Results 151 to 165 of 204
-
28-04-2020, 14:13 #151
- 28-04-2020, 14:20 #152george1520Guest
Σου έστειλα μήνυμα.. Ρίξε μια ματιά.
28-04-2020, 14:21 #153
28-04-2020, 14:28 #154
ουφ! αυτό είναι το βασικό πρόβλημα με εσάς, δλδ το ότι πρέπει οι άλλοι να ξοδέψουν πολύ ενέργεια για να ασχοληθούν μαζί σας. Τεσπα θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω μερικά πράγματα από το παραλήρημά σου (αν και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθώ)....
ρε συ η απάντηση "είμαι απλά μία drama queen και μου αρέσει αυτό" εσένα σου φαίνεται για ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα????? Το υπόλοιπο πομπώδες ύφος της παραγράφου δεν το καταλαβαίνω, τι εννοείς ακριβώς ότι όταν εκφράζουν οι άλλοι τις απόψεις τους είναι παρέμβαση? όταν μιλάς εσύ δεν ειναι? Επίσης, αν δεν γνωρίζεις τι κάνει τις διαταραχές cluster B τόσο σοβαρές τότε ίσως θα ήταν πιο συνετό από την πλευρά σου να μη εκφράζεις και τόσο δυναμικά τις απόψεις σου σε παρεμφερή θέματα.
Αν οντως δεν χωριζεις τις διαταραχες προσωπικοτητας σε βαριες η ελαφριες, γιατι χρειαζεσαι να συγκρινεις τη δραματικη με τις αλλες διαταραχες του πλεγματος που ειναι επιπλεον οριακες οργανωσεις;
Ακόμα μία συκοφαντία εις βάρος μου αποτελεί η φράση "γιατι χρειαζεσαι να συγκρινεις τη δραματικη με τις αλλες διαταραχες του πλεγματος που ειναι επιπλεον οριακες οργανωσεις;" συγκρίνω; οι διαταραχές αυτές μπήκαν στο ίδιο πλέγμα προφανώς γιατί μοιράζονται κάποια κοινά χαρ/κα. Ήμαρτον!!!! δεν συγκρίνω εγώ κάτι. Αν τώρα εσύ διαφωνείς, μπορείς να διαμαρτυρηθείς στον ΠΟΥ για αυτό. Εγώ πάντως δεν φτάιω.
Φυσικα και υπαρχει διαφορα βαρυτητας και αποδιοργανωσης μεταξυ διαφορετικων διαταραχων προσωπικοτητας, εκτος κι αν πιστευεις οτι πχ η εμμονη παθολογικη διαταραχη ειναι το ιδιο βαρια με την παρανοϊδη, ή η εξαρτητικη με την μεταιχμιακη. Απλα δεν υπαρχει συγκριση. Οντως υπαρχει και η οριζοντια κλιμακα βαρυτητας οπως ειχα γραψει αλλα και ο συνυπολογισμοων των αλλων παραγοντων οπου πχ ενα ατομο εξαρτητικη προσωπικοτητα κινδυνευει πολυ περισσοτερο απο εναν παρανοεϊδη λογω διαφορων παραγοντων οπως κοινωνικη στηριξη η αλλοι παραγοντες αλλα αυτο δε σημαινει πως εχουν τους ιδιους κινδυνους μακροπροθεσμα.
Ο ισχυρισμος οτι δεν συνταγογραφουνται φαρμακα για διαταραχες προσωπικοτητας παρα μονο για διαταραχες που συνυπαρχουν ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας. Πολυ συχνα πχ δινονται σταθεροποιητες σε μεταιχμιακους και αντιψυχωσικα σε παρανοειδεις για να μετριασουν τις διακυμανσεις της διαθεσης/διαπροσωπικη ασταθεια στους πρωτους και τις ιδεοληψιες και τις εμμονες στους δευτερους.
Οσο για τον απιθανο ισχυρισμο πως η κατακορυφη οργανωση/διακριση μεταξυ οριακων και ανωτερων οργανωσεων δε συνανταται σε κανενα σοβαρο βιβλιο διαταραχων προσωπικοτητας, οι Millon, Livesley, Lenzenweger & Clarkin, Gunderson & Links, Oldham-Skodol-Bender, O' Donohue, με μια αρχικη μονο καταμετρηση, θα ηθελαν πολυ να ακουσουν τη γνωμη σου. Εννοειται βεβαια πως υπαρχουν σεβασμια συγγραμματα-"βιβλοι" και απο αμιγως ψυχαναλυτικους ερευνητες οπως των Kernberg, Akhtar, McWilliams... Η απαξιωτικη αναφορα στην ψυχαναλυτικη θεωρηση δε φαινεται να βασιζεται σε καποιο συγγραμμα αναφορας αφου εκει τα ψυχαναλυτικα μοντελα εχουν θεση ισοτιμη με των αλλων και οχι βεβαια μονο στο ζητημα της ταξονομιας. Ακομη και ο Beck, απο τους "αρχιερεις" της γνωσιακης-συμπεριφορικης προσεγγισης, στο συγγραμμα τομο-αναφορας του για τις διαταραχες προσωπικοτητας αναφερεται στην κατακορυφη οργανωση δεν ξερω κι εγω ποσες φορες με μεγαλο σεβασμο. Απιστευτο οτι εγραψες αυτο που εγραψες βασικα. Σε κανενα βιβλιο σοβαρο.... Οκ...
Μια τελευταια λεξη για την εμμονικοτητα που εχεις με το θεμα της οριακης διαταραχης τα τελευταια χρονια σε αυτο το φορουμ. Οταν στο θρεντ του YokoChoco του απανταγες με το αμιμητο "κλασικη απαντηση borderline lolool" προκαλωντας την αντιδραση μελων και τελικα τη διαγραφη του ποστ σου απο τη διαχειριση, τοτε ειδα πρωτη φορα ποσο ειχες αρχισει να ξεφευγεις απο την αρχικη πικρια και την υποτιμηση για τους οριακους στην επιθετικοτητα η και την τοξικοτητα ακομα. Αυτο το θρεντ πραγματικα επιβεβαιωνει με τον χειροτερο τροπο την κριτικη που εχεις δεχτει απο εμενα και αρκετα αλλα μελη γιατι καταφερερες οχι μονο να γινεις χυδαια συκοφαντικος ως προς τις προθεσεις μου απεναντι στη θεματοθετρια αλλα και να αδιαφορεις πληρως ποση ελλειψη σεβασμου δειχνεις στην ιδια, προπαθωντας μαλιστα να τη βγαλεις οτι αδικα προσβαλλεται κι οτι "η ιδια τα λεει και δεν διαβαζει τι γραφει". Δε σεβεσαι ουτε το ιστορικο της με τις αρρωστοφοβικες σκεψεις ουτε την ειλικρινεια που εχει να παραδεχτει πως αναπτυσσει υπερβολικα συναισθηματα προσκολησης οποτε καποιος ασχοληθει μαζι της. Εννοειται βεβαια οτι αν δεις την απαντηση σου στο αρικο μου ποστ οπου απευθυνομαι σε εσενα, η αντιδραση σου ειναι γεματη επιθεσεις και απαξιωτικους χαρακτηρισμους, τελειως αναντιστοιχη ακομα κι αν δεν παραβιαζε τους ορους χρησης...
28-04-2020, 14:29 #155
Κάποτε διάβαζα τα πάντα για την καρδιά για τον εγκέφαλο για το στομάχι από τότε που σταμάτησα Ν ασχολούμαι τα ξέχασα δεν θυμάμαι τίποτα το ίδιο θέλω να συμβεί και με τις ψυχικές ασθενείες να μην θυμάμαι τα χαρακτηριστικά τις κάθεμιας και να μην ασχολούμαι καν.
28-04-2020, 14:30 #156
28-04-2020, 14:32 #157
28-04-2020, 14:35 #158
Αυτό που μοιράζεις είναι νευρικότητα και φαντάζομαι ότι παίρνεις χαρα και ικανοποίηση από αυτό να δείχνεται για τις γνώσεις σου και να σπας τα νεύρα των άλλων και ειδικά πάνω σε ευαίσθητα θέματα. Άμα έχεις πρόβλημα με κάποιο μέλος στειλτου μήνυμα να τα λύσετε δεν χρειαζόταν να μου φορτώσεις τόσα άσχετα στο κεφάλι μου.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.Last edited by Aeon; 28-04-2020 at 18:52.
28-04-2020, 15:22 #159
Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω κάτι τέτοιο και οι κανόνες δεν επιτρέπουν ερμηνεία. Βρες ένα ψυχίατρο και θα σου απαντήσει σε κάθε σου απορία. Και να σου πω την αλήθεια επειδή η ψυχική υγεία υπόκειται στην υποκειμενική ερμηνεία του κάθε επιστήμονα εγώ όπως και το έπραξα θα έπαιρνα και δύο γνώμες για να δω αν και κατά πόσο ταυτοποιείται η μία άποψη του ενός με του άλλου και δεν θα διάβαζα τίποτα και κανέναν.
28-04-2020, 22:28 #160
28-04-2020, 22:34 #161
Κοιμασαι τη νυχτα; μπορεις να κλεισεις ένα 8ωρο ύπνου; εχεις μεινει για πανω απο δυο μερες άυπνη ή να κοιμάσαι μιση ώρα και να νιώθεις φουλ ξεκουραστη λες και κοιμηθηκες 10 ώρες;
28-04-2020, 22:56 #162
Μένω ξύπνια μεχρινρο πρωί επίτηδες βασικά επειδή το βράδυ χαλαρώνω και κάθομαι μέχρι το πρωί βλέπω ταινίες κτλ. Κοιμάμαι παραπάνω από 8ωρο αλλά αυτές τις μέρες κοιμόμουν 5 ώρες για 1 διάστημα κοιμόμουν μόνο 4 ώρες αλλά ποτέ δεν νιώθω ξεκούραστη πάντα νιώθω εξαντλημένη με χάλια διάθεση
29-04-2020, 00:25 #163
Εγώ προσωπικά θα ξεκινούσα φτιάχνοντας τον ύπνο που σημαίνει να κοιμάμαι βράδυ και να ξυπνάω πρωί και όχι το αντίθετο. Δηλαδή δεν μπορείς να ζητάς απο τον οργανισμό και να είναι ευδιάθετος και να ξενυχτάει.
29-04-2020, 02:17 #164
29-04-2020, 04:38 #165
Vickie δεν εχω τις απαραίτητες γνωσεις να σε βοηθησω, αλλα πραγματικα ελπιζω να τα καταφερεις.
aeolus74 δεν βοηθας και επιβαρυνεις την κοπελα εαν δεν το εχεις καταλαβει να βρει μια ακρη σε αυτό που της συμβαινει. Εαν ο σκοπος σου ειναι να βοηθησεις, εχεις αποτυχει εντελως.