Ίσως το πιο δύσκολο βράδυ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Ίσως το πιο δύσκολο βράδυ

Όπως λέει και ο τίτλος ίσως το πιο δύσκολο βράδυ στα 24 μου χρόνια, θα σας μιλήσω από καρδιάς θα σας μιλήσω για τον χαρακτήρα μου γιατί νιώθω πως αυτή την φορά ειμαι ένα βάρος σε αυτή την γη και προς τον ευατο μου. Σήμερα νιώθω να μισώ τον ευατο μου και να σβήνει ακόμα και οι τελευταία ελπίδα μου, το μόνο στήριγμα είναι τα σκυλια μου από πάντα δηλαδή λίγο ο ουρανός λίγο η θάλασσα όταν ένιωθα θλίψη κοίταγα ουρανό η θάλασσα και έλεγα μπορώ να συνεχίσω, αν με ρωτήσετε θα ήθελα να παθαίνω αλλά ο φόβος νικα οπότε δεν τολμαω να κάνω τίποτα
    Έχω τραυματισει τον ευατο μου πριν χρόνια για να σταματήσει το κεφάλι μου να πονάει, από εκείνη την ημέρα δεν ξανά επιχείρησα να μου κάνω κακό γιατί ήρθαν οι κρίσεις πανικού, κ άιντε νοσοκομεία κ άιντε κάτι έχω κ άιντε τα ψυχοσωματικα προβλήματα που έχω τώρα!
    Προσπαθούσα πάντα να κοιτάω με αισιοδοξία τα πραγματα αν με ρωταγατε θα λεγα πως δεν έχω κατάθλιψη αν και οι σκέψεις μου και η συμπεριφορά μου τείνει προς εκεί, τρώω αρκετά άλλα με το ζόρι γιατί αν δεν φάω μια φορά θα υποτροπιασω κάνω γυμναστική αρκετή γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει δεν μπορώ να κάτσω σε ένα κρεβάτι και να κλαίω.
    Είμαι άνθρωπος που δεν ξέρω τι θέλω από την ζωή μου αλλά ξέρω τι ΔΕΝ θέλω,, είμαι τον οριον κι υπερβολική μπορώ να φτάσω στην άλλη άκρη για να ευχαριστήσω το αγόρι μου η την κολλητή μου
    Πάντα καταστρέφα σχέσεις γιατί ένιωθα πως δεν κάνουν για εμένα γιατί έβλεπα στον κόσμο αχαριστία όταν τους είχα ανάγκη ποτέ δεν ήταν εκεί βάζαν τον ευατο τους πρώτα από όλα, πρόσφατα είδα ένα κείμενο που έλεγε 'ο άνθρωπος δεν αγαπάει εσένα, αγαπάει τον ευατο του με αυτό που πιστεύει πως νιώθει για εσένα ή αγαπάει αυτό που θέλει να πάρει από εσένα' έχω κάνει και λάθη δεν ήμουν σωστή αλλα πάντα προσπαθούσα να μην πληγωσω να είμαι εκεί για όποιον με έχει ανάγκη έτσι και στην τελευταία μου σχέση που έληξε πριν ένα μήνα περίπου ήμουν εκεί
    Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ασφάλεια η ότι με αγαπάει, όταν του έλεγα πάμε μια βόλτα εκεί μου έλεγε ότι πάμε εκεί ειναι καλύτερα και τελικά πηγαίναμε εκεί που ήθελε, σε μια σχέση νομίζω μοιράζεσαι την ζωή σου με την ζωή του χέρι χέρι δεν υπάρχει καλύτερο η χειρότερο μέρος ζούσα για να τον ικανοποιήσω έκανα ότι ήθελε
    Υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμόι γιατί ζήλευα υπερβολικά αλλά πείτε μου ποιος ορκίζεται στην Πλακα ότι τα είχε με μια κοπέλα? Και μετά το παίρνει πίσω? Πόσο εύκολα παίζει με τα λόγια?
    Πήγαινα επί μήνες σπίτι του και εκείνος είχε ακόμη φωτογραφια με την πρώην του, τόσο αδιάφορος που δεν μπόρεσε ούτε καν να την κρύψει αδιάφορος προς εμένα
    Κ όμως κάτι μέσα μου νιώθει πως έχει κάνει λάθος και πως φταίω εγώ για όλα δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω έναν τέτοιο χωρισμό δεν ξέρω αν καταφέρω να το κάνω
    Δεν μπορώ να καταλάβω αφού για μενα υποτίθεται πως αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν ο σωστός γιατί νιώθω τόσο χάλια? Και δεν μπορώ να το ξεπεράσω?

(Το κείμενο έχει να κάνει με τον χωρισμό μου απλά ήθελα να καταλάβετε τι περνάω για αυτό αναφέρθηκα πιο πάνω σε όλα αυτά)

Senior Member
    ετσι ειναι οι χωρισμοι...γιατι...γιατι....ευ θυνες.....πονος...θλιψη...κ.λ.π

να δεις τα λαθη σου κοιτα...και οχι αυτα π δεν εκανες....αυτα που εκανες...οπως το οτι καθοσουν και ανεχοσουν ολα αυτα....και να μην τα ξανακανεις..οταν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου τοτε δεν σε σεβονται και οι αλλοι..

πιστευω ολα αυτα προερχονται απο ανασφαλειες και χαμηλη αυτοεκτιμηση...ισως αμα δουλευες με εναν ειδικο να σε βοηθουσε....
    και να εισαι αισοδοξη απο εδω και περα εισαι μολις 24 με ολον το μελλον μπροστα σου να βρεις τον αντρα π ονειρευεσαι και "να ξανακτισεις" τον εαυτο σου.

Senior Member
    Και πόσο καιρό σχέση ειχες με αυτό το κελεπούρι; Πριν σου απαντήσω αναλυτικά αφού μου πεις για την διάρκεια της σχέσης που είχες θα σου πω κάτι σαν άντρας. Κανένας μα κανένας όμως άντρας, δεν αξίζει όχι την ζωή σου την ίδια αλλά ακόμα και μία αμυδρή σταγόνα αίματος σου από τραυματισμό. Κανένας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Και πόσο καιρό σχέση ειχες με αυτό το κελεπούρι; Πριν σου απαντήσω αναλυτικά αφού μου πεις για την διάρκεια της σχέσης που είχες θα σου πω κάτι σαν άντρας. Κανένας μα κανένας όμως άντρας, δεν αξίζει όχι την ζωή σου την ίδια αλλά ακόμα και μία αμυδρή σταγόνα αίματος σου από τραυματισμό. Κανένας!
    Κοντά 1,5 χρόνο
    Ξερω κάνεις δεν αξίζει τα λέω και σε εμένα για να τα πιστέψω αλλά στα λόγια όλα είναι εύκολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ετσι ειναι οι χωρισμοι...γιατι...γιατι....ευ θυνες.....πονος...θλιψη...κ.λ.π

να δεις τα λαθη σου κοιτα...και οχι αυτα π δεν εκανες....αυτα που εκανες...οπως το οτι καθοσουν και ανεχοσουν ολα αυτα....και να μην τα ξανακανεις..οταν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου τοτε δεν σε σεβονται και οι αλλοι..

πιστευω ολα αυτα προερχονται απο ανασφαλειες και χαμηλη αυτοεκτιμηση...ισως αμα δουλευες με εναν ειδικο να σε βοηθουσε....
    και να εισαι αισοδοξη απο εδω και περα εισαι μολις 24 με ολον το μελλον μπροστα σου να βρεις τον αντρα π ονειρευεσαι και "να ξανακτισεις" τον εαυτο σου.
    Έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανασφάλειες
    Μπορεί να μου βγαίνουν στις σχέσεις μου
    Το θέμα είναι ότι δεν κυνηγάω το τέλειο και γενικά δεν κυνηγάω και ούτε ζητάω αποδοχή
    Ζητάω όμως αυτό που έρχεται στην ζωή μου να μείνει αλλά για καλό
    Πράγμα που ποτέ δεν συμβαίνει
    Και ίσως εκεί βγαίνουν όλα τα αρνητικά μου στην φορά επειδή απογοήτευομαι

george1520
    Guest
    Καλημέρα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αχάριστοι απλά ο κάθε άνθρωπος δίνει ότι έχει μέσα του με τον δικό του τρόπο και κάπου εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Εσύ να περιμένεις να σου δείξει κάποιος ενδιαφέρον με ένα συγκεκριμένο τρόπο και επειδή δεν το κάνει να το λαμβάνεις σαν κάτι αρνητικό. Από αυτή την σχέση προσπαθώ να καταλάβω τι κέρδισες? Εγώ βλέπω μια γυναίκα συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια που περιμένει από έναν άλλο άνθρωπο να της δείξει την αξία της μέσα από την αποδοχή του. Συν βλέπω ότι ανεχτηκες τόσα και αντί να φύγεις και να βρεις την ηρεμία σου έμεινες εκεί με ένα άνθρωπο που στην ουσία δεν σε υπολόγιζε. Όχι γιατί είσαι εσύ λίγη, ούτε γιατί αυτός αξίζει περισσότερο αλλά γιατί κάποιοι άνθρωποι έμαθαν να επιβιώνουν πατώντας πάνω στην ζωή των άλλων. Προτεραιότητα σου τώρα είναι να βρεις τρόπους για να αγαπήσεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να μην ρίχνεις την αξία σου κάθε φορά που ένας άνθρωπος δεν σου φέρεται όπως θέλεις και αφού κάνεις αυτό θα δεις πως στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν. Είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τις δικές μας πράξεις και επιλογές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Roto el View Post
    Κοντά 1,5 χρόνο
    Ξερω κάνεις δεν αξίζει τα λέω και σε εμένα για να τα πιστέψω αλλά στα λόγια όλα είναι εύκολα
    Και στη πράξη είναι εύκολα αν θεσεις σαν κανόνα πως διπλα σου θα είναι καποιος που είναι διατεθειμένος να αφοσιωθεί σε σένα. Αλλά εξήγησε μου λίγο γιατί έχεις χαμηλή αυτοεκτίμησή; Υστερίες σε κάποιο τομέα; Εμφανισιακά πχ; Γιατί θεωρείς πως δεν σου αξίζει το καλύτερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αχάριστοι απλά ο κάθε άνθρωπος δίνει ότι έχει μέσα του με τον δικό του τρόπο και κάπου εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Εσύ να περιμένεις να σου δείξει κάποιος ενδιαφέρον με ένα συγκεκριμένο τρόπο και επειδή δεν το κάνει να το λαμβάνεις σαν κάτι αρνητικό. Από αυτή την σχέση προσπαθώ να καταλάβω τι κέρδισες? Εγώ βλέπω μια γυναίκα συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια που περιμένει από έναν άλλο άνθρωπο να της δείξει την αξία της μέσα από την αποδοχή του. Συν βλέπω ότι ανεχτηκες τόσα και αντί να φύγεις και να βρεις την ηρεμία σου έμεινες εκεί με ένα άνθρωπο που στην ουσία δεν σε υπολόγιζε. Όχι γιατί είσαι εσύ λίγη, ούτε γιατί αυτός αξίζει περισσότερο αλλά γιατί κάποιοι άνθρωποι έμαθαν να επιβιώνουν πατώντας πάνω στην ζωή των άλλων. Προτεραιότητα σου τώρα είναι να βρεις τρόπους για να αγαπήσεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να μην ρίχνεις την αξία σου κάθε φορά που ένας άνθρωπος δεν σου φέρεται όπως θέλεις και αφού κάνεις αυτό θα δεις πως στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν. Είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τις δικές μας πράξεις και επιλογές!
    Το θέμα μέσα σε αυτή την σχέση δεν είναι ότι ζήταγα παράλογα πράγματα, το θέμα είναι πως ζήταγα πχ μια βόλτα και δεν επερνα ανταπόκριση έλεγε ότι υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που προτείνω
    Είμαι μπερδεμένη γιατί δεν ξέρω αν αυτό το έκανε από αντίδραση λόγου του χαρακτήρα μου, αλλά αν δεν θες τον άλλον τον χωρίζεις δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει αντίδραση στο κάτι απλό δηλαδή τα ρίχνω πάλι σε εμένα
    Και 2ον είναι μέρες σαν αυτές που δεν με αγαπώ γιατί δεν μπορώ να ταιριαξω η δεν θέλω να ταιριαξω έχω προσδοκίες μεγάλες και δεν ταιριάζουν με των αλλων
    Η ανασφάλεια η ζήλια και όλα αυτά ξεπερνιουντε όταν αντικαθιστουν από ασφάλεια η αγάπη είναι δύο χαρακτηριστικά που παλεύουν το ένα με το άλλο, όταν είμαι μόνη μου όπως τώρα μπορεί να νιώθω ανασφάλεια αλλά δεν κυνηγάω κάποιον να έχω στην ζωή μου, μπορεί να νιώθω ανασφάλεια αλλά δεν ζηλεύω τους άλλους
    Αυτά τα χαρακτηριστικά μου βγαίνουν όταν είμαι με κάποιον και νιώθω ότι κάνω παραπάνω και δεν παίρνω πίσω τίποτα

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αφού μου έβγαινε ο χειρότερος μου ευατος μέσα σε αυτό και ο καλύτερος κάποιες φορές δεν ήταν όλα μαυρα γιατί δεν μπορώ να νιώσω καλά κι να ξεκολλήσω? Όπως ανέφερα τον είδα χθες τυχαία και η ψυχολογία στο πάτωμα και μετά βγήκαν όλα τα αρνητικά μου στην επιφάνεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Και στη πράξη είναι εύκολα αν θεσεις σαν κανόνα πως διπλα σου θα είναι καποιος που είναι διατεθειμένος να αφοσιωθεί σε σένα. Αλλά εξήγησε μου λίγο γιατί έχεις χαμηλή αυτοεκτίμησή; Υστερίες σε κάποιο τομέα; Εμφανισιακά πχ; Γιατί θεωρείς πως δεν σου αξίζει το καλύτερο
    Από πάντα την έχω, ενώ υπάρχει ανταπόκριση από εκείνους που ήθελα και γενικά δεν ειμαι στο παριθωριο να μην μου δινουν σημασία η κάτι τέτοιο
    Δεν είμαι η καραθεαρα το μοντέλο αλλά αυτό δεν με ενοχλεί δεν ξέρω για πιο λόγο έχω υποβιβασει τόσο την αξία μου και δεν ξέρω γιατί αγαπώ περισσότερο τους άλλους από εμενα ώστε να μου προκαλώ τόση θλίψη

george1520
    Guest
    Το θέμα μέσα σε αυτή την σχέση δεν είναι ότι ζήταγα παράλογα πράγματα, το θέμα είναι πως ζήταγα πχ μια βόλτα και δεν επερνα ανταπόκριση έλεγε ότι υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που προτείνω
    Είμαι μπερδεμένη γιατί δεν ξέρω αν αυτό το έκανε από αντίδραση λόγου του χαρακτήρα μου, αλλά αν δεν θες τον άλλον τον χωρίζεις δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει αντίδραση στο κάτι απλό δηλαδή τα ρίχνω πάλι σε εμένα
    Και 2ον είναι μέρες σαν αυτές που δεν με αγαπώ γιατί δεν μπορώ να ταιριαξω η δεν θέλω να ταιριαξω έχω προσδοκίες μεγάλες και δεν ταιριάζουν
    Η ανασφάλεια η ζήλια και όλα αυτά ξεπερνιουντε όταν αντικαθιστουν από ασφάλεια η αγάπη είναι δύο χαρακτηριστικά που παλεύουν το ένα με το άλλο, όταν είμαι μόνη μου όπως τώρα μπορεί να νιώθω ανασφάλεια αλλά δεν κυνηγάω κάποιον να έχω στην ζωή μου, μπορεί να νιώθω ανασφάλεια αλλά δεν ζηλεύω τους άλλους
    Αυτά τα χαρακτηριστικά μου βγαίνουν όταν είμαι με κάποιον και νιώθω ότι κάνω παραπάνω και δεν παίρνω πίσω τίποτα

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αφού μου έβγαινε ο χειρότερος μου ευατος μέσα σε αυτό και ο καλύτερος κάποιες φορές δεν ήταν όλα μαυρα γιατί δεν μπορώ να νιώσω καλά κι να ξεκολλήσω? Όπως ανέφερα τον είδα χθες τυχαία και η ψυχολογία στο πάτωμα και μετά βγήκαν όλα τα αρνητικά μου στην επιφάνεια
    Μήπως γιατί έχεις μάθει στην απόρριψη? Μήπως μια ζωή έψαχνες την αποδοχή και κάθε φορά που την έπαιρνες ήταν μια μικρή νίκη για σένα??

Senior Member
    Μήπως γιατί έχεις μάθει στην απόρριψη? Μήπως μια ζωή έψαχνες την αποδοχή και κάθε φορά που την έπαιρνες ήταν μια μικρή νίκη για σένα??
    Ποτέ δεν με απεριπταν, πάντα εγώ απεριπτα τους άλλους γιατί ένιωθα πως δεν ταιριάζουμε
    Αυτή την σχέση δεν κατάφερα να την απορρίψω από την αρχή που είδα το πρώτο πρόβλημα
    Είμαι του τύπου καλύτερα μόνη πάρα μόνη με πολλούς
    Αν δεν βρω αυτό που θέλω δεν ανοίγω σχέση και αν ανοίξω κι δεν μου αρέσει φεύγω δεν υποκρινομαι πως όλα είναι εντάξει

george1520
    Guest
    Ποτέ δεν με απεριπταν, πάντα εγώ απεριπτα τους άλλους γιατί ένιωθα πως δεν ταιριάζουμε
    Αυτή την σχέση δεν κατάφερα να την απορρίψω από την αρχή που είδα το πρώτο πρόβλημα
    Είμαι του τύπου καλύτερα μόνη πάρα μόνη με πολλούς
    Αν δεν βρω αυτό που θέλω δεν ανοίγω σχέση και αν ανοίξω κι δεν μου αρέσει φεύγω δεν υποκρινομαι πως όλα είναι εντάξει
    Για γονείς μιλάω.. Για φίλους.. Όχι για σχέσεις.

Senior Member
    Για γονείς μιλάω.. Για φίλους.. Όχι για σχέσεις.
    Και στις φίλιες έτσι ήμουν
    Ενω μπορουσα να έχω ακόμη πχ αυτή την κολλητή επέλεξα να φύγω γιατί διαφεραμε εγώ θάλασσα αυτή κλαμπ εγώ αθλητικά αυτή τακούνι και δεν εννοώ μόνο σε αυτά, εννοώ και στις απόψεις δεν ταιριαζαμε
    Όσο αφορά βέβαια την φιλιά θα μπορούσα να το χειριστώ πιο λεπτά ήμουν σκληρή
    Αλλά και να το χειρίζομουν πιο ομαλά, να μην χάλαγα δηλαδή μια φιλία θα το έκανα μόνο και μόνο γιατί θα φοβόμουν μην μείνω μόνη όχι γιατί πραγματικά ήθελα να είμαι εκεί

george1520
    Guest
    Και στις φίλιες έτσι ήμουν
    Ενω μπορουσα να έχω ακόμη πχ αυτή την κολλητή επέλεξα να φύγω γιατί διαφεραμε εγώ θάλασσα αυτή κλαμπ εγώ αθλητικά αυτή τακούνι και δεν εννοώ μόνο σε αυτά, εννοώ και στις απόψεις δεν ταιριαζαμε
    Όσο αφορά βέβαια την φιλιά θα μπορούσα να το χειριστώ πιο λεπτά ήμουν σκληρή
    Αλλά και να το χειρίζομουν πιο ομαλά, να μην χάλαγα δηλαδή μια φιλία θα το έκανα μόνο και μόνο γιατί θα φοβόμουν μην μείνω μόνη όχι γιατί πραγματικά ήθελα να είμαι εκεί
    Γονείς.......

Senior Member
    Γονείς.......
    Γονείς λεπτό θέμα ίσως η ρίζα του προβλήματος
    Αλλά δεν καταλαβαίνω ακόμη και να είναι οι γονείς μπορεί ας πούμε από κάθε σχέση να ζητάω την ασφάλεια που δεν είχα μικρή το δέχομαι
    Όμως το θέμα είναι πως νιώθω πως όταν βρίσκομαι σε μια σχέση μπορεί να ζητάω ασφάλεια αλλά αν ο άλλος ας πούμε καθετε σε έναν καναπέ και τρώει όλη την ώρα και θέλει να ικανοποιήσει τον ευατο του δεν έχει να κάνει με τις δικές μου ανασφάλειες
    Γιατί ξέρω πως ο άνθρωπος βάζει τον ευατο πάνω από όλα, κι όταν εγώ ζητάω κάποια πράγματα από κάποιους ανθρώπους και δένομαι και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν τότε μου βγαίνουν τα προβλήματα
    Δεν μου βγαίνουν πριν δεθω με κάποιον και δεν βγαίνουν νομίζω ανούσια

Page 1 of 2 12 LastLast