Πρόβλημα σε προσωπική στιγμή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Πρόβλημα σε προσωπική στιγμή

Γεια σας.Χθες βράδυ κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής η καρδιά μου σε καποια φάση πήγαινε να σπάσει,χτυπούσε απίστευτα δυνατά και έκανε συνεχώς έκτακτες συστολές.Μετα από κανένα 20λεπτο σταμάτησαν,αλλά εκείνη την ώρα τρόμαξα πολύ και νομίζω θα μξυ δημιουργηθεί και φοβία για την ερωτική επαφή την επόμενη φορά.Ενα πράγμα έκανα το οποίο δεν με άγχωνε και με ευχαριστούσε,και τώρα θα το φοβάμαι και αυτό.Δεν μπορώ άλλο να είμαι καρδιοφοβικη.Δεν ξέρω αν αυτό που έπαθε χθες οφειλόταν σε παθολογικά αιτία,αλλά φοβήθηκα όσο ποτε...κατά τα αλλά είμαι 21 ετών,έχω πάει σε καρδιολόγο 2 φορές τον τελευταίο χρόνο και με βρήκε μια χαρά και έχω κάνει και άλλες εξετεσεις,όλες καλες.Οι έκτακτες πρ’ολα αυτά δεν φεύγουν σχεδόν ποτε.Οπως και τα αλλά ψυχοσωματικά,δηλ. ζαλαδες,κόπωση,θολούρα στο μυαλό..Φοβαμαι..

Κανείς ρε παιδιά; :/ :/

Senior Member
    Καλησπέρα, γενικά κατά την κορύφωση της ερωτικής επαφής η γυναίκα στη φαση του οργασμού η καρδιά χτυπάει πολύ δυνατά. Ειδικότερα εαν ο οργασμός είναι πολλαπλός.
    Παρατήρησε τι συμβαινει και κατά την φάση του αυνανισμού, συμβαίνει το ίδιο;

Σε τι συχνότητα το παθαίνεις αυτο;

Quote Originally Posted by LiloCook View Post
    Καλησπέρα, γενικά κατά την κορύφωση της ερωτικής επαφής η γυναίκα στη φαση του οργασμού η καρδιά χτυπάει πολύ δυνατά. Ειδικότερα εαν ο οργασμός είναι πολλαπλός.
    Παρατήρησε τι συμβαινει και κατά την φάση του αυνανισμού, συμβαίνει το ίδιο;

Σε τι συχνότητα το παθαίνεις αυτο;
    Και στον αυνανισμό παθαίνω ακριβώς το ίδιο και μου συμβαίνει κάθε φορά τους τελευταίους μήνες.Γενικα υπάρχουν κάποιες περίοδοι (όπως αυτή) που έχω έκτακτες συστολές όλη την μέρα για αρκετές μέρες συνεχόμενα.Και ειδικά αν τρέξω,αν κάνω κάποια αποτομη κίνηση ή αν προκύψει κάποια ερωτική πράξη είναι 100% σίγουρο ότι θα έχω μερικές.Βεβαια έχω πολύ άγχος αυτή την περίοδο,μαζί με αγοραφοβία,κρισεις πανικού κλπ όποτε ίσως παίζει και αυτό ένα ρόλο,σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμα τελείως αγυμναστη.Αλλα όπως και να έχει προβληματίζομαι..

Senior Member
    θεωρώ εφόσον σου συμβαίνει και στον αυνανισμό τόσο εντονα οτί δεν ειναι η πράξη που σε αγχωνεί και δεν χρειάζεται να την σταματήσεις από την ζωή σου . Χωρίς να εχω αγοραφοβία ή ανησυχία αλλά να έχω κρίσεις πανικού και στην καρδιά μου το ίδιο συμβαίνει κατά τον οργασμό όπως και στον αυνανισμό εντονή ταχυκαρδια μερικών δευτερολέπτων που σταματάει μόλις τελείωσει και η κορύφωση.

Σίγουρα παίζει ρόλο το αγχος - ας ειμαστε ειλικρινείς και που δεν παίζει ρόλο-, προβληματίζεσαι γιατί θελεις να είσαι καλά δεν είναι παραλογο.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση

Antonis8
    Guest
    Εχεις κάνει τέστ κοπώσεως ή έχεις βάλει χολτερ? Αν και οι έκτακτες δεν είναι επικίνδυνες αν έχεις υγιή καρδιά. Αν όμως σου εμφανίζονται κατά τη σωματική άσκηση και τα συμπτώματα και οι έκτακτες, ανέφερε το στο γιατρό σου.

Senior Member
    Συμφωνώ με τον Αντώνη, σίγουρα το άγχος επιδεινώνει τις έκτακτες γιατί με την έκκληση αδρεναλίνης αυξάνεται η ηλεκτρική λειτουργία της καρδιάς, αλλά αν οι έκτακτες σου συμβαίνουν κατά την οποιαδήποτε άσκηση πήγαινε σε έναν καρδιολόγο πες του το και να σου κάνει ένα τεστ κοπώσεως. Αν αυτό δεν δείξει τίποτα, μπορεις να βάλεις και χολτερ Ρυθμού. Τουλαχιστον θα αποκλείσεις το παθολογικό κομμάτι και θα επικεντρωθείς στο ψυχολογικό.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Είχα κάνει τεστ κοπώσεως και ήταν μια χαρά απλα δεν έφτασα μέχρι το τέλος γιατί είχα κουραστεί..Για χολτερ είχα ρωτήσει και τους δυο καρδιολόγους που πήγα εδώ και 9-10 μήνες και ενώ επέμενα μου έλεγαν ότι δεν χρειάζεται γιατί είμαι και 20 χρόνων κλπ.Εκτακτες πάντως έχω όλη μέρα ούτως ή άλλως...απλά είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα τις έχω και αν κουραστώ ή λαχανιασω.