Results 121 to 135 of 145
Thread: υποφερω πολυ
-
03-03-2009, 13:14 #121
Originally posted by sabb
Θα πρέπει , αν μέσα σ\' όλα τ\' άλλα έχεις και πρόβλημα αλκοολισμού , να κάνεις διπλή προσπάθεια ν\' απελευθερωθείς απ\' όλα οσα σε βασανίζουν..Θα πρέπει να σκεφτείς πως αν είσαι καλά, δίνεις περισσότερο χρόνο ζωής σ\' αυτούς που σ\' αγαπούν, όπως είναι ο πατέρας σου για παράδειγμα...
Πρέπει να κατανοήσεις, πως η δική του προσπάθεια δεν είναι μικρότερη από τη δική σου, για να μη πω πως ο άνθρωπος βαδίζει ένα τεράστιο ανήφορο για την οικογένεια του..Καταλαβαίνεις λοιπόν πως οταν σε βλέπει να πίνεις, αυτόματα νοιώθει πως η όποια προσπάθεια του πέφτει στο κενό γιατί δεν υπάρχει αντίκρυσμα..Τα βήματα στην ανηφόρα του γίνονται πιο βαριά κι ο κόμπος στον λαιμό τον πνίγει...Έχεις προσπαθήσει ποτέ να μπεις στο πετσί του, είσαι σε θέση να καταλάβεις τι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ζει μέσα από τα προβλήματα της οικογένειας σου ?
Ξέρω πως όσα σου λέω, μπορεί να σε στενοχωρούν..Αλλά στα λέω γιατί έτσι είναι...Και πρέπει να καταλάβεις πως δεν φτάνουν τα φάρμακα για να γίνεις καλά. Πρέπει από μέσα σου να αντλήσεις τη δύναμη για να θεραπεύσεις τη ψυχούλα σου και να αποδεσμευθείς από την κατάρα της εξάρτησης από το αλκοόλ. Κι η σωτηρία δεν είναι μόνο για σένα. Σκέψου πόση ελπίδα και ανακούφιση θα δώσεις στον πατέρα σου , προσπάθησε να φαντασθείς την αίσθηση ελευθερίας που η δική σου λύτρωση θα γεμίζει κι άλλη μια ψυχή εκτός απ\' τη δική σου....
- 03-03-2009, 13:21 #122
Originally posted by Sofia
Ferro,
Ανεφερες κατι που σου ειπαν δυο διαφορετικα ατομα: ο πατέρας σου και η ψυχοθεραπευτρια σου. Δύο ανθρωποι που θελουν να σε στηριξουν απο διαφορετικο ποστο ο καθενας: οτι δεν θελεις να θεραπευτεις. Τους εχεις ρωτησει πώς το εννοουν αυτο?
δεν τους εχω ρωτησει αλλα περιπου καταλαβαινω πως το ενοουν.οτι και καλα εχω βολευτει στην αρρωστια και δεν κανω βηματα για να προχωρησω...
Εσενα αυτο τί σου λέει?
οταν ειμαι ηρεμη και χαρουμενη,μου λεει οτι εχουν δικιο. οταν ειμαι σκατα αυτη η φραση με διαλυει και με εξοργιζει.
03-03-2009, 13:26 #123
Σε πιστεύω πως νιωθεις ετσι οταν εισαι ηρεμη και πως νιωθεις διαφορετικα οταν εισαι ασχημα, στο ακουσμα αυτης τους της δήλωσης.
Σε πιστεύω γιατι καπως ετσι ενιωθα και εγω καποτε.
Εχει πολυ σημασια και πολυ ζουμι αυτη η φραση. Αν και καταλαβαινεις περιπου τί εννοουν, εγω θα σου λεγα να ρωτησεις τοσο τον ενα οσο κ τον αλλο. Οι απαντησεις τους μπορει να σου δωσουν εξαιρετικη βοηθεια για να πας παρακατω.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-03-2009, 13:39 #124
Και επίσης, θέλω να προσθέσω εδώ οτι το να έχεις βολευτεί στην αρρώστια και να μην κάνεις βήματα παρακάτω, δεν είναι απαραίτητα \"κακό\". Για κάποιο λόγο, ο εαυτός σου χρειάζεται ακόμα αυτή την αρρώστια, δεν θέλει να την αφήσει να φύγει. Προσωπικά σέβομαι αυτό το λόγο, κι ας μην έχω ιδέα ποιός είναι.
Μάκια...
04-03-2009, 13:37 #125
παιδια σημερα ειμαι πολυ χαλια.με επιασε παλι κριση πανικου.
το κακο ειναι οτι η αδερφη μου ειναι τωρα στην γιατρο της και αυτο ειναι κακο γιατι οποτε γυρναει απο κει,γυρναει ταραγμενη.
την πιεζει να κανει πραγματα και της κατηγορει τους γονεις μου και εμενα.οταν επιστρεφει στο σπιτι καθε τεταρτη ειναι επιθετικη προς ολους μας.δεν αντεχω να ξαναπερασω αυτο το μαρτυριο και σημερα.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.
04-03-2009, 15:17 #126
Βρε ferro τι πραγματα ειναι αυτα που θες?Ακου θες να πεθανεις.....Αν ειναι επιθετικη η αδερφη σου δεν ειναι δικο σου προβλημα....Αν γυρισει και ειναι επιθετικη παρε το i-pod σου και ακου μουσικη να μην ακους κανεναν...Μην τραβας τα ζορια ολων εκει μεσα....Μεγαλη αξια εχεις δωσει σε ολους,,,κοιτα τον εαυτο σου και την ψυχικη σου υγεια....Συγνωμη αν ακουστει καπως αυτο που θα πω αλλα για μια φορα στη ζωη σου γραψτους ολους και ολες στα αρχιδια σου....Ειναι κριμα να τραβας τετοα ζορια.....Και μην ξαναπεις ποτε πως θες να πεθανεις......αυτο δεν αξιζει για κανεναν λογο.....Αν θες τη υγεια σου κοιτα τον εαυτο σου κι την δουλεια σου...
04-03-2009, 15:54 #127
Originally posted by ntini
γραψτους ολους και ολες στα αρχιδια σου....
ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχε....
04-03-2009, 16:13 #128
Originally posted by krino
04-03-2009, 16:16 #129
Originally posted by kyknos25
ειδες??? ειδες????
:P
04-03-2009, 16:18 #130
ειδες??? ειδες????
ε εδω κολλαει το ΄\'όποιος δε περανει δεν ξερει\'
04-03-2009, 16:19 #131
ειδες??? ειδες????
ε εδω κολλαει το ΄\'όποιος δε περανει δεν ξερει\'
το θεμα το εχω απαντησει ηδη οπως αναφερεις.
04-03-2009, 16:19 #132
περναει
04-03-2009, 16:23 #133
μα εσευ κ να απαντας η μακακια η εκυπναδα θαναι.
04-03-2009, 16:24 #134
ρε συ κυκνε,
μην με ζαλιζεις αλλο πληζ δηλαδη.
04-03-2009, 16:27 #135
εσυ μη μας ζαλιζεις αλλο.κ οταν θα θες να απαντησεις καλο θαταν να το σκεφτεσαι πρωτα
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή