Τι να κάνω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    είναι και κάποιοι άντρες σπάνια αλλά θέλουν συναίσθημα σαν και εσάς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Amm View Post
    Ε τώρα λίγο με τον δεύτερο αλλά θα σταματήσουμε λογικά γιατί εγώ ήθελα ανεξαρτησία και όσο μιλάμε μεταξύ μας νιώθω σα να χουμε σχέση μιας και μιλάγαμε όλη μέρα. Και όχι ότι δε μάρεσει να χω έναν άνθρωπο να αγκαλιάζω όπως ειμασταν αλλά αφού ξέρουμε και οι δύο ότι δε θα χει μέλλον. Δε μου βγήκε πάντως με αυτόν να κάνω τη πρώτη φορά γιατί ήξερα ότι θα διακόψουμε κάποια στιγμή. Δε το χα σκεφτεί κιόλας ότι θα μου βγει και αυτό στη πορεία. Ότι τα αποθημενα μου δε θα καλυφτουν αν δε το ολοκληρώσω κιόλας. Είχα μείνει στο φλερτ και στα προκαταρτικα και με αυτόν βγήκε και πολύ όμορφα μάλιστα. Απλά δεν έβγαινε κ το τελείωμα. Η μητέρα μου, μου λέει ότι εμείς σα γυναίκες πάμε με το συναίσθημα για αυτό και δε βγήκε και με αυτόν ενώ στους άντρες πάει και αλλιώς. Τώρα τι να πω... Τέλος πάντων.. Θα δείξει... Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δε μου χει παρουσιαστεί ο άντρας ο τέλειος(για τα δικά μου δεδομένα) για να δω αν θα μπορέσω να πω "όχι θελω εμπειρίες κτλ" . Στα 19 ερωτεύτηκα. Από τότε όχι...
    Ντάξει γενικά να ξέρεις οτι στις ηλικίες τύπου 20κατι δεν είναι και εύκολο να πεις οτι θα πάνε για σοβαρά τα πράγματα, δηλ αυτο που νιώθεις βασικά είναι και αυτο που γίνεται συνήθως στην πράξη, στο λέω γιατι ακούω μεγάλα λόγια και όρκους αγάπης ακομα και σκέψεις για γάμους κλπ απο ηλικίες τετοιες και λεώ εντάξει δεν είναι ετσι τα πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Amm View Post
    Καλησπέρα σας! Είμαι κοπέλα 23 χρόνων χωρίς να χει ολοκληρώσει. Στα 19 πήγα να ξεκινήσω μια σχέση με ένα παιδί(πρώτο φιλί με αυτόν) αλλά έκανα πίσω αμέσως γιατί φοβήθηκα για το να μην μου δημιουργηθούν απωθημενα αργότερα λόγω έλλειψης εμπειριών από μεριάς μου. Αυτός ήταν 33 κ παρθένος, ήταν σε φάση ζωής του να θέλει κάτι σοβαρό οπότε εγώ αφού δεν ήμουν σίγουρη είπα να κανω πίσω γ να μη τον πληγωσω αργότερα. Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι ήμουν η πρώτη κοπέλα που έκανε πράγματα μαζί της κ από τότε μου μείνε σαν ιδέα να δωθω ολοκληρωτικά σε αυτόν που θα ερωτευτώ πραγματικά.... Τώρα όμως, έχοντας κάνει πράγματα κ με άλλον έναν γ αρκετό καιρό, χωρίς να ολοκληρώσουμε γτ του χα πει δεν είμαι στη φάση να ερωτευτώ κ του χα εξηγήσει το σκεπτικό μου, ότι θέλω εμπειρίες, το φλερτ η την επιβεβαίωση που δεν έζησα στα 18,( και δεν είμαι άσχημη, απλά υπήρχαν άλλες προτεραιότητες,δεν είναι ότι δεν είχα αγόρια που θέλανε) , αλλά ούτε κ αργότερα μέχρι 23, σκέφτομαι ότι δεν μπαίνω σε σχέση λόγω έλλειψης του να χω κάνει σεξ με κάποιον.Έλλειψη εμπειριών. Φοβάμαι δλδ να ξεκινήσω μια σχέση γτ θα γυρίσω κ θα του πω... Ξέρεις κάτι δεν έχω δοκιμάσει με άλλον άντρα κ θα θελα να δω πως είναι... Κ απ την άλλη ρε παιδιά δε μπορώ να αφεθω κ να κάνω την πρώτη φορά με κάποιον χωρίς να χουμε συναισθήματα κτλ
    καλησπερα ΑΜΜ.
    οι σχεσεις και η ζωη ειναι σαν ενα παιχνιδι..τιποτα δεν ειναι δεδομενο...
    Βλεπω τοσο αγχος...απλα βγες και ζησε το..η εμπειρια του ερωτα ειναι μοναδικη..
    επισης και τα νιατα ειναι μοναδικα και ερχονται μονο μια φορα...
    Που σκαλωνεις? αμα βαρεθεις το αγορι απλα χωριζεις...ναι οκ θα πληγωθει...αλλα ολο αυτο που εχεις βαλει στο κεφαλι σου σε κραταει στασιμη...και δεν ειναι τοσο κακο το στασιμη....αλλα κακο ειναι οτι χανεις τα ωραιοτερα πραγματα...

και οπως λες στην τελευταια προταση....ναι αμα δεν εχεις συναισθηματα και δεν εισαι τετοια κοπελα που δν παει ετσι με αγορακια τοτε μην το κανεις....οταν γνωρισεις καποιον που θα σε εμπνευσει τοτε θα ερθει απο μονο του...

Τωρα με αυτον που βγαινεις δεν εχεις συναισθηματα? περνας καλα? χημεια υπαρχει?

Page 3 of 3 FirstFirst 123