Χρειάζομαι μια ανώνυμη συμβουλη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 202
    Senior Member
    Εγω νομιζω οτι που ειναι νωπο ακομη προεχει να βρει ενα στηριγμα η κοπελα εκει που χρειαζεται, και οχι να μιλησει απαραιτητα. Λια αν το να μιλησεις τωρα, πιστευεις οτι σε στηριζει τωρα, να το κανεις, αλλιως δεν μπορει να σε πεισει κανεις να μιλησεις. Ουτε ο ειδικος μπορει και ειναι σημαντικο οταν αναζητησεις να βρεις επαγγελματια σωστο που να ακουει, και να μην πιεζει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Λια επιμενω συμπληρωσε τα 50 μηνυματα.

george1520
    Guest
    Η συζήτηση θα γίνει δημόσια και όχι με προσωπικά μηνύματα. Ένας να το χειριστεί λάθος ένας να το εκμεταλευτει μετά το κάνουμε?

Κανένας από εμάς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, ούτε καν αυτοί που έζησαν κάτι παρόμοιο. Ένας ειδικός ξέρει και τις ερωτήσεις που θα κάνει και πως θα σε κατευθύνει.. Μο νο.

Banned
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Λια επιμενω συμπληρωσε τα 50 μηνυματα.
    Πηγα σε φαρμακείο..βρηκα κατι χαπια φυτικά οπως ειπε αυτη..απο εκει..και κατι λαδακια..κάνναβης που βοηθάνε..θα τα δοκιμάσω ολα..Επίσης προσπαθώ να γραφω εδωω..με βοηθάει..συγνωμη αν.σας βαραινω με τα δικα μου προβλήματα...εχετε και.εσεις τις δυσκολίες σας..για να ειστε εδω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by LIA98 View Post
    Πηγα σε φαρμακείο..βρηκα κατι χαπια φυτικά οπως ειπε αυτη..απο εκει..και κατι λαδακια..κάνναβης που βοηθάνε..θα τα δοκιμάσω ολα..Επίσης προσπαθώ να γραφω εδωω..με βοηθάει..συγνωμη αν.σας βαραινω με τα δικα μου προβλήματα...εχετε και.εσεις τις δυσκολίες σας..για να ειστε εδω..
    Δε μας επιβαρυνεις Λια... αφου σε βοηθαει που μιλας εδω γραψε και θα σου απανταμε. Υπαρχουν πολλα ηδη ψυχολογικη στηριξης, για αυτο πχ μπαινουν εδω και ατομα που ηδη κανουν ψυχοθεραπεια, ηδη παιρνουν φαρμακα και πολλα αλλα, γιατι το καθε μεσο και ο καθε χωρος υποστηριξης εχει τα θετικα του.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Banned
    Αυτο ειναι το ζητουμενο να της βρουμε αμεσα ειδικο. Αν εχεις κανενα τροπο να της βρεις αμεσα γιατρο πες το δημοσια να το μαθουμε κι μεις

Banned
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Αυτο ειναι το ζητουμενο να της βρουμε αμεσα ειδικο. Αν εχεις κανενα τροπο να της βρεις αμεσα γιατρο πες το δημοσια να το μαθουμε κι μεις
    Απο ολα αυτα που μου λετε πρέπει να με δει κάποιος ψυχολογος..για αγωγή κυρίως .θα έλεγα εγω..ψαχνω στο ίντερνετ για κάποια συνεδρια..

Senior Member
    Απο ολα αυτα που μου λετε πρέπει να με δει κάποιος ψυχολογος..για αγωγή κυρίως .θα έλεγα εγω..ψαχνω στο ίντερνετ για κάποια συνεδρια..
    Αν εννοεις φαρμακα, για αυτα ειναι ο ψυχιατρος οχι ο ψυχολογος. Αν χρειαζεσαι κατι να σε ηρεμησει.

Senior Member
    Mπες στο melapus.com έχει κ αξιολογήσεις ψυχολογων και ψυχιατρων

Banned
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Mπες στο melapus.com έχει κ αξιολογήσεις ψυχολογων και ψυχιατρων
    Ναι θα το ψαξω Ευχαριστώ

Senior Member
    Λία μην παιζεις με τον εαυτό σου και μην περιμένεις ποτέ θα βρεις ψυχίατρο να σε δεχθεί για να σε αξιολογήσει να σου δωσει φάρμακα. Πήγαινε στο ψυχιατρείο που εφημερεύει να σε δούνε να σου γράψουν φάρμακα να νιώσεις καλύτερα. Μην ξεχνάς πως είσαι μόνη σου σε ένα σπίτι αυτή τη στιγμή. Αν πανικοβληθεί το βράδυ και δεν έχεις ένα χάπι να σε χαλαρώσει μυϊκά και ψυχικά τι θα κάνεις. Λία μην παιζεις με τον εγκέφαλο πήγαινε εκεί τώρα

Banned
    Δες εκει που λεει ο martal και αν δεν βρεις συντομο ραντεβου. Κανε αυτο που λεει ο mindcrime.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η συζήτηση θα γίνει δημόσια και όχι με προσωπικά μηνύματα. Ένας να το χειριστεί λάθος ένας να το εκμεταλευτει μετά το κάνουμε?

Κανένας από εμάς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, ούτε καν αυτοί που έζησαν κάτι παρόμοιο. Ένας ειδικός ξέρει και τις ερωτήσεις που θα κάνει και πως θα σε κατευθύνει.. Μο νο.
    Εγώ θα της στείλω μήνυμα γιατί αυτά που θέλω να της πω δεν τα έχω πει δημόσια..Οπότε είναι η μόνη λύση..
    Δεν θα την αναγκάζω να πει δημόσια πράγματα την στιγμή που σε προσωπικά μηνύματα μπορεί να νιώθει πιο άνετα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Πηγα σε φαρμακείο..βρηκα κατι χαπια φυτικά οπως ειπε αυτη..απο εκει..και κατι λαδακια..κάνναβης που βοηθάνε..θα τα δοκιμάσω ολα..Επίσης προσπαθώ να γραφω εδωω..με βοηθάει..συγνωμη αν.σας οιοςβαραινω με τα δικα μου προβλήματα...εχετε και.εσεις τις δυσκολίες σας..για να ειστε εδω..
    Δεν βαραινεις κανέναν γιατί όποιος δεν θέλει απλά δεν απαντάει..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Λία μην παιζεις με τον εαυτό σου και μην περιμένεις ποτέ θα βρεις ψυχίατρο να σε δεχθεί για να σε αξιολογήσει να σου δωσει φάρμακα. Πήγαινε στο ψυχιατρείο που εφημερεύει να σε δούνε να σου γράψουν φάρμακα να νιώσεις καλύτερα. Μην ξεχνάς πως είσαι μόνη σου σε ένα σπίτι αυτή τη στιγμή. Αν πανικοβληθεί το βράδυ και δεν έχεις ένα χάπι να σε χαλαρώσει μυϊκά και ψυχικά τι θα κάνεις. Λία μην παιζεις με τον εγκέφαλο πήγαινε εκεί τώρα
    Δεν μπορωω ..αληθειαα δεν μπορωω..
    Δεν.ξερω αν εσυ θα μπορουσες εγω θελω απλα να κοιμηθω και να ξυπνήσω διαφορετικα..πηρα αυτα τα.χαπια ..θα δω πως θα είμαι με αυτα..

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast