όλες οι 7 θανασιμες πεθερες ενσωματωμενες σε μία!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Με κάλυψαν εντελώς όλες οι θέσεις του Κρίνου.Κλασικά εικονογραφημένα όπως θα το έγραφε κι εκείνος.:P

πιο κλασικα δεν γινεται
    :P

Όταν ψάχνεις την αξία σου μέσα από τον έλεγχο,τότε το σαμάρι που φοράς στους άλλους το έχεις φτιάξει μέσα στον κάλο του μυαλού σου και δε φεύγει δε πα να ψοφήσεις.Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να μην έχουν παιδιά,αλλά οπαδούς και υπηρέτες.Καλά να πάθουν,που στην τελική μένουν να μην έχουν ούτε παιδιά,ούτε οπαδούς.Ας ξυπνήσουμε οι γονείς,να παίρνουμε μαθήματα από τέτοιες προβληματικές,μπας και η δική μας γενιά επιλέξει διαφορετικά.

εκτιμω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να φοραει οτι σαμαρι του κανει κεφι.
    Οταν ομως κανει προταση να μοιραστει το υποζυγιο του με καποιον αλλο, εκει πρεπει να το κανει με τιμιους ορους και οχι αυτους που τον βολευουν.

Στην ελλαδα ομως,
    αυτο και αν ειναι κλασικα εικονογραφημενα.....
    :cool:

Senior Member
    θα μου επιτρέψετε,
    αν και δεν παραγνωρίζω την ευθύνη του συζύγου,ουτε το θέμα της επικοινωνίας,να επιμείνω στην θέση μου..

ΑΑΑ.. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Senior Member
    υπαρχουν και χειροτερα... η μητερα μιας φιλης μου εμενε πανω - κατω με τα πεθερικα και οταν ηταν εγκυος της εκρυβαν ακομα και το φαι για να μη φαει!! και ο αντρας της δεν εκανε τιποτα γι αυτο.... Η ελληνικη κοινωνια δυστυχως δεν εχει προβλεψει γι αυτες τις γυναικες που περιγραφεις narnia... 100 ευρω το μηνα διατροφη για το παιδι και αν στα δινει το καθαρμα....

Senior Member
    Φταίμε εμείς γιατί δεν απαιτούμε. Επαιτούμε.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    ναι γιατι νιωθουμε οτι δεν τα αξιζουμε... χαμηλη αυτοεκτιμηση... γι αυτο κι εγω προσπαθω να μαθω στο παιδι μου να εχει αυτογνωσια και το επαινω για οτι καλο κανει.... ετσι ωστε μεθαυριο να μην αφηνει να τον πατανε....

Senior Member
    ναμα σου έστειλα u2u το είδες;
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    Tα παιδια πρεπει να απομακρυνονται καποια στιγμη απο το σπιτι και τους γονιους ειτε χωρις ποσο μαλλον με οικογενεια.
    Βεβαια ατο ειναι ενα θεμα που χωραει πολυ συζητηση γιατι υπαρχουν κοινωνιες που κανουν ακριβως αυτο, υπαρχουν αλλες κοινωνιες που οι δεσμοι της οικογενειας ειναι πολυ ισχυροι και γινονται ολοι μια μεγαλη οικογενεια, καπως ετσι.
    Στην Ελλαδα ειμαστε καπου στο ενδιαμεσο με τα καλα του και τα κακα του.
    Εγω παντως ειμαι υπερ της πρωτης εκδοχης...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    narnia σου απαντησα με u2u.... τα παιδια πρεπει να γινονται ανεξαρτητα απο ενα σημειο και μετα!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234