Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 51 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 753
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Καλή η εμφάνιση αλλα αν δεν έχεις κάποια που να μπορείς να επικοινωνήσεις, να παίζεις και να σε παίζει με το μυαλό της, δεν έχει προκοπή η σχέση. Δηλαδή μπορεί να είναι κορμάρα η άλλη αλλά αν δεν έχει νοημοσύνη να παιδευτούμε εγκεφαλικά δεν έχει χρώμα η σχέση. Βέβαια αυτά τα σκέφτομαι τώρα που είμαι 40 φεύγα plus. Όταν ήμουν 25 δεν με ένοιαζε τίποτα παρά μόνο το σώμα, αλλά ήμουν σε άλλη φάση τότε ήμουν πιτσιρικάς και ήξερα πως δεν ήθελα να έχω παιδιά να κάνω οικογένεια γαμους και τα συναφή!
    Γιατί πρέπει να είμαστε ή του ύψους ή του βάθους.....;;;;

Αυτό που λέμε είναι ότι όπως εσύ δεν γίνεται να παντρευτείς κάποια γυναίκα που να είναι 60 κιλά και να περιποιείται το πρόσωπο της ...να φτάσεις στο σημείο να είσαι παντρεμένος με μια γυναίκα που θα έχει καταλήξει 100 κιλά και χωρίς να την ενδιαφέρει....

Μια γυναίκα γιατί να διαλέξει κάποιον άντρα φυσιολογικό και να καταλήξει με κοιλιές και προγουλια;

Η φθορά του χρόνου είναι φυσιολογική και αναμενομενη....Δεν είπα να νικήσουμε το χρόνο.....

Αλλά να έχουμε αμφότεροι στο πίσω μέρος του μυαλού μας το να προσέχουμε τον εαυτό μας και να μην αφηνόμαστε εντελώς αδιαφορωντας.....

Ούτε λέμε να εστιάσουμε μόνο στην εμφάνιση κάποιου.....

Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά

Miliva21
    Guest
    Πιστεύω είναι ψέμα να λέμε ότι σε ερώτευτηκα μόνο για τη καλή σου τη καρδιά.......δλδ την εικόνα αυτού που ερωτευόμαστε δεν τη λαμβάνουμε καθόλου υπόψη ;;;;;;;;; ούτε καν το προσέχουμε .......;;;; στο ντούκου τελείως

Από την άλλη θεωρώ επιφανειακό και ψεύτικο να λέμε εγώ για αυτό τον/την παντρεύτηκα γιατί είναι ωραίος-α και τίποτα άλλο......
    Δεν Νμζ ότι υπάρχει άνθρωπος στη γη που να διαλέξει ταίρι μόνο με βάση την εμφάνιση και τίποτα άλλο

Όλα παίζουν το ρόλο τους και όλα υπάρχουν στη ζωή

Παν μέτρον άριστον

Senior Member
    Επίσης κι εγώ έχω πει ότι ειναι ασχημο και καθολου γοητευτικο για μια γυναικα να παραμελει τον εαυτο της και το σωμα της και εχω φαει απειρο κραξιμο.
    Πού ειναι το κακο?
    Δεν ειπα να ειμαστε ολες μοντελα, αυτο δεν γινεται. Αλλα οχι να βλεπω κοπελες της ηλικιας μου να εχουν σωματα 45αρας.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Επίσης κι εγώ έχω πει ότι ειναι ασχημο και καθολου γοητευτικο για μια γυναικα να παραμελει τον εαυτο της και το σωμα της και εχω φαει απειρο κραξιμο.
    Πού ειναι το κακο?
    Δεν ειπα να ειμαστε ολες μοντελα, αυτο δεν γινεται. Αλλα οχι να βλεπω κοπελες της ηλικιας μου να εχουν σωματα 45αρας.
    Και αν έχουν τι σε πειράζει εσένα; Σταμάτα να κοιτάς πως είναι οι άλλες γυναίκες για να παίρνεις αξία μειώνοντας τες και επικεντρώσου στον εαυτό σου. Θες να είσαι ωραια; Κάνε ότι γουστάρεις για να είσαι!!! Άσε τις άλλες γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν.

Miliva21
    Guest
    Πού ειναι το κακο?
    Όπα εσύ πρόσεχε όταν αναφέρεσαι στην εμφάνιση γιατί γίνεσαι ακραία και εμμονικη......

Όσο μπορεί καθένας να προσέχει ....εγώ αυτό λέω....να προσέχει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

Αν ένας άντρας από μικρός εχει αραιωση μαλλιών από νεος δεν είπα να κάνει εμφυτεση ....είπα απλά γενικά σε ότι αφορά την εμφάνιση να μην αφήνεται ανεξελεγκτος...
    Να προσέχει έστω τα κιλά του να είναι φυσιολογικά..Όχι να λέμε ο φαλακρας που κυκλοφορεί ....

Αν μια γυναίκα έχει από κατασκευή σώμα άσχημο.....Δεν μπορεί να κάνει κάτι....ή αν χρειάζεται να κάνει πρωταθλητισμό για να χτίσει σώμα ωραίο δεν είπα να κάνει ακρότητες και στερητικες δίαιτες και γυμναστικες σκληρες...

Αγαπάμε αυτό που έχουμε....Και προσέχουμε όσο μπορούμε με απλά πράγματα...

Υπάρχουν γυναίκες άντρες που δεν έχουν ωραίο σώμα ή πρόσωπο από κατασκευή....ας προσέξουν αυτό που μπορούν και ελέγχουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Όπα εσύ πρόσεχε όταν αναφέρεσαι στην εμφάνιση γιατί γίνεσαι ακραία και εμμονικη......

Όσο μπορεί καθένας να προσέχει ....εγώ αυτό λέω....να προσέχει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

Αν ένας άντρας από μικρός εχει αραιωση μαλλιών από νεος δεν είπα να κάνει εμφυτεση ....είπα απλά γενικά σε ότι αφορά την εμφάνιση να μην αφήνεται ανεξελεγκτος...
    Να προσέχει έστω τα κιλά του να είναι φυσιολογικά..

Αν μια γυναίκα έχει από κατασκευή σώμα άσχημο.....Δεν μπορεί να κάνει κάτι....ή αν χρειάζεται να κάνει πρωταθλητισμό για να χτίσει σώμα ωραίο δεν είπα να κάνει ακρότητες και στερητικες δίαιτες

Αγαπάμε αυτό που έχουμε....Και προσέχουμε όσο μπορούμε με απλά πράγματα...
    Εγώ την φράση "αγαπάω το σώμα μου" την ερμηνεύω "αφού το αγαπάω θέλω να το βλέπω στα καλύτερά του γιατί αυτό αξίζει".
    Οταν δεν ασχολιομουν με το σωμα μου, ηταν γιατι δεν το αγαπουσα, οπως δεν αγαπουσα καθολου τον εαυτο μου (ημουν σε χειροτερο σημειο απο ο,τι τωρα, που ακομα παλευω να αποδεχτω καποια πραγματα στον χαρακτηρα μου)
    Με τις στερητικές διαιτες και εγω διαφωνω, μονο κακο κανουν και δεν εκανα κι εγω ποτε
    Αλλα το να προσεχει καποιος να τρωει με μετρο και να γυμναζεται δεν ειναι κατι εξωπραγματικο
    Θεληση να υπαρχει και χρονο βρισκεις για να ασχοληθεις.
    Ατελειες στην κατασκευη μας ολοι εχουμε νομιζω. Το θεμα ειναι να προσπαθεις για το καλυτερο με τις βασεις που εχεις.

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι, χωρίς παρεξήγηση? Απλά απορία, χωρίς να θέλω να προσβαλω. Λέτε στον τύπο ότι δεν τον προτιμούν οι γυναίκες γιατί ίσως είναι άσχημος. Αν έλεγα εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα είχα φάει τρελό κράξιμο και θα με λέγατε ξανά επιφανειακή. Τώρα γιατί λέτε για εμφάνιση? Φιλικά ρωτάω.
    Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την εμφάνιση στον άντρα. Πιστεύω στη γυναίκα είναι μετραει μια καλή εμφάνιση για να την προσέξει (πραγματικά) κάποιος, ενώ στον άντρα μετράνε αλλά πράγματα (το πόσο ωραία κάνει να αισθάνεται μια γυναικα, πόσο την φροντίζει, το χιούμορ). Μπορεί και εγώ να είμαι λάθος και απλά να έχουμε διαφορετικές απόψεις

Τέλος παντων, με το παιδί αυτό έχουμε αραιώσει να μιλάμε και πιστεύω κι εγώ ότι το παίζει καλός γιατί θέλει σεξ . Αν ξαναστείλει θα απαντήσω κι θα τον έχω σταντ μπάι για καμιά βόλτα όταν έρθει Αθήνα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πριν λίγες μέρες μου άρεσε αρκετά, αλλά τώρα νιώθω σαν να ξεφουσκωσε όλο αυτο γιατί δεν μπορώ να τον πιστέψω και μου είπατε κι εσείς ότι με κοροιδευει.
    Πάντως είμαι καλύτερα και έχω επικεντρωθεί στον εαυτό μου. Βγήκα μια βόλτα και ειδα άτομα που κάποτε θεωρούνταν ελκυστικά να έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους, ακόμα και μια φίλη μου που κάποτε ήταν πολύ όμορφη και τώρα έχει παχύνει και είναι ατημέλητη.
    Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο ποτέ. Γκόμενο θα συνεχίσω να ψάχνω, δεν θα σταματήσω τα ραντεβού και τι γνωριμίες αλλά με βοήθησε κι μια συζήτηση με ψυχολόγο που μου είπε να κοιτάω αν μου αρέσει εμένα ο άλλος και όχι αν του αρέσω εγώ.

Εξάλλου όσοι γνωστοί με είδαν πρόσφατα μόνο κομπλιμέντα μου έκαναν και ανέβηκα πολύ ψυχολογικά. Η οικογένεια μου είναι περήφανοι όταν κυκλοφορούν μαζί μου.
    μαλλον δεν ειδες τπτ αλλο απο οσα ειπαμε, γιατι η αντιληψη σου κανει σκαναρισμα και βλεπει μονο οπου γραφει για εμφανιση, οπως και η αντιληψη του νικου κανει σκαναρισμα και βλεπει μονο οπου γραφει για λεφτα.
    το ιδιο προβλημα εχετε, με αλλο θεμα.

εμεις ειπαμε καμια δεκαρια πλεονεκτηματα ενος ανθρωπου ΑΝΑΜΕΣΑ στα οποια ειναι ΦΥΣΙΚΑ και η εμφανιση.
    εσυ επικεντρωνεσαι μονιμως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εμφανιση (εστω και της γυναικας) και αρνεισαι να δεις οτι υπαρχει και η προσωπικοτητα, και η αισθαντικοτητα και πολλα αλλα καλα χαρακτηριστικα.
    αυτη ειναι η διαφορα μας. οτι δεν βλεπεις τιποτε αλλο μπροστα σου, οχι οτι η εμφανιση δεν ειναι σημαντικη. δεν ειπαμε ποτε κατι τετοιο.
    εσυ ομως την εχεις αναγαγει στο μοναδικο αξιολογο προτερημα μιας γυναικας, γιαυτο και εχεις λαλησει που αποτυγχανεις, ενω η εμφανιση σου σε ικανοποιει.

στην συνεχεια, οπως λεει και ο γιωργος, μας δειχνεις παλι ποσο "λιγο" σε απασχολουν οι αλλοι (νοτ) και ποσο ασχολεισαι μονο με τον εαυτο σου (νοτ)...
    αληθεια, αυτη που παρατησε τον εαυτο της, εχει συντροφο, η ειναι μονη της οπως εσυ που νοιωθεις και τοσο γυμνασμενη;

Senior Member
    Τα ειδα και τα υπολοιπα που ειπατε, αλλα ρωτησα γιατι ειδα να λετε και για εμφανιση. Καταλαβα τωρα τι λες, οκ.

Η κοπελα που λεω εχει σχεση, ομως τον ιδιο εδω και πεντε χρονια και μετα τον πρωτο χρονο της σχεσης τους παρατησε τον εαυτο της. Πριν ηταν πολυ ομορφη.

Ειναι αποτυχια να μην εχεις σχεση και να νιωθεις μονος?

Senior Member
    Τα ειδα και τα υπολοιπα που ειπατε, αλλα ρωτησα γιατι ειδα να λετε και για εμφανιση. Καταλαβα τωρα τι λες, οκ.

Η κοπελα που λεω εχει σχεση, ομως τον ιδιο εδω και πεντε χρονια και μετα τον πρωτο χρονο της σχεσης τους παρατησε τον εαυτο της. Πριν ηταν πολυ ομορφη.

Ειναι αποτυχια να μην εχεις σχεση και να νιωθεις μονος?
    ναι, αποτυχια ειναι.

το οτι τα εχει 5 χρονια με τον ιδιο γιατι μας το λες; θα επρεπε να τον εχει αλλαξει υποχρεωτικα;
    τι σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες;
    εκεινης μπορει να της αρεσει και ο εαυτος της και ο φιλος της. θα σου παρει την αδεια για να μην παει γυμναστηριο η για να βαλει κιλα;
    δικα της θεματα ειναι αυτα. βγαλε την μυτη σου απο τις ζωες των αλλων ανθρωπων και ασχολησου με την δικη σου μονο.

Senior Member
    Ακριβως γι αυτο τα βαζω με τον εαυτο μου και εχω γινει αυστηρη.

Senior Member
    Ακριβως γι αυτο τα βαζω με τον εαυτο μου και εχω γινει αυστηρη.
    δεν τα βαζεις με τον εαυτο σου, λαθος κανεις.
    με τους αλλους τα βαζεις, που τολμουν να εχουν σχεσεις ενω δεν πανε στα γυμναστηρια, ενω εσυ που εχεις δεινοπαθησει για να βελτιωσεις την εμφανιση σου, εισαι μονη!!!
    δεν σου στερουν εσενα εναν συντροφο επειδηε χουν αυτες, υπαρχουν κι αλλοι ανδρες. κατσε κι ασχολησου με δικες σου ελλειψεις κι οχι με το γιατι εχουν ανδρες ενω δεν κανουν διαιτα, ελεος πια...

Senior Member
    Εννοειται τα βαζω και με τον εαυτο μου
    Με κατηγορω που δεν ειχα περισσοτερη αυτοπεποιθηση μικροτερη και που δεν φροντιζα απο τοτε την εμφανιση μου. Αν ημουν ετσι θα ειχα, αν οχι σχεσεις, τουλαχιστον περισσοτερες εμπειριες εως τα 22 που δεν ειχα καθολου.
    Επισης οπως εγραψα παραπανω, με εχω κατηγορησει ακομα και που δειλιασα και δεν εκανα κατι παραπανω με αυτους που βγηκα.

Οταν λες ελλειψεις τι ακριβως εννοεις? Προκειμενου να βελτιωθω στις σχεσεις, δεν πρεπει πρωτα να αποκτησω μια? Μαλλον θα επρεπε να ειχα αποκτησει ηδη σε αυτη την ηλικια ωστε να ξερω παραπανω τωρα και γι αυτο κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.

Και ναι, με εκνευριζει που εχουν σχεση αυτες που ειναι σαν 40αρες (αν και υπαρχουν 40αρες πολυ πιο προσεγμενες) και δεν προσπαθουν για τον εαυτο τους. Ειναι ωραιο προς τον συντροφο τους να μην νοιαζονται για το πως φαινονται στα ματια του? Δεν ειναι σαν να του λενε "σε εχω δεδομενο και τωρα που εδεσα τον γαιδαρο μου χεστηκα αν γεμισω παχακια και κυτταριτιδα"? Ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω? Εγω αν ειχα σχεση ποτε δεν θα σταματουσα να προσπαθω

Miliva21
    Guest
    Εγώ την φράση "αγαπάω το σώμα μου" την ερμηνεύω "αφού το αγαπάω θέλω να το βλέπω στα καλύτερά του γιατί αυτό αξίζει".
    Οταν δεν ασχολιομουν με το σωμα μου, ηταν γιατι δεν το αγαπουσα, οπως δεν αγαπουσα καθολου τον εαυτο μου (ημουν σε χειροτερο σημειο απο ο,τι τωρα, που ακομα παλευω να αποδεχτω καποια πραγματα στον χαρακτηρα μου)
    Με τις στερητικές διαιτες και εγω διαφωνω, μονο κακο κανουν και δεν εκανα κι εγω ποτε
    Αλλα το να προσεχει καποιος να τρωει με μετρο και να γυμναζεται δεν ειναι κατι εξωπραγματικο
    Θεληση να υπαρχει και χρονο βρισκεις για να ασχοληθεις.
    Ατελειες στην κατασκευη μας ολοι εχουμε νομιζω. Το θεμα ειναι να προσπαθεις για το καλυτερο με τις βασεις που εχεις.
    Πριν λες που ήσουν παχουλουλα δεν αγαπούσες τον εαυτό σου....

Τώρα που αδυνατησες τον αγαπάς τον εαυτό σου; πιστεύεις ότι νιώθεις καλά και ισορροπημένη;;

Εγώ πάντως ξέρω και χοντρούλες που μια χαρά αυτοπεποίθηση έχουν....

george1520
    Guest
    Εννοειται τα βαζω και με τον εαυτο μου
    Με κατηγορω που δεν ειχα περισσοτερη αυτοπεποιθηση μικροτερη και που δεν φροντιζα απο τοτε την εμφανιση μου. Αν ημουν ετσι θα ειχα, αν οχι σχεσεις, τουλαχιστον περισσοτερες εμπειριες εως τα 22 που δεν ειχα καθολου.
    Επισης οπως εγραψα παραπανω, με εχω κατηγορησει ακομα και που δειλιασα και δεν εκανα κατι παραπανω με αυτους που βγηκα.

Οταν λες ελλειψεις τι ακριβως εννοεις? Προκειμενου να βελτιωθω στις σχεσεις, δεν πρεπει πρωτα να αποκτησω μια? Μαλλον θα επρεπε να ειχα αποκτησει ηδη σε αυτη την ηλικια ωστε να ξερω παραπανω τωρα και γι αυτο κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.

Και ναι, με εκνευριζει που εχουν σχεση αυτες που ειναι σαν 40αρες (αν και υπαρχουν 40αρες πολυ πιο προσεγμενες) και δεν προσπαθουν για τον εαυτο τους. Ειναι ωραιο προς τον συντροφο τους να μην νοιαζονται για το πως φαινονται στα ματια του? Δεν ειναι σαν να του λενε "σε εχω δεδομενο και τωρα που εδεσα τον γαιδαρο μου χεστηκα αν γεμισω παχακια και κυτταριτιδα"? Ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω? Εγω αν ειχα σχεση ποτε δεν θα σταματουσα να προσπαθω
    Μήπως να σε βάλει σε σκέψεις ότι αυτές έχουν σχέση (ενώ ΔΕΝ φροντίζουν τον εαυτό τους όσο εσύ), ενώ εσύ που ασχολησε τόσο πολύ με την εμφάνιση σου δεν είχες ποτέ; Μήπως επιτέλους είναι καιρός να καταλάβεις πως πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου αλλά η συμπεριφορά σου; Όλες όσες έχουν σχέση δεν σου στερούν εσένα κάποιον σύντροφο, εσύ στερείς στον εαυτό σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργεις. Και όχι, ακομη δεν ασχολησε με τον εαυτό σου αλλά προσπαθείς να πάρεις αξία μειώνοντας τις άλλες γυναίκες.

Senior Member
    Τον αγαπαω οσον αφορα το σωμα και σε καποιες ικανοτητες που εχω αποκτησει
    Ως προς τα ερωτικα με θεωρω αποτυχημενη και με επιβεβαιωσε και η Remedy

Page 20 of 51 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast