα πως θα ήθελα ένα σαραντάρη δίπλα μου και ας είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας....

παίζει ρόλο στο τι ζητάει ο καθένας από μία σχέση.....;)

για να στην σπάσω τώρα θα γράψω ότι έγραψες......:D:D:D

Senior Member
    λιτσα δεν εχεις αδικο ενας 40ρησ για εμας ειναι λουκουμι.και περισσοτερο μας προσεχουνε γιατι μας βλεπουν σαν πιπινια.ενω ενας μικροτερος μπορει να μας εβλεπε σαν τρελογριες χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    ε όχι και τρελόγριες 29 χρονών μεγαλοκοπέλες αλλά ούτε και πιπίνια μην ξεφτιλιστούμε κιόλας.......:D:D:D:D

Senior Member
    Μπορει να ψαχνεται για κατι διαφορετικο αλλα το θεμα ειναι τι γινεται οταν αποκτησει και αυτη την εμπειρια; Εσυ πιστευεις πως ενας 38αρης δεν θα κερατωσει μια 48αρα η οποια θα εχει αλλα πραγματα στο κεφαλι της και οχι το να κανει ερωτα; Βεβαια ευτυχισμενος κερατας ειναι αυτος που δεν το ξερει οποτε σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχω να πω κατι.
    Για μενα το ιδανικο ειναι ο αντρας να ειναι μεγαλυτερος απο 5-8 χρονια και γιατι θα σκεφτονται το ιδιο το θεμα του γαμου κατι που πιθανοτατα να μην συμβαινει σε 2 συνομιληκους

Μονο μια φορα ειχα σχεση με κοπελα μεγαλυτερη μου (κατα 2 μηνες :) )
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ολα ειναι δανικα δλδ εμενα π με περναει 12 χρονια δεν θα μ τα φορεσει?λολ.μα τον εχω και με εχει ξεζουμισει.ειμαστε στην ιδια ηλικια οργανικα κ σεξουαλικα.λολολολ

Senior Member
    Ο υποπτος για να κερατωσει προφανως και ειναι ο μικροτερος σε ηλικια, ενω οι κοπελες που ειναι μικροτερες απο τους αντρες ειναι πιο σταθερες συναισθηματικα (οχι πως δεν το κανουν). Ο μεγαλος να σε κερατωσει γιατι; Για μια αλλη πιτσιρικα; Αν το κανει θα ειναι για να σε αφησει και οχι απλα για να περασει την ωρα του
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    εχεις δικιο.εγω προσωπικα δνε εχω κερατωσει ποτε ειτε μικροτερο ειτε μεγαλυτερο.

Senior Member
    η απιστία μπορεί να υπάρξει ανεξαιρέτως διαφοράς ηλικίας....
    και θεωρώ πιο εύκολο να απιστήσει η 48άρα παρά ο 35άρης γιατί εφόσον ο 35άρης είναι μαζί της τον θεωρεί κατά κάποιο τρόπο δεδομένο οπότε η 48άρα δοκιμάζει και άλλες εμπειρίες.

και όσον αφορά στο θέμα έρωτας πιστεύω πως η 48άρα ζητάει πολλά περισσότερα στο κρεβάτι από ότι μπορεί να της δώσει ο 35άρης....είναι θέμα εμπειριών....;););)

Senior Member
    βρε λιτσα τι να ζηταει μια 48ρα?ελεος και συ.εδω εγω στα 28 μου και εχω αρχισει να μην εχω διαθεση για σεξ τα τελευταια 4 χρονια.στα 48 μου θα εχω ξεραθει λολ,και αν μεχρι τοτε ειμαι μαζι με τον δεμσο μ αυτος θα ειναι 60 δλδ με λιγα λογια θα εχουμε ξεραθει ταυτοχρονα μαζι αχαχαχχα

Senior Member
    H 48αρα με ποιον να τον απατησει; Θα ειναι συνεχως στην ανασφαλεια μη τον χασει και θα δοκιμασει να τον απατησει;
    Ασε που θα εχει και κανενα παιδακι να το τρεχει στο σχολειο, να πηγαινει στην δουλεια και να καθαριζει το σπιτι ενω ο 38αρης θα θελει πολλα περισσοτερα. Ειλικρινα ειναι απλο το θεμα

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    H 48αρα με ποιον να τον απατησει; Θα ειναι συνεχως στην ανασφαλεια μη τον χασει και θα δοκιμασει να τον απατησει;
    Ασε που θα εχει και κανενα παιδακι να το τρεχει στο σχολειο, να πηγαινει στην δουλεια και να καθαριζει το σπιτι ενω ο 38αρης θα θελει πολλα περισσοτερα. Ειλικρινα ειναι απλο το θεμα

στα 48 παιδακι?εγγονακι να λες βρε.η μανα μ ειναι 52 και της εκανα εγγονακι στα 23 μου .χιχιχχιχχ.το παραχεσαμε μαλλον.

Senior Member
    στα 48 σου θα είσαι στα πάνω σου κάτσε και θα το δεις.....
    όπως έγραψα και σε άλλο μύνημά μου γνωρίζω ζευγάρι που η γυναίκα είναι μεγαλύτερη.ότι και να σου πω είναι λίγο...τον έχει ξεζουμίσει τον άνθρωπο δεν του αφήνει περιθώρια απιστίας....:D:D:D

Senior Member
    Originally posted by maria...

στα 48 παιδακι?εγγονακι να λες βρε.η μανα μ ειναι 52 και της εκανα εγγονακι στα 23 μου .χιχιχχιχχ.το παραχεσαμε μαλλον.
    γιατί το λες αυτό; η μητέρα μου είναι 50 και έχει εμένα την μεγαλύτερη 29 και την μικρότερη που είναι 13 και έχει και 2 εγγόνια...
    οπότε εδώ θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον φίλο μας....;)

Senior Member
    kai h kolith m einai 37 kai pantemenh me 27arh lol alla den ton thelei ka8olou.kai h diafora fenete omos sthn fatsa.autos eine pedaki.exoun k mia korh 6 eton.

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    Originally posted by maria...

γιατί το λες αυτό; η μητέρα μου είναι 50 και έχει εμένα την μεγαλύτερη 29 και την μικρότερη που είναι 13 και έχει και 2 εγγόνια...
    οπότε εδώ θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον φίλο μας....;)

που ξερεις μπορει κ γω στην εμινοπαυση να κανω και αλλο κουτσουβελο λολολ.εγω συνφωνω απολιτα με τον ολα ειναι δανικα παντως χωρις να θελω να μειωσω το φυλο μας.2 παιδακια εχεις?:)

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast