Results 1 to 15 of 53
-
28-01-2010, 10:12 #1
όλες οι 7 θανασιμες πεθερες ενσωματωμενες σε μία!!!!
καλημερα σε ολους! ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να γραψω που θα προσπαθησω να μη σας κουρασω... πριν 6 χρονια γνωρισα ενα παιδι. το καλυτερο που ειχα ποτε γνωρισει. μετα απο ενα υπεροχο χρονο μαζι του μου εκανε προταση γαμου, βαλαμε ενα τυπικο δαχτυλιδι και σε 1 χρονο παντρευτηκαμε. Οι γονεις του ειχαν ριξει μπετά πανω απο το δικο τους σπιτι για να κανουμε το σπιτι μας. Ολα πηγαιναν καλα μεχρι 3 μηνες πριν το γαμο που αρχισαν τα πρωτα συννεφα να φαινονται. Στην προετοιμασια του σπιτιου? Η μανα του εκει να διαταζει! Απο το τι χρωμα θα το κανουμε, εως και που θα βαλουμε την tv!! Ο γιος να ακολουθει πιστα. Η νυφη? να κανω φασινα καθε μερα γιατι η πεθερα εκρινε οτι ετσι πρεπει να γινεται ασχετα αν θα εμπαιναν μαστοροι και την επομενη να τα ξανακανουν χαλια. Η πεθερα αποφασισε να κανουμε κρεβατι πριν το γαμο με 100 ατομα. εγω τα σιχαινομαι αυτα, αλλα ουτε που ρωτηθηκα. Η πεθερα ηθελε να βαλω ενα συγκεκριμενο φορεμα στο κρεβατι που δεν μου αρεσε κι εκανε να μου μιλησει 2 μηνες γι αυτο το λογο! Η πεθερα τσατιστηκε που δεν εστρωσα 500 σεμεδακια στο σπιτι μου! Η πεθερα τσατιστικε που δεν ηθελα να μου καθαρισει το σπιτι μου αλλα το εκανα μονη μου, επισης το ιδιο κι επειδη μαγειρευα μονη μου. Η πεθερα, ο πεθερος και η κουνιαδα με προσβαλλαν συνεχως για τα ρουχα μου, καθως ειναι πιο πλουσιοι απο εμενα. Δεν το συζητω για να εκανα κανενα τραπεζι... μεσα στα πρωτα 5 λεπτα η πεθερα ειχε βγαλει μπροστα σε ολους ολα τα φαγητα μου αχρηστα. Το ιδιο και για τα δωρα που της εκανα σε γιορτες.. Τα χαριζε, τα πεταγε... Καποια στιγη μαλιστα η κουνιαδα μου σταματησε να μου μιλαει περα απο ενα τυπικο "γεια" και αν κρινω απο κατι μπηχτες που μου ειχε πεταξει, μαλλον ζηλευε τον αντρα της ο οποιος οντως που εδινε ιδιαιτερη σημασια, αλλα εγω τι φταιω?? δεν του εδωσα ποτε δικαιωμα. Και η αριστη σχεση με τον αντρα μου απλα εξαφανιστηκε! Του ελεγαν τοσα πραγματα καθημερινα εις βαρος μου που τον ειχαν επηρεασει αφανταστα πολύ. Του ειχε πει ψεμματα οτι την εβγαλα εξω απο το σπιτι κι εκλαιγε(αν ειναι ποτε δυνατον!!) και ηρθε ο αντρας μου σπιτι κι εγινε καυγας φυσικα! Και ποσοι ακομα καυγαδες..... Αρχισε να μην ενδιαφερεται για μενα καθολου. δυο ξενοι μεσα σε ενα σπιτι. σεξ??? μια φορα στις 10 μερες κι επειτα απο δικα μου παρακαλια. επικοινωνια? μηδεν. Προσπαθησα να του μιλησω, να βρουμε λυση, να του πω οτι με χανει, αλλα εκεινος εκανε ζαπινγκ! κι εκει καπου μενω εγκυος... ευχαριστο μεν αλλα εκεινη τη στιγμη δεν ηταν και οτι καλυτερο. 3 μηνες μετα γνωριζω καποιον. ερωτευτηκα τρελα (λαθος μου, πριν με κρινετε εσεις με κρινω εγω, αλλα ηταν κατι σαν διεξοδος...). λογω της εγκυμοσυνης ο ερωτας δεν ολοκληρωθηκε, μιλουσαμε ομως ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο. που να φανταστω οτι η πεθερα εχει βαλει κοριους σε ολο το σπιτι και τα ακουει ολα? ετσι, 8 μηνων εγκυος πια, βρεθηκα αντιμετωπη με ολες τις κατηγοριες, τα παραδεχτηκα ολα, εγινε χαμος που δεν μπορω να σας περιγραψω, αλλα ευτυχως ο αντρας μου καταλαβε και τα δικα του λαθη που με οδηγησαν σε καποιον αλλον και αποφασισαμε να προσπαθησουμε να τα βρουμε. Αρχισε εκει να ξυπναει και να βλεπει οτι οι γονεις του δεν ειναι και οτι καλυτερο. το παιδακι μας ειναι 2 χρονων τωρα. Εγω με τον αντρα μου ειμαστε καλα. Η πεθερα ομως δεν μπορει να ησυχασει. ξαναβαζει κοριους παντου για να αποδειξει οτι εχω γκομενο. Δεν τα καταφερνει και αρχιζει να μου σπαει τα νευρα καθημερινα και αυτη και ο αντρας της. να μου κουρευουν το παιδι, να με προσβαλουν οτι εγω δεν ξερω να το μεγαλωσω και πολλα αλλα. Ε, να μην πω κι εγω με την κολλητη μου καμια κουβεντα? να μη στολισω τα πεθερικα με τα κοσμιτικα επιθετα που τους αξιζουν? Παλι ομως τα ακουσε ολα κι εγινε χαμος!!! Αποφασισαμε με τον αντρα μου να παμε στο ενοικιο. Μολις τους το ανακοινωσε εγινε της τρελης! εξαλου τι θα πουνε στη γειτονια? αυτοι ειναι αψογοι κατα τη γνωμη τους κι εγω ειμαι αναγωγη και π.......να. μεχρι και μπροστα μου του ειπαν προχθες να με αφησει και να του βρουν αλλη γυναικα. Την Κυριακη ειναι η μετακομιση και μαλλον θα χρειαστουμε πανοπλιες... φοβαμαι να μπω-βγω μεσα στο ιδιο μου το σπιτι για να μην τους πετυχω! Νομιζω οτι με ακουν και με παρακολουθουν παντου..... δεν ειμαι καλα....
- 28-01-2010, 10:13 #2
και εννοειται οτι δεν εχω γραψει ουτε το ενα δεκατο απο ολα οσα μου εχουν κανει..........
28-01-2010, 10:26 #3
γεια σου και καλωσορισες!
πολυ κουραστικη κατασταση παντως!
αλλα ειναι καποιοι ανθρωποι που εχουνμαθει να ζουν μονο ετσι
επεμβαινοντας δηλαδη στη ζωη του αλλου
τους ειναι φοβερα δυσκολο να επιβιωσουν αλλιως
(μιλαω για την πεθερα σου)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-01-2010, 10:31 #4
ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι γεννημενοι κουτσομποληδες αυτοι οι ανθρωποι. με ατομα που κανουν κολλητη παρεα μολις γυρισουν την πλατη τους, βγαζουν ολα τα απλυτα τους στη φορα... αλλα εγω τι φταιω? ειμαι υποχρεωμενη να το ανεχομαι? Φαντασου οτι με κατηγορησαν επειδη λεει η πεθερα ανεβηκε 2 φορες στο σπιτι μας κι ετυχε να ειμαι στο μπανιο. αρα: το κανω επιτηδες! αρα: αδιαφορω! αρα: την εβγαλα εξω απο το σπιτι! ????????????????????? ελεος!!!!!
28-01-2010, 10:38 #5
nama
και γω αισθανομαι κουτσομπολα μερικες φορες και το μετανιωνω
αλλα αλλο το κουτσομπολιο
αλλο να επεμβαινεις στη ζωη ενος αλλου
πολυ δυσκολο ειναι , το πιστευω
το ζω με τη μητερα μου
χωρις καν να το θελει
οταν συζηταμε εισχωρει κρινει σχολιαζει επεμβαινει στη ζωη μου
γιατι ετσι εμαθε , ετσι ξερει να ζει!
δεν το θελει! αληθεια!
οποτε η καλυτερη λυση ειναι η στρατηγικη του να φυγεις μακρυα!
οχι ομως υπερβολες!(του τυπου οποτε την επισκεπτεται ο αντρας σου να στηνεις καβγα)
βαλε στοχους για το τι θα κανεις και συ
εσυ που δεν θελεις να ζεις ετσι
ευχομαι να συνεχισεις και να χαιρεσαι τη ζωη σου
ειναι κριμα να περνας τα καλυτερα οικογενειακα σου χρονια με τοση εντασηΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-01-2010, 10:49 #6
σε ευχαριστω κι ευχομαι κι εσυ να εισαι καλα. την κυριακη φευγουμε. βρηκαμε αλλο σπιτι. τα λεφτα δεν μας περισσευουν ομως δεν πειραζει καλυτερα να ειμαστε ολοι μαζι αγαπημενοι και ας μην εχουμε πολλα λεφτα! ο αντρας μου ας πηγαινει οποτε θελει να τους βλεπει και το παιδι το ιδιο. εγω ομως ουτε στην κηδεια τους δεν προκειται να παω. τους μισω! μου χαλασαν την προετοιμασια του σπιτιου μου, τον γαμο μου, τη γεννηση του παιδιου μου! παντου τους ειχα απο πανω μου να μου κανουν τη ζωη κολαση! και το βασικοτερο προβλημα ειναι οτι νιωθω πως συνεχως με παρακολουθουν! και το χειροτερο ειναι οτι μπορεί οντως να συμβαινει αυτο! πως θα το ξεπερασω δεν ξερω....
28-01-2010, 10:57 #7
τους εχεις θυμωσει πολυ ε? (εννοω εχεις θυμωσει πολυ μαζ τους)
μοναχογιος ειναι ο αντρας σου?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-01-2010, 10:59 #8
ναι μοναχογιος... κι εγω γιο εχω! Θεε μου ετσι θα γινω????
28-01-2010, 11:10 #9
κοιτα ειναι πολυυυυ δυσκολο για μια μανα να μην γινει ετσι!
λοιποοοον
θελει πολληηη ωριμανση προσωπικη
δεν αρκει μια μονη αποφαση
πιστευω ομως αξιζει τον κοπο
το βλεπεις και συ
ποσο πιο ευχαριστα θα περνουσαν και τα πεθερικα σου αν ηταν καλοκαρδα και ευχαριστα!
οποτε αξιζει τον κοπο! γενικως πιστευω στη ζωη μας!
καλη ειναι η καινουργια αρχη που γινεται σε σας
συμβουλη μου ειναι να θεσεις ενα λογικο οριο μεσα σου
και απο κει και περα να μην ασχολεισαι καθολου
ουτε ως θυμωμενη ουτε ως αθυμωτη!
τιποτα!
ο,τι και να κανουν!
βαλε πραγματα στη ζωη σας και μην ασχολεισαι καθολου οσο και να σε τρωει!
αν ασχολεισαι ειτε φανερα ειτε κρυφα θα ειναι μεσα στη ζωη σου εκεινοι.
διωξε τους και απο τα λογια σου και απο τα εργα σου
παιξε λιγο την τρελη και την ασχετη και ασχολησου μεπολλα πολλα αλλα
σου συνιστω να ξεθυμωσεις κιολας οποτε αυτο γινει εφικτο γιατι και με το θυμο ακομη εισαι δεσμια καποιου
ευχομαι και κεινους και σενα να σας φωτισει ο Θεος για το καλυτερο!
και λιγα χρηματα παρακατω δεν βλαπτει λιγες λιγοτερες ηλεκτρικες συσκευες και πιο κατω το βουνο των παιχνιδιων το παιδιου με τα οποια δεν παιζει κιολας...χε χε !
φιλια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-01-2010, 11:35 #10
ετσι οπως τα λες ειναι.. βουνο τα παιχνιδια στο δωματιο και δεσμια τους οσο εξακολουθω να ειμαι θυμωμενη! θα μου περασει με τον καιρο. απλα ισως χρειαστω βοηθεια καποιου ψυχολογου γιατι φανταστειτε οτι ειχε βαλει κουτακι υποκλοπης κλησεων στο τηλεφωνο, κοριους στο σπιτι και η κορουλα της ειχε σπασει τον κωδικο ασφαλειας στο e-mail μου κι εβλεπε τα μηνυματα μου!! Ελεος πια, ουτε στις ταινιες!! και δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι μιλαω και δεν ακουν τι λεω.... φοβαμαι να πω οτιδηποτε πια..... φοβαμαι να βηξω μεσα στο ιδιο μου το σπιτι που λεει ο λογος... εχω ψιλοφρικαρει.... θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας πανω σε αυτο και αν καποιος εχει περασει παρομοιες καταστασεις ή αν εχει νιωσει ετσι θα χαρω πολυ να το συζητησουμε......
28-01-2010, 13:28 #11
Παθητικότητα.Τους άφησες να σε ισοπεδώσουν.Τώρα γιατι ειχαν αυτη την ανάγκη ειναι ολόκληρη ιστορία και αφορά αυτους.Παραλίγο να το παθω κι εγώ.Αυτοχαστουκίστηκα ομως εγκαίρως και εβαλα ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ.Δεν σου κρύβω οτι \"μαζεύτηκαν\" πιο γρήγορα απο οτι περιμενα!Με βλέπουν και βαράνε προσοχές!!
Κάνεις οπως πρέπει ,κατα την γνώμη μου.Ολα τα βήματα.Αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με τον αντρα σου και φεύγεις απο τη \"φωλιά\" του κακού.
Στήριξε την απόφαση σου,ειναι η σωστή.
Οι φοβίες σου θα περάσουν με την αλλαγή,αν δεις οτι επιμένουν ζητα βοήθεια,αν και πιστεύω οτι με το που θα μεινετε μονοι σας θα ηρεμήσεις!!
Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!
28-01-2010, 13:39 #12
εγώ θα είχα ακυρώσει το γάμο, αν είχα δει τέτοια σκηνικά!
να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, οι δικοί σου γονείς που είναι?
28-01-2010, 13:44 #13
Originally posted by Αφωτεινή
Αυτοχαστουκίστηκα ομως εγκαίρως και εβαλα ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ.Δεν σου κρύβω οτι \"μαζεύτηκαν\" πιο γρήγορα απο οτι περιμενα!Με βλέπουν και βαράνε προσοχές!!
μου προκαλει εντυπωση τετοιες λυσεις σε αυτα τα ζητηματα....
Σε ενα ζευγαρι, ο ενας εχει προβλημα με τα πεθερικα του.
Πρεπει αυτος να το λυσει?
Δεν πρεπει ο/η αλλος να επεμβει (λογω του οτι ειναι γονεις του) και να φερει τα πραγματα σε μια ισσοροπια?
Το θεωρω μεγαλη κατινια,
να ανοιξω πολεμο με την Χ μητερα η πατερα της συντροφου μου....
Στην ελλαδα βεβαια υπαρχει παρεξηγηση,
οταν ενα ζευγαρι παντρευεται η ανοιγει δικο του σπιτι,
πιστευουν οτι παιρνουν πακετο και τις μαμαδες τους και ολο το σοι ισως.
Δεν γνωριζουν οτι πλεον η οικογενοια τους ειναι ΜΟΝΟ ο/η συντροφος τους και στην συνεχεια τα παιδια τους....
28-01-2010, 14:03 #14
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! να σας πω κι εγω αυτα που με ρωτατε. Οι γονεις μου ειναι ανθρωποι διακριτικοι. Παντα μου ειχαν εμπιστοσυνη και οταν ηρθε η ωρα ανοιξα τα φτερα μου κι εγινα ανεξαρτητη διατηρωντας παντα παρα πολυ καλες σχεσεις μαζι τους. επειδη οπως λετε κι εσεις ειναι τεραστια κατινια να ανοιξεις πολεμο με τα πεθερικα σου, δεν ανοιγα πολεμο κι εγω. Μπορει να παραπονιομουν στον αντρα μου και να απαιτουσα απο αυτον να τους θεσει καποια ορια αλλα οπως καταλαβαινεται αν εχεις μεγαλωσει με αυτον τον τροπο και αυτην την καταπιεση, ολα αυτα τα θεωρεις φυσιολογικα και δεν εχεις και το σθενος να επαναστατησεις ετσι ευκολα. πλεον ομως με ενα τελευταιο σκηνικο που εγινε το ποτηρι ξεχυλισε!! τους εκοψα και την καλημερα, αποφασισαμε να φυγουμε και οταν εκεινοι μιλησαν στους γονεις μου για να τους πουν τι κακια κορη εχουν, για πρωτη φορα οι γονεις μου ξεσπασαν κι εγινε χαμος! επισης, οσον αφορα την ακυρωση του γαμου, το σκεφτηκα κι εγω και το ειπα κιολας και καμια φορα μετανιωνω που δεν το εκανα. ομως οταν ολα με τον αντρα σου ειναι καλα και μια κατινα πεθερα σου κανει κανα δυο καψονια 3 μηνες πριν τον γαμο, δεν ακυρωνεις τοσο ευκολα..... θελει μεγαλη αποφασιστηκοτητα και δυναμη που προφανως δεν την εχω, γιατι αν την ειχα θα τους ειχα στειλει στο διαολο απο την αρχη!!
28-01-2010, 14:07 #15
από την άλλη, ίσως αυτό ήθελαν να πετύχουν, να χαλάσουν το γάμο,οπότε ισως καλύτερα που δεν τους έκανες τη χάρη.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....