ΟΛΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άρα μην το έχεις στο μυαλό σου σαν κάτι άσχημο, για να βοηθήσει το έκανε. Ξέρεις πόσοι δάσκαλοι βλέπουν περίεργες συμπεριφορές από τους μαθητές και δεν ασχολούνται καν? Εγώ θα ήθελα να έρθει ο δάσκαλος να μου πει για το παιδί μου κάτι που είτε δεν έχω προσέξει, είτε δεν θέλω να δω. Για να μπορέσει ένας γονιός να βοηθήσει το παιδί του όμως, θα πρέπει να παραδεχτεί ότι χρειάζεται βοήθεια και ότι έχει ευθύνη για όλο αυτό που του συμβαίνει.. Και τα δύο είναι δύσκολα..

Τώρα είσαι ενήλικας, έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν αντέχεις τον εαυτό σου και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό.. Από την στιγμή που βρήκες ποια πράγματα σε ενοχλούν να ξέρεις πως είναι ένα τεράστιο βήμα.
    το ξέρω ότι το έκανε για καλό δεν το λέω με κακία απλά ότι είχε διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas82 View Post
    Το θέμα μου είναι ότι πλέον η ζωή μασ έχει τόσα πολλά που πρέπει να διαχειριστείς δουλειά οικογένεια υγεία με αποτέλεσμα εγώ να μην μπορώ να τα διαχειριστώ όλα με τον τρόπο που θέλω εγώ δηλαδή τώρα έχω το πρόβλημα τώρα πρέπει να το λύσω με αποτέλεσμα να αφήνω πχ την υγεία στην άκρη
    Πρόγραμμα και να μην είσαι ανυπόμονος.. Βάλε πχ κάθε Τετάρτη ψυχολόγο και δες για τα υπόλοιπα θέματα τι μπορείς να κάνεις.. Μην περιμένεις αλλαγές κοιτώντας τα προβλήματα, πρέπει κάτι να κάνεις.

Junior Member
    Πρόγραμμα και να μην είσαι ανυπόμονος.. Βάλε πχ κάθε Τετάρτη ψυχολόγο και δες για τα υπόλοιπα θέματα τι μπορείς να κάνεις.. Μην περιμένεις αλλαγές κοιτώντας τα προβλήματα, πρέπει κάτι να κάνεις.
    Αμ εδώ είναι το θέμα ότι την μία την μέρα λέω θα το παλέψω μετά από λίγο το παρατάω.

george1520
    Guest
    Αμ εδώ είναι το θέμα ότι την μία την μέρα λέω θα το παλέψω μετά από λίγο το παρατάω.
    Πάρε τηλέφωνο, κλείσε ραντεβού και θα μπεις αναγκαστικά σε πρόγραμμα...
    Εγώ μια περίοδο της ζωής μου σηκωνομουν το πρωί και έλεγα, "Θα κάνω αυτό κι αυτό κι αυτό" .. Και τελικά τίποτα δεν έκανα και έλεγα, "πιο μετά, πιο μετά" .. Για να αλλάξει κι αυτό πρέπει εσύ να κάνεις κίνηση. Έχεις εντοπίσει τα προβλήματα, καιρός να κάνεις κάτι για να τα λύσεις.

Junior Member
    Παντοσ μόνο και μόνο που μίλησα αν και βρήκα το θάρρος μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι καλύτερα να σας πω την αλήθεια .απο βδομάδα θα ξαναπάω στην τελευταία ψυχολόγο που πήγαινα γιατί ήταν η μοναδική που μου κάτσε καλά θεωρώ.σασ ευχαριστώ πολύ για τισ απόψεις σας!δεν πάει άλλο η κατάσταση έτσι μια έτσι είμαι μια γιουβέτσι.μια λέω θα το παλέψω μια λέω τι θέλω και ζω γενικά είμαι ότι να ναι

george1520
    Guest
    Παντοσ μόνο και μόνο που μίλησα αν και βρήκα το θάρρος μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι καλύτερα να σας πω την αλήθεια .απο βδομάδα θα ξαναπάω στην τελευταία ψυχολόγο που πήγαινα γιατί ήταν η μοναδική που μου κάτσε καλά θεωρώ.σασ ευχαριστώ πολύ για τισ απόψεις σας!δεν πάει άλλο η κατάσταση έτσι μια έτσι είμαι μια γιουβέτσι.μια λέω θα το παλέψω μια λέω τι θέλω και ζω γενικά είμαι ότι να ναι
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά.. Πείσμα και υπομονή.

Junior Member
    Πάρε τηλέφωνο, κλείσε ραντεβού και θα μπεις αναγκαστικά σε πρόγραμμα...
    Εγώ μια περίοδο της ζωής μου σηκωνομουν το πρωί και έλεγα, "Θα κάνω αυτό κι αυτό κι αυτό" .. Και τελικά τίποτα δεν έκανα και έλεγα, "πιο μετά, πιο μετά" .. Για να αλλάξει κι αυτό πρέπει εσύ να κάνεις κίνηση. Έχεις εντοπίσει τα προβλήματα, καιρός να κάνεις κάτι για να τα λύσεις.
    Ακριβώς και γω αυτό έκανα και έλεγα ότι πρέπει να τα χω όλα σε ένα πρόγραμμα.και όταν έβγαινα εκτός προγράμματος με έπιαναν τα δυαολια μου.

Junior Member
    Και σε σένα φίλε μου και σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερωσεσ και ειδικά την συγκεκριμένη μέρα

Page 2 of 2 FirstFirst 12