Results 16 to 30 of 49
Thread: Ειμαι ΔΕΙΛΟΣ
-
28-02-2009, 04:19 #16
Όνομα Μιχάλης Ζαμπίδης
Nickname Iron Mike
Τόπος Γέννησης Αθήνα, Ελλάδα
Ημ/νία Γεννησης 15 Ιουλίου 1980
Ύψος 167εκ.
Βάρος 70 κιλά
Κατηγορία Μέσων Βαρών
Άθλημα Kick-boxing
Απο τους μεγαλυτερους \'\'δαρτες\'\' αυτην την στιγμη στον κοσμο ειναι 1,67 και 70 κιλα φιλε μου. Παρε θαρρος απο μεσα σου και μην φοβασαι τιποτα. Και μια μυτη να ανοιξει δεν εγινε τιποτα. Η ζωη ειναι δικια σου και τους πατας ολους κατω
- 28-02-2009, 07:30 #17
στο σχολειο ειχαμε εναν τετιιου υψους που τον τρεμανε ολοι.τους εδερνε ολους και οποιους δεν εφτανε πηδαγε κ στον αερα ειλικρινα τωρα.ασε που ηταν πολυ πιο ευκινητος και ανετος σε κινησεις.
28-02-2009, 09:42 #18
Originally posted by Winston_man
Δεν μπορω να το βγάλω απο το μυαλό μου. Αν μπορουσα δεν θα εγραφα εδω αυτά... Κατι ακόμα που θεωρω σημαντικο. Προσφατα ειχα αρχισει να μαθαινω οδηγηση αυτοκινητο και μηχανακι. Παρατησα το αυτοκινητο και το μηχανακι ξερετε γιατι? Διοτι ο κρυφος μου φοβος ειναι οτι θα τα κανω θαλασσα και θα με πλακωσει καποιος στο ξυλο αφου εγω ειμαι αδυναμος σωματικα. Φυσικα και ειμαι κατα των καβγαδων και δεν προκειται ποτε εγω να ξεκινουσα κατι με καποιον αλλα κυκλοφορουν και τρελοι. Και αν χρειαστει σκεφτομαι θα ειμαι αδυναμος και θα τις φαω. Αυτα. Ισως φαινονται καπως αλλα ετσι αισθανομαι.
πολυ κακως παρατησες το θεμα διπλωματος.
Ξαναρχινα απο κει που το αφησες.
Αν συνεχισεις ετσι θα πηγαινεις να παρεις πασατεμπο και θα φοβασαι μηπως σε κανει τουμπανο στο ξυλο ο διπλα σου που θα παιρνει στραγαλια...
Πρεπει να βαλεις στο μυαλο σου οτι ολα ειναι μονο εκει: στο μυαλό σου.
Ακομα και αν ησουν 2.10 και 120 κιλα και εβλεπες ενα οπως εσυ, αυτο τι σημαινει οτι θα τον πλακωνες στο ξυλο???
Η κοινωνια ειναι ετσι δομημενη ωστε πολλες τετοιες σκεψεις να μην γινονται πραξη.
Εαν εισαι χαμηλου προφιλ δεν υπαρχει περιπτωση να σε ενοχλησει κανεις.
Στην υποθετικη περιπτωση που οδηγεις και τα κανεις θαλασσα (οι πιο πολυ οδηγοι οταν ξεκινησαν εχουν και λιγο θαλασσα στο μητρωο τους) θα ακολουθησεις την διαδικασια που προβλεπεται.
Θα ζητησεις συγνωμη εφοσον φταις και θα δωσεις τα στοιχεια σου και τελος. Δεν εχει ουτε πλακωματα ουτε τιποτα.
Δυστυχως διαβαζω εδω συμβουλες του στυλ να μαθεις καρατε, ζιου ζιτσου, σηκου ξυσου και αλλα τετοια φαιδρα.
Μαθε να εχεις δυναμη στο μυαλο, ειναι πιο ισχυρη απο τα μπρατσα.
Υγ..... δεν λεω οτι σου ειναι ευκολο το ολο στορυ, κινησου παντως σιγα σιγα προς τα εκει. Συνεχισε το διπλωμα και τα ξανασυζηταμε.
Τα βηματα που εχεις να κανεις ειναι πολλα, οποτε να προχωραμε ενα ενα. Ηδη εχεις μπει στην διαδικασια, οποτε μην τα παρατας με ασκοπες σκεψεις.
28-02-2009, 09:43 #19
Originally posted by maria...
στο σχολειο ειχαμε εναν τετιιου υψους που τον τρεμανε ολοι.τους εδερνε ολους και οποιους δεν εφτανε πηδαγε κ στον αερα ειλικρινα τωρα.ασε που ηταν πολυ πιο ευκινητος και ανετος σε κινησεις.
μυαλο ειχε?
28-02-2009, 11:09 #20
Μα καλά υπάρχουν σήμερα νοήμονες άνθρωποι που παίζουν μπουνιές; Αν είναι δυνατόν! Φίλε γουινστον φάπες παίζαμε στο γυμνάσιο. Πάνε τώρα αυτά. Και αν βρεθείς ή βρέθηκες σε δύσκολη θέση με τέτοιες καταστάσεις καλά έκανες και τις απέφυγες και το ίδιο θα ήταν καλό κατά τη γνώμη μου να κάνεις και τώρα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να λύνουμε τις διαφορές μας πιο πολιτισμένοι. Στους καβγάδες γνώμη μου είναι ότι δεν μετράει καθόλου πόσο μυώδης είσαι αλλά πόσο νεύρο έχεις και πόσο εξοικιωμένος είσαι με τέτοιες καταστάσεις οπότε μην κολλάς. Ο άλλος μπορεί να είναι δυο μέτρα και να τις μαζέψει από κάποιον πολύ κοντύτερο. όσο για τα γυμναστήρια οι περισσότεροι πάμε για να φτιάξουμε το σώμα που μας πασάρει το λαιφ σταιλ, πριν 15 χρόνια παίζαμε κανα μπασκετάκι και τέλος.
Δεν ζούμε πλέον στην εποχή των χόμο ερέκτους. Ξεκόλλα το μυαλό σου και συνέχισε να είσαι ο άνθρωπος που είσαι. Σκέψου όταν βλέπεις δυο μαλάκες να κοπανιούνται στη μέση του δρόμου, τί γνώμη σχηματίζεις; Εγώ τουλάχιστον τους χαρακτηρίζω ως ζώα που ξεφτιλλίζονται σε κοινή θέα. Όσο για τις γκομενίτσες που γουστάρουν τέτοια μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους. Σκέψου τί αγώνες έχεις δώσει και έχεις κερδίσει με αντίπαλο το μυαλό σου και βγάλε τα συμεράσματά σου.
28-02-2009, 11:24 #21
Originally posted by krino
............Δυστυχως διαβαζω εδω συμβουλες του στυλ να μαθεις καρατε, ζιου ζιτσου, σηκου ξυσου και αλλα τετοια φαιδρα.
Μαθε να εχεις δυναμη στο μυαλο, ειναι πιο ισχυρη απο τα μπρατσα..........
.
Φαιδρά είναι κατά τη γνώμη σου, που όμως δεν είναι και η μοναδική.
Αντίθετα κατά τη δική μου είναι μονότονο έως βαρετό και ανούσιο σε ένα ολόκληρο φόρουμ η μόνη προτεινόμενη λύση κάθε φορά να είναι η ίδια: πήγαινε στον ειδικό, πάρε δύναμη από τον εαυτό σου, κόψε τα χάπια.....
Ο κάθε πάσχων τα ξέρει αυτά.
Θέλει όμως από εμάς να του προτείνουμε και καμια ιδέα, καμια τεχνική που θα τον βοηθήσει να ξεμπλοκάρει...
Αλλιώς ας βάζαμε και μία τεράστια ταμπέλα σαν επικεφαλίδα:
Έχετε πρόβλημα? Πηγαίνετε στον ειδικό...
Παίρνετε φάρμακα? Είναι όλα στο μυαλό σας... Σκεφτείτε το ξανά....
Τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη ύπαρξης του φόρουμ, αγαπητέ κρίνο.
Και άσε τον καθένα να μιλάει για αυτά που ξέρει όπως και εσύ να μιλάς για αυτά που ξέρεις. Είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρεις από καράτε και το συμπέρανα από την αντίδρασή σου.
Από τα πιο βασικά που μαθαίνεις και όρος απαράβατος είναι να μην χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στην προσωπική σου ζωή. Μόνο αν κινδυνεύει η ζωή σου.
28-02-2009, 11:30 #22
θα συμφωνήσω με την nature....
πρέπει να υπάρχει δύναμη μυαλού δεν αντιλέγω, αλλά όταν γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας καλό είναι να βρίσκουμε τρόπο να τις κάνουμε να δουλεύουν υπέρ μας.....
28-02-2009, 11:53 #23
Originally posted by nature
Φαιδρά είναι κατά τη γνώμη σου, που όμως δεν είναι και η μοναδική.
σωστο αυτο.
Αντίθετα κατά τη δική μου είναι μονότονο έως βαρετό και ανούσιο σε ένα ολόκληρο φόρουμ η μόνη προτεινόμενη λύση κάθε φορά να είναι η ίδια: πήγαινε στον ειδικό, πάρε δύναμη από τον εαυτό σου, κόψε τα χάπια.....
δεν αναμασαω καμια καραμελα,\"πηγαινε στον ειδικο\".
Οποτε το εχω πει, το εχω κανει γιατι ενα φορουμ δεν μπορει να αντικαταστησει την πραγματικη (και οχι εικονικη που υπαρχει εδω μεσα) επαφη δυο ανθρωπων.
Επισης το, παρε δυναμη απο τιον εαυτο σου, για μενα ειναι κουφια λογια. Αν ειχε δυναμη ο καθε ενας μας, θα την ειχε παρει, δεν νονιζω να ειναι κοροιδο και να ταλαιπωριεται ετσι.
Επισης το \"κοψε τα χαπια\" μπορει να ειναι επικινδυνο σε ενα οργανισμο που ειαι εθισμενος σε χημικη ουσια.
Βεβαια το καλο θα ηταν να μην τα αρχιζε κανεις ποτε. Απο την στιγμη που το εκανε, η διαδικασια κοψιματος θελει προσοχη.
Ο κάθε πάσχων τα ξέρει αυτά.
Θέλει όμως από εμάς να του προτείνουμε και καμια ιδέα, καμια τεχνική που θα τον βοηθήσει να ξεμπλοκάρει...
ο καθε ενας μας μπορει να πεταξει το εφυολογημα του.
Σε αυτο εγω ειμαι προσεκτικος.
Δεν εχω γνωρισει καποιον απο κοντα, δεν ξερω την περιπτωση του με ακριβεια (παρα μονο αυτα που εξιστορει ο ιδιος) και θα του προτεινω και λυσεις η τεχνικες???
σορρυ αλλα αυτο το θεωρω εν δυναμει και επικινδυνο.
Εσυ μπορεις να προτεινεις οτι νομιζεις, η δικη μου αποψη ομως ειναι η παραπανω.
Αλλιώς ας βάζαμε και μία τεράστια ταμπέλα σαν επικεφαλίδα:
Έχετε πρόβλημα? Πηγαίνετε στον ειδικό...
δεν υπαρχει καμια ταμπελα (οσο και μεγαλη και να την κανεις) που να μπορει να εκφρασει ολες τις περιπτωσεις.
Οσο και να γενικολογεις, βγαινεις εκτος θεματος.
Αλλα εσυ τι προτεινεις???
οποιος εχει προβλημα που να το πει???
στην γιαγια του??
Παίρνετε φάρμακα? Είναι όλα στο μυαλό σας... Σκεφτείτε το ξανά....
γενικα μιλωντας αυτο δεν ειναι ψεματα, αλλο αν δεν μπορει να το συνειδητοποιησει ο πασχωντας.
Το ζητουμενο ομως δεν ειναι να πεταξεις μια ατακα, αλλα να μπορεσει να καταφερει να το καταλαβει αυτος που του το λες.
Τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη ύπαρξης του φόρουμ, αγαπητέ κρίνο.
αν δεν το εχεις καταλαβει, οποιοδηποτε φορουμ ειναι τελειως υποβοηθητικο και δεν μπορει να υποκαταστησει καμια θεραπεια.
Το φορουμ ειναι σημαντικο στην ανταλλαγη πληροφοριων και γνωσεων η εμπειριων.
Αλλα μεχρι εκει, γιατι εσυ προσπαθεις να του δωσεις διαστασεις που δεν υπαρχουν.
Και άσε τον καθένα να μιλάει για αυτά που ξέρει όπως και εσύ να μιλάς για αυτά που ξέρεις.
δεν επιασα κανενα απο το σβερκο....
Είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρεις από καράτε και το συμπέρανα από την αντίδρασή σου.
οχι τα ενδιαφεροντα μου ειναι αλλα.
Οχι παντως σιγουρα να παιξω ανταγωνιστικα στο πως θα βαλω τον αλλο απο κατω.
Ακομα και να ημουν ικανος σωματικα να μπορουσα να το κανω, θα μου ηταν αδιαφορο.
Απεχω απο τετοια στυλακια ανταγωνισμου, ποιος ειναι πιο ισχυρος.
Στην ζωη μου εμαθα, οτι οποιος μπλεκει με κατι τετοιο εχει κομπλεξ κατωτεροτητας.
Από τα πιο βασικά που μαθαίνεις και όρος απαράβατος είναι να μην χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στην προσωπική σου ζωή. Μόνο αν κινδυνεύει η ζωή σου.
α μπα?
στην ζωη μου εγω εμαθα, να χρησιμοποιω τα παντα που γνωριζω για να ειμαι καλυτερα, να νιωθω καλυτερα στην προσωπικη μου ζωη παντα.
Οσο για το αν κινδυνευει η ζωη μου....
Ας κινδυνευεσει, ειναι και αυτο μεσα στην ζωη.
Και για να μεινω στην ουσια,
αυτος που προσπαθει να επιβληθει στους γυρω του, γιατι δερνει καλυτερα, γιατι πηδαει ψηλοτερα, κ.ο.κ. στην ουσια το κανει για να ξεπερασει τους φοβους του.
Ετσι εικονικα οταν καταφερνει να φτασει σε ενα επιπεδο νομιζει οτι τα καταφερε.....
Πλασματικες εικονες μιας πλασματικης ζωης.
28-02-2009, 11:54 #24
Originally posted by λίτσα
θα συμφωνήσω με την nature....
πρέπει να υπάρχει δύναμη μυαλού δεν αντιλέγω, αλλά όταν γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας καλό είναι να βρίσκουμε τρόπο να τις κάνουμε να δουλεύουν υπέρ μας.....
σε υγιης ανθρωπους δεν υπαρχουν αδυναμιες.
28-02-2009, 14:52 #25
και εγω σου λεω οτι δεν χρειαζεται να γινεις ντουλαπα, και τα κομοδινα εχουν χρησιμοτητα.
Μεινε οπως εισαι (αν και λιγο γυμναστηριο για καλη φυσικη κατασταση δεν κανει κακο) και δουλεψε το μυαλο σου που μπορεις αλλα φοβασαι....
ΥΓ.... τα μαθηματα οδηγησης ποτε θα τα ξαναρχισεις?
28-02-2009, 16:50 #26
Ειμαι δειλος. Πλεον μπορω να το πω.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-02-2009, 16:56 #27
Originally posted by sabb
Ειμαι δειλος. Πλεον μπορω να το πω.
28-02-2009, 17:11 #28
Originally posted by λίτσα
Originally posted by sabb
Ειμαι δειλος. Πλεον μπορω να το πω.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-02-2009, 17:19 #29
καλώς ή κακώς αυτό έκανα...
δεν τολμούσα να ομολογήσω τους φόβους μου και τις ανασφάλειές μου, για αυτό τον λόγο εν μέρει καταλαβαίνω και τον φίλο μας....
πιστεύω πως νιώθει μεγάλη ανασφάλεια και αυτό εκφράζεται με αυτόν του τον φόβο...
28-02-2009, 17:30 #30
Αυτο που λεω ειναι πολυ συγκεκριμενο και ξεκαθαρο: Αν ημουν π.χ 1,95 και <<ντουλαπα>> πιστευω θα ειχα λυσει ολα μου τα προβλήματα. Θα ειχα αυτοπεποιηθηση διοτι θα ηξερα οτι ο αλλος θα φοβοταν να τα βαλει με μενα. Δεν θα ξεκινουσα ποτε εγω καβγα αλλα θα αισθανομουν δυνατος και ωραια με τον εαυτο μου. Θα ελυνα ολα μου τα προβληματα αν ημουν οπως με φανταζομαι εξωτερικα. Δυστυχως ομως αυτη η ΠΟΥΤΑΝΑ φυση σε αλλους δινει τα παντα και τους κανει τους τελειους Αριους και σε αλλους τιποτα... Τους αφηνει στη μιζερια τους. Ειμαι πολυ θυμωμενος με αυτο.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....