Results 241 to 255 of 753
-
06-05-2020, 09:56 #241
Ακυρο τελειως.... Αν πω στη γυναικα μου πως θελω να κανω σεξ με εκεινη την αδερφη της και μια φιλη της θα με χωρισει. Δεν εχει σημασια που πληρωνομαι απο τη δουλεια μου ενα πολύ μεγάλο μισθο ο χωρισμος θα ειναι δεδομενος. Επισης την κοπελα απο τη φυλης και το μεταξουργειο δεν μπορω να την εχω στην αγκαλια μου στο καναπέ το βραδυ, για να δω μια ταινία , να καθαρισει το σπιτι ή να μου σιδερωσει τα πουκαμισα μου και να μου έχει ετοιμα καθε μερα τα ρουχα που θα βαλω για τη δουλειά ή να μου έχει ένα πιάτο φαγητό. Και οχι δεν την ενδιαφερουν τα λεφτά
- 06-05-2020, 11:20 #242
αυτα που λες δεν ισχυουν.
δινεις την εντυπωση οτι εζησες το 1950 κι απο τοτε δεν εχεις ξαναβγει απ το σπιτι σου.
το ακριβως αντιθετο συμβαινει στην πραγματικοτητα.
παλια ειναι που δεν δουλευαν οι γυναικες και καθοντουσαν στο σπιτι να καθαριζουν και να μεγαλωνουν τα παιδια και συνηθως ηταν απολυτα εξαρτημενες οικονομικα απο τους ανδρες , γι αυτο και τους ενοιαζε να εχουν οι ανδρες ενα καλο εισοδημα ωστε να μην πεινασουν.
τα τελευταια 50 χρονια, οι γυναικες και μορφωνονται και δουλευουν και ειναι οικονομικα ανεξαρτητες.
αν τους ενδιαφερει να εχει μια αναλογη κατασταση και ο ανδρας, ειναι για να μην τον φορτωθουν να ταιζουν εναν κυφηνα, και οχι για να φανε οι ιδιες. οι ιδιες εχουν δουλειες η/και εισοδηματα. αλλα ειναι ΑΛΛΟ το να θελεις να μην σε εκμεταλλευτει ο αλλος και να εχει ενα νορμαλ εισοδημα που του επιτρεπει την επιβιωση, και ΑΛΛΟ να μας λες οτι οι γυναικες ψαχνουν εναν ανδρα για να εκμεταλλευτουν τα χρηματα του για λουσα...
για τον ιδιο λογο διαλεγουν η απορριπτουν τους ανδρες βασει προσοντων και οχι βασει χρηματων.
τωρα, αν εσυ δεν τα καταφερνεις με τις γυναικες γιατι προτιμουν ωραιοτερους και εξυπνοτερους, μην τα ριχνεις στην απληστια των γυναικων για να καλυψεις την ανεπαρκεια σου.
καμια αξιολογη γυναικα δεν θα ασχοληθει με εναν μισογυνη που την υποτιμαει, την θεωρει απληστη και πληρωνει για βρει σεξ και του αρκει αυτη η συναλλαγη σαν σχεση ανδρα- γυναικας. ολα σου τα μηνυματα αποπνεουν συμπλεγματα και μισογυνισμο.
αυτος ειναι ο λογος που δεν εχεις επιτυχια στις γυναικες και πιθανον καποια εμφανισιακα προβληματα.
06-05-2020, 12:13 #243
παιδια ολα αυτα που εγραψα εγω τα βρισκω λογικα
σαν ανθρωπος εχω καποια προβληματα κοινωνικοτητας κατα τα αλλα καλα,
δηλαδη εργαζομαι και ειμαι παραγωγικος
06-05-2020, 16:15 #244
Δεν μας έπλασε η φύση έτσι αλλά ο μισογυνισμός στην φαντασία κάποιων. Επιλέγετε γυναίκες με μόνο κριτήριο την εμφάνιση και την προκλητικότητα και μετά παραπονιέστε ότι είναι όλες πόρνες και ότι κοιτάνε μόνο το πορτοφόλι. Εμ, άμα ψάξεις στο βόθρο σκατά θα βρεις! Εγώ ούτε φίλη, ούτε γνωστή έχω που να δουλεύει λιγότερο από τον άντρα της.
Επίσης, οι περισσότεροι είναι άντρες που κοιτάνε το συμφέρον όταν πρόκειται να παντρευτούν. Υπολογίζουν αν δουλεύει η γυναίκα και αν έχει ακίνητα.
Όσον αφορά το γεγονός ότι ένας άνεργος παντρεύεται δυσκολότερα από μια άνεργη, αυτό συμβαίνει επειδή η ανεργία της γυναίκας δεν είναι ουσιαστικά αεργία διότι συνήθως φροντίζει το σπίτι και το μεγάλωμα των παιδιών, κάτι που έχει σημαντικό χρηματικό κόστος όταν η γυναίκα εργάζεται.
Τέλος, να σου πω ότι όλα τα χρόνια που δούλευα οι πιο λουφαδόροι και αρχιμπελχανάδες που συνάντησα, αυτοί που κοίταγαν να φορτώνουν την δουλειά τους σε άλλους ήταν άντρες, με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις γυναικών. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο εργατικές και αποδοτικές σ αυτό που κάνουν.
06-05-2020, 21:49 #245
με μια γρηγορη ματια βλεπουμε οτι....
Τα Κριτήρια Των Γυναικών Για Την Επιλογή Συντρόφου
Για την πλειοψηφία των γυναικών τα βασικά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου είναι:
Οι οικονομικές απολαβές, η μόρφωση του άνδρα και η κοινωνική του θέση, (να κερδίζει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του, να είναι δυναμικός και φιλόδοξος ,να προέρχεται από καλή οικογένεια, να είναι αρεστός στους άλλους, να της προκαλεί θαυμασμό)
Η ποιοτική συναισθηματική επικοινωνία, (να δείχνει κατανόηση, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους, τρυφερότητα)
Να την κάνει να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής
Να την προδιαθέτει ότι θα είναι πιστός σύντροφος και καλός πατέρας.
Να μην την υποτιμά, να την υπολογίζει ,να την αναγνωρίζει και να την επιβεβαιώνει.
Να έλκεται από την εξωτερική του εμφάνιση.
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους επιλέγουν γυναίκες κατώτερές τους ως προς το επάγγελμα, τη μόρφωση και το εισόδημα για τους εξής λόγους:
Οι ίδιες οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους προτιμούν να έχουν σχέση και να παντρεύονται άντρες που βρίσκονται σε υψηλότερο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.
Συχνά οι γυναίκες καριέρας δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές τους, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση (ντύνονται πιο συντηρητικά, δεν ακολουθούν ιδιαίτερα τη μόδα της εποχής)
Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν γυναίκες που θα μπορούν να διακόψουν προσωρινά την καριέρα τους, όταν το ζευγάρι θα έχει μικρά παιδιά.
Συνήθως οι άντρες συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα που τον θέλουν "ισχυρότερο" από τη γυναίκα. Μία σύντροφος το ίδιο "ισχυρή" με αυτόν πολλές φορές δημιουργεί ανταγωνιστική διάθεση και αυτό προκαλεί φόβο στον άνδρα.
07-05-2020, 10:46 #246
Βρε δεν πάει να χτυπιέσαι και κάτω, δεν θα μας κάνεις να παραδεχτούμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια... Η Remedy στα είπε πολύ καλά, συμφωνώ απόλυτα! Δεν θα χρεωθούν οι γυναίκες τη δική σου ανεπάρκεια...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-05-2020, 15:17 #247
07-05-2020, 15:47 #248
Αν ίσχυε βρε Νίκο αυτό που ισχυρίζεσαι τότε οι γυναίκες θα παντρεύονταν μόνο άντρες που είναι οικονομικά άνετοι και θα είχε λυθεί και το πρόβλημα της φτώχειας και της πείνας στον πλανήτη. Οι φτωχοί και άνεργοι δεν θα επιλέγονταν από τις γυναίκες να κάνουν οικογένειες (θα προτιμούσαν να μην παντρευτούν καθόλου) και δεν θα γεννιούνταν παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Αντιθέτως όμως βλέπουμε ότι ο κόσμος που παντρεύεται και κάνει και πολλά παιδιά είναι ο φτωχός κόσμος. Υπάρχουν χώρες στην Αφρική που οι γυναίκες είναι αυτές που δουλεύουν σκληρά και οι άντρες τους απλά περιφέρονται σαν τις άδικες κατάρες.
07-05-2020, 16:56 #249
Εντάξει έχετε μπει στο στάδιο που οι μεν άνδρες λενε πως οι γυναικες κοιτανε το πορτοφόλι και οι δε γυναίκες πως δεν υπάρχει ένας άνδρας να με αγαπησει γιατί κοιτάνε μόνο το σεξ. Ακραιες θεωρίες και η μεν και η δε.
07-05-2020, 17:19 #250
Ρε συ Νικο τι ειναι αυτα που λες?κωλοβαρανε οι γυναικες?τοσα ζευγαρια γνωριζω προσωπικα που οι γυναικες τους δουλευουν.γυναικες που μεγαλωνουν παιδια κ δουλευουν ταυτοχρονα.αποκλειεται να μην ξερεις τετοιες περιπτωσεις.παρατηρω οτι εισαι απολυτος σε αυτο το θεμα!δεν ειναι ολα μαυρα η ασπρα υπαρχει κ το γκρι!
'No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
07-05-2020, 23:09 #251
παιδια εαν μπορουσαν στα λεφτα θα πηγαιναν αλλα δεν μπορουν ολες ετσι ριχνουν νερο στο κρασι τους.
pink floyd ναι μερικες εργαζονται σκληρα αλλα κακα τα ψεμματα οι πιο πολλες ψαχνουν εναν γαμπρο που να δουλευει αυτος για ολη την οικογενεια
08-05-2020, 00:00 #252Miliva21GuestΜα είναι λογικό αυτό που λες ....το "αν μπορούσαν όλοι στα λεφτά θα πήγαιναν"
Εσύ αν είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μέτρια εμφανισιακα γυναίκα που είναι και αγγούρι στο κρεβάτι και μια γυναίκα κυβικών "Αντζελίνα τζολι" και φωτιά ....την δεύτερη δεν θα διαλέγες;
Προσωπικά δεν ψάχνω κανέναν λεφτά εκατομμυριούχο αλλα αν τύχει και ο άνθρωπος μου έχει την άνεση του δεν θα σηκωθώ να φύγω κιόλας δυσαρεστημένη
Λογικά πράγματα
08-05-2020, 00:06 #253Miliva21GuestΚαι επειδή όλο σε βλέπω να γκρινιάζεις (μάλλον δεν τα πας και πολύ καλά με τις γυναίκες)
Λεφτά ΔΕΝ σε κόβω να έχεις ( αν είχες όλο και κάποια θα τσιμπαγε)
Δεν πειράζει ομως αυτό συγχωρείται ....(το να μην έχεις λεφτά)
Γι αυτό τουλάχιστον εστίασε σε ένα από τα παρακάτω:
Ή να έχεις εμφάνιση
Ή μυαλό και εξυπνάδα
Ή καλλιεργημένο πνεύμα
Έστω και ΕΝΑ από αυτά να έχεις κάποια θα βρεις! Και ας μην έχεις λεφτά
Αν όμως ΔΕΝ έχεις απολύτως τίποτα.....δύσκολα θα τα έχεις μια ζωή με τις γυναίκες
08-05-2020, 00:23 #254george1520GuestΔεν ξέρω αν έχεις λεφτά και οι γυναίκες σε επιλέγουν για αυτόν τον λόγο, δεν ξέρω αν δεν έχεις και θεωρείς πως αυτός είναι ο λόγος που δεν είσαι η επιλογή τους, ξέρω όμως ότι είσαι λάθος.
Υπάρχουν γυναίκες που θα διάλεγαν ένα σύντροφο επειδή έχει λεφτά αλλά υπάρχουν και άντρες που θα διάλεγαν γυναίκα για τον ίδιο λόγο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με τον άνθρωπο.
08-05-2020, 19:43 #255
Φιλε μου εισαι λαθος!σαφως κ υπαρχουν τετοις γυναικες αλλα δεν πιστευω να ειναι οι πλειοψηφία!πρωσοπικα γνωριζω(κ εγω η ιδια)γυναικες που δεν μπορουν χωρις δουλεια!ξερεις η δουλεια ειναι κ ψυχοθεραπεια!αυτο που ηθελα να σε ρωτησω κ αν θελεις μου απαντας!γιατι εισαι τοσο απολυτως σε αυτο το θεμα?σου εχει συμβει?
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!