Είναι bisexual?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Είναι bisexual?

Mmmmhddfbjrvjjc
    Last edited by Marypap333; 02-05-2020 at 10:24.

Senior Member
    Πιο πολύ βλέπω εσένα να είσαι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΜΕΝΗ στην ιδέα ότι μπορεί να είναι bisexual παρά πιστεύω ότι είναι..Και επειδή έχει γκέι φίλο δεν σημαίνει ότι είναι και αυτός γκέι ή bisexual..Και ούτε αυτά που περιγράφεις έχουν να κάνουν..Εκτός και αν υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    εμεις να εξηγησουμε;
    εσυ θα επρεπε να μας εξηγησεις τι σημαινουν κατα την γνωμη σου τα 1, 2, 3, 4, 5, 6, και επτα.
    αναλυτικα, αν γινεται... :)

Junior Member
    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πιο συγκεκριμένα μου ζητάει στο κρεβάτι να τον βρίζω και να του ρίχνω και κανένα χαστούκι ... Επίσης μου λέει και το εξής " θα έρθεις να με γ@*****ς απόψε;;" Απλά δεν τα ανέλυσα για ευνόητους λόγους.

Junior Member
    Μου κάνει μεγαλη εντύπωση να λέει ο άντρας στη γυναίκα " έλα να με βάλεις κάτω απόψε " .συνήθως το ανάποδο συμβαίνει.

Senior Member
    μαιρη...

η σεξουαλικοτητα και το σεξουαλικο ταιριασμα ειναι ενα πολυπλοκο πργμα, που μερικες φορες εχει και ταμπελες, αλλα τις περισσοτερες δεν εχει καν ταμπελες (τυπου "μπαι" , "γκει" "μπαιμπαι", κλπ)
    ευτυχως ομως, συνοψιζεται στο εξης πολυ απλο που ο καθενας ειτε εμπειρος ειτε απειρος μπορει να καταλαβει και να κανει πραξη:
    οταν κατι στο σεξ σε χαλαει, ειτε ειναι στρειτ ειτε γκει ειτε γουοτεργκει, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    οταν το σεξ με τον αλλον γενικοτερα σε χαλαει παρα σε φιαχνει, και στο τελος σε ξενερωνει, ειτε ειναι στρειτ , ειτε γκει, ειτε μπαι, σημαινει οτι δεν ταιριαζετε!! ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!

απλο δεν ειναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marypap333 View Post
    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πιο συγκεκριμένα μου ζητάει στο κρεβάτι να τον βρίζω και να του ρίχνω και κανένα χαστούκι ... Επίσης μου λέει και το εξής " θα έρθεις να με γ@*****ς απόψε;;" Απλά δεν τα ανέλυσα για ευνόητους λόγους.
    Α ειναι υποτακτικουλης μωρε.... θελει το ξυλακι του....την ταπεινωση του και τα σχετικά. Διαβασε για femdom θελει να παρεις την κυριαρχία στο κρεβατι

Senior Member
    Εμενα δεν μου ακουγεται κατι ανησυχητικο, ο ανθρωπος ξερει τι του αρεσει και στο λεει ευθεως. Κανε και εσυ το ίδιο.

Senior Member

4) στο προκαταρκτικό κομμάτι μου ζήτησε να πάω κι λίγο πιο κάτω , όχι από πίσω προφανώς , αλλά εκεί που είναι οι μπάλες.

6) είναι πολύ αγαπουλης μαζί μου , ΑΝΑΖΗΤΆΕΙ συνεχώς χάδια μου
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΣ.

Το 4 με ξενισε και εμεναν οχι και να του αρεσει να του πιανεις τους ορχεις........
    αλλα με το 6 επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΣ.

Το 4 με ξενισε και εμεναν οχι και να του αρεσει να του πιανεις τους ορχεις........
    αλλα με το 6 επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.
    τρολαρεις, ε;

Junior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τι να σας πω βρε παιδιά , στο παρελθόν είχα δύο ακόμα σχέσεις , κανένας δεν μου ζητούσε τέτοια . Και επαναλαμβάνω πως είναι κυρίως πράγματα που ζητούν οι γυναίκες.

Αυτοί είναι οι λόγοι που με ξενίζουν. Στο κρεβάτι περνώ υπέροχα μαζί του παρόλο που τα προσόντα του είναι αρκετά κάτω από τον μέσο όρο

Senior Member

Αυτοί είναι οι λόγοι που με ξενίζουν. Στο κρεβάτι περνώ υπέροχα μαζί του παρόλο που τα προσόντα του είναι αρκετά κάτω από τον μέσο όρο
    εδώ ειμαστε!
    δωσε μας αριθμούς!
    ακομα αμα θες γραψε μας και το υψος σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τρολαρεις, ε;
    λολ!!!!!!!!!

Junior Member
    Σήμερα παρακολουθούσαμε τηλεόραση και ξαφνικά βλέπουμε τον Ντάνο σε μια διαφήμιση και μου λέει " ωραίος αυτός ε;" ...φρικαρω εγώ για λίγο και του λέω "σιγά , καλός είναι , πως σου ήρθε αυτό;" Μου λέει " τον είδα τώρα απλά και στο είπα " του κάνω " τον παρακολουθείς ;" Λέει "όχι ".

Επίσης σήμερα μου αποκάλυψε ότι έχει πολλά προβλήματα με τον πατέρα του και πως τον καταπιέζει και θέλει να τον ελέγχει... (Άσχετο )

Senior Member

Cool

Καλησπέρα παιδιά .

Το τελευταίο μήνα είμαι σε σχέση με ένα παιδί. Εγώ 22 , εκείνος 23. Κάποια πράγματα όμως μου χτυπανε πολύ και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εγώ ανέκαθεν ήμουν και είμαι στρέιτ. Από τότε που προχωρήσαμε έχω εντοπίσει διάφορα σημάδια τα οποία μου ξενίζουν :

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά : στην εμφάνιση είναι φουλ ανδροπρεπης οπότε δεν τίθεται θέμα κινησιολογικο , δηλαδή περπάτημα κλπ.

Αυτά που μου κάνουν εντύπωση είναι τα εξής:
    1) μια μέρα που συζητούσαμε για τους γκέι μου είπε πως δεν έχει θέμα μαζί τους αρκεί να μην προκαλούν και πως και στη δουλειά του έχουν ένα παιδί γκέι το οποίο το κοροϊδεύουν όλοι κι εκείνος το υπερασπίζεται.

2) έχει φίλο ο οποίος είναι γκέι . ( Δεν κάνουν κολλητή παρέα)

3) την ώρα του σεξ σήμερα μου είπε ότι του αρέσει να του γλύφω το στήθος και να του πιάνω τον κωλο. (Σημαδια τα οποία με ανησύχησαν)

4) στο προκαταρκτικό κομμάτι μου ζήτησε να πάω κι λίγο πιο κάτω , όχι από πίσω προφανώς , αλλά εκεί που είναι οι μπάλες.

5) σήμερα στο κινητό μιλούσε με έναν συνάδελφο του κάπως πιο γλυκά ας το πούμε έτσι . Υπόψιν , ο συνάδελφος είναι παντρεμένος κι η γυναίκα του μόλις γέννησε.

6) είναι πολύ αγαπουλης μαζί μου , ΑΝΑΖΗΤΆΕΙ συνεχώς χάδια μου

7) τον ρώτησα πλαγίως αν το έχει κάνει ποτέ από πίσω κι είπε όχι και του είπα πως πολλές κοπέλες το κάνουν με τα αγόρια τους κι μου είπε "αυτά είναι ευαίσθητα θέματα για έναν άντρα" .

Παιδιά εσείς τι πιστεύετε; Έχω φρικαρει. Να το συζητήσω μαζί του ανοιχτά δεν υπάρχει λόγος γτ σιγά μην έλεγε την αλήθεια. Το 3 και το 4 με βάζουν σε πολύ έντονες σκέψεις . Κάθε βοήθεια δεκτή . Ευχαριστώ
    Καλημέρα...
    Τι ότι δεν έχει πρόβλημα με τους γκέι αυτό δεν τον κάνει να είναι γκέι...η περισσότεροι άνδρες δεν έχουμε πρόβλημα με τους γκέι.. γιατί να έχουμε...ξέρεις τι λέμε πάνω σε αυτό???1 μέτρο μακριά απτό δικό μου και όπου θέλει ας μπει....

Μπράβο του που υπερασπίζεται στη δουλειά του τον γκέι συνάδελφο.αυτο είναι προς τιμήν του...είναι μεγάλη μαλακιά να κοροϊδεύουν τον άλλων για οτιδήποτε και μάλιστα σε χώρο εργασίας..αυτό έπρεπε να σε κάνει χαρούμενη και όχι προβληματισμένη..

Και εμένα μου αρέσει η γυναικα μου να με χαϊδεύει και ειδικα στα γεννητικά όργανα..τι πιο ωραίο??
    Αφού κατευθείαν κάγκελο μας γίνεται...

Όλοι μας μιλάμε με συναδέλφους..τι σχέσει έχει αυτό??
    Τώρα το γλυκα πως το έβγαλες δεν ξέρω...

Και εμένα η γυναίκα μου κάποιες φορές την ώρα του σεξ με έχει πιάσει το Κόλο...όπως μας αρέσει εμάς να πιάνουμε το κολο των γυναικών έτσι σας αρέσει και εσάς..εντάξει απλά δεν αρέσει σε όλες..και όχι πάντα..

Λογικό είναι να ζητάει τα χάδια σου..το αντίθετο έπρεπε να σε ανυσηχει...

Καλά σε είπε ότι είναι ευαίσθητα θέματα για έναν άνδρα.
    Συγγνώμη αλλά τη μαλακίες κάθεσαι και ρωτάς στο παιδί..εγώ αν ειμουν στη θέση του..θα σου έλεγα ευθεια.
    Με υποψιαζεσαι για γκέι???νόμιζα πως πολλές φορές σου απέδειξα αν είμαι η όχι..και αν επιμένεις ακόμα να έχεις αυτήν την γνώμη..γεια χαρά...αυτό δεν το ανέχομαι ούτε για αστείο...
    Επειδη δηλαδή σου ζήτησα να χαϊδεύεις λίγο τους όρχεις??δεν υπάρχει άνδρες να μην του αρέσει αυτό.
    Και όλα τα υπόλοιπα μια χαρά φυσιολογικά μου ακούγονται...
    Λοιπόν ξεκολα μια χαρά είναι το αγόρι σου...περάστε καλά και όμορφα και άσε αυτα τα Χαζα...

Page 1 of 2 12 LastLast