Κατάθλιψη ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Κατάθλιψη ;

Καλημέρα σας παιδιά έχω περασει και περνάω σε μικρότερο βαθμό πλέον ΓΑΔ αλλά τις τελευταίες δυο μέρες νιώθω πολύ πεσμένος ψυχολογικά νιώθω αδυναμία και ανεξήγητους πόνους στην κοιλιά και κάποιες φορές οι κενώσεις μου είναι υδαρεις. Υπάρχουν λίγες ώρες στη μέρα που θα ξεχαστω αλλά συνεχεια είμαι σε αρνητικές σκέψεις και κακή διάθεση προσπαθώ να τα βγάλω πέρα αλλά δύσκολο. Έχει κάποιος παρόμοια συμπτώματα;

george1520
    Guest
    Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για όλους... Πολλές ώρες μέσα στο σπίτι άρα περισσότερος χρόνος για σκέψεις και υπεραναλυση..
    Σε έχει αγχώσει/στεναχωρησει κάτι αυτές τις μέρες? Θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία που σε έριξε.

Junior Member
    Δεν ξέρω τι γίνεται αλήθεια. Όλα είναι ανεξήγητα έχω τρελή αδυναμία και όταν βγαινω και ξεχνιέμαι νιώθω καλύτερα από αυτό όταν γυρίσω σπίτι πάλι τα ίδια. Όλα αυτά που γίνονται θέλοντας και μη μας επηρεάζουν

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Akis123 View Post
    Δεν ξέρω τι γίνεται αλήθεια. Όλα είναι ανεξήγητα έχω τρελή αδυναμία και όταν βγαινω και ξεχνιέμαι νιώθω καλύτερα από αυτό όταν γυρίσω σπίτι πάλι τα ίδια. Όλα αυτά που γίνονται θέλοντας και μη μας επηρεάζουν
    Είναι αυτό που σου έλεγα.. Μέσα στο σπίτι το μυαλό δουλεύει περισσότερο και πέφτει η ψυχολογια...

Γενικά πως ήσουν όσο αφορά την ψυχολογία σου?

Junior Member
    Τους τελευταίους μήνες χάλια με διακυμάνσεις υπήρχε περίοδος που ήμουν πολύ καλά και άλλες περιόδους χάλια.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Akis123 View Post
    Τους τελευταίους μήνες χάλια με διακυμάνσεις υπήρχε περίοδος που ήμουν πολύ καλά και άλλες περιόδους χάλια.
    Άρα το θέμα σου δεν είναι μόνο για αυτή την περίοδο αλλά γενικά..
    Τι ενέργειες έκανες για να "αντιμετωπίσεις" το άγχος?

Junior Member
    Έχω κάνει αγωγή δύο μήνες με βοήθησε αλλά όχι αρκετά δυστυχώς δεν είχα τα χρήματα και πήγαινα στο κέντρο ψυχικής υγείας της περιοχής μου αλλά τα ραντεβού ήταν αραιά