Results 16 to 17 of 17
Thread: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ!!!
-
24-09-2009, 16:35 #16
\"με επισε κριση υστεριας φωναζα στο μωρο,εκλαιγα δεν ηξερα τι να κανω,αυτο με εβλεπε και γελουσε το κακομοιρο ωσπου την κοιμησα στο καροτσι και μολις τολμησα να την βαλω στην κουνια ξαναξυπναει θολωσα δεν μου εχει ξανασυμβει!την αρπαξα και την πεταξα πανω στο καροτσι δυνατα το μωρο σαστισε να με κοιταει να ουρλιαζω και να κλαιω!μολις καταλαβα τι ειχα κανει την παιρνω αγκαλια και πλάνταξα στο κλαμα. παραλιγο να κανω κακο στο παιδι μου. και αν παθαινε κατι απο το τρανταγμα? αν χτυπουσε το κεφαλι της στο σιδερο του καροτσιου? Θεε μου τι κανω ? πια εμαι? δεν με αναγνωριζω!!!δεν ειμαι εγω αυτη.\"
Ποιος καλος κυριος η κυρια ξερει να μας πει που μπορει να βρει ΑΜΕΣΑ καποια ψυολογικη υποστηριξη απο κοντα η μητερα που εχει ηδη κλαταρει μια φορα απο το φορτιο και ζηταει βοηθεια ?
- 30-12-2009, 11:12 #17
Χρυσα κατ αρχην εισαι καλη μητερα και αυτο που εγινε ηταν φυσιολογικο κατω απο αυτες τισ συνθηκες. Το μωρο σε αυτη την ηλικια δεν εχει κανενα τραυμα και δεν θα παρουσιασει κανενα προβλημα στυο μελλον. Αν η συμπεριφορα ηταν χρονια θα μαθαινε να στρεσσαρεται σε φωνες και θορυβους. Σε αυτη την ηλικια δεν υπαρχουν ψυχικα τραυματα.
Ηρεμησε και αγαπα το μωρο σου. Ολα θα πανε καλα
Δρ. Αντωνιος Χασουρης MSc MPhil PhD MNZPsB
Προισταμενος Παιδικης Ψυχικης Υγειας
Νοσοκομειο Southland
Invercargill New Zealand
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή