Results 61 to 75 of 151
Thread: Υπάρχει Ελπίδα?
-
28-03-2009, 10:27 #61
Αλεξαντερ συμφωνω σε ολα οσα λες.Απλα εχω καταλαβει οτι ενα απο τα θεμελιωδη ιδανικα ειναι η εμπιστοσυνη.και αμα σπασει η ατιμη .... και ενα πραγμα που εχω καταλαβει ακομα,ειναι πως τελικα οσοι εχουν κερατωσει ζηταν τη δευτερη ευκαιρια.το θεμα ειναι να μαθουν κατι απο αυτο,και στις επομενες τους σχεσεις να εξασκησουν αυτο που εμαθαν,και οχι να βασιζονται στη συγχωρεση του αλλου ... γιατι αν το κανουν σε καθε σχεση .... ε κατι δεν παει καλα η μαλλον με τα προτυπα που εχουν ξεκινησει να δημιουργουνται στις μερες μας κατι παει καλα ;)
- 28-03-2009, 10:35 #62
Originally posted by Empneustns
καμια καλη υπαρχει;
δεν ξερω τι μπορει να αποδοσει μια ερευνα,
αλλα οι καλες πανε με τους καλους και αναποδα.
Αυτο ειναι ευκολο να το φανταστει κανεις.
Τωρα στην συνεχεια μενει το υπολοιπο κομματι το οποιο αναγκαστικα ψαχνει εκει μεσα.....
Ακομα και για μια στιγμη αν γινει κατι διαφορετικο αυτο θα ειναι πολυ στιγμιαιο και οχι για μεγαλο διαστημα.
Οποτε οποιος νομιζει οτι θελει να αυξησει τις απαιτησεις του, ας δει τι περιθωρια εχει να δει με τον εαυτο του.
Καποτε ειχα κανει μια σχεση με μια χμμμ κακια...:P
Κρατησε λιγους μηνες και μετα ο καθενας το δρομο του.
Βεβαιως εχω την αποψη οτι καθε στραβο καπακι ταιριαζει στο δικο του στραβο τσουκαλι οποτε κανενα προβλημα....
28-03-2009, 10:42 #63
Originally posted by alexandergreek
Εξαρτάται απο το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που της έχουμε, και απο το αν πιστεύουμε οτι είναι ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ. Δηλαδή, σίγουρα μας πονάει η προδοσία, όμως αν αγαπάμε πολύ, μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση απο τη ΜΟΜΦΗ και την ΚΑΤΑΔΙΚΗ, στο ΕΛΕΟΣ, τη δεύτερη ευκαιρία, τη συγχώρεση. Φυσικά, προϋποτίθεται ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ να πολεμηθεί αυτό το πάθος απο την... άπιστη...
απο την απιστη??
τι να πω, μετα τα αναθεματα και τα μαστιγωματα περασαμε στις μετανοιες??
Ποια υπερβαση να κανεις? τι να συγχωρεσεις? τι να καταδικασεις?
τι εισαι τελικα?
θεος η δικαστης?
Ωρες ωρες δεν αναρωτιεμαι γιατι οι ανθρωποι δυσκολευονται να κανουν σχεσεις, με τοσα καταλοιπα που εχουν στο κεφαλι τους πρεπει να προσπερασουν ενα σωρο μυθους για να μπορεσουν να ζησουν ευτυχισμενοι....
28-03-2009, 10:45 #64
κρινακο ξαναρχισες τις παπαρολογιες.ε παντοδυναμε;;;;; μην γινεσαι παραπανω γελοιος,ειπε τη γνωμη του και καλα εκανε.εσυ εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου,το ξερουμε.κατσε στην υπερογκη ευτυχια σου ασε να φιλοσοφησουμε με την ησυχια μας.
28-03-2009, 10:55 #65
κρινακο ξαναρχισες τις παπαρολογιες.ε παντοδυναμε;;;;; μην γινεσαι παραπανω γελοιος,ειπε τη γνωμη του και καλα εκανε.εσυ εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου,το ξερουμε.κατσε στην υπερογκη ευτυχια σου ασε να φιλοσοφησουμε με την ησυχια μας.
σου αρεσει να ειμαι παντοδυναμος???
μα γιατι θες μια καλη κοπελα??
δεν το καταλαβαινω αυτο.....
:cool:
28-03-2009, 10:56 #66
εσυ το ειπες σε παλιοτερο ποστ το ποσο παντοδυναμος εισαι και γελουσα μεχρι το πρωι.αλλα ξεχασα οτι ξεχνας ευκολα.βρε κρινακο ....τα μισα ατομα εδω περα σε φτυνουμε και εσυ λες οτι βρεχει,τι πρεπει δηλαδη να κανουμε για να το καταλαβεις,να σε κατουρησουμε;
28-03-2009, 10:59 #67
εσυ το ειπες σε παλιοτερο ποστ το ποσο παντοδυναμος εισαι και γελουσα μεχρι το πρωι.αλλα ξεχασα οτι ξεχνας ευκολα.βρε κρινακο ....τα μισα ατομα εδω περα σε φτυνουμε και εσυ λες οτι βρεχει,τι πρεπει δηλαδη να κανουμε για να το καταλαβεις,να σε κατουρησουμε;
αν το ειπα, ισχυει, το προβλημα που ειναι δεν καταλαβα....
κατα τα αλλα οχι δεν ξεχναω μια χαρα τα παω με την μνημη μου.
Ωστε οι μισοι φτυνετε και ετοιμαζεστε για κατουρημα???
Αμα περασετε στο χεσιμο να με ενημερωσετε....
;)
28-03-2009, 11:01 #68
ετοιμαζομαστε αλλα φοβαμαι πως παλι δεν θα το καταλαβεις...η θα το ξεχασεις χαχαχαχα το παθαινεις αυτο
28-03-2009, 11:06 #69
ετοιμαζομαστε αλλα φοβαμαι πως παλι δεν θα το καταλαβεις...η θα το ξεχασεις χαχαχαχα το παθαινεις αυτο
ε ναι τωρα που το λες, υπαρχει αυτος ο κινδυνος.....
τι να σου πω και εγω, παρατησε τα για να μην αγχωνεσαι κιολας....
28-03-2009, 11:09 #70
Originally posted by krino
28-03-2009, 11:10 #71
Originally posted by krino
ναι ρε χαλαρα δεν υπαρχει προβλημα,
αλλωστε εδω μεσα ειμαστε ολοι μια οικογενοια με κατανοηση ο ενας για τον αλλον.....
28-03-2009, 11:11 #72
τουλαχιστον βρηκαμε που ειναι η τουαλετα χαχαχαχα
28-03-2009, 11:15 #73
για ολα τα ζητηματα υπαρχει μια λυση,
αρκει να θες να την δωσεις....
;)
28-03-2009, 11:45 #74
βασικα οπως το βλεπω σε μια σχεση μπορουν να υπαρχουν παρα πολλοι τροποι εκφρασης.η σεξουαλικη επαφη ειναι η αποδειξη της εμπιστοσυνης του ενος προς τον αλλον.η σφραγιδα της αγαπης λογω του οτι πολλα συναισθηματα εμφανιζονται μεσα στην πραξη.ειναι ενα ειδος υποσχεσης του ενος προς τον αλλον οτι θα βρισκονται μαζι.και αυτο προσδιδει στο ζευγαρι την θεληση να συνεχισει και να δυναμωσει τον δεσμο του.Αν σπασει αυτος ο δεσμος ειναι σαν να σπαει αυτη η υποσχεση.Ειναι ο τροπος που βλεπω εγω τα πραγματα...
28-03-2009, 11:49 #75
Originally posted by alexandergreek
\"Είναι πικρό το ποτό της αμαρτίας\"... κακά τα ψέμματα, \"ποιός ειναι αυτός, που δε λαχτάρησε να πιεί;\".
Όλοι έχουμε ΠΑΘΗ και ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ μέσα μας. Όποιος είναι αναμάρτητος, αυτός δυσκολότερα συγχωρεί.
Τι περιμένουμε, ότι θα βρούμε την ΤΕΛΕΙΑ γυναίκα, χωρίς πάθη, αδυναμίες, ελαττώματα κλπ; Συγνώμη που θα το πώ, αλλά και η ΠΟΡΝΕΙΑ (στο μυαλό) ήτοι το να είσαι σε μια σχέση και να έχεις μέσα σου την πουτανιά, ανεξάρτητα αν κάνεις κάτι ή απλά φλερτάρεις, και αυτό ένα ΠΑΘΟΣ είναι. Δηλαδή αρρώστεια της ψυχής.
Τώρα: Όλοι συχαινόμαστε τα πάθη των άλλων, ενώ τα δικά μας τα κρύβουμε και να αποσιωπάμε. Ο αγώνας ΞΕΚΙΝΑΕΙ με το διαρκη, ΑΝΕΝΔΟΤΟ πόλεμο κατα των δικών μας παθών. Δευτερευόντως, όταν ο σύντροφός μας βγάλει ένα πάθος, πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του ώς ασθενή πιό πολύ παρά ως κατηγορουμένου.
Όσο και αν μια γυναίκα, ενας άντρας, μια ψυχή εν γένει, είναι γεμάτος πάθη, δηλαδή \"σάπιος\", εν τούτοις μέσα του κρύβει ένα καλό άνθρωπο και είναι θέμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ αν θα πολεμήσει τον κακό του εαυτό ή εάν θα εναγκαλιστεί την κακία και τη βρωμιά των παθών του.
Και εμείς τι κάνουμε; Κρατάμε την *****, μοιχαλίδα κλπ σύντροφό μας, επειδή είναι \"άρρωστη στην ψυχή\", και έχει κάποια πάθη μέσα της;
Εξαρτάται απο το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που της έχουμε, και απο το αν πιστεύουμε οτι είναι ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ. Δηλαδή, σίγουρα μας πονάει η προδοσία, όμως αν αγαπάμε πολύ, μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση απο τη ΜΟΜΦΗ και την ΚΑΤΑΔΙΚΗ, στο ΕΛΕΟΣ, τη δεύτερη ευκαιρία, τη συγχώρεση. Φυσικά, προϋποτίθεται ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ να πολεμηθεί αυτό το πάθος απο την... άπιστη...
Η \"θυσιαστική\" αντιμετώπιση των σχέσεων, διαφέρει απο την \'ευδαιμονιστική\" δηλαδή \"είμαι σε μια σχέση όσο περνάω καλά, και όταν κάτι στραβώσει, φεύγω και δε βγάζω εγώ το φίδι απο την τρύπα, εγώ κοιτάζω να περνάω καλά...\". Χρειάζεται όμως και διάκριση. Άλλωστε, και η Εκκλησία στο θεμα της απιστίας δίνει ευλογία να χωρίσεις τη γυναίκα σου. Συνεπώς, κάθε άνθρωπος τα ζυγίζει διαφορετικά τα πράγματα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία