Δεν ειμαι καλά νο2 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Antonis8
    Guest
    Καλά, κι εγώ πλέον δεν στέλνω καν μήνυμα γιατί κάτι έπαθε το κινητό μου με μια εφαρμογή που κατέβασα και δεν μπορώ να στείλω. Αλλά δεν γίνεται ο παραμικρός έλεγχος και όλοι είναι έξω. Θέλω να κατέβω κέντρο πριν τελειώσουν τα μέτρα για να κάνω εξετάσεις αίματος γιατί μετά θα ξεσαλώσουν όλοι και θα έχει αφόρητη πολυκοσμία. Καλά ήταν που τους είχαν μαντρωμένους :D

Σήμερα κάλεσα στην αστυνομία γιατί έβαλαν φόλες στην πλατεία του χωριού, τους λέω κάποιος βγαίνει στέλνοντας μήνυμα ότι πάει βόλτα και δηλητηριάζει ζώα, και βαριόντουσαν να έρθουν. Ούτε τη δουλειά τους δεν κάνουν. Μια φορά που είχα πάει στο τμήμα για άλλη υπόθεση, είχα δει τους δυο αξιωματικούς υπηρεσίας να τρώνε κουλουράκια και να βλέπουν τηλεόραση.

Senior Member
    Εγώ απο Δευτέρα θα είμαι σερί 10 ωρα με Μάσκα...Άντε να δούμε πως θα αντέξω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Τι το έκανες τελικά το πεντοχίλιαρο;

Κι εγώ δεν παρακολουθώ πια, έχω βαρεθεί. Πάντως κάτι παίζει γενικά, εδώ παραδέχτηκε το πεντάγωνο για UFO :D Μάλλον εκμεταλλεύονται την χρονική συγκυρία για να σπείρουν αβεβαιότητα.

Οι μάσκες με ενοχλούν και μένα πάρα πολύ και δεν βλέπω πού βοηθάνε, εκτός κι αν κάποιος φτύνει όταν μιλάει ή μιλάει μες στα μούτρα σου. Προχθές που πήγα στον γιατρό με έβαλε να φορέσω και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ειδικά τώρα που έχει και ζέστη, δεν παίζει να τη φοραω. Μόνο σε κλειστούς χώρους θα το κάνουν υποχρεωτικό φαντάζομαι.

Οι παραλίες θα ανοίξουν κανονικά; Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν θα δουλεύω από Μάιο, συνήθως δεν κάνω διακοπές το καλοκαίρι λόγω σεζόν, αλλά αν τραβήξει μέχρι Ιούλιο, θα πηγαίνω κι εγώ παραλία από ότι φαίνεται.

Ντάξει, μην το βλέπεις τόσο αρνητικά, θα σου ξαναδοθούν ευκαιρίες να τα κάνεις όλα αυτά. Με την κοπέλα τι γίνεται; Μιλάτε;

Εμένα άρχισε να μου μιλάει μία πρώην μου από τη Τσεχία. Κρατούσαμε επαφές γενικά, αλλά έχει γκόμενο. Της έστειλα ένα βιντεομήνυμα γιατί βαριόμουν να γράφω και τώρα μου στέλνει κι εκείνη μόνο βίντεο και μιλάμε έτσι και μου είπε ότι της φαίνομαι σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που με γνώρισε (στα 23) Και σήμερα μου έστειλε μια φωτογραφία με ένα δώρο ημερολόγιο που της είχα πάρει, από την παλιά πόλη, που μοίαζει με βιβλιο, και μου είπε ότι ξεκίνησε σήμερα να γράφει εκεί τις σκέψεις της.
    Α ωραια αυτη η ιστορια με την Τσεχα. Ρομαντικη και νοσταλγικη. Με τη συμμαθητρια μου δε μιλαμε πια. Νομιζω ποτε κανεις δεν ξερει αν θα του ξαναδοθουν ευκαιριες. Η ευκαιρια ειναι σαν το σπουργιτι που πετιεται ξαφνικα. Πρεπει να εχεις αντανακλαστικα, να κανεις ενα τσακ να την αρπαξεις. Αυτο το εχω διδαχθει παρατηρωντας ανθρωπους που εκμεταλλευονται ή εξαπατουν τους αλλους. Ειναι μεγαλο σχολειο οι εκ φυσεως πονηροι.

Αντωνη εχω δει ιπταμενο δισκο παλια, αν το πιστευεις. Ειχε τρια φωτα που αναβοσβηναν διαδοχικα δημιουργωντας την ψευδαισθηση οτι περιστρεφεται. Πιστευω οτι πετανε δημιουργωντας μαγνητικα πεδια. Τωρα ποιος ηταν στο τιμονι, κανεις δεν ξερει. Πιστευω ανθρωπος.

Το πεντοχιλιαρο λογικα θα το κρατησα στον κουμπαρα μου. Δε θυμαμαι να αγορασα τιποτα.

Antonis8
    Guest
    Βγήκαν τα αποτελέσματα της ηλεκτροφορησης πρωτεϊνών και δεν είναι καλά. Γράφει η μικροβιολόγος ότι πρέπει να κάνω ανοσοκαθηλωση. Ο γιατρός μου είπε ότι θέλει κι άλλες εξετάσεις και θα τα πούμε το απόγευμα. Από τη μια θέλω να πω σε όλους "σας τα λέγα" από την άλλη δεν θέλω να πεθάνω.

Δν θα πεθάνεις, οτ εινσι θ τ αντιμετωπίσεις.. Εγώ έκανα γενικές αιματος κ ο αιμστοκριτης έπεσε 39 από 43 και η αιμοσφαιρινη 13,5.. Τρωω καλά δν κουράζομαι πολυ και μου κάνει εντύπωση γτ πέφτει...

Antonis8
    Guest
    Μπορεί να σχετίζεται με επίπεδα ενυδάτωσης. Πινε παραπάνω νερό και ξαναδεστο. Αν και κάποιες φορές όταν είσαι αφυδατωμένος ανεβαίνει ο αιματοκρίτης ψευδώς. Την αιμοσφαιρίνη να κοιτάς συνήθως.

Δεν ξέρω, έχω αγχωθει γιατί τις τελευταίες ημέρες νιώθω ιδιαίτερα αδύναμος. Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω, πέρα από το ότι έκανα πολύ καλά που κράτησα ακεραιότητα χαρακτήρα και δεν έχασα την πίστη στον εαυτό μου και επέμεινα ότι κάτι δεν πάει καλά παρά το γεγονός ότι ΟΛΟΙ από την οικογένεια μου , από γιατρούς μέχρι και άτομα σε φόρουμ, μου λέγαν ότι είμαι λάθος.

Senior Member
    Το σημαντικο τωρα ειναι να γινεις καλα. Εγω βεβαια νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι θανατηφορο αυτο που εχεις.

Antonis8
    Guest
    Δεν ξέρω. Αύριο θα παμε με τον πατερα μου στο ιατρείο είπε ότι δεν μπορει να μου πει τιποτα απο το τηλέφωνο και θα παμε αύριο να μας μιλήσει και να μου πει τι θα κάνουμε. Και μου ειπε "εφόσον είσαι ασυμπτωματικος προς το παρον,μην φοβάσαι" το οποιο δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει. Είμαι φουλ συμπτωματικος αλλά ίσως όχι για τη νοσο που αυτός υποψιαζεται. Σίγουρα παντως απο ότι φαίνεται ειναι κάτι που επηρεασε και το νευρικό σύστημα,και ξεκίνησε η ορθοστατικη. Ελπιζω να μην είναι καοηθεια ή κάτι καλπαζον, ας ελπισουμε να είναι καποιο αυτοανοσο που μπορουμε να κοντρολαρουμε.

Σήμερα νιώθω μεγάλη αδυναμία παντως,τι να πω, θα κάνω υπομονη.

Senior Member
    Kι εγω νιωθω αδυναμια, παροτι δεν ταλαιπωρουμαι οπως εσυ. Υπομονη φιλε, μην αγχωνεσαι, αυριο θα ξεκαθαρισει το τοπιο. Παιζει να μην εξηγει ολα σου τα συμπτωματα η οποια νοσος υποψιαζεται ο γιατρος, αλλα ειναι πολυ καλο που βρεθηκε νωρις για να την παρακολουθεις και να μην χειροτερεψει. Αντε με το καλο να μην σου τρωνε τοσες ωρες τα ιατρικα θεματα, καλοκαιρι μπηκε, η ζωη περιμενει.

Senior Member
    Αντωνη θελω να γραψω κατι κινηματογραφικο για το πως περασα το Πασχα. Κατι που θα κανει τον αναγνωστη να ταυτιστει με τον χαρακτηρα μου ή εστω να με συμπαθησει. Ομως το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν εκανα τιποτα.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αντωνη θελω να γραψω κατι κινηματογραφικο για το πως περασα το Πασχα. Κατι που θα κανει τον αναγνωστη να ταυτιστει με τον χαρακτηρα μου ή εστω να με συμπαθησει. Ομως το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν εκανα τιποτα.
    Για τη σχολή ή κάποιο διήγημα;

Εγώ αυτό το διάστημα προσπαθω να συνεχισω τη συγγραφή του μυθιστορήματος μου, μιας και μπορει να μην έχω και πολλους μήνες ζωής, αλλά δεν μπορω να συγκεντρωθω.

Antonis8
    Guest
    Αν έχω πολλαπλο μυελωμα έχει προσδοκιμο ζωής εννέα μήνες.

Senior Member
    Αν δεν κάνω λάθος η ανοσοκαθήλωση είναι ένα βήμα πιο εξειδικευμένη εξέταση από την ηλεκτροφόρηση πρωτεϊνών για να δεις τι γίνεται με το ανοσοποιητικό σου. Το συμπέρασμα ότι θα πεθάνεις σύντομα από που το έβγαλες;

Senior Member
    Για τη σχολή ή κάποιο διήγημα;

Εγώ αυτό το διάστημα προσπαθω να συνεχισω τη συγγραφή του μυθιστορήματος μου, μιας και μπορει να μην έχω και πολλους μήνες ζωής, αλλά δεν μπορω να συγκεντρωθω.
    Για τη σχολη. Δεν εχω πειθαρχια για να φτιαξω κατι μονος μου.

Αν έχω πολλαπλο μυελωμα έχει προσδοκιμο ζωής εννέα μήνες.
    Εγω ειδα και κατι αλλες ασθενειες στο γκουγκλ <γαμμα μονοκατι>που δεν εχουν τοσο σοβαρες επιπλοκες.

Με επιασε μια υπνηλια υποπτη μετα το φαγητο.

Antonis8
    Guest
    Ναι το είδα, αλλά μάλλον κάτι σοβαρό έχω αφού μου προκάλεσε την ορθοστατικη. Συγκεκριμένα το πορισμα της μικροβιολογου γράφει "Υποψια μπαντας στην περιοχη των γάμμα σφαιρινων. Συνίσταται ανοσοκαθηλωση"

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast