Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 51 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 753
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Δεν σου είπα ότι είσαι πρόβατο και να μην μιλάς. ...

Σε ρωτησα με τι μέτρα και τι σταθμά κρίνεις έναν άνθρωπο και αν έχεις αναρωτηθεί ότι είναι σωστά???

Τώρα αν αυτές έφτασαν σε σημείο προσβολής απέναντι σου γιατί σε κάνει εσένα καλύτερο άνθρωπο από αυτές αφού το ίδιο κανείς και εσύ με τον δικό σου τρόπο βέβαια ,τον έμμεσο ....
    Μήπως αν προχωρούσες παρακάτω και με τις πράξεις τις έδειχνες ότι τελικά αυτές εινσι λάθος και όχι εσύ θα ήταν η καλύτερη απάντηση σου ???
    Μήπως τότε σου αναγνωριζόταν ότι είσαι καλύτερος χαρακτήρας σύμφωνα με τα λεγόμενα σου από αυτές????

Για την εμφάνιση δεν θα το σχολείασω καθόλου ....Δεν με απασχολεί .....εγώ πιστεύω πως ένα άνθρωπος με όμορφη ψυχή ειναι αδύνατον να είναι άσχημος ....Ότι κουβαλάς μέσα σου καθρεφτίζεται στο πρόσωπο σου...

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που τις περιόδους που δεν είμαστε καλα και τυχαίνει να βγούμε κάποια φωτογραφία η όψη του προσώπου μας να είναι τόσο αλλαγμένη και διαφορετική όσο και η ψυχή μας......
    Παρακάτω δεν μπορώ να προχωρήσω εύκολα από ότι φαίνεται. Έχασα χρόνια λόγω.της χαμηλής αυτοπεποιθησης, τώρα έχω το μειονέκτημα της μικρής εμπειρίας και φοβάμαι ότι θα φάω απόρριψη για αυτό.
    Τώρα που όλοι ζητάνε σεξ και εγώ δεν είμαι έτοιμη να το προσφέρω φοβάμαι μήπως έχασα το παιχνίδι και θα είναι πολύ δύσκολο για μένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Που ζεις τώρα; Πόσο καιρο ζεις; κοσμο να βγεις εξω έχεις; γνωστες;
    Στο κωλομερος που μεγάλωσα μένω αυτές τις μέρες της καραντίνας. Δεν έχω κανέναν να βγω εδώ αλλά όχι λόγω της κατάστασης. Δεν γουστάρω να βλέπω κανέναν.
    Προ καραντίνας (δηλ έως και την τελευταία ημέρα που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά) έβγαινα με διάφορους τύπους .
    Έχω δηλαδή να βγω έναν μήνα και κάτι μερες με αγόρι

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Παρακάτω δεν μπορώ να προχωρήσω εύκολα από ότι φαίνεται. Έχασα χρόνια λόγω.της χαμηλής αυτοπεποιθησης, τώρα έχω το μειονέκτημα της μικρής εμπειρίας και φοβάμαι ότι θα φάω απόρριψη για αυτό.
    Τώρα που όλοι ζητάνε σεξ και εγώ δεν είμαι έτοιμη να το προσφέρω φοβάμαι μήπως έχασα το παιχνίδι και θα είναι πολύ δύσκολο για μένα
    Μας μπερδεύεις Συνέχεια....
    Στο ένα μήνυμα λες για την ομορφιά σου ,ότι στην πέφτουν Συνέχεια οι άντρες και ας θέλουν μόνο σεξ και χίλια άλλα δυο και τώρα μηλας για χαμηλή αυτοπεποίθησή. ...

Συ γνώμη αλλά νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει...Αυτά δεν συμβαδίζουν....
    Τον μόνο χρόνο πιστεύω που έχεις χάσει είναι ο χρόνος που δεν έκατσε να δουλέψεις με τον ευατο σου
    Τίποτα δεν χάθηκε ,ξεκινά σιγά σιγά και είμαι σίγουρη μόλις κατσταλαξεις και μάθεις πραγματικά ποια είσαι και τι αναζητάς θα η ρεμησεις και θα το βρεις!

george1520
    Guest
    Το δικό μου άτομο που λέω έχει καταλάβει ότι άλλαξαν οι εποχές και μου λέει πια ότι εγώ ξέρω καλύτερα (είδε μηνύματα και το βούλωσε ) και να μην σκάω για κανέναν. Να έχω αγόρια απλά για να βγαίνω και να περνάω καλά και αν δεν προκύψει σοβαρό να μην στενοχωριέμαι γιατί δεν πρέπει να κρέμομαι από κανέναν.
    Οπότε κάπως έχω ηρεμήσει από αυτό.

Μου έχει πει και η ψυχολόγος ότι έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και ότι είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και πρέπει να χαλαρώσω.

Αν χώριζα τους ανθρώπους σε όμορφους και άσχημους δεν θα έβγαινα με άτομα που δεν μου άρεσαν εμφανισιακά. Έχω βγει με έναν υπέρβαρο και με έναν άσχημο γιατί μου φέρονταν καλά (τουλάχιστον στην αρχή).

Η πλάκα είναι ότι ένα συγγενικό μου πρόσωπο που είχε τις απόψεις περί ομορφιάς τώρα έχει παχύνει και τα φτιάχνει και με άσχημες και παχουλες. Τότε τον έπαιρνε να κατηγοριοποιεί και τώρα μόκο. Δηλαδή τον βλέπω στην παραλία και λέω πως κατάντησε έτσι, ενώ φίλοι του του λένε για εμένα ότι είμαι όμορφη.

Νιώθω καλύτερα με κάτι τέτοια, αλλά νιώθω πως θα μετρούσα περισσότερο στα μάτια των άλλων αν είχα μια σοβαρή σχέση.

Βλέπω πχ φίλες της μάνας μου και με ρωτανε αν έχω σχέση. Μια είπε στη μάνα μου για πλάκα να μου γνωρίσει τον γιο μιας φίλης της γιατί θα του φανώ κούκλα
    Δηλαδή ήταν τόσο σίγουρη ότι δεν είχα ήδη σχέση?

Και φίλες δεν είναι εύκολο να κάνω γιατί σκέφτομαι όταν η συζήτηση πάει εκει, τι ψέματα να πω πάλι?
    Σε ικανοποιεί και παίρνεις αξία όταν κάποιος είναι σε χειρότερη θέση από σένα (με βάση τα δικά σου κριτήρια), αυτό να ξέρεις δεν είναι καλό..
    Όσο για τις φίλες της μητέρας σου θα απαντάς όπως απαντάω εγώ οταν με ρωτάνε ποτέ θα παντρευτείς "ετοίμασε εσύ το φακελάκι και θα σε ενημερώσω σύντομα".
    Ενώ δεν σαρεσει να ασχολούνται με την ζωή σου, εσύ ασχολησε με την ζωή των άλλων για να βρεις κάτι αρνητικό και πάνω σε αυτό να κτισεις την αυτοπεποίθηση σου, ούτε αυτό είναι καλό.
    Το καλό είναι ότι είσαι εδώ και είσαι σε θέση να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και εύχομαι αυτή την φορά να πάρεις έστω κι έναν από εμάς στα σοβαρά.

Senior Member
    Ωραία μετά την καραντίνα παλι στο ίδιο μέρος που μεγάλωσες θα ζεις ή θα πας πχ στην Αθήνα; Καταρχήν άνδρες που δεν έχουν το θάρρος και τον ανδρισμό να σου ζητήσουν το τηλέφωνο σου δεν χρειάζεται να τους έχεις δίπλα σου.

Τώρα θα σου πω και κάτι έτσι για να διαψεύσω και λίγο τη Miliva που μου είπε αστειευόμενη πως οι άνδρες δεν έχουν μυαλό. Αν κάθεσαι σε ένα τραπέζι με 4 γυναίκες και αντί να έχουν στρέψει τη προσοχή τους οι υπόλοιπες σε εσένα την έχουν στραμμένη σε κάποια άλλη τότε σόρρι αλλά ενστικτωδώς και μόνο θα μου τραβήξει τη προσοχή εκείνη και ας μην είναι τόσο όμορφη όσο εσύ. Σας έχει πάρει τα ηνία στο τραπέζι και εγώ θέλω τη κορυφή, είναι απλό αυτό που σου λέω. Και συμβαίνει δες γυναικοπαρέες σε τραπέζια κάποια θα είναι αυτή που όλες οι υπόλοιπες θα έχουν στρέψει τη προσοχή τους σε εκείνη. Ε και εγώ με εκείνη θα ηθελα να μπλέξω εκείνη είναι η πρόκληση, εσείς οι υπόλοιπες μου δείχνετε το δρόμο και κατά 99% θα είναι η καλύτερη επιλογή. Τα καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω; Καταλαβαίνεις πως ξεχωρίζει μια γυναίκα;

Senior Member
    Κι αυτό το "δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων" πολύ έχει φορεθεί και καλά σαν επαναστατικό.
    Δυστυχώς ζούμε με κόσμο που μας περνάει από κόσκινο και νιώθουμε σαν να δίνουμε συνεχώς αγώνα.
    Το "δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων" το λέμε επειδή όντως δεν μας νοιάζει η γνώμη τους..Δεν ξέρω γιατί έχεις πειστεί, αλλά εγώ προσωπικά ούτε έχω περάσει ποτέ κάποιον σε κόσκινο για την εμφάνισή του και ούτε έχω νιώσει ότι δίνω αγώνα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Μας μπερδεύεις Συνέχεια....
    Στο ένα μήνυμα λες για την ομορφιά σου ,ότι στην πέφτουν Συνέχεια οι άντρες και ας θέλουν μόνο σεξ και χίλια άλλα δυο και τώρα μηλας για χαμηλή αυτοπεποίθησή. ...

Συ γνώμη αλλά νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει...Αυτά δεν συμβαδίζουν....
    Τον μόνο χρόνο πιστεύω που έχεις χάσει είναι ο χρόνος που δεν έκατσε να δουλέψεις με τον ευατο σου
    Τίποτα δεν χάθηκε ,ξεκινά σιγά σιγά και είμαι σίγουρη μόλις κατσταλαξεις και μάθεις πραγματικά ποια είσαι και τι αναζητάς θα η ρεμησεις και θα το βρεις!

Χαμηλή αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση είχα παλιά. Που και πάλι, ωραιότερη θεωρώ ότι ήμουν από τις περισσότερες "φίλες μου". Μόνο δύο ήταν ωραιότερες από εμένα και τώρα αν τις δει κανείς πως έχουν καταντήσει...κλαφτα Χαράλαμπε

Τώρα χαμηλή αυτοπεποίθηση με πιανει με την έννοια ότι νιώθω μειονεκτικά που δεν έχω τις ίδιες εμπειρίες με τις συνομήλικες , όχι για την εμφάνιση.

Πως να δουλέψω με τον εαυτό μου και πως να με αγαπήσω? Δυστυχώς δεν ξέρω.
    Δώστε μου ένα παράδειγμα για το τι θα μπορούσα να κάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ικανοποιεί και παίρνεις αξία όταν κάποιος είναι σε χειρότερη θέση από σένα (με βάση τα δικά σου κριτήρια), αυτό να ξέρεις δεν είναι καλό..
    Όσο για τις φίλες της μητέρας σου θα απαντάς όπως απαντάω εγώ οταν με ρωτάνε ποτέ θα παντρευτείς "ετοίμασε εσύ το φακελάκι και θα σε ενημερώσω σύντομα".
    Ενώ δεν σαρεσει να ασχολούνται με την ζωή σου, εσύ ασχολησε με την ζωή των άλλων για να βρεις κάτι αρνητικό και πάνω σε αυτό να κτισεις την αυτοπεποίθηση σου, ούτε αυτό είναι καλό.
    Το καλό είναι ότι είσαι εδώ και είσαι σε θέση να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και εύχομαι αυτή την φορά να πάρεις έστω κι έναν από εμάς στα σοβαρά.
    Ναι με ικανοποιεί γιατί τα ίδια άτομα χαίρονταν όταν ήμουν σε μειονεκτική θέση. Και τώρα νιώθω ότι νίκησα και είμαι καλύτερη.
    Δεν κάνω έτσι για όλο τον κόσμο.

Σοβαρά σας παίρνω. Αλλιώς δεν θα έκανα θέματα καν.
    Άκουσα την συμβουλή σας και ξεκίνησα να μιλάω με ειδικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ωραία μετά την καραντίνα παλι στο ίδιο μέρος που μεγάλωσες θα ζεις ή θα πας πχ στην Αθήνα; Καταρχήν άνδρες που δεν έχουν το θάρρος και τον ανδρισμό να σου ζητήσουν το τηλέφωνο σου δεν χρειάζεται να τους έχεις δίπλα σου.

Τώρα θα σου πω και κάτι έτσι για να διαψεύσω και λίγο τη Miliva που μου είπε αστειευόμενη πως οι άνδρες δεν έχουν μυαλό. Αν κάθεσαι σε ένα τραπέζι με 4 γυναίκες και αντί να έχουν στρέψει τη προσοχή τους οι υπόλοιπες σε εσένα την έχουν στραμμένη σε κάποια άλλη τότε σόρρι αλλά ενστικτωδώς και μόνο θα μου τραβήξει τη προσοχή εκείνη και ας μην είναι τόσο όμορφη όσο εσύ. Σας έχει πάρει τα ηνία στο τραπέζι και εγώ θέλω τη κορυφή, είναι απλό αυτό που σου λέω. Και συμβαίνει δες γυναικοπαρέες σε τραπέζια κάποια θα είναι αυτή που όλες οι υπόλοιπες θα έχουν στρέψει τη προσοχή τους σε εκείνη. Ε και εγώ με εκείνη θα ηθελα να μπλέξω εκείνη είναι η πρόκληση, εσείς οι υπόλοιπες μου δείχνετε το δρόμο και κατά 99% θα είναι η καλύτερη επιλογή. Τα καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω; Καταλαβαίνεις πως ξεχωρίζει μια γυναίκα;
    Το ότι κάποιοι έχουν πιο ισχυρό χαρακτήρα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σωστοί. Μπορεί πχ η τύπισσα που μιλάει πολύ να λέει και μαλακίες ή να είναι άσχημη και να προσπαθεί με φανφάρες να τραβήξει την προσοχή.
    Εγώ τέτοια άτομα τα θεωρώ απωθητικά.
    Δηλαδή έναν άντρα που σε μια παρέα θέλει να τους καπελωσει όλους δεν θα τον κοιτούσα. Με απωθεί η υπερβολική αυτοπεποίθηση.
    Γούστα είναι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Το "δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων" το λέμε επειδή όντως δεν μας νοιάζει η γνώμη τους..Δεν ξέρω γιατί έχεις πειστεί, αλλά εγώ προσωπικά ούτε έχω περάσει ποτέ κάποιον σε κόσκινο για την εμφάνισή του και ούτε έχω νιώσει ότι δίνω αγώνα..
    Εγώ νιώθω έτσι από την εφηβεία μου και είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος και πολλές φορές δεν μπορώ να ηρεμησω.
    Και να σκεφτείς ότι το έχω σε μικρότερο βαθμό τώρα από ότι παλιά.

Senior Member
    Το ότι κάποιοι έχουν πιο ισχυρό χαρακτήρα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σωστοί. Μπορεί πχ η τύπισσα που μιλάει πολύ να λέει και μαλακίες ή να είναι άσχημη και να προσπαθεί με φανφάρες να τραβήξει την προσοχή.
    Εγώ τέτοια άτομα τα θεωρώ απωθητικά.
    Δηλαδή έναν άντρα που σε μια παρέα θέλει να τους καπελωσει όλους δεν θα τον κοιτούσα. Με απωθεί η υπερβολική αυτοπεποίθηση.
    Γούστα είναι αυτά
    Φαίνεται από τον τροπο που μιλάει, τη διάθεση της παρέας και τις αντιδράσεις τους τι είναι η άλλη

ntinti
    Guest
    Χαμηλή αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση είχα παλιά. Που και πάλι, ωραιότερη θεωρώ ότι ήμουν από τις περισσότερες "φίλες μου". Μόνο δύο ήταν ωραιότερες από εμένα και τώρα αν τις δει κανείς πως έχουν καταντήσει...κλαφτα Χαράλαμπε

Τώρα χαμηλή αυτοπεποίθηση με πιανει με την έννοια ότι νιώθω μειονεκτικά που δεν έχω τις ίδιες εμπειρίες με τις συνομήλικες , όχι για την εμφάνιση.

Πως να δουλέψω με τον εαυτό μου και πως να με αγαπήσω? Δυστυχώς δεν ξέρω.
    Δώστε μου ένα παράδειγμα για το τι θα μπορούσα να κάνω.
    Συνεχίζεις να κάνεις αυτό που δεν πρέπει με τους χαρακτηρισμούς....

Εγώ δεν είμαι ειδική για να σου δείξω τον τρόπο ούτε κανένας από εδώ μέσα....
    Αυτά είναι πράγματα που θα στα δείξουν οι ψυχολόγοι και νομίζω ξερουν ακριβώς πως να το κάνουν οπότε αν θες να αγαπήσεις και να διορθώσεις τον ευατο σου καντου ένα δώρο και Επισκέψου έναν....

Αλλιώς θα κάνεις αυτό που λένε οι παλιοί και σοφοί μας συνάνθρωποί...
    Αγάπα Τον ευατο σου με τα ελλατωματα του και συμπορευσου με αυτόν !

Senior Member
    Τα ελαττώματα μου ξέρω πάνω κάτω ποια είναι : η τελειομανία, η σημασία που δίνω στα λόγια των άλλων, και ότι υστερώ σε εμπειρίες.
    Πως μπορώ να τα αλλαξω? Το τρίτο δεν αλλάζει αν δεν βρω σχεση

ntinti
    Guest
    Τα ελαττώματα μου ξέρω πάνω κάτω ποια είναι : η τελειομανία, η σημασία που δίνω στα λόγια των άλλων, και ότι υστερώ σε εμπειρίες.
    Πως μπορώ να τα αλλαξω? Το τρίτο δεν αλλάζει αν δεν βρω σχεση
    Εξήγησε μου σε παρακαλώ όταν λέει μια γυναίκα ότι στερούμε σε εμπειρίες τι εννοείς ????

Senior Member
    Ότι δεν έχω κάνει ποτέ σχέση και δεν ξέρω από αυτά.
    Και ότι δεν έχω ολοκληρώσει, οπότε ίσως κάποια πράγματα να μην ξέρω να τα κάνω τόσο καλά όσο άλλες και να μου πάρει χρόνο.

Page 4 of 51 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast