Results 466 to 480 of 753
-
22-05-2020, 19:45 #466
ναι, σου ειπε κατι πολυ απλο, εσυ παρεξηγηθηκες ομως , γιατι εχεις την μυγα.
εχω παρατηρησει κι απο αλλα σχολια σου οτι εισαι υπερβολικα ευθικτη στα λογια των ανθρωπων του περιβαλλοντος σου (εδω μεσα, καθολου. το ξεκαθαριζω. μονο στο περιβαλλον σου).
δλδ η γνωστη σου ηξερε οτι εχεις ελευθερο χρονο, γιατι ξερει πανω κατω πως ειναι η καθημερινοτητα σου και σου ειπε το απλο :μα εσυ ξερω οτι εχεις χρονο, η αλλη εχει και διαβασμα, εχει και τον μητσο" σου ειπε 2 πραγματα, απο τα οποια εσυ δεν εχεις ουτε το ενα , ουτε το αλλο και γι αυτο εχεις πιο πολυ ελευθερο χρονο, αλλα εσυ κολλησες στον μητσο, γιατι νοιωθεις ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ αχρηστη, που δεν εχεις εναν ανδρα.
δεν μας ειπες δηλαδη, οτι η φιλη σου σε θεωρει αχρηστη επειδη δεν διαβαζεις! ειπες οτι σε θεωρει αχρηστη επειδη δεν εχεις ανδρα!
το ιδιο και με την μανα σου.
σου εκανε ενα σουπερ κοινοτυπο σχολιο που κανουν ολες οι μανες ειτε για γκομενο ειτε (συνηθεστερα) για κανεναν γαμπρο κι ε συ στραβωσες.
εισαι υπερβολικα ευθικτη σε απλα πραγματα και νομιζω οτι γι αυτο εχεις κανει αυτο το distortion στο μυαλο σου κι εχεις βαλει τον στοχο "να βρω ανδρα κι ας μην γουσταρω ΚΑΝ".
το ιδιο επαθες και με τα κιλα σου μικροτερη.
καλα εκανες και βελτιωθηκες, δεν λεω το αντιθετο, αλλα απο εκει και περα κολλησες με εμμονη στο αδυνατισμα.δλδ, μετρας και ζυγιζεις οταν εισαι σε σκληρο προγραμμα, δεν ζυγιζεις μια ζωη.
εισαι υπερβολικη. και υπερβολικα ευθικτη. κι ολα συντεινουν νομιζω στο οτι εχεις μανια τελειοτητας κιε πειδη ξερεις οτι εισαι μακρια απο αυτην (οπως ολοι) τρελαινεσαι και αποκτας διαφορα κολληματα.
ποτε δεν θα εισαι τελεια.
κανε ηρεμα τις προσπαθειες σου, αγαπα ομως τον ε αυτο σου και αγαπα και κανεναν αλλον. απεκτησε φιλους. βλεπεις εχθρικα τους ανθρωπους γυρω σου. ασχολησου με τις επιθυμιες σου περισσοτερο, οχι με στοχους και αυτομαστιγωματα. δεν ειναι πανελληνιες η ζωη και οχι, ολα τα καλα δεν κερδιζονται με πονο.
τα καλυτερα καλα, κερδιζονται με χαρα και απολαυση.
εσυ εχεις παρει διαζυγιο με την απολαυση.
- 22-05-2020, 19:56 #467
οτι ειμαι τελειομανης το εχω παραδεχτει και εδω μεσα
μετρημα και ζυγισμα χρειαζεται οταν κανεις ανασυσταση σωματος, γιατι ειναι κατι πιο αυστηρο απο το αδυνατισμα. οταν ειχα να χασω κιλα δεν μετρουσα τοσο
αλλα εχω κολλημα με το σωμα μου, θελω να ειναι τελειο, γιατι ειναι ενα απωθημενο που ειχα απο μικρη, μετα απο σχολια που ακουγα
και τωρα που μου λενε ολοι οτι εχω ωραιο σωμα το ευχαριστιεμαι
καπως ετσι ειναι και με τη σχεση
το εχω κι αυτο απωθημενο
οσο για τη μανα μου, το εκανε αυτο απο οταν ημουν μικρη. εβλεπε φωτο με ζευγαρακια και ελεγε "εσυ ποτε?" και στενοχωριομουν
το ιδιο πανω κατω κι ο πατερας μου
και τοτε εβλεπα που τα αγορια της ηλικιας μας κοιταζαν κοριτσια με ωραια σωματα και ομορφα. και τωρα τα φτιαχνουν με οποια να ναι και οπως να ναι
αν ειναι καποιες απολαυσεις , οπως το φαγητο, να μου στερουν αλλες : δηλ. την αυτοπεποιθηση με το σωμα μου και να ντυνομαι οπως θελω, δεν θεωρω οτι χανω κατι ιδιαιτερο
ζηλευω μερικες φορες κανενα παγωτο, ή καμια πιτσα αλλα σκεφτομαι οτι εχω αλλους στοχους
22-05-2020, 20:24 #468
22-05-2020, 20:37 #469
Τους είπα μπακούρια και γεροντοκόρες για να καταλάβεις την κατάστασή τους και να ξεκολλήσεις. Το τι θεωρεί η κοινωνία για αυτούς δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν ασχοληθούν οι ίδιοι μ'αυτό, άσε που μιλάω για άτομα μεγαλύτερα έως πολύ μεγαλύτερα από σένα. Και δεν θεωρούν ότι "η ζωή τελείωσε γιατί δεν έχω γκόμενο/α". Έχουν τις παρέες τους, τις δουλειές τους, τις βόλτες τους. Δε λέω ότι θα τους χάλαγε μια σχέση, προς Θεού! Καλό θα τους έκανε, αλλά δεν είναι απαραίτητη και όχι με τον οποιονδήποτε. Υπάρχουν γενικά και άνθρωποι πιο επιλεκτικοί και δύσκολοι στις σχέσεις, ή άνθρωποι που οι άλλοι δεν τους προτιμούν για σχέσεις, τι σημαίνει αυτό, ότι είναι δυστυχισμένοι και οι άλλοι που αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα είναι μια χαρά?
22-05-2020, 20:42 #470
Όπως είπες, έχουν τις παρέες τους, άρα έχουν άτομα που τους νοιάζονται, βγαίνουν βόλτες, περνάνε καλά , έχουν περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες. Γι αυτό δεν τρελαίνονται.
Εγώ δεν έχω παρέα και έχω ξενερώσει κιόλας άπειρα από δήθεν φίλες ή φίλους που πήγε προς το γκομενικό κι επειδή δεν έκατσε άρχισαν να φέρονται σαν μαλάκες
Δεν είπα ότι δεν θα κάνω ξανά φιλίες αν προκύψει. Απλώς θα είμαι πιο επιφυλακτική.
Αλλά το γεγονός ότι δεν έχω κάνει σχέση πιστεύω με κρατάει πίσω και από φιλίες, ειδικά αν τα άτομα που θα συναναστραφώ έχουν σοβαρή σχέση. Θα νιώθω ότι δεν κολλάω.
22-05-2020, 20:45 #471
Σίγουρα ένα μεταπτυχιακό βοηθάει, αλλά από τη στιγμή που τέλειωσα το βασικό πτυχίο και ξεκίνησα να δουλεύω δεν με τρελαίνει και τόσο. Θα γίνει κάποια στιγμή.
Αντίθετα, με το θέμα της σχέσης έχω αγχωθεί περισσότερο και είναι ο βασικός μου στόχος. Ίσως το μεταπτυχιακό να βοηθήσει σε αυτό.
22-05-2020, 20:58 #472
Αυτό το είπα για να εστιάσεις εκεί, να αποκτήσεις αυτά πρώτα και όχι μια σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι πιο δύσκολοι στα κοινωνικά, δε χρειάζεται όλοι να βγαίνουν κάθε μέρα ή να έχουν συνεχώς σχέσεις. Προσπαθείς να αντιγράψεις άτομα διαφορετικά από σένα. Οκ, να γίνεις λίγο πιο κοινωνική, αλλά σαν άλλους με 100 φίλους ή κάθε μέρα με άλλη σχέση δε θα γίνεις και δεν έχεις ανάγκη να γίνεις. Και ειδικά αφού είσαι όμορφη όπως λες, η σχέση θα έρθει κάποια στιγμή. Σκέψου ότι άλλες ούτε που τις κοιτάνε οι άντρες, αυτές τι να κάνουν?
Επίσης, νομίζεις ότι είναι τόσο τραγικό που δεν έχεις σχέση? Δηλαδή ένας άστεγος στενοχωριέται που δεν έχει γκόμενα ας πούμε? Σε άλλες χώρες παντρεύονται οι γυναίκες από τα 10-12 με έναν ενήλικο και είναι μ'αυτόν μια ζωή. Άλλοι δεν έχουν να φάνε, άλλοι έχουν καρκίνο... Θέλω να πω, άντρα βρίσκεις σ'ένα πολυσύχναστο μπαρ να πας και να ρίξεις ματιές σε κάποιον, άλλα είναι τα προβλήματα τα σημαντικά.
22-05-2020, 21:08 #473
i lemonopita de zitise na vgainei kathe mera ekso,oute na kanei kathe mina kai diaforetiki sxesi,mia sxesi zitise,kai kana 2 kales files pou na min tin paramerizoun epeidi exei meinei mpoukala.Den einai tropos skepsis aytos pou exeis,pada kapoios tha exei megalitero provlima apo emas ayto de simainei omos oti to diko mas provlima einai asimanto,eidika an exei sxesi me tis diaprosopikes mas sxeseis oi opoies meta tin ygeia einai oti pio simantikotero.
22-05-2020, 21:26 #474
22-05-2020, 21:28 #475
22-05-2020, 21:30 #476Miliva21Guest
22-05-2020, 21:34 #477
Φοβάμαι ότι οι "φίλες" θα με κοροϊδεψουν κι ακόμα κι αν δεν κοροϊδέψουν θα με αντιμετωπίσουν σαν κάτι διαφορετικό και θα με λυπούνται. Επίσης στενοχωριεμαι να ακούω τα ερωτικά τους, όπως και δεν θα μπορώ να συμμετέχω σε συζητήσεις και σε εξόδους με ζευγάρια.
Όσον αφορά τα αγόρια φοβάμαι μην με απορρίψουν λογω απειρίας ή μην το πουν σε κανένα κοινό γνωστό ότι δεν έχω κάνει σεξ
22-05-2020, 21:41 #478
22-05-2020, 21:42 #479
Εγώ της τα λέω αυτά για να μην το παίρνει τόσο βαριά. Επειδή είχε πει κάπου ότι ζηλεύει αυτούς που έχουν πολλές σχέσεις. Και της προτείνω το μεταπτυχιακό γιατί εκεί θα βρει πιστεύω ενδιαφέροντα αγόρια
22-05-2020, 21:52 #480