Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 51 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast
Results 691 to 705 of 753
    Senior Member
    Λεμονόπιτα όταν λες θεωρώ σημαίνει πως δεν είσαι και απολύτως βέβαιη πως αυτό πιστεύεις για τον εαυτό σου, ότι δηλαδή θέλεις σχέση. Οπότε δεν θεωρείς πως απλώς ανήκεις στην 6η κατηγορία, αλλά πιστεύεις ακράδαντα. Μπορείς να μου κάνεις μία χάρη. Επειδή είναι ψιλομπερδεμένα, εσύ μένεις και στην Αθήνα και στο μέρος που μεγάλωσες; Που είσαι κανονικά; Που δουλεύεις; Μπορείς να μας πεις το πρόγραμμα που έχει μία καθημερινή σου ημέρα; Τι ώρα ξυπνάς και τι κάνεις όλη την ημέρα, ένα άλλο πράγμα που και έχω μπερδευτεί κάνεις μία δουλειά ή κάνεις δύο δουλειές; Εγώ έχω ψιλομπερδευτεί λίγο.

Senior Member
    Κανονικά Αθήνα, αλλά λόγω αναστολής της δουλειάς είμαι τώρα στο κωλο-μέρος που μεγάλωσα
    Αλλά θα φύγω σύντομα

Κάνω δύο δουλειές , η μία είναι τώρα με τηλεργασια και η άλλη σταμάτησε εντελώς για ένα διάστημα

Τώρα είμαι όλη μέρα σπίτι .
    Κάνω γυμναστική, παίζω ένα παιχνίδι στον υπολογιστή όταν έχω όρεξη ή διαβάζω κανένα βιβλίο
    Αλλά μόνο γυμναστική κάνω σταθερά, τα άλλα εξαρτώνται από την ψυχολογία μου

Επίσης, δεν κατάλαβα που είναι το τραγικό αν δεν θέλω να κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού? Μόνο σε γραφείο συνοικεσίων βρίσκεται πλέον ένας φυσιολογικός άνθρωπος?

Και αν μιλάω με πέντε το κάνω γιατί στους πέντε ο ένας ίσως αξιζει τον κόπο και με αυτόν τον έναν δεν ξέρεις αααν θα γίνει καλά η κατάσταση οπότε πρέπει να έχω πιθανότητες

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα σου Ξανά πω την γνώμη μου και είναι τελευταία φορά γιατί νιώθω ότι το μυαλό σου κόλλησε κάπου και δεν θέλει να ξεκολλήσει. Εύχομαι πως αυτή την φορά ίσως κρατήσεις κάτι και το αξιοποιήσεις.
    Ψάχνεις σχέση σε λάθος μέρος, μετά απογοητεύσαι και γενικεύεις. Περνάς λάθος μηνύματα και αυτοι φέρονται ανάλογα και τους ρίχνεις ευθύνες για την συμπεριφορά τους. Μιλάς με πολλούς ταυτόχρονα και δηλώνεις ότι θες κατι σοβαρό. Κανείς τα προκαταρκτικά από το πρώτο ραντεβού και νευριαζεις μαζί τους που θέλουν να προχωρήσουν. Μειώνεις τις υπόλοιπες γυναίκες και πιστεύεις πως έτσι θα φτιάξεις την εικόνα που νομίζεις ότι έχουν οι άλλοι για σένα αλλά και την εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου. Θες να κάνεις σχέση με οποιονδήποτε για να κλείσεις τα στοματα των άλλων και θεωρείς πως το πιο σημαντικό πράγμα για τον άνθρωπο είναι η σχέση. Κάθεσαι σε ένα φόρουμ και προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι αυτά που σκέφτεσαι είναι τα σωστά και δεν αρπάζει την ευκαιρία να δεις τον κόσμο από άλλη οπτική μέσα από τις απόψεις τους. Οι δικοί σου άνθρωποι σου πέρασαν το μήνυμα πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ο εμφανίσιμος και ολοκληρωμένος είναι αυτός που έχει σχέση (με οποιονδήποτε, φτάνει να έχει σχέση). Τέλος, δεν αφιερώνεις καθόλου χρόνο να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον πιστέψεις και στην συνέχεια να κάνεις ουσιαστικές γνωριμίες, φιλικές ή ερωτικές..
    Βοηθήθηκα πολύ από εδώ και ήδη έχω αρχίσει να αλλάζω τακτική.
    Λέω εξαρχής ότι δεν θέλω ξεπετες και φροντίζω να δείχνω σοβαρή
    Διέγραψα το τιντερ και είπα να κοινωνικοποιηθώ σε φόρουμ ή σε σελίδες στο φβ που να έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντα μου
    Τα προκαταρκτικά τα έκανα για να τους ευχαριστήσω και να ανέβω στα μάτια τους αλλά δεν θα το ξανακάνω από το πρώτο ραντεβού.

Πραγματικά έχω ακούσει κάποια πράγματα και σας ευχαριστώ για όσο με έχετε βοηθήσει αλλιώς ακόμα θα έκανα τα ίδια λάθη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κανονικά Αθήνα, αλλά λόγω αναστολής της δουλειάς είμαι τώρα στο κωλο-μέρος που μεγάλωσα
    Αλλά θα φύγω σύντομα

Κάνω δύο δουλειές , η μία είναι τώρα με τηλεργασια και η άλλη σταμάτησε εντελώς για ένα διάστημα

Κάνω γυμναστική, παίζω ένα παιχνίδι στον υπολογιστή όταν έχω όρεξη ή διαβάζω κανένα βιβλίο
    Στην ουσία λοιπόν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητα σου. Εσύ δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αν βάλουμε και τις δύο δουλειές, οπότε μετά τις δουλειές πας σπίτι για ύπνο για να σηκωθείς την επόμενη μέρα για δουλειά. Σωστά;

Senior Member
    Προ καραντίνας είχα όντως πολύ έντονους ρυθμούς.
    Βασικά δεν είναι ίδια μέρα οι δύο δουλειές , η μία είναι 1-2 φορές την εβδομάδα.
    Είχα δύο δουλειές και γυμναστήριο 5 φορές την εβδομάδα

Έχω σκεφτεί ότι φταίει κι αυτό για την κακή μου ψυχολογία, δηλαδή το ότι από εκεί που είχα γεμάτες μέρες βρέθηκα να κάθομαι και να σκέφτομαι και να υπεραναλύω

Senior Member
    Προ καραντίνας είχα όντως πολύ έντονους ρυθμούς.
    Βασικά δεν είναι ίδια μέρα οι δύο δουλειές , η μία είναι 1-2 φορές την εβδομάδα.
    Είχα δύο δουλειές και γυμναστήριο 5 φορές την εβδομάδα

Έχω σκεφτεί ότι φταίει κι αυτό για την κακή μου ψυχολογία, δηλαδή το ότι από εκεί που είχα γεμάτες μέρες βρέθηκα να κάθομαι και να σκέφτομαι και να υπεραναλύω
    Ναι όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάποιος ασχολείται με τα υπαρξιακά του. Κοίταξε να δεις να σου πω την άποψη μου, αν θες να βρεις ένα παιδί που να πιάνει τα στάνταρ σου αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από κάποια κοινή δραστηριότητα. Δεν έχεις κάποια κοινή δραστηριότητα με τους άνδρες γενικά; Για παράδειγμα, θα έκανες πχ αναρρίχηση ή κάποια πολεμική τέχνη που συνήθως είναι περισσότερο ανδρικό, εμένα για παράδειγμα η γυναίκα μου, θεωρεί πως αν πήγαινες σε μία σχολή θα έβρισκες κάποιον σοβαρό και όχι για ξεπέτα. Μην εστιάζεσαι στο διαδίκτυο, είναι απρόσωπο το διαδίκτυο σε όλες του τις μορφές. Βρες μια δραστηριότητα που έχουν κλίση οι άνδρες και παράλληλα θα αρέσει και σε σένα για να βρεις κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα και όχι απλώς κάποιον για να λες στον εαυτό σου πως έχει σχέση. Καταδύσεις κάτι τέτοιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ναι όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάποιος ασχολείται με τα υπαρξιακά του. Κοίταξε να δεις να σου πω την άποψη μου, αν θες να βρεις ένα παιδί που να πιάνει τα στάνταρ σου αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από κάποια κοινή δραστηριότητα. Δεν έχεις κάποια κοινή δραστηριότητα με τους άνδρες γενικά; Για παράδειγμα, θα έκανες πχ αναρρίχηση ή κάποια πολεμική τέχνη που συνήθως είναι περισσότερο ανδρικό, εμένα για παράδειγμα η γυναίκα μου, θεωρεί πως αν πήγαινες σε μία σχολή θα έβρισκες κάποιον σοβαρό και όχι για ξεπέτα. Μην εστιάζεσαι στο διαδίκτυο, είναι απρόσωπο το διαδίκτυο σε όλες του τις μορφές. Βρες μια δραστηριότητα που έχουν κλίση οι άνδρες και παράλληλα θα αρέσει και σε σένα για να βρεις κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα και όχι απλώς κάποιον για να λες στον εαυτό σου πως έχει σχέση. Καταδύσεις κάτι τέτοιο...
    Α, έχεις μεταφέρει το θέμα μου στη γυναίκα σου? ( Δεν έχω πρόβλημα, συζήτηση κάνουμε)

Βασικά γυμναστική που κάνω βλέπω ότι κυρίως άντρες ασχολούνται, κοπέλες όχι και τόσο.
    Και ίσως ξεκινήσω μεταπτυχιακό

Senior Member
    Α, έχεις μεταφέρει το θέμα μου στη γυναίκα σου? ( Δεν έχω πρόβλημα, συζήτηση κάνουμε)

Βασικά γυμναστική που κάνω βλέπω ότι κυρίως άντρες ασχολούνται, κοπέλες όχι και τόσο.
    Επειδή κάνει muay thai και μου λέει έπρεπε σαν γυναίκα που ασχολείται με την άσκηση να πήγαινε σε μία σχολή κοντά της. Οι γυναίκες καλό είναι να γνωρίζουν και αυτοάμυνα πέρα από το να φτιάξουν ένα πολύ καλό σώμα. Σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Senior Member

εδώ το βλέπει όλος ο κόσμος τα μηνύματα, αυτό σε ενόχλησε

Senior Member
    Αλλά θα φύγω σύντομα

Επίσης, δεν κατάλαβα που είναι το τραγικό αν δεν θέλω να κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού? Μόνο σε γραφείο συνοικεσίων βρίσκεται πλέον ένας φυσιολογικός άνθρωπος?

Και αν μιλάω με πέντε το κάνω γιατί στους πέντε ο ένας ίσως αξιζει τον κόπο και με αυτόν τον έναν δεν ξέρεις αααν θα γίνει καλά η κατάσταση οπότε πρέπει να έχω πιθανότητες

γιατί τόσο μίσος για το μέρος που μεγάλωσες?
    τι έχεις σπουδάσει? τι παιχνίδια παίζεις?

Senior Member
    Βοηθήθηκα πολύ από εδώ και ήδη έχω αρχίσει να αλλάζω τακτική.
    Λέω εξαρχής ότι δεν θέλω ξεπετες και φροντίζω να δείχνω σοβαρή
    Διέγραψα το τιντερ και είπα να κοινωνικοποιηθώ σε φόρουμ ή σε σελίδες στο φβ που να έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντα μου
    Τα προκαταρκτικά τα έκανα για να τους ευχαριστήσω και να ανέβω στα μάτια τους αλλά δεν θα το ξανακάνω από το πρώτο ραντεβού.

Πραγματικά έχω ακούσει κάποια πράγματα και σας ευχαριστώ για όσο με έχετε βοηθήσει αλλιώς ακόμα θα έκανα τα ίδια λάθη

για να τους ευχαριστήσεις? δηλαδή δεν ένοιωσες πριν κάποια έλξη?
    δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    εδώ το βλέπει όλος ο κόσμος τα μηνύματα, αυτό σε ενόχλησε
    Είπα ότι με ενόχλησε ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    για να τους ευχαριστήσεις? δηλαδή δεν ένοιωσες πριν κάποια έλξη?
    δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι
    Με καποιους ένιωθα έλξη μόνο εμφανισιακά
    Ένας μόνο μου άρεσε κάπως παραπάνω αλλά με ξενερώσε
    Και με μερικούς καταλάβαινα ότι μου άρεσε περισσότερο, δηλαδή καταλάβαινα αυτό που λέμε "χημεία" ενώ με άλλους δεν ένιωθα τίποτα

Senior Member
    Είπα ότι με ενόχλησε ;
    το είπες με τρόπο σαν να είπε κάποιο μυστικό

Senior Member
    Με καποιους ένιωθα έλξη μόνο εμφανισιακά
    Ένας μόνο μου άρεσε κάπως παραπάνω αλλά με ξενερώσε
    Και με μερικούς καταλάβαινα ότι μου άρεσε περισσότερο, δηλαδή καταλάβαινα αυτό που λέμε "χημεία" ενώ με άλλους δεν ένιωθα τίποτα

και με αυτούς με την χημεία δεν σου γέμισε κάνεις το μάτι για σχέση?

**τα προκαταρκτικά τα έκανα για να τους ευχαριστήσω και να ανέβω στα μάτια τους αλλά δεν θα το ξανακάνω από το πρώτο ραντεβού.**

με αυτό που λες ξέρεις ότι αν τα διαβάσει κάποιος θα σκεφτεί διαφορετικά?
    δεν αρμόζει σε κοπέλα που ψάχνει για σχέση

Page 47 of 51 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast