Πώς κόλλησα τον ιο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Antonis8
    Guest
    Ο γραπτος λόγος μπορεί να παρεξηγηθει στο ύφος του.
    Αλλά πού ακριβώς ανεφερα ως ζώα όσους πιστευουν; Εχω νομικές γνώσεις και ξέρω τι μπορει να εκφερεται στα πλαισια της ελευθερίας του λόγου, αν κάποιος θιγεται μπορει να κανει αναφορά στη ΔΗΕ και θα τα πουμε στα δικαστήρια, αν βρεθεί εισαγγελέας να πάρει στα σοβαρά την εν λόγω καταγγελία και δεν αρχειοθετηθει ήδη απο την δίωξη. Κι εγω μπορει να θεωρησω προσβλητικα οσα λες και να σου κανω μηνυση αυτη τη στιγμη, θα κανω καταγγελια στη ΔΗΕ ,θα βρουν τα στοιχεια σου κ.ο.κ. , αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει οντως αδικημα. Ο καθένας εκφράζει την απόψη του, αν σε θίγει, δικαίωμα σου αλλά δεν μπορεις να απαιτεις να μην την εκφραζω. Και δεν χαρακτηρισα κανέναν ζωο. Στο άλλο θέμα θα απαντησω αναλυτικά για την απόψη μου,με επιχειρηματα,όταν γράφω απο λαπτοπ και μπορω να γράψω περισσοτερα.

Οσον αφορα την "επιθεση", δεν ισχύει. Μου επιτιθονται,ανεξαρτήτως προθεσεων (άσχετα δηλαδή αν εχουν την προθεση να βοηθήσουν), χαρακτηρίζοντας με "κατά φαντασιαν ασθενή", κατι που ειναι πολυ προσβλητικο για οσους βιωνουν μια χρονια παθηση. Αμυνομαι στους δικούς τους χαρακτηρισμούς. Και δεν εβρισα κανέναν και παλι, επιχειρηματα χρησιμοποιω. Εφόσον κάτι αντιτίθεται στις απόψεις μου,θα το πω. Βιωνω μια δύσκολη κατάσταση με την υγεία μου, λες να είμαι τόσο ηλίθιος και αφελής πια που να μην σκεφτηκα ότι ειναι ψυχολογικό; Το σκεφτηκα, έκανα τις δοκιμές μου,δεν είναι, ειναι μια κατάσταση ή ορμονικη ή αιματολογικη και μου δημιουργεί πολλα προβλήματα στην καθημερινότητα μου και στην ψυχική και σωματική μου υγεία. Το να έρχετε καποιος, χωρίς να έχει διαβασει τα θέματα μου και να μου λέει λες και έχω iq 50 "έλα ρε φιλε ,αγυμναστος θα είσαι για αυτό ανεβαίνουν οι παλμοι" προφανως θα απαντησω εξίσου δεικτικα, γιατι όχι μονο δεν ήμουν αγυμναστος πριν με πιασει, αλλά είχα παλμους μαραθονοδρόμων. Λες και αν ηταν τοσο απλο δεν θα το είχα εφαρμόσει ήδη.

Το έργο του Μολιερου το έχω διαβάσει, είναι καπως μοιρολατρικες οι αποφανσεις του για την αρρώστια και το ιατρικό επαγγελμα. Πλεον δεν ξέρω αν εντάσσομαι καν στον ορισμό του υποχονδριου. Δεν αγχωνομαι με το παραμικρο πια, αγχωνοναι αποκλειστικα με θέματα που σχετίζονται με το σύνδρομο της ορθοστατικης ταχυκαρδιας.

Για να κλεισεις σε νοσοκομείο αυτή την περιοδο είναι δύσκολα, θέλω, αλλά ξέρω και άλλο άτομο με παρομοιο πρόβλημα απο άλλη περιοχη της ελλάδας,του ακυρωσαν το ραντεβού. Θα παρω να ρωτησω ωστόσο.

Ρε Αντώνη τόσα Ατομα σου είπαμε οτ δν μίλησες ωραία στ θέμα των γιορτών με ακραίους χαρακτηρισμους όπως πρόβατα, χωρίς κριτική σκέψη δηλαδή ανόητους κτλ. Χάχα ο εγωισμός στ φουλ. Θα δοκιμάσω τς lamberts και θα δω γτ τς lanes μου έφερναν φούσκωμα.

Senior Member
    Antonis8 μέσα σε εισαγωγικά είναι αυτό που είπες... νομίζω οτι δεν είναι τόσο κόσμιο.... ''Το εκνευριστικο της υπόθεσης είναι το ότι παραλύουν τα πάντα λόγω αργιών, καθως και το ότι πρέπει να ανεχεσαι τη φασαρία των πρωτόγονων γυρω σου, που είναι τόσο πρόβατα,που όχι μόνο ακολουθούν τυφλα το βίο που έκαναν οι γονείς και οι παππούδες τους, αλλά διαλέγουν να πιστεύουν και σε αρχαία παραμύθια χωρίς το παραμικρό ίχνος κριτικής σκέψης.''
    '' άσε τις δικομανίες κλπ.... και ο γραπτός λόγος είναι ένας τρόπος έκφρασης όπου μπορεί να εκφράσει κάποιος πράγματα που δεν είναι όμορφα.... ναι, σου έχουν επιτεθεί κι εσένα έψαξες όμως το γιατί? μήπως έδωσες κάποιο πάτημα? οκ και δεν έχεις δώσει γιατί φυσικά δεν φταίει πάντα μόνο ένας, εφόσον είσαι μορφωμένος και διαβασμένος άνθρωπος, δείξε μια ανωτερότητα και μην κάνεις επίθεση στην επίθεση... χαλάρωσε λίγο... αυτό με τον ιατρό σου δεν στο λεω κακοπροαίρετα, κάνει οτι μπορεί να σε βοηθήσει αλλά πάντα έχεις κάτι να σχολιάσεις, κάτι δεν έκανε καλά, κάτι δεν σου ειπε κλπ... άστον να κάνει τη δουλειά του, έχε υπομονή, μην ψάχνεις λύσεις στο google αλλά ούτε κι εδώ μέσα, στα σωματικά σου τουλάχιστον... κάθε άνθρωπος διαφορετικός οργανισμός, διαφορετική λειτουργία.... ναι, ψάξε ραντεβού στην Αθήνα ή και παραπεμπτικό απο εκέι για την Αθήνα.... εαν δεν είχες ίντερνετ 2 ημέρες, δεν θα ήταν καλύτερα πχ? δεν θα έψαχνες, δεν θα διάβαζες άσχημες ειδήσεις κλπ... προσπάθησε να θωρακίσεις λίγο τον εαυτό σου... καλή δύναμη...

Senior Member
    Εγω θα προσπαθουσα να μην εκνευριζομαι με οτι διαβαζω Αντωνη. Πριν λιγους μηνες επεσα θυμα απατεωνα πωλητη στα ζακριτ σπορ, ο οποιος με εστειλε στο ταμειο και αλλαξε το παπουτσι που δοκιμασα με το εκθεσιακο που ηταν ξεχαρβαλωμενο. Αποτελεσμα τρομεροι πονοι στην αρθρωση του αστραγαλου λες και επαθα σοβαρο διαστρεμα. Ακομα ποναει και κανει κρακ. Πιθανον να μου αφησε αρθριτιδα. Δηλαδη πληρωσα 110 ευρω αθλητικα παπουτσια για να παθω ανηκεστο βλαβη και να κουτσαινω σε λιγα χρονια. Εγραψα το παθημα μου σε αλλο φορουμ και αμεσως εσπευσαν ολοι να μου λενε οτι "αποκλειεται να εγινε κατι τετοιο", οτι ειμαι τρελος, οτι τρολαρω, και οτι λαλακια τους κατεβει αντι να μου πουν ή αλλαξε τα ή πεταξε τα, να μην παθεις μεγαλυτερη ζημια.

Και λιγες μερες μετα μπηκαν γυφτισσες στο σπιτι και μας εκλεψαν 50 ευρω μετρητα, ενα χρυσο σταυρο και εναν σκληρο δισκο.

Antonis8
    Guest
    Απάντησα στο άλλο θέμα για τα θρησκευτικά giannis78.
    Δεν γουγκλαρω το τελευταίο διάστημα καθόλου σχεδόν. Το θέμα με τον 25χρονο μου πετάχτηκε στο ξεκαφρωτο. Τελευταία πάντως προσπαθώ να μην περνάω πολύ χρόνο ονλαιν έτσι κι αλλιώς και όντως νιώθω καλύτερα ψυχολογικα,ανεξάρτητα με το θέμα της υγείας μου. Ίσως επηρεάζει και ο καιρός που έχει ανοίξει.

Alexes93 η πλειοψηφία δεν είναι πάντα σωστή. Το να λες ότι κάποιος δεν έχει κριτική σκέψη δεν σημαίνει ότι τον χαρακτηρίζεις ανόητο. Αλλά και ανόητο να τον χαρακτηρίζεις ,δεν αποτελεί προσβολή, είναι αυτός που δεν σκέφτεται, που δεν χρησιμοποιεί τον νου του. Δεν νομίζεις πως αν καποιος αντιμετώπιζε κριτικά (δηλαδή με κριτική σκέψη) το θέμα της θρησκείας θα ανακάλυπτε τις πολλαπλές αντιφάσεις των ιερών κειμένων; Αλλά οι περισσότεροι σύγχρονοι χριστιανοί δεν έχουν διαβάσει καν ολόκληρα τα ιερά τους κείμενα... anyway.
    Lanes παίρνω κάποιες φορές ένα συμπλήρωμα σε αναβραζουσες ταμπλέτες με μαγνήσιο,κάλιο και b12. Και αυτό καλό ήταν, αλλά αν σε ανακατευτούν προτίμησε τις lambert. Εγώ παίρνω d από lambert και έχω χοντρό θέμα με το στομάχι, δεν μου έχει κάνει κανένα θέμα.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εγω θα προσπαθουσα να μην εκνευριζομαι με οτι διαβαζω Αντωνη. Πριν λιγους μηνες επεσα θυμα απατεωνα πωλητη στα ζακριτ σπορ, ο οποιος με εστειλε στο ταμειο και αλλαξε το παπουτσι που δοκιμασα με το εκθεσιακο που ηταν ξεχαρβαλωμενο. Αποτελεσμα τρομεροι πονοι στην αρθρωση του αστραγαλου λες και επαθα σοβαρο διαστρεμα. Ακομα ποναει και κανει κρακ. Πιθανον να μου αφησε αρθριτιδα. Δηλαδη πληρωσα 110 ευρω αθλητικα παπουτσια για να παθω ανηκεστο βλαβη και να κουτσαινω σε λιγα χρονια. Εγραψα το παθημα μου σε αλλο φορουμ και αμεσως εσπευσαν ολοι να μου λενε οτι "αποκλειεται να εγινε κατι τετοιο", οτι ειμαι τρελος, οτι τρολαρω, και οτι λαλακια τους κατεβει αντι να μου πουν ή αλλαξε τα ή πεταξε τα, να μην παθεις μεγαλυτερη ζημια.

Και λιγες μερες μετα μπηκαν γυφτισσες στο σπιτι και μας εκλεψαν 50 ευρω μετρητα, ενα χρυσο σταυρο και εναν σκληρο δισκο.
    Έχεις δίκιο. Αν και δεν εκνευρίζομαι απαραίτητα, απλώς ειδικά για το θέμα της υγείας μου, έχω ακούσει τόσο κράξιμο, που τριγκαρομαι ευκολα. Αλλά και πάλι δεν θεωρώ πρέπον να λέμε πράγματα για την υγεία των άλλων ενώ οι γιατροί λένε άλλα. Και τα πιο απλά πράγματα, σίγουρα τα έχει σκεφτεί ο άλλος, δεν χρειάζεται να επισημαίνουμε πάντα τα αυτονόητα.

Καλά, στα φόρουμ πλέον είμαι σίγουρος (και αυτό το λέω βασισμένος στο άλλο φόρουμ, όχι για εδώ) ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του στον άλλο. Κάποιοι σου πάνε κόντρα απλά για να περάσει το απόγευμα τους.

Για το παππουτσι εγώ θα έκανα παράπονο. Μια φορά είχα παραγγείλει κάτι σταρακια ονλαιν , και υποτίθεται ότι είχαν ειδική σόλα,όχι τη συνηθισμένη, ε όταν ήρθαν μου φάνηκαν καλώς περίεργα και νόμιζα ότι είναι μουφα, οπότε έστειλα αμέσως στο σάιτ να παραπονεθω. Τελικά όμως ήταν ιδέα μου, γιατί μετά συνήθισα την σόλα και δεν είχα κάποιο θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να κάνεις κάτι για όσα σου συμβαίνουν. Όχι να γίνεσαι κακοτροπος,ούτε να ψαχνεσαι για καυγά,απλά αν όντως βλέπεις ότι συμβαίνει κάτι εις βάρος σου , να μιλάς.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Marios965 View Post
    Όπως ακριβώς είπες έκανες 10 χιλιόμετρα.Τώρα πόσο κάνεις;Εσύ ο ίδιος δεν είπες οτι πας έξω με πατίνι;Και αφού μας λές άμαθους μιν νομίζεις θα κάτσω ξανα να ασχοληθώ μαζί σου.
    Θα μου έκανες μεγάλη χάρη να μην ασχοληθείς πάλι μαζί μου γιατί δεν μπορώ να απαντάω σε βλακείες. Συγνώμη αλλά το ύφος σου εξίσου δεικτικο ήταν. Είναι δυνατόν να θεωρείς, και μάλιστα με σιγουριά, ότι μπορεί να πηγαίνουν 160 οι παλμοί σε έναν ενήλικα φυσιολογικού βαρους ακόμα κι αν ήμουν ένας αγυμναστος λαπάς; Άλλο να έτρεχα και να έκανα μια άσκηση και να ανεβαίναν τότε οι παλμοί μου,τότε ναι, θα υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, στην ορθοστατική ταχυκαρδία οι παλμοί σου ανεβαίνουν υπερβολικά απλά και μόνο αν σηκωθείς,δεν έχει την παραμικρή σχέση με την φυσική σου κατάσταση,είναι νευρολογικό σύνδρομο και έχει πολλές υποκείμενες αιτίες που μπορεί να είναι πολύ σοβαρές.

Η ορθοστατική ξεκίνησε εν μια νυκτί. Δεν είναι ότι έκανα δέκα χιλιόμετρα, σταμάτησα και μετά ξαπλωσα για ένα δίμηνο στον καναπέ βλέποντας νεφλιξ και όταν σηκώθηκα ανεβηκαν οι παλμοί μου. Είναι ότι τη μια ημέρα ήμουν βραδυκαρδικος και την επόμενη, ενώ περπατούσα τον πρωινό μου περίπατο και τάιζα τα γατιά,με έπιασε ένα τρομερός στομαχόπονος και ένα απίστευτο αίσθημα παλμών. Γύρισα σπίτι και είχα 120 παλμούς. Λέω κρίση πανικού θα είναι, πήρα ζαναξ κοιμήθηκα, οι παλμοί μου μόλις ξάπλωσα εννοείται έπεσαν οπότε λέω οκ κρίση πανικού. Αλλά μετά σηκώθηκα και πάλι τα ίδια, για μέρες. Λέω άγχος, μίλησα με την ψυχολόγο , μίλησα με τον ψυχίατρο ,έκανα ασκήσεις αναπνοών, καμία διαφορά. Μέχρι που πήγα στο γιατρό μου και με έβαζε να κάθομαι και να σηκώνομαι και μου είπε ότι αυτό που έχω είναι ορθοστατική ταχυπαλμια. Και όλα αυτά το καλοκαίρι που όχι μόνο έκανα δέκα χιλιόμετρα, δούλευα παράλληλα εννιαωρο, πήγαινα για κολύμπι και ταιζα τα αδέσποτα τέσσερις φορές τη μέρα κουβαλώντας τροφές και βάρη.

Το πατίνι το χρησιμοποιώ για απόσταση τριών χιλιομέτρων από το σπίτι μου στο χωριό, είναι μακριά για να πάω με τα ποδια, μόλις φτάσω περπατάω και γενικά είμαι δραστήριος, δύο χιλιόμετρα σίγουρα τα κάνω μες στη μερα, δεν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Δεν είναι θέμα γυμναστικής ωστόσο. Έγινε μέσα σε μια νύχτα, δεν μεσολάβησε κάποιο διάστημα που ξαφνικά σταμάτησα να είμαι δραστήριος και έγινε αυτό.
    Last edited by Antonis8; 24-04-2020 at 00:29.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτό σε μπολτ ήδη το ακούω από παθόντες! Δεν ξέρω αν το στρες μπορεί να προκαλέσει αναιμία, αδυναμία όμως ναι δλδ κόπωση, αίσθημα κρύου και υπνηλία, από δική μου εμπειρία συμπτώματα που επακολουθούν στιγμές έντονου στρες.
    Φίλε μου αυτά τα ξέρω, είχα ζάλη και κόπωση από άγχος. Τα έχω νικήσει αυτά τα συμπτώματα. Η αναιμια δεν μπορεί να προκληθεί από το άγχος σε καμία περίπτωση, είναι σοβαρό θέμα και θέλει διερεύνηση. Σήμερα μίλησα με τον άλλο γιατρό και είπε ότι θα μου πει περαιτέρω τι εξετάσεις πρέπει να γίνουν για να ξέρω τι κάνω με αυτό το θέμα. Στις σημερινές εξετάσεις έχω αιματοκρίτη 35 , αιμοσφαιρίνη 11. Είναι πολύ χαμηλά και κανείς δεν ξέρει γιατί. Το στίγμα το έχει ο πατέρας μου αλλά εγώ όχι. Ο σίδηρος μου είναι μια χαρά και η β12 το ίδιο. Παράλληλα βγάζω συνέχεια μελανιές στα πόδια και έχει αδυνατίσει πολύ το δέρμα μου.

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι είχα πάντα την προδιαθεση και το στρες έφερε πιο γρήγορα στην επιφάνεια κάποιο αυτοανοσο ή άλλο θέμα υγείας που ίσως εμφανιζα αργότερα. Ούτε οι 45 παλμοί που είχα κάποτε ήταν φυσιολογικοί. Καθόμουν και είχα 42 παλμούς,καθιστός στον καναπέ,ούτε καν βράδυ,το απόγευμα, με πίεση 70/40. Έχει καταγραφεί σε χολτερ αυτό το πράγμα.

Το συκώτι βοηθάει αρκετά βεβαια αν έχεις αναιμία ίσως να μην τν ανεβάσει πολύ αλλά κάτι θα κάνει.... Από 40 τν πήγα 42 σε λίγους μήνες

Senior Member
    Αντώνη καλησπέρα. Πες μου διαχρονικά πόσο ήταν η αιμοσφαιρίνη και ο αιματοκρίτης μεσοσταθμικά?

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Alexes 93 View Post
    Το συκώτι βοηθάει αρκετά βεβαια αν έχεις αναιμία ίσως να μην τν ανεβάσει πολύ αλλά κάτι θα κάνει.... Από 40 τν πήγα 42 σε λίγους μήνες

Εσύ καλά είσαι στα επίπεδα σου. Συκώτι και γενικά κόκκινο κρέας δεν τρώω συχνά είναι η αλήθεια, αλλά ο σίδηρος μου ήταν καλός. Θα προσπαθήσω να το αυξήσω το κρέας γενικότερα αν και είναι δύσκολο λόγω του στομαχιού μου. Ανέχομαι μόνο το κοτόπουλο συνήθως.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Αντώνη καλησπέρα. Πες μου διαχρονικά πόσο ήταν η αιμοσφαιρίνη και ο αιματοκρίτης μεσοσταθμικά?
    Παλιά δεν έκανα εξετάσεις γιατί είχα ξεπεράσει την αρρωστοφοβια για επτά χρόνια. Οι πιο παλιές που έχω είναι πριν τρια χρόνια που όλα ήταν εντός των φυσιολογικών τιμών. Στις εξετάσεις που κάνω από τελη του 18 έως και σήμερα, ο αιματοκρίτης μου κυμαίνεται μεταξύ 34-38 , αιμοσφαιρίνη 11-12,8. Είναι πολύ χαμηλά. Είμαι μικρόσωμος βέβαια και ο πατέρας μου επίσης έχει διαχρονικά χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά εκείνος έχει το στίγμα.

Ο σίδηρος μου και όλα τα άλλα που σχετίζονται είναι μια χαρά.

Senior Member
    Τσέκαρε αν η αναιμία σου είναι υπόχρωμη. MCV & MCHC είναι χαμηλά?

Antonis8
    Guest
    MCH στις σημερινές είναι στο 27, MCHC 31,6. Συνήθως αυτά είναι εντός ορίων, σήμερα μου βγήκε χαμηλότερο το δεύτερο. Τι σημαίνει αυτό;

Σήμερα είμαι και ολη μέρα με μουδιάσματα στα άκρα,ένα χαλι. Φοβάμαι ότι είμαι στα τελευταία μου.

Senior Member
    Aντώνη το MCV στα άτομα που έχουν στίγμα αλλά και το MCHC είναι κατά κανόνα χαμηλά. To MCHC σου είναι οριακό.
    To MCV δεν μου είπες! Πάνω ή κάτω από 78?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast