Results 91 to 105 of 151
Thread: Υπάρχει Ελπίδα?
-
28-03-2009, 12:34 #91
Originally posted by Tasos75
Μαρίνα και Σοφία, πάντα φιλικά, η γνώμη μου είναι ότι όταν έλθει το κέρατο, όπως και αν έλθει, όποια κατάσταση και αν το προκαλέσει, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί ο άλλος και να κάτσει να το συζητήσει - διαπραγματευτεί.
Εγω δεν προτιθεμαι να παρω ουτε υφος δικαστη, ουτε αλανθαστου, ουτε παναγιου ανθρωπου. Αν ο συντροφος μου θελει να μου πει τί εκανε κ πως του ρθε αυτο απο μονο του μου φτανει για να κανω εναν διαλογο μαζι του. Κ να δω κ εγω πώς ειναι η σχεση μου μετα απο αυτο. Δεν κρινω κανεναν απο μια πραξη απο μονη της, αλλα προσπαθω και θελω να βλεπω ολη την εικονα. Αν κολλαω μονο σε κατι, που προφανως δεν μου αρεσει, και αδυνατω να δω το συνολο ειναι δικο μου προβλημα.
Οπως (και) δικο μου προβλημα ειναι αν κλεινω τα ματια στα προβληματα που πιθανον υπάρχουν (οπως ειπες κριση στη σχεση) και συνεχιζω σαν να μην εγινε τπτ.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 28-03-2009, 12:37 #92
Originally posted by krino
Βεβαιως ενας αντρας για τον λογο του οτι εχει ενα ρολο επιβητορα θεωρει το θεμα λιγο πιο χοντρο προβλημα απο οτι μια γυναικα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:38 #93
Ειναι το κερατο το μονο προβλημα που μπορει να διαλυσει μια σχεση? Που αποδεικνυει οτι μια σχεση δεν πάει καλα?Κ τελικα γιατι το κερατο πειράζει τοσο οσο τπτ άλλο? Μηπως επειδη βρισκει κεντρο, στον αντρικο εγωισμο?
Σοφία θα σου φέρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου.
Χθες (κυριολεκτικά) χώρισα από σχέση 23 μηνών, γιατί είδα ότι όσο και αν το τράβαγα από τα μαλλιά, δεν ταίριαζα με τη σύντροφό μου σε βασικά θέματα. Όσο και αν μου αρέσει αυτή η γυναίκα (πραγματικά τη βλέπω μετά από τόσους μήνες μαζί και ακόμα αναστατώνομαι), δεν μπορούσα να δω κοινό μέλλον μαζί της-βλέπεις είμαι και σε ηλικία γάμου!
Άλλος χωρίζει γιατί υπάρχει το οικονομικό στη μέση. Άλλος γιατί μπλέκεται το συγγενολόι, άλλος λόγω απόστασης, άλλος λόγω ρουτίνας. Όπως έγραψα και παραπάνω, το κέρατο όσο το ξέρει μόνο ένας δεν αποτελεί αιτία χωρισμού, ίσως να είναι αφορμή αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.
28-03-2009, 12:39 #94
τεσπα για μενα δεν ισχυει η λεξη κερατο, την θεωρω πλαστη οπως εχει οριοθετηθει με τα σημερινα κοινωνικα δεδομενα.
Ωστοσο ο καθενας μπορει να παραμενει στην πλανη του και οτι του εχουν εντρυφησει καθως μεγαλωνε.
28-03-2009, 12:40 #95
Originally posted by Sofia
Βεβαιως ενας αντρας για τον λογο του οτι εχει ενα ρολο επιβητορα θεωρει το θεμα λιγο πιο χοντρο προβλημα απο οτι μια γυναικα.
ε τι να κανουμε τωρα....
υπαρχουν και αυτες οι θυματοποιησεις....
28-03-2009, 12:43 #96
και μπορει κ απο κει να προερχεται κ το θεμα οτι πιο ευκολα συνεχιζει μια γυναικα την σχεση της μετα απο μια \"απιστια\", απο οτι ο αντρας. αλλα εκει περιπλεκεται κ η αλλη αηδια με την οποια μεγαλωσαν γενιες ολοκληρες (αντρας ειναι, θα παει κ μια καμια αλλη, θα δωσει κ καμια σφαλιαρα κ πάει λεγοντας........!!!!!!!!!!!!!!!!)
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:43 #97
Originally posted by Tasos75
αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.
αντιθετα για μενα ηταν αφορμη να συζητησω πολλα....
αιτια φυσικα ποτε.
Εχω αλλους τροπους να δω αν ειμαι ικανος επιβητορας απο το να αλυσοδεσω την συντροφο μου, φροντιζει η ιδια για αυτο.
;)
28-03-2009, 12:45 #98
και μπορει κ απο κει να προερχεται κ το θεμα οτι πιο ευκολα συνεχιζει μια γυναικα την σχεση της μετα απο μια \"απιστια\", απο οτι ο αντρας. αλλα εκει περιπλεκεται κ η αλλη αηδια με την οποια μεγαλωσαν γενιες ολοκληρες (αντρας ειναι, θα παει κ μια καμια αλλη, θα δωσει κ καμια σφαλιαρα κ πάει λεγοντας........!!!!!!!!!!!!!!!!)
28-03-2009, 12:45 #99
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.οσον αφορα να το κρυψεις,αυτο δειχνει και την ποιοτητα του ατομου.εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να ειμαι με ενα τετοιο ατομο γιατι για μενα ειναι ψευτικο,αυτο ειναι προσωπικη μου γνωμη και αφορα εμενα,οι αλλοι μπορουν να σκεφτονται διαφορετικα,δεν το κρινω.Σοφια ακομα δεν μου απαντησες ....ποια θα ηταν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου συναισθηματα;ο ανθρωπος που σε εχει στηριξει τοσες πολλες φορες,να μαθαινεις πως πηγε με αλλη γυναικα;
28-03-2009, 12:47 #100
εμπνευστη νομιζω σου απαντησα: δεν θα πετουσα απο την χαρα μου ουτε ειναι οτι δεν θα με πειραζε. θα προχωρουσα ομως....δλδ τί θα πρεπε να κανω? να τον περασω απο Ιερα Εξεταση? Ή να τον μαστιγωσω?
Το σκεπτικο μου το ανελυσα λιγο πιο πανω απαντωντας στον Τασο.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:49 #101
περιμενω να διαβασω τα συναισθηματα σοφια.τι θα ενοιωθες.οχι γενικοτητες.τι θα εκανες το βραδυ οταν θα πηγαινε να κοιμηθει διπλα σου,τι θα σκεφτοσουν.αν σου ζητουσε να κανεις σεξ το βραδυ τι θα κανες;
28-03-2009, 12:50 #102
μεγαλωσαν και μεγαλωνουν ακομα και σημερα ειναι το σωστο....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:54 #103
Εμπνευστη, θεωρεις οτι σου λεω πραγματα περιεργα?
Σου ειπα οτι δεν θα χαιρομουν. Το πώς ακριβως θα ενιωθα το ιδιο βραδυ, την ιδια στιγμη που θα μου το λεγε, δεν μπορω να ξερω γιατι δεν μ αρεσει να βασιζομαι πολυ στο ΑΝ.
Παρολα αυτα θα σου πω πως μια ματαιωση ως γυναικα μπορει να την ενιωθα, οπως μπορει να ενιωθα και θυμο ή νευρα. Ή μπορει να θιγοταν ο γυναικειος μου εγωισμος. Ομως το θεμα ειναι αυτα τα συναισθηματα ποσο μενουν, τί χωρο καταλαμβανουν ΜΕΣΑ στην σχεση οπως εχει διαμορφωθει μεχρι ΤΟΤΕ. Γιατι αλλη δυναμικη εχουν οταν η σχεση ειναι γενικα καλη, υπάρχει ειλικρινεια και μπορει κ κοιτταει ο αλλος τον αλλο στα ματια και αλλη δυναμικη εχουν οταν ο καθενας κοιτταει τον εαυτο του κ μονο αυτον. Αυτο φαινεται στην πορεια της σχεσης ετσι κ αλλιως. Ανεξαρτητα απο το αν θελει να το δει καποιος ή οχι.
Ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις τι εννοω...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 12:58 #104
πολυ χαιρομαι που τα γραφεις ετσι.πραγματικα.παντα υπαρχει βεβαια αυτο το ΑΝ ;) γιατι ειναι μια κατασταση που απο τον τροπο που σε διαβαζω δεν θελεις καν να την σκεφτεις (και με το δικιο σου,ουτε εγω θα ηθελα).παντως εμενα τουλαχιστον σιγουρα θα με επηρεαζε στον τροπο που θα αντιμετωπιζα την κοπελια μου σε ολα τα επιπεδα.και ο λογος ειναι ενας,η εμπιστοσυνη που πλεον δεν θα υπηρχε,γιατι πως μπορεις μετα να κοιτας τον αλλον στα ματια...σε ευχαριστω για την ομορφη συζητησουλα μας :)
28-03-2009, 13:04 #105
Παρολα αυτα θα σου πω πως μια ματαιωση ως γυναικα μπορει να την ενιωθα,
για πιο λογο??
αν πηγαινει με αλλη, σημαινει οτι δεν του κανεις εσυ ως γυναικα?
Μα πως μεχρι προχθες του εκανες και σημερα οχι???
Επισης γιατι πρεπει να εισαι η μοναδικη που θα του αρεσε σαν γυναικα?? τελειωσαν οι υπολοιπες γυναικες στο πλανητη?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία