υποφερω πολυ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 145
    Senior Member
    απλα μιλας σαν νασαι εμπειρος κ οτι τα ξερεις ολα anyway
    εγω οπως ξερεις ειμαι 25 εδω κ 5 χονια ταλαιπωρουμε απ την αποπροσωποποιηση παλευω με τα λαντοζ 1-2 σταματαω φτου κ απ την αρχη
    που θα παει θα νικησω

Banned
    και που ξερεις εσυ αν ΔΕΝ τα ξερω ολα???

Οσο για το θεμα σου εγω δεν μπορω να σε βοηθησω, το εχεις ηδη πει απο μονη σου.

Senior Member
    οκ τα ξερεις ας ληξει εδω δεν εχεις τη νακανεις ολη μερα κ σαρεσουν οι μαλακιουλες:P
    νασαι καλα κ ειλικρινα ευχομαι να μην περασεις ποτε οσα περασα εγω

Senior Member
    Originally posted by ferro
    γεια σας.
    οπως εχω γραψει και σε αλλο τοπικ υποφερω απο αγχος και καταθλιψη.ακολουθω φαρμακευτικη αγωγη(seroxat,xanax,zyprexa).
    στο παρελθον εκανα καταχρηση στα xanax,επαιρνα δλδ περισσοτερα απο αυτα που μου ειχε ορισει η γιατρος μου,με αποτελεσμα να παρει η μητερα μου στα χερια της τα φαρμακα και να μου δινει λιγα-λιγα (δοσεις για 2-3 μερες.)
    το προβλημα ειναι οτι εγω,λογω του υπερμετρου αγχους μου,πηρα παραπανω δοση(xanax kai zyprexa) σημερα(αυτο εχει επαναληφθει και αλλες φορες),με αποτελεσμα για αυριο και μεθαυριο να αναγκαστω να παρω μικροτερη δοση απο το κανονικο(μου εχει δωσει φαρμακα μεχρι το σαββατο).
    την παρακαλεσα να μου δωσει εξτρα φαρμακα και της εξηγησα την ολη φαση αλλα μου το αρνηθηκε γιατι εχει συμβει και αλλες φορες.το γεγονος οτι μου εχει παρει τα φαρμακα στα χερια της της το συνεστησε η γιατρος μου,οποτε και να την παρω τηλ δεν προκειται να με καταλαβει.
    ΥΠΟΦΕΡΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!
    Φερρο καλημέρα. Πιστευω οτι ειναι στο μυαλο σου ολο αυτό. Το οτι παιρνεις μικροτερη δοση δεν εχει ουσιαστικο αντικρισμα απλα ΕΣΥ νομιζεις οτι λογω της μικροτερης δοσης θα εισαι παλι σκατα. Ολο αυτο πιστυω ειναι στο μυαλο σου και μονο. Προσπαθησε να το παλεψεις. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο. καλη δυναμη.

Senior Member
    winston μου,
    προσπαθώ να το παλέψω.
    καταβάλλω ειλικρινά τεράστιες προσπάθειες,αλλά οι καταστάσεις στο σπίτι δεν βοηθούν καθόλου(ψυχωσική αδερφή,νευρωσική μητέρα).

Senior Member
    κλείσε τα αυτιά σου.....και άκου με το μυαλό σου την μουσική που σου αρέσει....
    κλείσε τα μάτια σου ....και δες με τα μάτια της ψυχής σου την εικόνα που σου αρέσει περισσότερο.....
    μην αφήνεις τις καταστάσεις αυτές να σε επηρρεάζουν.
    μην βρίσκεις διέξοδο στα φάρμακα,(βέβαια χρειάζονται και αυτά), απλά μην κάνεις κατάχρηση και μην στηρίζεσαι πάνω τους σε τόσο μεγάλο βαθμό.
    εύχομαι ολόψυχα να φτιάξουν τα πράγματα πρώτα μέσα σου και μετά γύρω σου ή το αντίστροφο.ότι πιστεύεις εσύ πως θα σε βοηθούσε περισσότερο.....
    σου εύχομαι καλή δύναμη και να βγεις νικήτρια από αυτόν τον λαβύρινθο....

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου

Senior Member
    ferro,

διαβάζοντας τα οσα γραφεις, σκεφτομαι οτι το περιβαλλον σου ειναι ενα δυσκολο περιβάλλον. Παρολα αυτα εχεις προσπαθησει να βοηθησεις τον εαυτο σου, και ετσι μονο μπορω να δω την αποφαση σου να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια, σε συνδιασμο με την φαρμακευτικη αγωγη που ήδη ακολουθεις.

Ενας μηνας δεν ειναι ενα διάστημα οπου μπορεις να δεις μια θεαματικη αλλαγη. Ομως ειναι ενα ευλογο διάστημα για να αρχισεις να βλεπεις κ να παρατηρεις πραγματα απο μια αλλη σκοπια.Δωσε χρονο στον εαυτο σου μεσα απο την πολυ χρησιμη διαδικασια και θα δεις ποσο θα βοηθηθεις.

Δεν ειδα καπου την ηλικια σου, αλλα εχεις σκεφτει την προοπτικη να μεινεις μονη σου?

Σου ευχομαι δύναμη πολυ κ κουράγιο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    παιδια αυτες τις μερες η μια κριση πανικου ακολουθουσε την αλλη.πηρα την γιατρο μου τηλ και μου αυξησε την δοση στο ζυπρεξα και μου ειπε την τεταρτη να παω στο ικα να αλλαξουμε την φαρμακευτικη αγωγη(να προσθεσουμε κατι ή/και να αφαιρεσουμε κατι.)

ενα γεγονος που διελυσε χθες ηταν οτι με ειδε ο πατερας μου να πινω μπιρες(ειμαι αλκοολοκη και δεν κανει).εγινε εξω φρενων.
    ενοωσα οτι χανω το μοναδικο μου στηριγμα(τον πατερα μου).
    σημερα μου ειπε επισης οτι δεν θελω να γινω καλα και αυτο με εκανε ακομα χειροτερα.

το καλο ειναι οτι την τεταρτη θα με συνοδευσει στο ικα και αυτο με ανακουφισε.τον εχω μεγαλη αναγκη τον πατερα μου αλλα δυστυχως με 3 τρελες στο σπιτι εχει αρχισει να τα φτυνει και κεινος.

υποφερω πολυ παιδια.παρα πολυ...μεχρι και την αυτοκτονια σκεφτηκα χθες.

Senior Member
    ψυχικα αρρωστος δεν ειναι τρελλος...μη το ξαναπεις..
    μηπως δε δρουν σωστα τα χαπια?ψυχοθεραπεια κανεις??

Senior Member
    Originally posted by kyknos25
    ψυχικα αρρωστος δεν ειναι τρελλος...μη το ξαναπεις..
    μηπως δε δρουν σωστα τα χαπια?ψυχοθεραπεια κανεις??
    εχεις δικιο η λεξη τρελλος δεν ηταν η σωστη.
    τα χαπια δρουσαν σωστα και ημουν πολυ ηρεμη μεχρι που παρουσιαστηκαν καποια προβληματα(οικογενειακα-τα εχω αναφερει παραπανω-)και αποδιοργανωθηκα παλι.
    παντως μετα την αυξηση που καναμε στα φαρμακα ειμαι καπως καλυτερα.
    ψυχοθεραπεια κανω με την ψυχολογο του \"18 ανω\"(που παω γιατι εχω και προβλημα αλκοολισμου),αλλα με πιεζει πολυ να κανω πραγματα που δεν ειμαι ετοιμη να κανω και σκεφτομαι να την παρατησω.

Senior Member
    Μπορεις να μας πεις ενα απο αυτα που σε πιεζει να κανεις αλλα δεν μπορεις?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    το να παω,ενω εχω αγοραφοβια,να γραφτω σε ενα φροντιστηριο για το ecdl.τελικα θα κανω μαλλον ιδιαιτερα στο σπιτι.

Senior Member
    Θα πρέπει , αν μέσα σ\' όλα τ\' άλλα έχεις και πρόβλημα αλκοολισμού , να κάνεις διπλή προσπάθεια ν\' απελευθερωθείς απ\' όλα οσα σε βασανίζουν..Θα πρέπει να σκεφτείς πως αν είσαι καλά, δίνεις περισσότερο χρόνο ζωής σ\' αυτούς που σ\' αγαπούν, όπως είναι ο πατέρας σου για παράδειγμα...

Πρέπει να κατανοήσεις, πως η δική του προσπάθεια δεν είναι μικρότερη από τη δική σου, για να μη πω πως ο άνθρωπος βαδίζει ένα τεράστιο ανήφορο για την οικογένεια του..Καταλαβαίνεις λοιπόν πως οταν σε βλέπει να πίνεις, αυτόματα νοιώθει πως η όποια προσπάθεια του πέφτει στο κενό γιατί δεν υπάρχει αντίκρυσμα..Τα βήματα στην ανηφόρα του γίνονται πιο βαριά κι ο κόμπος στον λαιμό τον πνίγει...Έχεις προσπαθήσει ποτέ να μπεις στο πετσί του, είσαι σε θέση να καταλάβεις τι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ζει μέσα από τα προβλήματα της οικογένειας σου ?

Ξέρω πως όσα σου λέω, μπορεί να σε στενοχωρούν..Αλλά στα λέω γιατί έτσι είναι...Και πρέπει να καταλάβεις πως δεν φτάνουν τα φάρμακα για να γίνεις καλά. Πρέπει από μέσα σου να αντλήσεις τη δύναμη για να θεραπεύσεις τη ψυχούλα σου και να αποδεσμευθείς από την κατάρα της εξάρτησης από το αλκοόλ. Κι η σωτηρία δεν είναι μόνο για σένα. Σκέψου πόση ελπίδα και ανακούφιση θα δώσεις στον πατέρα σου , προσπάθησε να φαντασθείς την αίσθηση ελευθερίας που η δική σου λύτρωση θα γεμίζει κι άλλη μια ψυχή εκτός απ\' τη δική σου....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Ferro,

το να σου προτεινει μια ψυχολογος που σε παρακολουθει να κανεις κατι, ειναι γιατι πιστεύει πώς θα σε κανει να νιωσεις καλύτερα. Και ειναι επειδη επισης σε εμπιστεύεται. Λες να σου προτεινε κατι χωρις να πιστεύει σ αυτο? Γιατι να το κανει?

Ανεφερες κατι που σου ειπαν δυο διαφορετικα ατομα: ο πατέρας σου και η ψυχοθεραπευτρια σου. Δύο ανθρωποι που θελουν να σε στηριξουν απο διαφορετικο ποστο ο καθενας: οτι δεν θελεις να θεραπευτεις. Τους εχεις ρωτησει πώς το εννοουν αυτο? Εσενα αυτο τί σου λέει?

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast