Πολλά τα καρδιακά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Ξερω κ περιπτωσεις π πας σε γιατρο οπως καρδιολογο του λες ποναω κ λςςι αγχος ποσες τέτοιες περιπτωσεις εχιυμε ακουσει ολοι μας.. Εδω εγιναν ολα λαθος κατι ειπε λαθος το παιδί κατι λαθος εκανε ο γιατρός.. Τωρα αυτο ισως εξαρτάται κ απο το καρκινο π τον ειχε αν ειχε ήπια. Συμπτώματα.. Ο γιατρός αν ηταν νεο το παιδί θεωρησε οτι δν εχει τπτ..

Senior Member
    Αρα καταλαβαινεις οτι ηταν ενα τρομερα δυσάρεστο περισταστικο π πηγαν ολα λαθος.. Εσυ δε μπορεις να διαχειριστείς μαλλον ολα αυτα τα συνεχομενα λαθη κ ομως γινονται το αποτέλεσμα μετραει δυστυχως το παιδι χαθηκε κ εσυ πρεπει να το δεχτεις για να το δεχτεις πρεπει να το συνειδητοποιησεις ομως

Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Αρα καταλαβαινεις οτι ηταν ενα τρομερα δυσάρεστο περισταστικο π πηγαν ολα λαθος.. Εσυ δε μπορεις να διαχειριστείς μαλλον ολα αυτα τα συνεχομενα λαθη κ ομως γινονται το αποτέλεσμα μετραει δυστυχως το παιδι χαθηκε κ εσυ πρεπει να το δεχτεις για να το δεχτεις πρεπει να το συνειδητοποιησεις ομως
    Έχω χάσει και την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς μετά από αυτό και όπως και να έχει και σε λάθος ειδικότητα να πάει κάποιος ο γιατρός δεν πρέπει να τον παραπέμψει σε άλλο γιατρό; Ο παθολόγος δεν είναι γιατρός για διάφορες παθήσεις;

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Astronomy lover View Post
    Πήγε σε γιατρό άλλης ειδικότητας δεν ξέρω τι είπε στο γιατρό και έγινε λάθος διάγνωση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος είχε καρκίνο και μετά από ένα χρόνο έγινε σωστή διάγνωση δε μπορώ να το διαχειριστώ πως γίνεται να πας σε γιατρό και να μην έστω σε παραπέμψει στο σωστό γιατρό
    Τι είδους καρκίνο αν επιτρεπεται;

Δυστυχώς πολλοι γιατροί όταν βλεπουν νεαρούς ασθενείς δεν παει το μυαλό τους στο σοβαρό, αλλά έναν προληπτικο έλεγχο οφείλει παντα να τον κανει. Για αυτό καλό είναι να ζηταμε και δεύτερες γνώμες. Κρίμα. Και στην περιπτωση του 24χρόνου ούτε εγω κατάλαβα με ποια λογική του είπε να μείνει σπιτι εφόσον είχε πόνο. Υποψιαζομαι ότι είχε ίσως καποιο ανευρυσμα θωρακικης αορτής.

Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Τι είδους καρκίνο αν επιτρεπεται;

Δυστυχώς πολλοι γιατροί όταν βλεπουν νεαρούς ασθενείς δεν παει το μυαλό τους στο σοβαρό, αλλά έναν προληπτικο έλεγχο οφείλει παντα να τον κανει. Για αυτό καλό είναι να ζηταμε και δεύτερες γνώμες.
    Καρκίνο στον όρχι είχε και του κοιτούσε την κοιλιά με υπέρηχο και έκανε εξετάσεις αίματος και ούρων και του είπε ουρολοίμωξη και εμείς καθυσηχαστηκαμε..

Senior Member
    Ο 24 χρονος μπορεί να ειχε χιλλια δυο Ανευρυσμα.. Θρομβους οτιδήποτε μπορουσε να βρεθεί με μια απλη εξεταση, ξερω άνθρωπο ο επαθε εμφραγμα επειδή ειχε υψηλο αιματοκριτη, κ λεω δν το ειχε δει σε μια γενικη αίματος;εμ δν ειχε κανει μ λενε.. Θελει που κ που να κάνουμε μια γενικη κ ο καθε γιατρος ειναι αλλη ειδικοτητα... Ο παθολογος ειναι για μια πρωτη εικόνα

Ο 24 χρονος μπορεί να ειχε χιλλια δυο Ανευρυσμα.. Θρομβους οτιδήποτε μπορουσε να βρεθεί με μια απλη εξεταση, ξερω άνθρωπο ο επαθε εμφραγμα επειδή ειχε υψηλο αιματοκριτη, κ λεω δν το ειχε δει σε μια γενικη αίματος;εμ δν ειχε κανει μ λενε.. Θελει που κ που να κάνουμε μια γενικη κ ο καθε γιατρος ειναι αλλη ειδικοτητα... Ο παθολογος ειναι για μια πρωτη εικόνα
    Για πρώτη εικόνα πήγε σε εκείνο το γιατρό να μην τον χαρακτηρίσω και δεν παρέπεμψε κάπου το φίλο μου όλα καλά τίποτα δεν έχεις είπε και τώρα ο φίλος μου είναι στο χώμα κι εγώ με κατάθλιψη

Senior Member
    Τον πονουσε ο ορχις;σε ουρολογο ισως επρεπε να πάει για αυτο λενε ο καθενας στη ειδικοτητα.. Εδω καταλαβαινεις οτι ο γιατρος ηταν αχρηστος βρηκε ουρολοίμωξη. Χωρις να υπάρχει

Τον πονουσε ο ορχις;σε ουρολογο ισως επρεπε να πάει για αυτο λενε ο καθενας στη ειδικοτητα.. Εδω καταλαβαινεις οτι ο γιατρος ηταν αχρηστος βρηκε ουρολοίμωξη. Χωρις να υπάρχει
    Ναι δεν ξέραμε για ουρολόγο εμείς δεν έπρεπε ο άχρηστος παθολόγος να τον παραπέμψει;

Senior Member
    Λυπαμαι πολυ για ολο αυτο ειλικρινα ξερω πως ειναι να χανεις ανθρωπο, αλλα δυστυχως δν αλλαζει αχ κ να αλλαζε αλλα ΔΕΝ.. Πολλοι φευγουν ετσι... Εμεις ο μενουμς πίσω πρεπει να ζησουμε με αυτο, δειξε κουραγιο σκεψου κ προσπαθησε να καταλαβεις τι εχει γινει μη το αρνείσαι κ θα μαλακώσει ο πονος οσο γινεται

Λυπαμαι πολυ για ολο αυτο ειλικρινα ξερω πως ειναι να χανεις ανθρωπο, αλλα δυστυχως δν αλλαζει αχ κ να αλλαζε αλλα ΔΕΝ.. Πολλοι φευγουν ετσι... Εμεις ο μενουμς πίσω πρεπει να ζησουμε με αυτο, δειξε κουραγιο σκεψου κ προσπαθησε να καταλαβεις τι εχει γινει μη το αρνείσαι κ θα μαλακώσει ο πονος οσο γινεται
    Έχεις δίκιο δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να το αποδεχτώ και να μάθω να ζω με αυτό.. ο καιρός γιατρεύει λένε μακάρι να ισχύει γιατί προς το παρόν δε βλέπω τρομερή βελτίωση κι ας κάνω ψυχοθεραπεία και γιόγκα και γυμναστική όσο μπορώ..

Senior Member
    Οχι ειναι οι απάντηση.. Ο συγκεκριμένος ηταν αλαζωνας σαν άνθρωπος κ γιατρός ειναι απο τους γιατρους π νομιζουν τα ξερουν ολα..

Senior Member
    Δν ξερω ποσος καιρό ς εχει περασει.. Εμενα απο το δικο μ περιστατικο εχουν περασει τρεις μηνες το πρωτο καιρο ηταν ολα βαρια οταν αρχισα να καταλαβαξνω τι εγινε μαλακωσε ολο αυτο απλα γτ δε μπορουσε κανενας να κάνει κατι.. Δε φευγει ποτε απλα μαλακωνει...

Οχι ειναι οι απάντηση.. Ο συγκεκριμένος ηταν αλαζωνας σαν άνθρωπος κ γιατρός ειναι απο τους γιατρους π νομιζουν τα ξερουν ολα..
    Και εξαιτίας αυτού του κακό χρόνο να χει γιατρού ο φίλος μου έφυγε από τη ζωή κι εγώ έχω κατάθλιψη

Senior Member
    Εσυ θα γινεις καλα θα θυμάσαι τον φιλο σ κ θα κρατησεις ολα τα καλα συναισθηματα ο δε εκανε να νιωσεις θα τον θυμασαι κ θα ειναι σαν να υπάρχει... Αυτο θελουν οι νεκροι να τιυς θυμόμαστε για να συνεχίσουν να "ζουν" Κ μη σκεφτεσαι ειναι στο χωμα κ τέτοια.. Αλλη ιστορια αυτο

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast