Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 51 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 753
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Βγαιναμε ραντεβου, μιλαγαμε για λιγο και μετα σε καποια στιγμη φιλιομασταν.
    Μετα απο εκεινο το σημειο απλα φασωνομασταν και ειχαν το μυαλο τους μονο εκει.
    Μου ζητουσαν το επομενο ραντεβου να ειναι σε σπιτι για σεξ
    Ενας μαλιστα δεν αντεχε ουτε το δευτερο ραντεβου να περιμενει και με πηγε σπιτι του, χωρις να μου το πει ευθεως.
    Είναι λογικό αυτό να θέλουν να προχωρήσουν γιατί τους φτιάχνεις...........

Δεν ξέρουν τι να υποθέσουν για τι δεν τους πάει το μυαλό ότι δεν έχεις ολοκληρώσει και θες αλλού είδους αντιμετώπιση....

Οπότε μη τους δίνεις πολλά πολλα στην αρχή

Όμως κινδυνεύεις να απογοητευτεί ο άλλος και να νομίζει ότι δεν τον θες

Είπαμε ανασφάλεις που αν δεν προχωρησεις γρήγορα νομίζουν ότι τους έρχεται χυλόπιτα..........και φεύγουν μην απορριφθούν

Senior Member
    Ρε τι λέτε εδώ εγώ που δεν είχα σκοπό το σεξ στη ζωή μου με ένα striptease girl απλώς την γούσταρα και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρα την περίμενα ένα μήνα μια απλή κοπελίτσα θα πρέπει να έχει κάτσει μέχρι το τρίτο ραντεβού; Έλεος ας πούμε... Να μην σώσουν να περιμένουν.... τι είναι αυτά; Που ζούμε;

Senior Member
    ekatse to striptease girl na kanei sxesi me pelati trollareis?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ρε τι λέτε εδώ εγώ που δεν είχα σκοπό το σεξ στη ζωή μου με ένα striptease girl απλώς την γούσταρα και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρα την περίμενα ένα μήνα μια απλή κοπελίτσα θα πρέπει να έχει κάτσει μέχρι το τρίτο ραντεβού; Έλεος ας πούμε... Να μην σώσουν να περιμένουν.... τι είναι αυτά; Που ζούμε;
    Τώρα η τρολαρεις η τρολαρεις.......

Δεν γντ αλλιώς

Βλέπεις λεμονοπιτα τις στριπτιζεζ τις περιμένουν κάνα μήνα και σένα ούτε για πέταμα....

Γιατι φυσικά Με την στριπτιζεζ ξέρουν ότι θα το πνίξουν το κουνέλι και θα είναι και καλο ....οπότε το παίζουν τζεντλεμαν.
    Δεν σε πιστεύω ότι δεν ήθελες σεξ και πήγε στη στριπτιζεζ αλήθεια εκτός και αν της πεταγες παραμύθια

Είστε τελείως ανάποδοι έχετε θεμα.....

Miliva21
    Guest
    Δες που εστιάζουν οι άντρες και που γίνονται τζέντλεμαν και μετά γκρινιάζουν ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανες και δεν υπάρχει καμία που να μην έχει πάει με 100 άντρες ......Και κλαίγονται ότι πέφτουν και σε gold diggers

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δες που εστιάζουν οι άντρες και που γίνονται τζέντλεμαν και μετά γκρινιάζουν ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανες και δεν υπάρχει καμία που να μην έχει πάει με 100 άντρες ......Και κλαίγονται ότι πέφτουν και σε gold diggers
    kala ena fake story-vlakeia egrapse o mindcrime min to pairneis kai sta sovara.

Miliva21
    Guest
    Εσύ τι εισαι δεν έχω καταλάβει γυναίκα;;;;;

Senior Member
    Εσύ τι εισαι δεν έχω καταλάβει γυναίκα;;;;;
    oxi a eimai lmao

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    Ego pistevo oti i thematothetria prepei na mas ksekatharisei to xroniko diastima pou xreiazetai gia na proxorisei i sxesi,den mporo na pistepso 25 xronon kopela oute osoi tin prosegizan i deyteri tous frasi meta to geia ti kaneis itane to:psinesai gia kamia fasi?Sto kosmo ton enilikon meta to proto to deytero to trito ade to tetarto rantevou proxorane sto sex gia na doune an mporoune na kanoune sxesi kai an teriazoun se afto to kommati,kalitera na mas ksekatharisei ligo tin katastasi na katalavoume pou einai to provilma
    Ναι υπάρχουν πολλοί που καπάκι μετά το καληνύχτα του πρώτου ραντεβού ρωτάνε ποτέ θα βρεθείτε μόνοι για να πνιξετε το κουνέλι.

Τόση εντύπωση σου κάνει;

Senior Member
    Μου αρέσει να με θαυμάζουν για την εμφάνισή μου
    Αλλά όχι μόνο γι αυτή.

Επίσης είναι αφύσικο που μου αρέσουν τα φιλιά, τα χάδια και δεν είμαι ακόμα έτοιμη για σεξ?
    δεν ειναι καθολου αφυσικο, για την φαση που βρισκεσαι , οπως μας την εχεις περιγραψει.
    αλλα ειναι κατι που απωθει εναν σεξουαλικα ενεργο ενηλικο ανδρα.
    για καποιον επισης παρθενο, δεν ειναι καθολου αφυσικο. μπορει και να το προτιμαει. γι αυτο σου ειπα οτι ισως να ψαχνοσουν και για καποιον εξισου απειρο, ισως προχωρουσε καλυτερα το πραγμα.
    μιλαω για το κομματι, "φιλια και χαδια χωρις σεξ".
    το οτι θελεις να αρεσεις σε εναν ανδρα, καθολου αφυσικο δεν ειναι. απαντουσα στον απο πανω που σου ευχοταν να σου τυχουν ανδρες που δεν ειναι "οπτικοι" τυποι..

Senior Member
    Είναι ενας φαυλος κυκλος για εμενα
    Γιατι οι ανθρωποι που θελουν να κανουν γνωριμια ειναι ελαχιστοι
    Και μεχρι να περιμενω να γνωρισω καποιο τετοιο ατομο, φοβαμαι οτι θα περασουν χρονια
    Κι ετσι βολευομαι προσωρινα με τη σαβουρα, ισα ισα να μην νιωθω εντελως loser
    οταν αποκαλεις "σαβουρα" ανθρωπους που επιλεγεις να ερωτοτροπησεις μαζι τους, εισαι αποδεδειγμενα loser...
    winner θα εισαι οταν θα βγαινεις με ανδρες που σου αρεσουν (ασχετως αν τους αρεσεις εξισου).

Senior Member
    Τώρα η τρολαρεις η τρολαρεις.......

Δεν γντ αλλιώς

Βλέπεις λεμονοπιτα τις στριπτιζεζ τις περιμένουν κάνα μήνα και σένα ούτε για πέταμα....

Γιατι φυσικά Με την στριπτιζεζ ξέρουν ότι θα το πνίξουν το κουνέλι και θα είναι και καλο ....οπότε το παίζουν τζεντλεμαν.
    Δεν σε πιστεύω ότι δεν ήθελες σεξ και πήγε στη στριπτιζεζ αλήθεια εκτός και αν της πεταγες παραμύθια

Είστε τελείως ανάποδοι έχετε θεμα.....
    Αυτήν μου την γνώρισε μία φίλη του πατέρα μου Ρωσσίδα όταν ήρθα στην Ελλάδα από Αγγλία. Δεν την γνώρισα σε στριπτηζάδικο. Μου είπε Χ θα σου γνωρίσω μία καλή και όμορφη κοπέλα να βγαίνετε έξω απλώς δουλεύει εκεί. Και στο μαγαζί μία φορά πήγα και την είδα δεν ήμουν θαμώνας. Και δεν είχα σκοπό το σεξ, δεν πίστευα πως θα μου καθότανε στο κάτω-κάτω. Εγώ απλώς βόλτες έκανα με την κοπέλα. Δεν είχα βλέψεις.

Senior Member
    fuego
    γραφε μας ελληνικα σε παρακαλω.
    ειναι πολυ κουραστικο να διαβαζουμε γκρικλις εδω. δεν σου καναμε κατι.

Senior Member
    Ναι υπάρχουν πολλοί που καπάκι μετά το καληνύχτα του πρώτου ραντεβού ρωτάνε ποτέ θα βρεθείτε μόνοι για να πνιξετε το κουνέλι.

Τόση εντύπωση σου κάνει;
    nai to na mi vrethei oute enas,einai ontos periergo

Senior Member
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    nai to na mi vrethei oute enas,einai ontos periergo
    αν ειναι ολοι απο σαιτ γνωριμιων, δεν ειναι και τοσο περιεργο.
    ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

Page 26 of 51 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast