Results 76 to 90 of 151
Thread: Υπάρχει Ελπίδα?
-
28-03-2009, 11:55 #76
σοφια ο λογος που υπαρχει τοσο \"μενος\" για το κερατο ειναι γιατι ειναι απο τα πραγματα που πληγωνουν παρα πολυ.εκτος βεβαια αν εννοουμε σχεση να περναμε καλα και να κοιταμε τον εαυτο μας μεσα σε αυτην οποτε παω πασο.
- 28-03-2009, 11:58 #77
αν απο ολα τα μνμ που εχω γραψει κατα καιρους, βγαινει το συμπερασμα αυτο (δλδ μιας επιφανειακης καλοπερασης στις σχεσεις), τοτε παω πασο εγω.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:02 #78
οχι δεν βγαινει αυτο,αλλα πες μου,αν γυρνουσε ο συντροφος σου σημερα και σου ελεγε πως πηγε με μια κοπελια απο τη δουλεια του γιατι ηταν μια ατυχη στιγμη πως θα αντιδρουσες;
28-03-2009, 12:06 #79
εχω ξαναγραψει πως σε μια κρισιμη περιοδο της σχεσης μου, πώς αντεδρασα: εκανα flashback να δω τί εγινε, που χαθηκαμε οι δυο μας, πώς χαθηκαμε, γιατι, τί εφταιξε. που εκανα λαθη, που εκανε λαθη.
Δεν χρειαστηκε να φτασουμε στο κερατο, ουτε αυτος, ουτε εγω για να φρικαρω!
Και απορω: γιατι να φρικαρω με το κερατο? ειναι ο μονος ή πιο σημαντικος τροπος να πληγωθει καποιος σε μια σχεση? αλλα πραγματα που δειχνουν οτι μια σχεση δεν παει καλα, δεν υπάρχουν?????πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:11 #80
κοιταξε,εκανες φλασμπακ λες.. αν αυτη τη στιγμη ο συντροφος σου δεν νοιωθει καλα με τη σχεση σου και δεν το ξερεις τι γινεται;ετσι δεν γινεται παντα;μετα το μαθαινεις...αυτη τη στιγμη σε διαβαζω και καταλαβαινω πως βαθια μεσα σου πιστευεις πως ειχατε προβληματα αλλα τα εχετε επιλυσει.αρα ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες να παει ο συντροφος σου με αλλη γυναικα.σχεδον απιθανο,αυτο καταλαβαινω,εχιες σχεδον σιγουρο οτι δεν προκειται να παει αλλου.αλλα αυτα τα πιστευεις εσυ.αν του κολλησε μια πανεμορφη γυναικα στη δουλεια και του εχει αναψει τα αιματα αυτο δεν το ξερεις ουτε θα σου το πει ποτε.αλλα μεσα του μπορει να δουλευει.φρικαρεις με το κερατο οταν αγαπας καποιον/α.αν δεν τον αγαπας χαρη σου κανει να χωρησεις.και δεν μου απαντησες,απλα μου ειπες οτι δεν χρειαστηκε να φτασετε στο κερατο.αν ερχοταν σημερα και σου ελεγε με τα μουτρα κατεβασμενα οτι πηγε με αλλη γυναικα γιατι ηταν πολυ ομορφη και δεν μπορεσε να συγκρατηθει ποια θα ηταν τα πραγματικα συναισθηματα που θα ενοιωθες;
28-03-2009, 12:15 #81
μερικοι μερικοι εχουν προβλημα με το ποσο αντρες ειναι και τι θα εκαναν για αυτο αν ετρωγαν κερατο....
28-03-2009, 12:19 #82
κρινακο μερικοι δεν ξερουν τι σημαινει αγαπη και συντροφικοτητα.ξερουν μονο να αγαπαν τον εαυτουλη τους.αυτοι ποτε δεν θα καταλαβουν για τι πραγμα μιλαω.καποιοι αλλοι τα καταλαβαινουν
28-03-2009, 12:22 #83
Empneysti θα σου πω πολυ ειλικρινα κατι: το φλασμπακ που εγραψα παραπανω δεν εγινε μια μερα, δυο μερες κ τελειωσαμε. Εγινε μεσα απο συγκεκριμενη διαδικασια, και ηταν η αφορμη για να ξεκινησω την θεραπεια μου.Μεχρι σημερα, μπορω να πω με σιγουρια πώς ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που αποφασισα να κανω. Αν κ απο τα πιο δυσκολα. Εχω λοιπον πανω σ αυτο να πω, πώς εχω την τυχη (αλλα οχι μονο) να μπορω να νιωθω αν κατι δεν πηγαινει καλα, αλλα κ να διατηρω μια σχεση οπου ο άλλος μπορει να μου πει πολυ ειλικρινα οχι μονο οτι μου ειναι ευχαριστο αλλα κ το τί μου ειναι δυσαρεστο. Σ αυτο ειναι κατι που συμβαλαμε και οι δυο.
Για μενα σου εξηγησα κ παραπανω το πιο ασχημο που μπορει να μου συμβει στη σχεση μου, δεν ειναι το κερατο. Ειναι πολλα αλλα!
Αν ειναι εφιαλτικο για καποια να την κερατωσει ο συντροφος της (και οπως γραφεις μαλιστα μια ξεπετα), για μενα δεν ειναι. Αλλου ειναι οι εφιαλτες μου.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:25 #84
Originally posted by Empneustns
κρινακο μερικοι δεν ξερουν τι σημαινει αγαπη και συντροφικοτητα.ξερουν μονο να αγαπαν τον εαυτουλη τους.αυτοι ποτε δεν θα καταλαβουν για τι πραγμα μιλαω.καποιοι αλλοι τα καταλαβαινουν
εσυ το εχουμε πει αρκετες φορες,
την αγαπη την εννοεις με καπιστρι....
το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις βρει την αντιστοιχη φοραδα....
28-03-2009, 12:25 #85
δεν διαφωνω με οσα λες και μπραβο σου.και πολυ χαιρομαι για σενα πραγματικα.και χαιρομαι που το αν σε κερατωνε ο συντροφος σου δεν θα ηταν οτι χειροτερο για σενα.ουτε για εμενα θα ηταν.αλλα παλι δεν μου απαντησες.πια θα ηταν τα πραγματικα σου συναισθηματα αν σου ελεγε ο συντροφος σου σημερα οτι πηγε με μια αλλη γυναικα,πως θα αντιδρουσες;τι θα ενοιωθες για αυτον;ποιες θα ηταν οι ενδομυχες σκεψεις σου;
28-03-2009, 12:26 #86
Και για να μην απανταω μονο εγω, θα θελα πολυ να παρω μια απαντηση κ εγω στο παραπανω ερωτημα μου?
Ειναι το κερατο το μονο προβλημα που μπορει να διαλυσει μια σχεση? Που αποδεικνυει οτι μια σχεση δεν πάει καλα?Κ τελικα γιατι το κερατο πειράζει τοσο οσο τπτ άλλο? Μηπως επειδη βρισκει κεντρο, στον αντρικο εγωισμο?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:27 #87
Μαρίνα και Σοφία, πάντα φιλικά, η γνώμη μου είναι ότι όταν έλθει το κέρατο, όπως και αν έλθει, όποια κατάσταση και αν το προκαλέσει, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί ο άλλος και να κάτσει να το συζητήσει - διαπραγματευτεί. Πλέον κλονίζονται τα πάντα. Και μιλάω για σχέσεις σχετικά \"υγιείς\", όχι για ακραίες καταστάσεις. Ήπιε ο άλλος και πηδήχτηκε με μία που του γυάλισε. Τσαλαπατήθηκε ο εγωισμός της άλλης και πήγε ένα βράδυ με κάποιον που τη γούσταρε. Περνάει μια κρίση το ζεύγος και ο καθένας πάει με την πρώτη καβάτζα του για να δει πώς είναι, για να αλλάξει ψυχολογία κλπ. Ε μετά μη ζητάμε τα ρέστα. Έχω κερατώσει και πολύ πιθανόν να έχω φάει κέρατο σε σχέση αλλά ποτέ κανείς δεν έμαθε τίποτα. Δεν το είπα ούτε σε φίλο ούτε σε γνωστό. Το έκανα όχι γιατί είχα ανάγκη από σωματική επαφή, σεξ μπορούσα να κάνω και με τη σύντροφό μου, το έκανα για τις ανασφάλειες, αυτοεπιβεβαίωση και τις γνωστές μαλακίες που οδηγούν τους περισσότερους προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα από αυτά που ένοιωθα για τη σχέση μου. Οπότε γνώμη μου είναι, ή χωρίζεις αξιοπρεπέστατα γιατί συνειδητοποιείς ότι δεν σου κάνει η σχέση σου, ή συνεχίζεις και το προσπερνάς. Το κέρατο θεωρείται κέρατο όταν το ξέρουν περισσότεροι του ενός.
Μαριλού, η δική μου άποψη είναι η εξής. Ίσως να έπρεπε να είσαι πιο διπλωμάτης. Θέλεις να συγκρίνεις; Λογικό μου ακούγεται αν κάπου η σχέση σου είχε τελματώσει. Κάντο με τρόπο βρε χρυσό μου. Η ειλικρίνια είναι προτέρημα αλλά είδες ότι σου γύρισε μπούμεραγκ. Ζήτα από το φίλο σου μια διακοπή για ένα δύο μήνες και μην πασάρεις φόρα παρτίδα ότι είσαι σε άλλη σχέση. Δεν ζούμε σε μια κοινωνία που όλα συγχωρούνται. Εσύ μπορεί να συγχώρησες τον εαυτό σου και καλά έκανες. Ο άλλος όμως πώς να το χωνέψει; Σύγκρινες, δεν σου άρεσε το νέο υλικό και θέλεις να γυρίσεις. Καλά κάνεις. Αλλά δεν το λέμε έτσι στον άλλο. Θέλει και λίγο τρόπο;). Όσο για το θέμα εμπιστοσύνης που έχει ειπωθεί από πολλούς, άλλο ζήτημα είναι να λες πήγα στους γονείς μου στο Σ/Κ και να αλλονίζεις π.χ τα μπαράκια με τους κολλητούς σου γιατί ήθελες αλλαγή, και άλλο το έκανα έρωτα με το Μήτσο ή τη Μαρία γιατί δεν πήγαινε καλά η σχέση. Δεν μπαίνουν όλα στην ίδια ζυγαριά όσο και αν το θέλουμε. Πάθη έχεί όλος ο κόσμος και είναι φυσιολογικό. Το πώς θα διαχειριστείς το πάθος σου έχει σημασία.
28-03-2009, 12:29 #88
Originally posted by Sofia
Μηπως επειδη βρισκει κεντρο, στον αντρικο εγωισμο?
καταρχην ναι,
αλλα ο εγωισμος δεν ειναι αντρικη εφευρεση, να το πουμε αυτο.
Βεβαιως ενας αντρας για τον λογο του οτι εχει ενα ρολο επιβητορα θεωρει το θεμα λιγο πιο χοντρο προβλημα απο οτι μια γυναικα.
αν μπορεσουμε οομως να μην μεινουμε στο δεντρο και παμε στο δασος μπορει κανεις να ξεμπλοκαρει απο ολα αυτα.
28-03-2009, 12:31 #89
οχι δεν ειναι το κερατο το μονο που μπορει να διαλυσει μια σχεση,μπορει να την διαλυσει η αδιαφορια,το να μην υπαρχουν κοινοι στοχοι,το να ζηταει ο ενας αλλα πραγματα απο τον αλλον;για το κερατο ειπα σε προηγουμενο μου ποστ τι πιστευω,οτι ειναι σφραγιδα αγαπης.εν μερη μπορω να πω οτι πληγωνεται ο εγωισμος,οτι πλεον δεν σε αγαπαει ο συντροφος σου οσο θα θελες.δεν ξερω αν ειναι μονο αντρικος ομως.οταν μου απαντησεις και εσυ θα δουμε αν ειναι απλος εγωισμος η εχει σχεση με αντρικο η γυναικειο ... :) (η συζητηση μας ειναι καλοπροαιρετη και το εννοω)
28-03-2009, 12:34 #90
Originally posted by Tasos75
Έχω κερατώσει .....
- δεν εισαι ο μονος....
ξερω αρκετους που εστω για μια φορα το εχει κανει.
Και πιστευω οτι αυτη η υποκρισια υπαρχει σε αρκετο κοσμο.
Το κέρατο θεωρείται κέρατο όταν το ξέρουν περισσότεροι του ενός.
- ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει τετοια θεση για το κερατο....
πολυ πρωτοποριακή....
Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι σοι σχεσεις επιθυμει να κανει ο καθενας....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία