Results 106 to 120 of 151
Thread: Υπάρχει Ελπίδα?
-
28-03-2009, 13:13 #106
αυτο πιστευω πώς θα ενιωθα. ισως σαν αντιδραση, ισως θα αισθανομουν οτι θιγεται η θηλυκοτητα μου.
Δεν εχω αξιωσεις της αποκλειστικα πιο ποθητης γυναικας ουτε της ομορφοτερης, εξυπνοτερης κ παει λεγοντας. Θελω ομως στα ματια του να ειμαι ξεχωριστη. Και αυτο ακριβως το σημειο θα θιγονταν εστω στιγμιαια. αν ειχα τις αξιωσεις που αναφερεις, θα επικεντρωνουμουν σε αυτες και θα εφευγα. Δεν θα καθομουν να αισθανομαι ματαιωμενη.
Και επειδη δεν ειναι ολα μια στιγμη (τουλάχιστον για μενα) γι αυτο ειπα πώς σημασια εχει (για μενα) το ΣΥΝΟΛΟ της σχεσης οπως εχει διαμορφωθει μεχρι τοτε. Πώς με κανει να αισθανομαι αυτος ο ανθρωπος, κ πώς νιωθω εγω στην σχεση που εχουμε διαμορφωσει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 28-03-2009, 13:15 #107
Originally posted by Empneustns
γιατι ειναι μια κατασταση που απο τον τροπο που σε διαβαζω δεν θελεις καν να την σκεφτεις (και με το δικιο σου,ουτε εγω θα ηθελα).
μπορει να μην ειναι κατι που ευχομαι, ομως οπως εχω ξαναγραψει δεν ειναι κατι που πιστευω πώς θα με διαλυσει.εμενα ή την σχεση μου.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 13:17 #108
ξεχωριστη δεν σημαινει μοναδικη.
28-03-2009, 13:18 #109
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 13:26 #110
Originally posted by krino
ξεχωριστη δεν σημαινει μοναδικη.
αυτο για μενα καθοριζεται απο μια πορεια, έτσι το νιωθω.
οπως θελω να νιωθω ξεχωριστη ετσι θελω να νιωθει ξεχωριστος.
και ξεχωριστος οχι με την εννοια του αλανθαστου, ουτε του ανυπερβλητου, αλλα της μεταξυ μας επικοινωνιας κ συναισθηματων που αναπτυσσουμε συνεχως.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 13:54 #111
η επικοινωνια και τα συναισθηματα δεν εμποδιζονται απο το οτι καποιος κανει σεξ με αλλη γυναικα.
Υπαρχει μια διενεξη εδω στο τι σημαινει σεξ και τι σημαινει συναισθημα.
28-03-2009, 13:57 #112
ναι, ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα και το σεξ κ το συναισθημα. αν το ενα περναει απο δρομους του αλλου ή ανεξαρτητους.
γι αυτο κ μιλαω για το πώς νιωθω εγω.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 14:09 #113
το σεξ με το συναισθημα εχει κυριαρχει συνδεθει ετσι για να \"δενει\" πιο πολυ τον οικογενοιακο θεσμο, αυτο και τιποτα αλλο.
28-03-2009, 14:18 #114
Και στο θέμα της \'απιστίας\' λοιπόν κάποιοι ενοχλούνται από το συναίσθημα που μπορεί να αναπτύχθηκε, κάποιοι από το σεξ καθεαυτό, κάποιοι από τη μορφή της σχέσης με το \'τρίτο\' άτομο.
Πάντως αυτό που διάβασα κάπου εδώ μέσα - αν κατάλαβα καλά - ότι το κέρατο νοείται κέρατο μόνο όταν...μαθεύεται ευρέως, δεν μου κάνει. Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
28-03-2009, 14:25 #115
Originally posted by marina38
Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
το αντιθετο απο οτι δηλαδη ειθιστε να συμβαινει στην ελληνικη κοινωνια....
κανε οτι κανεις, αρκει να μην σε παρουν χαμπαρι.....
Εκτοτε οι μισες οικογενοιες ειναι αλληλοκερατωμενες και φυσικα δεν το γνωριζει ουτε ο ενας ουτε ο αλλος....
Τελικα αν μη τι αλλο, στην ελλαδα εχει πολυ πλακα το να ζεις και να μαθαινεις πως λειτουργει η μεση ελληνικη οικογενοια....
28-03-2009, 14:28 #116
Originally posted by Tasos75
Όπως έγραψα και παραπάνω, το κέρατο όσο το ξέρει μόνο ένας δεν αποτελεί αιτία χωρισμού, ίσως να είναι αφορμή αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.
φαντασου ενα σεναριο, εισαι με την αγαπημενη σου, την αγαπας και σε αγαπει οπως ας πουμε οτι θα λετε.
Εν καιρω, εσυ την κερατωνεις για τον ταδε λογο.....
Για παρομοιο λογο το κανει και αυτη.
Εσυ δεν λες τιποτα καιμε την ιδια λογικη δεν λεει και αυτη κατι.
Ετσι συνεχιζετε και οι δυο να δινετε αιωνιους ορκους αγαπης και πιστης.....
Κατα τα αλλα,
χαρωπα τα δυο μου χερια θα χτυπω....
28-03-2009, 14:56 #117
Originally posted by Sofia
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.
28-03-2009, 14:57 #118
Originally posted by marina38
Και στο θέμα της \'απιστίας\' λοιπόν κάποιοι ενοχλούνται από το συναίσθημα που μπορεί να αναπτύχθηκε, κάποιοι από το σεξ καθεαυτό, κάποιοι από τη μορφή της σχέσης με το \'τρίτο\' άτομο.
Πάντως αυτό που διάβασα κάπου εδώ μέσα - αν κατάλαβα καλά - ότι το κέρατο νοείται κέρατο μόνο όταν...μαθεύεται ευρέως, δεν μου κάνει. Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
28-03-2009, 15:27 #119
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.
εχει τυχει να δω ανθρωπους σε μια σχεση να δεχονται προσβολες, εξευτελισμους, περιορισμους πολυ μεγαλους....μονο που τπτ απο ολα αυτα δεν στεκοταν ικανο να αποτελει αφορμη ή λογο χωρισμου. δεν ειδα σ αυτες τις περιπτωσεις να αισθανεται ντροπη ο ενας ή αλλος.
αντιθετα βλεπω ως μεγιστο φοβο και απειλη στην κατα τα αλλα ηρεμη ζωη ενος ζευγαριου το \"κερατο\"....πραγματικα δεν το καταλαβαινω!
ειναι σφραγιδα αγαπης το αποκλειστικο σεξ, και δεν ειναι το νοιαξιμο, η φροντιδα, η προσοχη, η τρυφεροτητα, η επικοινωνια, η αποδοχη, ο σεβασμος?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
28-03-2009, 18:30 #120
ειναι σφραγιδα αγαπης το αποκλειστικο σεξ, και δεν ειναι το νοιαξιμο, η φροντιδα, η προσοχη, η τρυφεροτητα, η επικοινωνια, η αποδοχη, ο σεβασμος?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία