Έχουμε πρόβλημα ή είναι στο μυαλό μου;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Junior Member

Έχουμε πρόβλημα ή είναι στο μυαλό μου;

Καλησπέρα σε όλους.
    Τους τελευταίους 9 μήνες έχω μια σχέση με κάποιον μεγαλύτερο μου. Έχουμε 12 χρόνια διαφορά, εγώ είμαι 32 κι εκείνος 44.
    Η σχέση από τον πρώτο καιρό λειτουργησε κατευθείαν. Περνάμε πολύ ωραία μαζί, σε αυτούς τους μήνες έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα μαζί και το κυριότερο έχω πάρει ότι ακριβώς ήθελα από μια σχέση χωρίς καν να το ζητήσω.
    Είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα στη ζωή μου ότι όταν είναι γραφτό να είσαι με κάποιον τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους μόνα τους χωρίς να πιέζεις καταστάσεις.
    Τον τελευταίο μήνα λόγω της κατάστασης έχω μετακομίσει σπίτι του και έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε τη ζωή μας μαζί.
    Το πρόβλημα μου ποιο είναι; Το σεξ αισθάνομαι ότι έχει ελαττωθεί λίγο. Δεν κάναμε ποτέ σεξ καθημερινά. Πρώτα απ'όλα γτ δε βρισκόμασταν καθημερινά. Ο άνθρωπος αυτός κάνει παραπάνω από μια δουλειές και κουράζεται αρκετά.
    Συνήθως κάνουμε σεξ 2-3 φορές προς το τέλος της εβδομάδας και μάλιστα σε συζητήσεις μας ο ίδιος που λέει ότι κουράζεται τόσο πολύ που δε μπορεί να κάνει συνέχεια σεξ και ότι δεν είναι πλέον 20 χρόνων να έχει την ίδια όρεξη.
    Το καταλαβαίνω αυτό άλλωστε κι εγώ δε θέλω κάθε μέρα σεξ.
    Πριν λίγες μέρες προσπάθησα να του κάνω μια έκπληξη πιο ατμοσφαιρική (μπορείτε να φανταστείτε) και ενώ του άρεσε πάρα πολύ απ'όσο μου είπε και μου έδειξε δεν προχωρήσαμε στην πράξη.
    Βέβαια το ίδιο βράδυ πολύ αργότερα αναζήτησε να κάνει σεξ μαζί μου.
    Και βέβαια αυτό ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα διέγερσης. Διεγείρεται πολύ συχνά.
    Το σεξ είναι πολύ καλό.
    Έχουν υπάρξει φορές που δεν τελειώνει. Οκ συμβαίνει.
    Απλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι μήπως επειδή μένουμε μαζί με έχει απομυθοποιήσει?? Όμως προσπαθώ να είμαι όσο πιο θελκτική μπορώ και πάντα περιποιημένη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε με έχει δει και σε κακές στιγμές.
    Η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει. Είναι υπέροχος σύντροφος σε όλα του.
    Μήπως όλα αυτά είναι στο μυαλό μου??

Banned
    καπιες φορες οταν σε ενδιαφερει πολυ ενα ατομο φερνεις το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που θες οσο περιεργο και αν ακουγετε οσο περισοτερο γραφεις καπιον τοσο μεγαλυτερο καλυμα τρωει μαζι σου και τοσο περισσοτερο ασχοληται αυτος συγκεκριμενει εχει βρει ως δικαιολογια τη δουλεια για να ειναι στο κοσμο του και να κοιτα αλλου στη θεωρια ολοι ψαχνουν καπιον να ασχοληται μονο με τους ιδιους ενω στη πραξη ειναι εθισμενοι σε αυτο που δεν εχουν ξαναδει πχ αν καπιος εχει συνηθισει ολοι να του κανουν κοπλιμεντα το πιθανοτερο ειναι να παει σε αυτον που τον εχει για χαρισμα απλα την εχει βολεψει επειδη εσυ ενδιαφερεσε μονιμως και τα περιμενει ολα απο σενα

Senior Member
    Γεια σου rulakigo, αυτη η απομυθοποίηση που λες οντως συμβαίνει με την συγκατοίκηση και είναι καλό που δεν αφήνεις τον εαυτό σου να επαναπαυτεί, στο θέμα αυτο βεβαια παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι. Τους προηγούμενους μήνες που δεν μένατε μαζι, πως ηταν τα πράγματα στον ερωτικό τομέα;

Senior Member
    Εγώ αισθάνομαι ότι έχετε άλλους ρυθμούς κι άλλες ανάγκες στο σεξ κι ότι λιγάκι καταπιέζεις τα θέλω σου επειδή αυτός σε καλύπτει σε άλλα επίπεδα. Αφού λες ότι από την αρχή χρειάστηκε να το συζητήσετε και σου είπε ότι δεν είναι τόσο νέος, κουράζεται πολύ κτλ, ότι έχει τύχει φορές που δεν τελειώνει κτλ κτλ.
    Γιατί να ανοίξετε συζήτηση αν θεωρούσατε και οι δύο ότι όλα είναι ωραία και καλά; Μην το ρίχνεις στον εαυτό σου ότι σε βαρέθηκε ή κάτι, από την αρχή έτσι είσαστε. Το θέμα είναι, εσύ καλύπτεσαι; Γιατί κάτι μου λέει πως για να προβληματίζεσαι, μάλλον όχι.

Junior Member
    Όσον αφορά τη συχνότητα τα πράγματα δε διαφέρουν. Εγώ περίμενα απλά με τη συγκατοίκηση να κάναμε πιο συχνά γτ όταν δε μέναμε μαζί δε βλεπομασταν συχνά λόγω φόρτου εργασίας.
    Και τώρα βρισκόμαστε το μεσημέρι για φαγητό και μετά το βράδυ.
    Γι'αυτό και δεν πιστεύω μέσα μου ότι βαρέθηκε.
    Κυριολεκτω όταν λέω ότι δουλεύει όλη μέρα.
    Πλέον έχω αρχίσει να τον βοηθάω και στη δουλειά.
    Το ξέρω ότι είναι κουρασμένος και το βλέπω, ειδικότερα στον ύπνο που κοιμάται 5 ώρες στην καλύτερη 6.
    Όσον αφορά το θέμα προσοχής. Παιδιά κι εμένα με κοιτάει στα μάτια. Δε μου χαλάει χατίρι και είναι πολύ προστατευτικός. Δεν ασχολούμαι μόνο εγώ μαζί του,είναι αμφίδρομο.
    Πιο πολύ ξέρετε τί με πειράζει?? Το να μου λέει (πάντα με όροφο τρόπο κ ποτέ με σοβαρό ύφος) ότι "αγάπη μου δε μπορώ να σου κάνω σεξ όλη μέρα αφού ξέρεις πόσο κουρασμένος είμαι,άσε που δεν είμαι 20 χρόνων να θέλω αυτό όλη την ώρα.
    Γιατί στο τέλος θα έρθει σε εμένα με τον τρόπο του να μου το ζητήσει. Και είναι και για 2-3 φορές στο τέλος της εβδομάδας.
    Από την άλλη αν καθίσω και αναλογιστω ζευγάρια της δικής μου ηλικίας ( γτ με εκείνον μας χωρίζουν 12 χρόνια) ότι κάνουν 1 φορά την εβδομάδα με το ζόρι τότε είμαστε πολύ καλά και ίσως εγώ να υπερβάλλω.
    Γι'αυτό ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με εσάς.

Junior Member
    Όχι δεν ανοίξαμε συζήτηση γι'αυτό το θέμα. Έτυχε και αναφέρθηκε αυτό.
    Κοίτα θα σου πω κάτι. Δε ξέρω αν έχεις δίκιο αλλά το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό. Επειδή είχα σχέση για αρκετά χρόνια που με κάλυπτε πάρα πολύ στο σεξουαλικό αλλά σε όλα τα υπόλοιπα μου άφηνε κενό, προτιμώ να συμβιβαστώ με λιγότερο σεξ και περισσότερη συντροφικότητα παρά το αντίθετο. Και αυτό το λέω ξεκάθαρα γτ το έχω ζήσει. Επίσης δε γίνεται να ταιριάζουμε σε όλα με το σύντροφό μας.
    Η σχέση μπορεί μεν να καλλιεργείται μέσω του σεξ αλλά όχι αποκλειστικά από αυτό. Άλλωστε στο σεξ καθαρά περνάω καλά, απλά θα προτιμούσα λίγο πιο συχνά.

Senior Member
    Μα καλή μου το θέμα δεν είναι τι κάνουν τα άλλα ζευγάρια. Άλλο ζευγάρι μπορεί να είναι ικανοποιημένο με μία φορά το χρόνο, άλλο με τρεις φορές τη μέρα. Το θέμα είναι εσείς πως θα είστε ικανοποιημένοι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Με συγχωρείς αλλά όπως τα λες, μου φαίνεται λιγάκι σαν ο σύντροφός σου να προκαταβάλει καταστάσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου και να κάνει σεξ μόνο όταν θέλει αυτός κι εσένα να σε γράφει - ίσως διότι δεν του έχεις δείξει ξεκάθαρα ότι κάτι σε χαλάει. Δηλαδή κάπου καταλαβαίνει ότι το θες την τάδε στιγμή, αυτός δεν θέλει και σου πετάει αυτή την ατάκα γιατί θεωρεί ότι είναι καλυμμένος, αλλά μετά όταν του κάνει αυτουνού κούκου, σε έχει δεδομένη ότι ΟΚ, θα είσαι εκεί και θα τον περιμένεις και θα είσαι και ευχαριστημένη να πηγαίνεις αποκλειστικά με τους δικούς του ρυθμούς. Εμένα λιγάκι αδιαφορία μου κάνει αυτό για τις ανάγκες σου. Θα μπορούσε να κάνει μία προσπάθεια κι ας μην ήταν 100% σε mood κάποιες φορές που βλέπει πως το θες, όπως με αυτήν την έκπληξη που λες. Αυτός δεν προσπαθεί, περιμένει εσύ να προσαρμόζεσαι στο τι θέλει αυτός.

Senior Member
    Δεν γίνεται να ταιρίαζεις σε όλα, αλλά αν στους 9 μήνες αισθάνεσαι αγαμίες και προβληματίζεσαι μήπως σε έχει ήδη βαρεθεί, σε 9 χρόνια ξέρω κι εγώ πως σας βλέπεις;

Μπορεί σε κάποιους να μετράει π.χ. 20% το σεξ και 80% όλα τα άλλα, δεν λέω, αλλά πρέπει και στο σεξ να βρίσκεις κάποια χρυσή τομή, εγώ αισθάνομαι ότι μόνο εσύ κάνεις υποχωρήσεις εδώ.

Senior Member
    καλημερα.
    δεν πιστευω στις "προσπαθειες" οσον αφορα στο σεξ. τι να το κανεις αν ο αλλος κανει "προσπαθεια" για να κανει σεξ για να σου κανει τα κεφια;;; το σεξ εχει νοημα οταν κι ο αλλος εχει διαθεση. δεν ειναι ξυσιμο να πεις, "ας το κανει αφου θελω εγω"... ασε που, αν το κανει με "προσπαθεια" δεν θα ξερεις πότε το θέλει και αυτο ειναι ακομα πιο ξενερωτικο. να αναρωτιεσαι αν ο αλλος σε επιθυμει πραγματικα η σου κανει χαρη.

ρουλακι, απο οσα λες εγω κατλαβαινω οτι εχετε διαφορετικη επιθυμια στο μεταξυ σας σεξ. ισως με αλλον να ηθελες πιο λιγο, ισως να ηθελες και περισσοτερο, ισως και να ειναι γενικοτερα ετσι η σεξουαλικη σου διαθεση. το ιδιο ισχυει και για εκεινον.
    τα κακα νεα ειναι οτι ειναι πολυ νωρις να εχεις παραπονο απο το σεξ ηδη σοτυς 9 μηνες, ακομα περισσοτερο δε, επειδη ισχυε απο την αρχη.
    νομιζω οτι παντα θα σου λειπει εφοσον δεν εισαι ικανοποιημενη. το αν στην ζυγαρια σου αρκουν τα υπολοιπα για να εισαι ευτυχισμενη , το ξερεις εσυ, εμεις δεν μπορουμε να πουμε κατι.ειναι καθαρα θεμα ταιριασματος. καποια αλλη θα ηταν πολυ ικανοποιημενη με την ιδια συχνοτητα, αλλη θα ηθελε ακομα λιγοτερο.
    οπως ειπες καισ τηνα ρχη, οτι τοαν βρεις μια σχεση ταιριαστη, απλα τσουλαει και δεν προβληματιζεσαι, το ιδιο ισχυει και για το σεξ. οταν ταιριαζεις στο σεξ με καποιον, απλα απολαμβανεις την ζωη μαζι του, και δεν προβληματιζεσαι...

υ.γ. και για να σχολιασω τον τιτλο σου, που ειναι η περιληψη αυτου που σου συμβαινει, οταν νοιωθεις οτι καπου εχεις προβλημα, δεν μπορει να ειναι στο μυαλο σου.

Senior Member
    Χαλάρωσε λίγο και εσύ δύο δουλειές κάνει ο άνθρωπος και για να τα καταφέρει κοιμάται μόλις 6 ώρες την ημέρα. Δεν είναι ρομπότ να πατάς τον διακόπτη και να γίνεται duracell δεν μπορεί ο άνθρωπος ανά πάσα στιγμή να έχει τη συμπεριφορά ρομπότ και μην του δημιουργείς ενοχές ( Η έκπληξη ενδεχομενως που του έκανες να του δημιούργησε ενοχές) και για αυτό να προσπάθησε να σε ευχαριστήσει αργότερα ή μπορεί απλώς μια φαντασίωση με πρωταγωνίστρια εσένα να τον οδήγησε στο σεξ αργότερα . Δεν σε έχει απομυθοποιήσει απλώς πρέπει να σεβαστείς πως κάνει δύο δουλειές και πως μπορεί να τυχαίνει κάτι στη δουλειά κάποιες ημέρες που το τελευταίο που σκέφτεται και θέλει εκείνη την ημέρα να είναι το σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Χαλάρωσε λίγο και εσύ δύο δουλειές κάνει ο άνθρωπος και για να τα καταφέρει κοιμάται μόλις 6 ώρες την ημέρα. Δεν είναι ρομπότ να πατάς τον διακόπτη και να γίνεται duracell δεν μπορεί ο άνθρωπος ανά πάσα στιγμή να έχει τη συμπεριφορά ρομπότ και μην του δημιουργείς ενοχές ( Η έκπληξη ενδεχομενως που του έκανες να του δημιούργησε ενοχές) και για αυτό να προσπάθησε να σε ευχαριστήσει αργότερα ή μπορεί απλώς μια φαντασίωση με πρωταγωνίστρια εσένα να τον οδήγησε στο σεξ αργότερα . Δεν σε έχει απομυθοποιήσει απλώς πρέπει να σεβαστείς πως κάνει δύο δουλειές και πως μπορεί να τυχαίνει κάτι στη δουλειά κάποιες ημέρες που το τελευταίο που σκέφτεται και θέλει εκείνη την ημέρα να είναι το σεξ.
    συμφωνω στο οτι δεν πρεπει κανεις να πιεζει τον αλλον να κανει σεξ..
    το σεξ πρεπει να το θελεις.
    αλλα αυτο που λες "συμπεριφορα ρομποτ", της κοπελας της ερχεται φυσικα και αυθορμητα, δηλαδη εχει την αναγκη να το κανει. δεν ειναι ρομποτ. το οτι ο αλλος δεν θελει, οφειλεται στο οτι εχουν διαφορετικη επιθυμια. ουτε ο ενας ειναι ρομποτ, ουτε ο αλλος. απλα δεν τιαιραζουν στην συχνοτητα του σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rulakigo View Post
    Όχι δεν ανοίξαμε συζήτηση γι'αυτό το θέμα. Έτυχε και αναφέρθηκε αυτό.
    Κοίτα θα σου πω κάτι. Δε ξέρω αν έχεις δίκιο αλλά το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό. Επειδή είχα σχέση για αρκετά χρόνια που με κάλυπτε πάρα πολύ στο σεξουαλικό αλλά σε όλα τα υπόλοιπα μου άφηνε κενό, προτιμώ να συμβιβαστώ με λιγότερο σεξ και περισσότερη συντροφικότητα παρά το αντίθετο. Και αυτό το λέω ξεκάθαρα γτ το έχω ζήσει. Επίσης δε γίνεται να ταιριάζουμε σε όλα με το σύντροφό μας.
    Η σχέση μπορεί μεν να καλλιεργείται μέσω του σεξ αλλά όχι αποκλειστικά από αυτό. Άλλωστε στο σεξ καθαρά περνάω καλά, απλά θα προτιμούσα λίγο πιο συχνά.
    εχω και μια ερωτηση.
    το "περναω καλα" που λες, ακουγεται αρκετα χλιαρο.
    οταν το κανετε, ικανοποιεισαι απολυτα, η εχεις κι εκει ελλειψεις;
    ειναι σημαντικο. η ποιοτητα ειναι σημαντικοτερη απ την συχνοτητα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω και μια ερωτηση.
    Όχι αυτό εννοώ ότι ικανοποιούνται απόλυτα. Δλδ πως να το εξηγήσω. Στο σεξ ταιριάζουμε αλλά ίσως διαφέρουμε στο κομμάτι της συχνότητας. Όσον αφορά την έκπληξη, ναι μου βγήκε αυθόρμητα και σκέφτηκα ότι είναι ένας τρόπος να δείξω και μια άλλη πλευρά μου πιο θηλυκή. Μου έδειξε ότι του άρεσε μου είπε ότι ξετρελαθηκε, ερεθιστικε, προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε και να σας πω τι ακριβώς μου είπε??
    Ότι εγώ είμαι τέλεια σε όλα κι εκείνος τόσο μαλακας που δε μπορεί να με ικανοποιήσει. Δεν τον έκανα σε καμία περίπτωση να νοιώσει άσχημα. Ούτως ή άλλως αργότερα ότι ήταν να γίνει έγινε.
    Την κούραση του δυστυχώς δε μπορώ να την καταλάβω γτ εγώ όλη μέρα κάθομαι και ίσως να είναι και εκεί το θεμα
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rulakigo View Post
    Όχι αυτό εννοώ ότι ικανοποιούνται απόλυτα. Δλδ πως να το εξηγήσω. Στο σεξ ταιριάζουμε αλλά ίσως διαφέρουμε στο κομμάτι της συχνότητας. Όσον αφορά την έκπληξη, ναι μου βγήκε αυθόρμητα και σκέφτηκα ότι είναι ένας τρόπος να δείξω και μια άλλη πλευρά μου πιο θηλυκή. Μου έδειξε ότι του άρεσε μου είπε ότι ξετρελαθηκε, ερεθιστικε, προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε και να σας πω τι ακριβώς μου είπε??
    Ότι εγώ είμαι τέλεια σε όλα κι εκείνος τόσο μαλακας που δε μπορεί να με ικανοποιήσει. Δεν τον έκανα σε καμία περίπτωση να νοιώσει άσχημα. Ούτως ή άλλως αργότερα ότι ήταν να γίνει έγινε.

Την κούραση του δυστυχώς δε μπορώ να την καταλάβω γτ εγώ όλη μέρα κάθομαι και ίσως να είναι και εκεί το θεμα
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
    μα ενοιωσε ασχημα, δεν τον εκανες εσυ.
    ενοιωσε ασχημα γιατι πιεζεται.
    καταλαβαινει οτι εσυ θελεις περισσοτερο και νοιωθει ανεπαρκης.
    η πιεση αυτη ειναι ελαφρα ευνουχιστικη.
    ακριβως γι αυτο δεν ανταποκρινεται την ιδια στιγμη αλλα σε ασχετη φαση (που χαλαρωνει) ερχεται μονος του.
    η γνωμη μου ειναι οτι τον πιεζεις χωρις να το θελεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω και μια ερωτηση.
    Ναι μα το κατάλαβα κι εγώ. Ότι εκείνη τη στιγμή θεώρησε ότι έπρεπε να με ικανοποιήσει επειδή εγώ ξεκίνησα το σκηνικό και αγχώθηκε. Ενώ μετά όταν η "παράσταση" τελείωσε αυτός άρχισε.
    Εν πάση περιπτώσει εγώ το έκανα σαν κάτι διαφορετικό και δε θα σταθώ εκεί.
    Εγώ όπως το σκέφτομαι είναι ότι εγώ δεν έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία. Ενώ εκείνος έχει περάσει από τη δική μου, άρα αυτό που θα ήταν καλύτερο είναι να του το θυμίσω και να τον φέρω στη δική μου ανεμελιά που το χρειάζεται περισσότερο όχι μόνο στο σεξουαλικό αλλά και στη ζωή του που είναι γεμάτη άγχος και η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά το καθημερινό κομμάτι το έχω καταφέρει.

Page 1 of 2 12 LastLast