Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 51 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 753
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δηλαδή είμαι εντελώς ανεπιθύμητη από όλους..
    Στάματα αυτό το ελάττωμα να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Τι πάει να πει από όλους και αν για παράδειγμα οι άντρες είναι ντροπαλοί ή ντρέπονται να σου τη πέσουν γιατί είσαι πραγματικά μια όμορφή και ψηλή κοπέλα και φοβούνται την απόρριψη τι φταίς εσύ που εκείνοι είναι ντροπαλοί και δεν έχουν τη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να σε πλησιάσουν;

Senior Member
    Κι εγώ ότι ντρεπονται πίστευα αρχικά και ότι δεν ήθελαν να ξεβολευτουν
    Αλλά εδω μου λένε ότι εμένα με έχουν φτυσμενη, και ότι προτιμούν τις άλλες

Senior Member
    Κι εγώ ότι ντρεπονται πίστευα αρχικά και ότι δεν ήθελαν να ξεβολευτουν
    Αλλά εδω μου λένε ότι εμένα με έχουν φτυσμενη, και ότι προτιμούν τις άλλες
    Αστο το χωριο σου άσε και τα apps σκεψου κάτι απλό εισαι μια ψηλη κοπέλα περιποιημένη με σωματάρα και στέκεσαι στο σταθμό του μετρό και σε βλέπουν σου χαμογελάνε αλλά ντρέπονται γιατί σκέφτονται ότι θα φάνε άκυρο σκεπτόμενοι πως αποκλειεται αυτή να είναι σινγκλ ή πιστεύουν πως δεν πιάνουν τα στάνταρ σου και το ίδιο συμβαίνει όταν είσαι στο δρόμο τι φταις εσύ για αυτό; Επειδή αυτοί κοτεύουν θα το ρίξουμε στο ότι κάτι έχεις λάθος εσύ; Μα τους βλεπω τους 25δες ότι δεν έχουν θάρρος, δεν έχουν κότσια να τη πέσουν τόσες και τόσες γυναικοπαρέες κυκλοφορούν τι φταις εσύ αν εκείνοι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας; Σιγά μην τους δώσεις και το τηλ σου απο μονη σου. Παριστάνουν τους ματσο στα apps και στο δρόμο κότες και φταις εσύ; Δεν είμαστε με τα καλά μας....

Senior Member
    Δηλαδή είμαι εντελώς ανεπιθύμητη από όλους...

Όχι, δεν έχω τη διάθεση ιδιαίτερα
    Μόνο όταν έχω κάποιον που φασωνομαι μπορεί να μου έρθει η διάθεση

Όταν είμαι εντελώς μόνη καθόλου
    Άσε που το θεωρώ για εμένα τουλάχιστον αποτυχια. Δηλαδή δεν έχω κανέναν να μου το κάνει αυτό και το κάνω μόνη μου?
    Όταν έχω κάποιον έστω και για ξεπετα μπορεί να μου ερθει όρεξη
    οχι βεβαια. απο τους συγκεκριμενους δεσμευμενους ησουν "ανεπιθυμητη", επειδη προτιμουσαν τις κοπελες τους.
    φυσικα, σε αλλους αρεσεις.

οκ.. αυτο ειναι προβλημα και ειναι απο τα πρωτα που πρεπει να πεις στην ψυχ.
    το να μηνε χεις κανει σεξ, δεν εχει καμια σχεση με το οτι δεν αυτοικανοποιεισαι καν σε αυτην την ηλικια.
    πρεπει να ψαξεις με εναν καλο ψυχ, τι σημαινει αυτο. αν ειναι φυσικο , πχ εισαι ασεξουαλ, η κρυβεται κατι απο πισω , πχ καποια παθηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Στάματα αυτό το ελάττωμα να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Τι πάει να πει από όλους και αν για παράδειγμα οι άντρες είναι ντροπαλοί ή ντρέπονται να σου τη πέσουν γιατί είσαι πραγματικά μια όμορφή και ψηλή κοπέλα και φοβούνται την απόρριψη τι φταίς εσύ που εκείνοι είναι ντροπαλοί και δεν έχουν τη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να σε πλησιάσουν;
    ποιοι ντρεπονται βρε μαιντ κι εσυ;αυτοι που ειναι δεσμευμενοι; θελαν να χωρισουν για να της την πεσουν και ντραπηκαν;
    δεν διαβασες τι λεγαμε; για τους δεσμευμενους που γουσταρε ελεγε η κοπελα. ναι, ολοι τον καημο της ειχαν, αλλα ντραπηκαν..

Senior Member
    O μαιντ μίλησε γενικά.
    Πράγματι οι άντρες είναι ντροπαλοί στην ηλικία μου στο να την πέσουν από κοντά.
    Αφού ξέρω άτομα που έχουν γνωριμίες παρέες και γενικά αρκετές ευκαιρίες για να βρουν κοπέλα και έχουν τιντερ και ψάχνουν από εκεί.

Δηλαδή είμαι και φαντασιόπληκτη? Όταν αρέσω σε κάποιον το νιώθω. Δεν χαλάει ο άλλος εύκολα τη σχέση του, όμως. Μπορεί να ισχύει και σε αυτούς αυτό που λέει ο μαιντ ότι μπορεί να θεώρησαν ότι δεν θα εμενα για πολύ κοντά τους, ενώ την κοπέλα τους τν ξέρουν ήδη ποια είναι και ότι θα μείνει σε αυτούς.
    Το ανεπιθύμητη είναι μια λέξη που με πληγώνει. Να πεις ότι δεν ήθελαν να το ρισκάρουν ναι, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν ανεπιθύμητη και δεν μετρούσα καθόλου σαν γυναίκα στα μάτια τους.

Senior Member
    O μαιντ μίλησε γενικά.
    Πράγματι οι άντρες είναι ντροπαλοί στην ηλικία μου στο να την πέσουν από κοντά.
    Αφού ξέρω άτομα που έχουν γνωριμίες παρέες και γενικά αρκετές ευκαιρίες για να βρουν κοπέλα και έχουν τιντερ και ψάχνουν από εκεί.

Δηλαδή είμαι και φαντασιόπληκτη? Όταν αρέσω σε κάποιον το νιώθω. Δεν χαλάει ο άλλος εύκολα τη σχέση του, όμως. Μπορεί να ισχύει και σε αυτούς αυτό που λέει ο μαιντ ότι μπορεί να θεώρησαν ότι δεν θα εμενα για πολύ κοντά τους, ενώ την κοπέλα τους τν ξέρουν ήδη ποια είναι και ότι θα μείνει σε αυτούς.
    Το ανεπιθύμητη είναι μια λέξη που με πληγώνει. Να πεις ότι δεν ήθελαν να το ρισκάρουν ναι, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν ανεπιθύμητη και δεν μετρούσα καθόλου σαν γυναίκα στα μάτια τους.
    ναι καλα, συνεχισε να παραμυθιαζεσαι, οτι τις προτιμουν ολες απο εσενα, γιατι φοβουνται μην τους εγκαταλειψεις.
    κι εσυ γενικα μιλουσες, ενω δεν συζητουσαμε γενικα. συζητουσαμε για τους δεσμευμενους που θαθελες να αφησουν τις φιλες τους για εσενα.
    οσο κι αν σε πληγωνει, ειναι μικρη η πιθανοτητα να φοβηθηκαν οτι θα τους παρατησεις.
    η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι οτι προτιμησαν τις κοπελες τους, ακομα κι αν δεν τους παρατουσες...

οτι υπαρχουν ντροπαλοι ανδρες, οπως και γυναικες και μπορει να τους αρεσεις αλλα να μην σε πλησιαζουν, φυσικα ισχυει.

υ.γ. στο τιντερ δεν ψαχνουν οσοι ειναι ντροπαλοι, αλλα οσοι ψαχνουν για σεξ..

Senior Member
    Είπα ότι μπορεί και να ίσχυε, δεν το είπα με σιγουριά.

Ναι με πληγώνει να προτιμούν άλλες από εμένα.
    Δηλαδή αν ισχύει αυτό τότε έχω αποτύχει εντελώς...

Τώρα μιλάω με ένα παιδί που ξέρει την αλήθεια για εμένα και λέει ότι του αρέσω και ότι θέλει να με δει κι από κοντα. Λέει δεν έχει καμία σημασία που δεν έχω κάνει σχέση και σεξ και ότι με βρίσκει πολύ όμορφη αλλά έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και θα φροντίσει να μην έχω.
    Μου μιλάει πολύ ωραία, όμως δεν μενουμε στην ίδια πόλη και θα βρεθούμε το καλοκαίρι.

Το ξέρω όμως ότι μπορεί στο μεταξύ να βρει άλλη και φοβάμαι να αφήσω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί. Δεν θα το αντέξω αν γίνει αυτό. Βρήκα μετά από καιρό έναν όπως τον θέλω και του μίλησα ειλικρινά, όπως με συμβουλεψατε, και δεν μπορώ να το χαρώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποιοι ντρεπονται βρε μαιντ κι εσυ;αυτοι που ειναι δεσμευμενοι; θελαν να χωρισουν για να της την πεσουν και ντραπηκαν;
    δεν διαβασες τι λεγαμε; για τους δεσμευμενους που γουσταρε ελεγε η κοπελα. ναι, ολοι τον καημο της ειχαν, αλλα ντραπηκαν..
    Η κοπελα έγραψε απο όλους....

Senior Member
    Είπα ότι μπορεί και να ίσχυε, δεν το είπα με σιγουριά.

Ναι με πληγώνει να προτιμούν άλλες από εμένα.
    Δηλαδή αν ισχύει αυτό τότε έχω αποτύχει εντελώς...

Τώρα μιλάω με ένα παιδί που ξέρει την αλήθεια για εμένα και λέει ότι του αρέσω και ότι θέλει να με δει κι από κοντα. Λέει δεν έχει καμία σημασία που δεν έχω κάνει σχέση και σεξ και ότι με βρίσκει πολύ όμορφη αλλά έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και θα φροντίσει να μην έχω.
    Μου μιλάει πολύ ωραία, όμως δεν μενουμε στην ίδια πόλη και θα βρεθούμε το καλοκαίρι.

Το ξέρω όμως ότι μπορεί στο μεταξύ να βρει άλλη και φοβάμαι να αφήσω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί. Δεν θα το αντέξω αν γίνει αυτό. Βρήκα μετά από καιρό έναν όπως τον θέλω και του μίλησα ειλικρινά, όπως με συμβουλεψατε, και δεν μπορώ να το χαρώ
    αυτο που λες ειναι παραλογο, λεμον...
    σε τι θα εχεις αποτυχει; στο να σε προτιμουν ολοι οι ανδρες απο ολες τις αλλες γυναικες;;;;

παντα καποιοι θα προτιμουν αλλες απο εσενα, ακομα κι αν εισαι ωραια. γιατι απλουστατα τα γουστα διαφερουν. σε σενα μπορει να μην αρεσει καν η Χ και να θεωρεις οτι εισαι καλυτερη οχι μονο σητν εμφανιση, αλλα σε ολα, και ο συντροφος της να την προτιμαει, οχι επειδη σε ντρεπεται, αλλα επειδη την θεωρει καλυτερη σου.
    αν δεν καταλαβεις οτι αυτο ειναι απλα το λογικο και οχι κατι που πρεπει να σε[πληγωνει, δεν θα ξεμπλοκαρεις...

σε οσα αναφερεις σχετικα με το παιδι που μιλατε, προς το παρον μια χαρα ακουγονται. απλα δεν γνωριζεστε καν. γνωριστειτε κι αν εξακολουθησετε να περνατε καλα μαζι κανοντας παρεα, τοτε βλεπουμε. ειναι ελευθερος;

Senior Member
    Ναι ελεύθερος.
    (Με έχει φοβηθεί το μάτι σου επειδή έλεγα για δεσμευμένους ; Χαχα)

Μιλάμε γενικά χωρίς να έχει το νου του συνέχεια στο σεξουαλικό.
    Μου έδωσε συμβουλές για να με βλέπουν σοβαρότερα τα αγόρια...
    Μου λέει που και πού διάφορα σεξουαλικά άλλα όχι σε σημείο που να με προσβαλει και πάντα ρωτάει αν με πειράζει.
    Λέει θέλει να με δει αλλά αυτό θα γίνει το καλοκαίρι και ότι ως τότε μπορεί να έχω γνωρίσει κάποιον άλλο ή εκείνος κάποια άλλη. Και του λέω το ξέρω και έχω επίγνωση του τι συμβαίνει και ότι μπορεί να προτιμήσει και κάποια που να ξέρει περισσότερα.

Εχει αρχίσει να μου αρέσει αλλά όπως είπες πρέπει να περιμένω να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν θέλω κιόλας να ενθουσιάζομαι και μετά να απογοητευτω ξανά.

Senior Member
    Ναι ελεύθερος.
    (Με έχει φοβηθεί το μάτι σου επειδή έλεγα για δεσμευμένους ; Χαχα)

Μιλάμε γενικά χωρίς να έχει το νου του συνέχεια στο σεξουαλικό.
    Μου έδωσε συμβουλές για να με βλέπουν σοβαρότερα τα αγόρια...
    Μου λέει που και πού διάφορα σεξουαλικά άλλα όχι σε σημείο που να με προσβαλει και πάντα ρωτάει αν με πειράζει.
    Λέει θέλει να με δει αλλά αυτό θα γίνει το καλοκαίρι και ότι ως τότε μπορεί να έχω γνωρίσει κάποιον άλλο ή εκείνος κάποια άλλη. Και του λέω το ξέρω και έχω επίγνωση του τι συμβαίνει και ότι μπορεί να προτιμήσει και κάποια που να ξέρει περισσότερα.

Εχει αρχίσει να μου αρέσει αλλά όπως είπες πρέπει να περιμένω να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν θέλω κιόλας να ενθουσιάζομαι και μετά να απογοητευτω ξανά.
    Θελεις ξυλο ρε τι παει να πει να απογοητευεσαι; Επειδη μπορει να γνωρισει άλλη; και αναυτός πιστευει πως εισαι οτο καλυτερο του εχει συμβει σε γνωριμια μεχρι σημερα που το ξερεις;

Senior Member
    Μου φαίνεται πολύ καλό για να συμβεί σε εμένα. Μέχρι στιγμής η ζωή μου έχει δείξει το εντελώς αντίθετο και δεν θα πιστέψω εύκολα ότι θα συμβεί κάτι καλό. Φοβάμαι να αφεθώ.

Ε ναι αν γνωρίσει άλλη θα σκέφτομαι τι καλύτερο έκανε εκείνη και τι παραπάνω έχει από εμένα?

Senior Member
    Δηλαδή είμαι εντελώς ανεπιθύμητη από όλους...

Όχι, δεν έχω τη διάθεση ιδιαίτερα
    Μόνο όταν έχω κάποιον που φασωνομαι μπορεί να μου έρθει η διάθεση

Όταν είμαι εντελώς μόνη καθόλου
    Άσε που το θεωρώ για εμένα τουλάχιστον αποτυχια. Δηλαδή δεν έχω κανέναν να μου το κάνει αυτό και το κάνω μόνη μου?
    Όταν έχω κάποιον έστω και για ξεπετα μπορεί να μου ερθει όρεξη
    Με βάσει αυτά που γράφεις ή έχεις χαμηλή λίμπιντο ή είσαι ντεμισέξουαλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Με βάσει αυτά που γράφεις ή έχεις χαμηλή λίμπιντο ή είσαι ντεμισέξουαλ
    Απλώς αν δεν βγαίνω με κάποιον δεν έχω όρεξη. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό

Page 14 of 51 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast