Results 1 to 15 of 28
Thread: STOP....
-
24-02-2009, 01:00 #1
STOP....
oxi giati...oxi giati...to lew polles fores ston eauto...dn prepei na kanw erwtiseis typou:gt?gt se emena?poion piraksa?ti ekana?poly apla ola auta einai anapadita gia emena k to mono p kanoun ola auta ka8e fora p ta skeftomai einai na me f8iroun!STOP!!!!!!!
Apla eimai k egw kapoio ap ta a.m.e.a..poly apla...toso apla:P
Aporw an paw se kapoion psuxologo na tou pws pos exw aganaktisi na perimenw 8erapeia.................pos dn borw na zisw eti.................pos ektos apo emena stenaxoro k 8livw tous an8rwpous p agapw?
se ti borei na me voi8isei?Na m diksei katanoisi?Na m pei ypomoni?na skeftomai oti dn eimai moni m k oti exw kapoious p me niazontai? kai?auto olo?
- 24-02-2009, 02:21 #2
γεια σου kosmimaTisLypis και καλοσωρισες!
θελεις να πεις λιγα περισσοτερα πραγματα για σενα;
εαν μπορεις γραψε με ελληνικη γραμματοσειρα γιατι ετσι διαβαζονται λιγο δυσκολα....
τι εναι αυτο που σου προκαλει τοση λυπη ;
εκφραζεις θυμο αγανακτηση και πολυ νοιαξιμο για τους ανθρωπους που οπως λες στενοχωρεις
χωρις να το θελεις.
ειναι ετσι;
και αφου σου ερχεται να ρωτησεις γιατι σε μενα ειναι απολυτα φυσικο να το ρωτας.
φυσικο ειναι να θελεις να βρεις ενα νοημα σε αυτο που περνας.
ολοι αυτο ψαχνουμε
η τουλαχιστον εγω το θετω ως πρωταρχικο
οταν κατι εχει νοημα για μενα μπορω να το φερω εις περας και καλα μαλιστα οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο το κατι
οταν παλι δεν μπορω να νοηματοδοτησω κατι και χαρουμενο να ειναι μου ειναι δυσκολο να το κανω
αλλα πολυ μιλησα για μενα....
you go on if you lke....
24-02-2009, 07:47 #3
μπορει να σου αλλαξει τον τροπο σκεψης.να σε κανει να αποδεχθεις τη δυσλειτουργια σου και να ζησεις συμφωνα με αυτην.να αποδεχθεις πως αρκετα πραγματα που μπορουν να κανουν οι αλλοι δεν μπορεις να τα κανεις με τον ιδιο τροπο.αλλα μπορεις να τα κανεις η ακομα καλυτερα να ξεκινησεις να κανεις αλλα πραγματακια πιο πνευματικα.το κυριοτερο να σταματησεις να νοιωθεις μειονεκτηκα και να λυπασαι τον εαυτο σου.θα υπαρξουν στιγμες στη ζωη σου που θα καταλαβεις οτι το πιο σημαντικο πραγμα τελικα ειναι οτι δεν εισαι μονος/η σου,οτι εχεις καποιο να σε προσεχει και θα το εκτιμησεις περισσοτερο απο οσο τωρα.η ζωη ειναι ενας αγωνας και σταθηκες λιγο ατυχος/η.πιστεψε με θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα.γνωρισε αλλα ατομα με το ιδιο προβλημα με σενα και ζησε στη κοινωνια τους.Και ξεκινα να τους βλεπεις με χαμογελο,γιατι θα ειναι η δικη σου \"ομαδα\"... και οποτε σε παιρνει απο κατω εδω ειμαστε εμεις
24-02-2009, 14:39 #4
Ειμαι 18 χρονων και ναι όσο και να σας φαίνεται παράξενο εχω προλάβει και εχω δεχτεί τη δυσλειτουργία μου(αν ηθελα ας έκανα και διαφορετικα!)
Γενικά δεν θέλω να προκαλω λύπη στους αλλους...ΠΑΝΤΑ τους αντικριζω με ενα μεγαλο χαμόγελο ακόμα και αν εχω κλάψει πριν.(οτι λαμπει δεν ειναι χρυσός)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημα ειναι οτι εγω δεν νιώθω μειονεκτικά ομως οι αλλοι τι νιωθουν για εμενα?
Ολοι μου λενε <<για σκέψου οτι μερικοι περιμενουν χρονια για θεραπεια ή οτιδηποτε?>>
Γιατι μου το λενε για να παρω κουραγιο?Για να δω οτι υπαρχουν και πολυ χειρότερα ίσως. .Αλλά εμενα τι με νοιαζει?Εγω κοιτάζω τον εαυτό μου,τη δικη μου κατασταση και οχι των άλλων...(Κατι ειπα τωρα ............pfffffffffffffff.............μακα� �ι ολοι να λειτουργούσαν κατ’αυτον τον τροπο!
P.S.:παντως ειναι πολυ καλη αυτη η ιδεα...ψυχολογων μεσω διαδικτύου!
24-02-2009, 15:36 #5
Originally posted by kosmimaTisLypis
Γενικά δεν θέλω να προκαλω λύπη στους αλλους...ΠΑΝΤΑ τους αντικριζω με ενα μεγαλο χαμόγελο ακόμα και αν εχω κλάψει πριν.(οτι λαμπει δεν ειναι χρυσός)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι άλλοι πώς σε αντικρίζουν ή μάλλον πώς νομίζεις εσύ πως σε αντικρίζουν;
24-02-2009, 16:06 #6
Γενικά δεν θέλω να προκαλω λύπη στους αλλους...
για πιο λογο να μην την προκαλεις???
ΠΑΝΤΑ τους αντικριζω με ενα μεγαλο χαμόγελο ακόμα και αν εχω κλάψει πριν.
επισης γιατι να μην αντικρυζεις τους αλλους κλαμενη αφου αυτο εκανες?
(οτι λαμπει δεν ειναι χρυσός)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και οτι δεν λαμπει δεν ειναι τσιγκος.
Το πρόβλημα ειναι οτι εγω δεν νιώθω μειονεκτικά ομως οι αλλοι τι νιωθουν για εμενα?
η πρωτη προταση δεν ισχυει εφοσον υπαρχει η δευτερη.
Ολοι μου λενε <<για σκέψου οτι μερικοι περιμενουν χρονια για θεραπεια ή οτιδηποτε?>>
ασχετο σκεπτικο.
Γιατι μου το λενε για να παρω κουραγιο?Για να δω οτι υπαρχουν και πολυ χειρότερα ίσως. .Αλλά εμενα τι με νοιαζει?Εγω κοιτάζω τον εαυτό μου,τη δικη μου κατασταση και οχι των άλλων...
αληθεια το κανεις??
(Κατι ειπα τωρα ............pfffffffffffffff.............μακα� �ι ολοι να λειτουργούσαν κατ’αυτον τον τροπο!
P.S.:παντως ειναι πολυ καλη αυτη η ιδεα...ψυχολογων μεσω διαδικτύου!
ψυχολογια μεσω διαδικτυου ειναι παρηγορια στον αρρωστο.
Αν δεν σε κοιταζει ο αλλος στα ματια ειναι δυσκολο να λες αληθειες....
Να πας σε ψυχολογο αρκει να βρεις αυτον που θα σου ταιριαζει και θα σε βοηθησει.
24-02-2009, 16:38 #7
ασχολιαστο κριινο...
λιτσα τι εννοεις πως με αντικριζουν?
24-02-2009, 16:55 #8
kosmimaTisLypis
γιατι ασχολιαστο το krino?
θεωρεις οτι σε προσβαλει με οσα λεει η κατι τετοιο?
γιατι εγω σχεδον το αντιθετο καταλαβα
και γω που περιμενω υπομονετικα να σε ακουσω να λες περιισοτερα γι αυτα που σε
απασχολουν θεωρησα οτι ηταν ευκαιρια με αυτα που σου εγραψε the krino
αλλα ας ειναι.
θα πω ενα σνιφ ....κι αλλο ενα...σνιφ...
24-02-2009, 16:56 #9
λες πως εσύ τους αντικρίζεις με χαμόγελο κρύβοντας τα δάκρυά σου...
οι άλλοι σε αντικρίζουν με χαμόγελο και αν ναι εσύ πως το λαμβάνεις;
24-02-2009, 17:09 #10
Εφόσον ειμαι εγω ‘’χαρουμενη’’αυτοι δεν θα γινονται???
Λογικα ναι!
24-02-2009, 17:09 #11
μην υποτιμασ τουσ ανθρωπουσ διπλα σου μπορει να ειναι πολυ σημαντικοσ παραγοντασ να κρατηθεισ στη ζωη
αυτο με το αμεα μου μοιαζει σαν μια δικαιολογια κατα καποιο τροπο..ελα μωρε γιατι να προσπαθησω αφου ετσι κι αλιωσ ειμαι προβληματικη αναπηρη καταδικασμενη κτλ κτλ
εχεισ δει ατομα με ελλειψεισ σωματικεσ πολυ πολυ σοβαρεσ να προσπαθουν να ανταπεξελθουν επαξια στον εργασιακο χωρο?εγω προσωπικα ντρεπομαι παρα πολυ οταν βλεπω ποσο αξιοπρεπωσ φερονται μερικα τετοια ατομα και λεω μα ειναι δυνατον τα δικα μου προβληματα ειναι πολυ λιγα μπροστα στισ δυσκολιεσ τισ δικεσ τουσ..
απλα ενα φορουμ ειναι δεν θα βρεισ ειδικο απο εδω..ομοιπαθεις να διηγουνται ιστοριεσ ναι.
αν θεσ να βοηθηθεισ στα σοβαρα και να μην παραμενεισ στην κατασταση σου επ αοριστον θα πασ σε καπιον ειδικο.εκ του συνεγγυσ.Dum spiro spero (?)
24-02-2009, 17:17 #12
Εφόσον ειμαι εγω ‘’χαρουμενη’’αυτοι δεν θα γινονται???
Λογικα ναι!
πιστεύεις πως οι άνθρωποι που σε αγαπούν και είναι δίπλα σου δεν καταλαβαίνουν πώς αισθάνεσαι πραγματικά;
24-02-2009, 17:40 #13
φυσικα και καταλαβαινουν πως νιοθω...
μα εγω δεν μπορω να κανω κτ γι\'αυτο!~
24-02-2009, 19:34 #14
κοσμημα της λυπης οτι και να λεμε η κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη.και σιγουρα δεν μπορει η χαρα να βγει απο το πουθενα.οποιος βρισκεται σε αυτη τη θεση της αναπηριας βιωνει μια δυσκολη κατασταση.Και ειναι απολυτα φυσιολογικο να στεναχωριεται και να νοιωθει πως δεν θα μπορεσει να παρει απο τη ζωη οσα θα μπορουσε να παρει αν ηταν απολυτως υγιεις.Το κολπο αυτη τη στιγμη ειναι να μπορεσεις να παρεις απο τη ζωη οτι καλο μπορεις με τις δυνατοτητες που εχεις και να βρεις την χαρα μεσα σε αυτο.Και ειναι δυσκολο πολυ το καταλαβαινω.Αλλοτε θα το καταφερνεις και αλλοτε οχι.και σιγουρα οι γυρω σου θα χαιρονται οταν χαιρεσαι γιατι σε αγαπαν.προσπαθησε να δωσεις λιγο στον εαυτο σου κατι για να ποιαστει.ομορφα πραγματακια που σου αρεσουν να κανεις.Δες καποια καλη ταινια,νοιωσε λιγο τη μουσικη.Αν εισαι δημιουργικη κατι μπορεις να μαθεις ενα μουσικο οργανο.εγω προσωπικα στη θεση σου θα απεφευγα να κανω παρεα με ατομα που \"νομιζουν\" πως με λυπουνται.Θα προσπαθουσα να βρω ατομα που με σεβονται.Ξερω ειναι δυσκολα αυτα που λεω,γιατι πως θα γνωρισεις νεο κοσμο;δεν ειναι τοσο ευκολο.Εχω ακουσει για καποιες ομαδες,απο δημους,ψαξτο λιγακι.ακομα μπορεις να βρεις μια δουλεια αν εχεις μεγαλο ποσοστο αναπηριας.Ψαξτα αυτα και ποτε δεν ξερεις τι γινεται.σε θελω θετικη,βγαλε τη δυναμη που εχεις μεσα σου.και οσο το δυνατον να κανεις παρεα με θετικους ανθρωπους που δεν θα σου ριχνουν την ψυχολογια.
24-02-2009, 22:00 #15
Tην περιπτοση δηλαδη να βρω καπιους’’σωστους’’ανθρω πους στα μεροι που πηγαινω π.χ στη σχολη μου την αποκλειουμαι?
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή