Υπάρχει Ελπίδα? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 151
    Senior Member
    αυτο πιστευω πώς θα ενιωθα. ισως σαν αντιδραση, ισως θα αισθανομουν οτι θιγεται η θηλυκοτητα μου.

Δεν εχω αξιωσεις της αποκλειστικα πιο ποθητης γυναικας ουτε της ομορφοτερης, εξυπνοτερης κ παει λεγοντας. Θελω ομως στα ματια του να ειμαι ξεχωριστη. Και αυτο ακριβως το σημειο θα θιγονταν εστω στιγμιαια. αν ειχα τις αξιωσεις που αναφερεις, θα επικεντρωνουμουν σε αυτες και θα εφευγα. Δεν θα καθομουν να αισθανομαι ματαιωμενη.

Και επειδη δεν ειναι ολα μια στιγμη (τουλάχιστον για μενα) γι αυτο ειπα πώς σημασια εχει (για μενα) το ΣΥΝΟΛΟ της σχεσης οπως εχει διαμορφωθει μεχρι τοτε. Πώς με κανει να αισθανομαι αυτος ο ανθρωπος, κ πώς νιωθω εγω στην σχεση που εχουμε διαμορφωσει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    γιατι ειναι μια κατασταση που απο τον τροπο που σε διαβαζω δεν θελεις καν να την σκεφτεις (και με το δικιο σου,ουτε εγω θα ηθελα).
    μα για να τη συζηταω φυσικα κ την εχω σκεφτει, και επισης δεν μπορω να την αποκλεισω. ποτε δεν μπορεις να ξερεις τί θα γινει....

μπορει να μην ειναι κατι που ευχομαι, ομως οπως εχω ξαναγραψει δεν ειναι κατι που πιστευω πώς θα με διαλυσει.εμενα ή την σχεση μου.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    ξεχωριστη δεν σημαινει μοναδικη.

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.
    ισα ισα, εγω πιστευω το αντιθετο! εχω δει πολλες περιπτωσεις ανθρωπων, οπου το \"κερατο\", δεν το δεχονται με τπτ. Λενε κατευθειαν \"χωριζουμε\". Αλλωστε ριξε μια ματια στο φορουμ: 9 στους 10 αυτο δεν λενε?

Senior Member
    Originally posted by krino
    ξεχωριστη δεν σημαινει μοναδικη.
    δεν διαφωνω.

αυτο για μενα καθοριζεται απο μια πορεια, έτσι το νιωθω.

οπως θελω να νιωθω ξεχωριστη ετσι θελω να νιωθει ξεχωριστος.

και ξεχωριστος οχι με την εννοια του αλανθαστου, ουτε του ανυπερβλητου, αλλα της μεταξυ μας επικοινωνιας κ συναισθηματων που αναπτυσσουμε συνεχως.

Banned
    η επικοινωνια και τα συναισθηματα δεν εμποδιζονται απο το οτι καποιος κανει σεξ με αλλη γυναικα.
    Υπαρχει μια διενεξη εδω στο τι σημαινει σεξ και τι σημαινει συναισθημα.

Senior Member
    ναι, ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα και το σεξ κ το συναισθημα. αν το ενα περναει απο δρομους του αλλου ή ανεξαρτητους.

γι αυτο κ μιλαω για το πώς νιωθω εγω.

Banned
    το σεξ με το συναισθημα εχει κυριαρχει συνδεθει ετσι για να \"δενει\" πιο πολυ τον οικογενοιακο θεσμο, αυτο και τιποτα αλλο.

Banned
    Και στο θέμα της \'απιστίας\' λοιπόν κάποιοι ενοχλούνται από το συναίσθημα που μπορεί να αναπτύχθηκε, κάποιοι από το σεξ καθεαυτό, κάποιοι από τη μορφή της σχέσης με το \'τρίτο\' άτομο.

Πάντως αυτό που διάβασα κάπου εδώ μέσα - αν κατάλαβα καλά - ότι το κέρατο νοείται κέρατο μόνο όταν...μαθεύεται ευρέως, δεν μου κάνει. Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.

Banned
    Originally posted by marina38

Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.

το αντιθετο απο οτι δηλαδη ειθιστε να συμβαινει στην ελληνικη κοινωνια....

κανε οτι κανεις, αρκει να μην σε παρουν χαμπαρι.....
    Εκτοτε οι μισες οικογενοιες ειναι αλληλοκερατωμενες και φυσικα δεν το γνωριζει ουτε ο ενας ουτε ο αλλος....

Τελικα αν μη τι αλλο, στην ελλαδα εχει πολυ πλακα το να ζεις και να μαθαινεις πως λειτουργει η μεση ελληνικη οικογενοια....

Banned
    Originally posted by Tasos75

Όπως έγραψα και παραπάνω, το κέρατο όσο το ξέρει μόνο ένας δεν αποτελεί αιτία χωρισμού, ίσως να είναι αφορμή αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.

φαντασου ενα σεναριο, εισαι με την αγαπημενη σου, την αγαπας και σε αγαπει οπως ας πουμε οτι θα λετε.

Εν καιρω, εσυ την κερατωνεις για τον ταδε λογο.....
    Για παρομοιο λογο το κανει και αυτη.
    Εσυ δεν λες τιποτα καιμε την ιδια λογικη δεν λεει και αυτη κατι.

Ετσι συνεχιζετε και οι δυο να δινετε αιωνιους ορκους αγαπης και πιστης.....

Κατα τα αλλα,
    χαρωπα τα δυο μου χερια θα χτυπω....

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.
    ισα ισα, εγω πιστευω το αντιθετο! εχω δει πολλες περιπτωσεις ανθρωπων, οπου το \"κερατο\", δεν το δεχονται με τπτ. Λενε κατευθειαν \"χωριζουμε\". Αλλωστε ριξε μια ματια στο φορουμ: 9 στους 10 αυτο δεν λενε?
    εννοω το κρυφο κερατο ... αν και ξερω περιπτωσεις που το ξερουν κιολας,αλλα ειναι επιλογη τους.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Και στο θέμα της \'απιστίας\' λοιπόν κάποιοι ενοχλούνται από το συναίσθημα που μπορεί να αναπτύχθηκε, κάποιοι από το σεξ καθεαυτό, κάποιοι από τη μορφή της σχέσης με το \'τρίτο\' άτομο.

Πάντως αυτό που διάβασα κάπου εδώ μέσα - αν κατάλαβα καλά - ότι το κέρατο νοείται κέρατο μόνο όταν...μαθεύεται ευρέως, δεν μου κάνει. Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
    μαρινα συμφωνω μαζι σου,αν ειναι επιλογη του ζευγαριου με γεια του με χαρα του.

Senior Member
    εννοω το κρυφο κερατο ... αν και ξερω περιπτωσεις που το ξερουν κιολας,αλλα ειναι επιλογη τους.
    νομιζω αλλο ηταν αυτο που ρωτησα: πώς το \"κερατο\" ειναι καθοριστικο για τον χωρισμο ενος ζευγαριου, τουλαχιστον κατι πιο καθοριστικο απο κατι άλλο? ....

εχει τυχει να δω ανθρωπους σε μια σχεση να δεχονται προσβολες, εξευτελισμους, περιορισμους πολυ μεγαλους....μονο που τπτ απο ολα αυτα δεν στεκοταν ικανο να αποτελει αφορμη ή λογο χωρισμου. δεν ειδα σ αυτες τις περιπτωσεις να αισθανεται ντροπη ο ενας ή αλλος.

αντιθετα βλεπω ως μεγιστο φοβο και απειλη στην κατα τα αλλα ηρεμη ζωη ενος ζευγαριου το \"κερατο\"....πραγματικα δεν το καταλαβαινω!

ειναι σφραγιδα αγαπης το αποκλειστικο σεξ, και δεν ειναι το νοιαξιμο, η φροντιδα, η προσοχη, η τρυφεροτητα, η επικοινωνια, η αποδοχη, ο σεβασμος?

Senior Member
    ειναι σφραγιδα αγαπης το αποκλειστικο σεξ, και δεν ειναι το νοιαξιμο, η φροντιδα, η προσοχη, η τρυφεροτητα, η επικοινωνια, η αποδοχη, ο σεβασμος?
    μα εννοειται πως και σε αυτες τις περιπτωσεις δεν καθεσαι σε μια σχεση.γιατι τοτε δεν ειναι σχεση ειναι κατι αλλο.εννοειται πως δεν θα μιλησω ασχημα η δεν θα δεχτω να μου μιλησει ασχημα η κοπελια μου.γιατι τοτε απλα ικανοποιουμε εγωισμους,δεν νοιωθουμε αγαπη ...

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast