Βοήθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Βοήθεια

Junior Member

Βοήθεια

Δεν περνάει μέρα που να μην εύχομαι να φύγω. Να αρρωστήσω βαριά. Παρακαλώ να έχω καρκίνο. Να συμβεί κάτι. Μια ανακοπή ένα τροχαίο. Ώστε να φύγω. Δεν έχω τη δύναμη να αυτοκτονήσω. Μα το θέλω. Δεν προσφέρω κάτι. Ξεχνιέμαι για λίγο και μετά τα ίδια. Εννοώ...και ίσως είναι "αμαρτία" που το λέω..απ' τη μέρα που γεννήθηκα παιδευομαι και το χειρότερο παιδεύω και τους γύρω μου. Τους γονείς μου δηλ γιατί αυτοί μόνο με νοιάζονται. Τέλος πάντων. Το θεωρώ άρρωστο να εύχομαι όλα αυτά. Απ' την άλλη βλέπω το σημάδι της εγχείρησης . Τον πόνο που έχω κατά διαστήματα. Δε μπορώ. Δε μπορώ στην ιδέα ότι δε θα ρθει κανείς κοντά μου και αν έρθει δε θα μείνει. Είχα έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα μου. Έτσι νόμιζα. Ξέρεις η αγκαλιά που ηρεμείς. Δε με έβρισκε περίεργη ( και δε καταλαβαίνω γιατί με λένε πολλοί έτσι; Γιατί είμαι περίεργη και τι κακό έχει αυτό?) Όπως και να χει είναι όμορφο να βρίσκεις παρηγοριά σε κάποιον "ξένο" . Να νοιάζεται για σένα. Το χειρότερο είναι να φεύγει ...γτ πλέον έφτιαξε η ζωή του και με πέταξε. Τι να κάνεις μια σακατησα ..αν υπάρχει αυτή η λέξη... Μια άρρωστη? Σας παρακαλώ ..ξέρω πως υπάρχει δυνατότητα ..κάρτα κάποιο επίσημο έγγραφο . Σε περίπτωση θανάτου να δωρισεις τα όργανα σου. Αν το ξέρει κάποιος ας μου εξηγήσει τη διαδικασία. Είναι κρίμα άνθρωποι να πεθαίνουν . Άνθρωποι που εκτιμούν τη ζωή . Και άλλοι να υποφέρουν κ να μη βλέπουν ότι έχουν . Θα ναι καλύτερα για όλους.

Senior Member
    Γιατί λες τον εαυτό σου σακάτισα; Χρειάζεσαι να πας σε ένα ψυχίατρο να σε βοηθησει.

Senior Member
    Δεν είναι καθόλου κακό να είσαι περίεργη! Φίλους έχεις? Μη στηρίζεσαι μόνο σε αυτόν τον τύπο, για να σε εγκατέλειψε δεν άξιζε

Banned
    ξεκινα καμια επισκεψη σε ψυχιατρο γιατι εμεις δεν ειμαστε ειδικοι το θεμα ειναι να γνωρισεις ενα γιατρο που δε κοιταει τα λεφτα στο χερι αλλα να τα εχει δευτερη προτεραιοτητα σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν απ ολα καλοι κα κακοι