σκεφτομαι να κοψω την ολανζαπινη και το ζαναξ αποτομα.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Τα αντιψυχωσικα τελικα θεραπευουν ή απλα κατευναζουν τον ασθενη; Καθε φορα που τρωω απο αυτα που φτιαχνει η μανα μου κοκαλωνει το μυαλο μου και νιωθω το κεφαλι βαρυ σα να γεμισε αιμα. Δηλαδη πως βοηθαει αυτο το πραγμα τον αρρωστο; Να μπορει να σκεφτει; Να μην μπορει να συγκεντρωθει; Να μην μπορει να νιωσει; Να μην μπορει να δουλεψει; Κανουμε τον ασθενη αχρηστο και λεμε οτι τον θεραπευσαμε;
    Ορεστη εχω δυο επιλογες και θα μου πεις εσυ ποια θα έπρεπε να διαλεξω.

1) Φαρμακα , υπνος, εργασία, καλυψη εξοδων σπιτιου και ζωών, στυτική δυσλειτουργία
    2) Σεξ, ανεργος, άστεγος ίσως; νηστικός, καταθλιψη ή μανία, ενδεχομένως ψυχιατρείο, υποχρεωτική χορήγηση φαρμάκων, ενδεχομένως επιδομα 310 ευρω
    Τι πρεπει να επιλεξω απο τα δύο;

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post

1) Φαρμακα , υπνος, εργασία, καλυψη εξοδων σπιτιου και ζωών, στυτική δυσλειτουργία
    2) Σεξ, ανεργος, άστεγος ίσως; νηστικός, καταθλιψη ή μανία, ενδεχομένως ψυχιατρείο, υποχρεωτική χορήγηση φαρμάκων, ενδεχομένως επιδομα 310 ευρω
    ενταξη εγω το 1 θα διαλεγα...
    αλλα αφου ειμαι καλα γιατι να μην τα μειωσω σε συμφωνια του γιατρου?
    πραγματικα η γνωμη σου θα μετραγε σε μενα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ενταξη εγω το 1 θα διαλεγα...
    αλλα αφου ειμαι καλα γιατι να μην τα μειωσω σε συμφωνια του γιατρου?
    πραγματικα η γνωμη σου θα μετραγε σε μενα...
    Εγώ δεν γράφω ξανά για φάρμακα τη μια φορά που έγραψα κατι που έζησα ο ίδιος έφαγα ποινή γιατί δεν άρεσε η άποψη μου στη περίπολο. Γιατρους έχετε συζητείστε μαζί τους και κάντε ότι γουστάρετε, ο καθένας είναι υπόλογος των επιλογών του και των πραξεων του.

YokoChoco
    Guest
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    δυστυχως δεν εχω ιοθετησει τιποτα απο ολα τα παραπανω...
    το μονο δεαλεστικο που μπορω να κανω ειναι το περπατημα.. το ξεκινησα και το παρατησα...
    Προσωπικά βοηθήθηκα με τα παραπάνω

Ο ψυχοθεραπεύτης με βοήθησε να αποκτήσω αυτογνωσία(μαζί με διάβασμα πολλών σοβαρών βιβλίων).

Η διατροφολόγος με έκανε να βάλω όρια στο φαγητό κ έχασα πέρυσι 5 κιλά, φέτος μετά από χειρουργείο ενώ πήρα 4 κιλά τα έχασα μόνος με διατροφή.

Δεν πίνω αναψυκτικά εδώ και 7 χρόνια, 6 χρόνια έχω να πιώ καφέ, τσαί 2 χρονια, δεν τρώω κρουασάν, πατατάκια, γαριδάκια κτλ, μέχρι προ 2 μήνες έτρωγα γλυκά τα έκοψα και εχασα βάρος, μόνο βιολογικό μέλι τρώω.

Περπατάω όσο μπορώ

Πίνω κάθε μέρα Μελισσόχορτο με βοηθάει να ηρεμώ και να φτιάχνει η διάθεση... καταπληκτικό βότανο!!!

Φάρμακα παίρνω με μέτρο, χαμηλή δόση, κάποτε έπαιρνα πολλά και ήμουνα 100 κιλά, τώρα είμαι 80!!!(ύψος 1.82 περίπου)./

Όλα γίνονται φτάνει να θέλεις...

Με έχει βοηθήσει κ η πίστη στον Θεό, νοιώθω πιο ήρεμος

Senior Member

Σαν αστεγος δε νομιζω να κανεις σεξ.

hlias1988
    Guest

μπορει η ολανζαπινη να προκαλεσει στυτικη δυσλητουργια?

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by YokoChoco View Post
    Προσωπικά βοηθήθηκα με τα παραπάνω

Ο ψυχοθεραπεύτης με βοήθησε να αποκτήσω αυτογνωσία(μαζί με διάβασμα πολλών σοβαρών βιβλίων).

Η διατροφολόγος με έκανε να βάλω όρια στο φαγητό κ έχασα πέρυσι 5 κιλά, φέτος μετά από χειρουργείο ενώ πήρα 4 κιλά τα έχασα μόνος με διατροφή.

Δεν πίνω αναψυκτικά εδώ και 7 χρόνια, 6 χρόνια έχω να πιώ καφέ, τσαί 2 χρονια, δεν τρώω κρουασάν, πατατάκια, γαριδάκια κτλ, μέχρι προ 2 μήνες έτρωγα γλυκά τα έκοψα και εχασα βάρος, μόνο βιολογικό μέλι τρώω.

Περπατάω όσο μπορώ

Πίνω κάθε μέρα Μελισσόχορτο με βοηθάει να ηρεμώ και να φτιάχνει η διάθεση... καταπληκτικό βότανο!!!

Φάρμακα παίρνω με μέτρο, χαμηλή δόση, κάποτε έπαιρνα πολλά και ήμουνα 100 κιλά, τώρα είμαι 80!!!(ύψος 1.82 περίπου)./

Όλα γίνονται φτάνει να θέλεις...

Με έχει βοηθήσει κ η πίστη στον Θεό, νοιώθω πιο ήρεμος
    μπραβο σου ρε φιλε!!! εγω δυστηχως ειμαι 113 κιλα .. απο τα χαπια... εχω κοψει τα πολλα πολλα . ψωμι δεν τρωω καθολου. το περισσοτερο που εχω φτασει ειναι 120 κιλα.. απο τοτε που εφτιαξα λιγο την διατροφη μου εχασα κιλα...

hlias1988
    Guest
    εκοψα το ζαναξ για 20 μερες. απο 1mg το εκανα 0,5mg. ταλαιπωρηθηκα πολυ... και σημερα δεν αντεξα πηρα την αρχικη δοση.. και νιωθω οτι ηρεμησα... ειμαι καταδικασμενος να παιρνω φαρμακα για ολη μου την ζωη...

Senior Member
    Τα ψυχοφάρμακα δεν θεραπεύουν, πρέπει να τα παίρνεις ισοβίως. Μόνο κάποια μείωση ίσως είναι εφικτή.
    Για τον λόγο ότι πολύ περίεργα πράγματα κυκλοφορούν στο internet σχετικά με τις ψυχικές ασθένειες απορώ μερικές φορές. Η ψυχιατρική έμεινε στον προηγούμενο αιώνα;
    Αν και δεν ελπίζω σε πολλά από την κίνηση που θα κάνω, να ζητήσω μετάθεση για επαρχιακή πόλη του τόπου καταγωγής μου ξανά, νομίζω είναι καλύτερα από το περιβάλλον της Αθήνας. Έχω ζήσει στην Αθήνα τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αλλά θα ήθελα να έχω καλή δουλειά (αντικείμενο) και καλό μισθό. Αλλιώς τι; Να γίνω εγώ το αντικείμενο της κάθε "αγράμματης"; Καλύτερα επαρχία, στην φύση.

Member
    Πολυ κακη ιδεα, ειδικα στην περιπτωση του Ζαναξ

Page 3 of 3 FirstFirst 123