Results 106 to 120 of 753
-
21-04-2020, 09:12 #106
Για λυσε μου μια απορια τωρα που το σκεφτηκα σου την εχει πεσει κανεις απο εδω μεσα με πμ να βγειτε να σε γνωρισει και τέτοια;
- 21-04-2020, 10:39 #107
21-04-2020, 10:49 #108
αυτο θα το ρωτησεις σε αυτους που στο λενε.
δεν ειμαστε υπολογοι για το τι ακους απο τον εναν και τον αλλον που κανεις εσυ, παρεα...
εσυ λες το αντιθετο ομως, που επισης ειναι λαθος και γι αυτο τρελαινεσαι.
εσυ λες οτι οι παχουλες, η και οι λιγοτερο ομορφες, κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν σχεσεις, αφου δεν μπορεις να βρεις σχεση εσυ η "ομορφη". κι εκει βραχυκυκλωνεις. γιατι δεν μπορεις να δεχτεις οτι μια που δεν εκανε τον κοπο που εκανες εσυ για το σωμα σου, δεν ταλαιπωρηθηκε, παρα μονο τρωει, πινει , χαιρεται, μπορει να εχει μια ευτυχισμενη σχεση.
κι ομως μπορει.
και ξερεις γιατι;
γιατι εσυ εχεις αναγαγει την προσπαθεια για ενα αδυνατο σωμα και την προσπαθεια γενικοτερα, την ΤΙΜΩΡΙΑ δλδ, σαν την μοναδικη η τελοσπαντων την σημαντικοτερη την ικανη και αρκετη συνθηκη για να αρεσεις σους ανδρες, τοσο που να θελουν σχεση μαζι σου και οχι ξεπετα. που ειναι μια μαζοχιστικη οπτικη ...
αυτο που δεν θελεις να δεις, ειναι οτι η ομορφια, το λεπτο σωμα ειναι ΕΝΑ προσον. εσυ θελεις να μας πεισεις οτι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προσον. κι αυτο, γιατι ειναι το μοναδικο προσον που εσυ προσωπικα μπορεις να ελεγξεις. δεν μπορεις να ελεγξεις να αρεσεις στους αλλους σαν προσωπικοτητα, γι αυτο το εξαλειφεις σαν κριτηριο. πρεπει ντε και καλα τα κριτηρια να ειναι στον ελεγχο σου. εκει κανεις το λαθος.
δεν ειναι ομως και γι αυτο δεν ε χεις σχεση.
υπαρχουν κι αλλα πολλα προσοντα, οπως η επικοινωνιακοτητα, το ωραιο πνευμα, το χιουμορ, ο αισθησιασμος (που ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο την ομορφια), που καποιοι αναζητουν περισσοτερο κι απ την ομορφια για την κοπελα τους.
και κανεις λαθος. η πειθαρχια, οι στερησεις, και η αναζητηση της γνωμης των αλλων, δεν ειναι προσοντα για σχεση, ειναι προσοντα για φανταρους. προσοντα για σχεση ειναι η ενδιαφερουσα, λαμπερη προσωπικοτητα, η σεξουαλικοτητα, ο καλος χαρακτηρας, η ελλειψη συμπλεγματων, Η ΟΜΟΡΦΙΑ, και πολλα αλλα. εσυ θεωρεις τοιε χεις την ομορφια και κρεμεσαι απο αυτην. ακομα και να την εχεις (που το πιστευω οτι την εχεις), οπως ειδες, δεν αρκει. πρεπει να απαλλαγεις γι απο εμρικα απο τα κομπλεξ σου. δεν λεμε απ ολα. απο μερικα.
ειπες καποια ελαττωματα σου , αλλα δεν εχεις εντοπισει το πιο σημαντικο (απο αυτα που σε μπλοκαρουν απο το να εχεις μια σχεση).
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ: ΑΠΟΚΤΩ ΓΚΟΜΕΝΟ.
δεν σε νοιαζει τι ειναι ο αλλος, προτιμας να ειναι ωραιος μονο για μοστρα, αλλα κανεις και εκπτωσεις επειδη αποτυγχανεις. το ποιος ειναι, τι ειναι, τι σκεφτεται , το αν σου αρεσει, δεν σε ενδιαφερει σε αυτην την φαση. σε νοιαζει μονο να ανταγωνιστεις τις φιλες σου λεγοντας τους οτι καταφερες να συγκινησεις εναν ανδρα..
οι φιλες σου, εχουν σχεση γιατι ηθελαν τους συγκεκριμενους. δεν ηθελαν να σου μπουν στο ματι. σου μπηκαν ομως, γιατι δεν ανεχεσαι να σε ξεπερνανε σε κατι. εισαι ανταγωνιστικη. δεν σε ενδιαφερουν οι ανδρες. να παριστανεις την καλυτερη σε ενδιαφερει.Last edited by Remedy; 21-04-2020 at 11:20.
21-04-2020, 11:24 #109
21-04-2020, 12:14 #110george1520Guest
21-04-2020, 12:21 #111
Έχει διαφορά γιατί εδώ αποκαλύπτει τον προβληματισμό της ενώ παράλληλα υπάρχουν άλλοι τουλάχιστον 10 άνδρες συνομήλικοι της οι οποίοι θέλουν και εκείνοι σχέση αλλά είτε για τους ίδιους είτε για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν. Στο badoo πχ δεν βγαίνει να πει αυτά που έχει πει εδώ μέσα
21-04-2020, 12:26 #112george1520GuestΣε ένα φόρουμ ψυχολογίας τι συμβουλές δίνεις?? Να βγει να πάει σε μπαρ?? Βλέπεις ένα άνθρωπο που δεν αγαπάει τον εαυτό του, μειώνει τους άλλους για να ανέβει η αυτοπεποίθηση του, θεωρεί ότι οι γεμάτες γυναίκες δεν πρέπει να έχουν σχέση ή ότι απαγορεύεται να κρίνουν τις λεπτές γυναίκες, ρίχνει ευθύνες στους άντρες που μόνο σεξ θέλουν ενώ αυτή τους ανάβει για να ανέβει το εγώ της.. Βλέπεις τόσα πράγματα και αντί να συμβουλέψεις αυτόν τον άνθρωπο να σταθεί στα πόδια του, να δει την αλήθεια καθεσαι και του λες πως θα βρει άντρα.. Όταν ένας άνθρωπος δεν αγαπά τον εαυτό του δεν πρόκειται να σεβαστει και να αγαπήσει κανένα άλλον.
21-04-2020, 12:27 #113Miliva21GuestΟπότε λεμονοπιτα όλοι πάνω κάτω τα ίδια εξής πράγματα σου λέμε.
Ότι η ομορφιά ΜΟΝΟ δεν φτάνει και ότι χρειάζεται μια παραπάνω σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων
Ότι βοηθαει πολύ ο κοινωνικός κύκλος που δημιουργειται με άνετη στάση και μη ανταγωνιστική συμπεριφορά
Και ότι σχέση δεν ψάχνουμε να κάνουμε ΜΟΝΟ για να λέμε στους άλλους κοιτάξτε δεν είμαι μόνη !
Αν ψάχνεις να βρεις όποιον να ναι για να δείχνεις στους γύρω σου ότι απέκτησες αξία δεν θα κάνεις σχέση γιατι αυτο φαίνεται.....ή αν είσαι αδιάφορη για τους άντρες γύρω σου δεν θα πετύχει......
Δεν μας λες ποτέ στα θέματα που έχεις ανεβάσει αν θες να δημιουργησεις σχεση με κάποιον επειδή τον ήθελες πολύ ή σου άρεσε.....δεν εχω δει πουθενά να έχεις ενδιαφερθεί για κάποιον.....το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι ψάχνεις τον οποιοδήποτε για να μη λέει ο κόσμος ότι δεν έχεις σχέση!
Με αυτή τη προοπτική γιατι ο άλλος να ασχοληθεί παραπανω μαζί σου αν εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να δημιουργησεις κάτι πιο ουσιαστικό με κάποιον. Μιλάς η θα τους άντρες λες και είναι αντικείμενα για να πετύχεις τον στόχο σου
Και λες ότι κανείς και δουλειά με ψυχολόγο.....όντως τώρα τι κάνουν αυτοί οι ψυχολόγοι; τσάμπα δίνετε τα λεφτά σας
21-04-2020, 12:29 #114george1520Guest
21-04-2020, 12:33 #115Miliva21GuestΜα ΔΕΝ θα της αλλάξουμε γνώμη εμείς! Ούτε θα τη συμβουλεψουμε ούτε και είμαστε οι σύμβουλοι κανενός.....
Απλώς γράφουμε καθένας τη γνώμη του και αυτό είναι όλο......
Άσε που και η συγκεκριμένη δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει ότι της λέμε γιατί κολλαει στα δικά της και φτου και από την αρχή....
Δεν έχει καταλάβει ότι αντιλαμβάνεται λάθος τον κόσμο τις σχέσεις και ότι έχει τα λάθος κίνητρα και στέκεται σε λάθος πράγματα και κάνει και τη μια χαζομάρα μετά την άλλη για να πετύχει ντε και καλά αυτό που επιμένει!
Φαίνεται ότι η σκέψη και μετά η συμπεριφορά της έχει θέματα! Αυτα καταλαβαίνουν οι γύρω της και για αυτό την κάνουν περα ....
21-04-2020, 12:34 #116
21-04-2020, 12:35 #117Miliva21Guest
21-04-2020, 12:38 #118george1520GuestΝαι αλλά δεν θα την σπρωξουμε να φαει τα μούτρα της κι άλλο.. Έχω την εντύπωση πως όταν πολλοί σου λένε το ίδιο πράγμα εε μπαίνεις λίγο στην διαδικασία να πεις "μπας και έχουν δίκιο;".. Εγώ εκεί ποντάρω. Όταν όμως έρχεται κάποιος και ρωταει "αυτή την μέθοδο την δοκίμασες? " αμέσως σε αυτό θα δώσει βάση και όλα τα άλλα θα τα αγνοήσει. Θα πει "ααα έχει ένα άτομο που δεν βρίσκει λάθος τον τρόπο που σκέφτομαι για μένα και τους άλλους ανθρώπους αλλά θεωρεί λάθος τον τρόπο που χειρίζομαι την κατάσταση"..
21-04-2020, 13:06 #119
21-04-2020, 13:21 #120george1520Guest