Τι να κάνω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Junior Member

Τι να κάνω

Καλησπέρα σας! Είμαι κοπέλα 23 χρόνων χωρίς να χει ολοκληρώσει. Στα 19 πήγα να ξεκινήσω μια σχέση με ένα παιδί(πρώτο φιλί με αυτόν) αλλά έκανα πίσω αμέσως γιατί φοβήθηκα για το να μην μου δημιουργηθούν απωθημενα αργότερα λόγω έλλειψης εμπειριών από μεριάς μου. Αυτός ήταν 33 κ παρθένος, ήταν σε φάση ζωής του να θέλει κάτι σοβαρό οπότε εγώ αφού δεν ήμουν σίγουρη είπα να κανω πίσω γ να μη τον πληγωσω αργότερα. Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι ήμουν η πρώτη κοπέλα που έκανε πράγματα μαζί της κ από τότε μου μείνε σαν ιδέα να δωθω ολοκληρωτικά σε αυτόν που θα ερωτευτώ πραγματικά.... Τώρα όμως, έχοντας κάνει πράγματα κ με άλλον έναν γ αρκετό καιρό, χωρίς να ολοκληρώσουμε γτ του χα πει δεν είμαι στη φάση να ερωτευτώ κ του χα εξηγήσει το σκεπτικό μου, ότι θέλω εμπειρίες, το φλερτ η την επιβεβαίωση που δεν έζησα στα 18,( και δεν είμαι άσχημη, απλά υπήρχαν άλλες προτεραιότητες,δεν είναι ότι δεν είχα αγόρια που θέλανε) , αλλά ούτε κ αργότερα μέχρι 23, σκέφτομαι ότι δεν μπαίνω σε σχέση λόγω έλλειψης του να χω κάνει σεξ με κάποιον.Έλλειψη εμπειριών. Φοβάμαι δλδ να ξεκινήσω μια σχέση γτ θα γυρίσω κ θα του πω... Ξέρεις κάτι δεν έχω δοκιμάσει με άλλον άντρα κ θα θελα να δω πως είναι... Κ απ την άλλη ρε παιδιά δε μπορώ να αφεθω κ να κάνω την πρώτη φορά με κάποιον χωρίς να χουμε συναισθήματα κτλ

Senior Member
    πρωτα απο απο ολα για να κανεις κατι πρεπει να εχεις συναισθημα αλλιως μην το κανεις
    και μην πας με την μοδα οτι θα πρπει καποια στιγμη να ολοκληρωσω για να ειμαι αποδεκτη,καποιος το εκτιμαει σε μια κοπελα οτι δεν εχει κανει κατι

ξερψ αυτο το συναισθημα ειμαι 8 και γω δεν εχω κανει ουτε καν φιλι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    πρωτα απο απο ολα για να κανεις κατι πρεπει να εχεις συναισθημα αλλιως μην το κανεις
    και μην πας με την μοδα οτι θα πρπει καποια στιγμη να ολοκληρωσω για να ειμαι αποδεκτη,καποιος το εκτιμαει σε μια κοπελα οτι δεν εχει κανει κατι
    Έτσι έλεγα και γω και εννοείται να χεις συναίσθημα. Γι αυτο δε προχωράω κιόλας. Αλλά πλέον νιώθω ότι θέλω εμπειρίες, όχι για να είμαι αποδεκτή, για μένα. Επίσης βλέπω πλέον ότι κανένας δεν εκτιμάει το αν είναι πρώτος σου ή όχι γιατι πολύ απλά κάνεις δεν ασχολείται με το τι έκανες στο παρελθόν σου. Είναι εκεί και τελείωσε σου λέει. Και καλά κάνει δε το κρίνω. Το θέμα μου είναι ότι δεν αφηνομαι στο να δημιουργήσω εμπειρίες(προφανώς δε λέω να πάω με τη μισή Αθήνα) αλλά όχι και να μπω σε σχέση στα 23 24 μου και επειδή κιόλας πάντα με τραβάνε οι μεγαλύτεροι να ναι και σχέση που μπορει να καταλήξει και σε γάμο χωρίς προηγουμένως να χω δει κ το κάτι άλλο. Φοβάμαι ότι θα γυρίσω και θα του πω ότι έχω απωθημενα και να σταματήσουμε. Και έτσι ούτε μπαίνω σε σχέση αλλά δεν ικανοποιω ούτε αυτά που θέλω γιατί δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς συναίσθημα. Και έτσι περνάνε τα χρόνια, εγώ δε κάνω τίποτα και νιώθω χάλια με τον εαυτό μου που δεν ζω τα συναισθήματα που βιώνεις σε μια σχέση, που δεν είμαι άτομο που θα αφεθεί και κάθομαι και παλεύω με το μυαλό μου.... Για το παιδί που σχολίασε από κάτω και καλά κάνει κ κοροϊδεύει αφού ούτε εγώ δε βγάζω άκρη, ελπίζω ποτέ να μη βρεθεί στη θέση του να παλεύεις με τον εαυτό σου(για οποιοδήποτε θέμα) γιατί είναι κάτι που σε κυνηγάει όλη μέρα και όλη νύχτα

Quote Originally Posted by Amm View Post
    Έτσι έλεγα και γω και εννοείται να χεις συναίσθημα. Γι αυτο δε προχωράω κιόλας. Αλλά πλέον νιώθω ότι θέλω εμπειρίες, όχι για να είμαι αποδεκτή, για μένα. Επίσης βλέπω πλέον ότι κανένας δεν εκτιμάει το αν είναι πρώτος σου ή όχι γιατι πολύ απλά κάνεις δεν ασχολείται με το τι έκανες στο παρελθόν σου. Είναι εκεί και τελείωσε σου λέει. Και καλά κάνει δε το κρίνω. Το θέμα μου είναι ότι δεν αφηνομαι στο να δημιουργήσω εμπειρίες(προφανώς δε λέω να πάω με τη μισή Αθήνα) αλλά όχι και να μπω σε σχέση στα 23 24 μου και επειδή κιόλας πάντα με τραβάνε οι μεγαλύτεροι να ναι και σχέση που μπορει να καταλήξει και σε γάμο χωρίς προηγουμένως να χω δει κ το κάτι άλλο. Φοβάμαι ότι θα γυρίσω και θα του πω ότι έχω απωθημενα και να σταματήσουμε. Και έτσι ούτε μπαίνω σε σχέση αλλά δεν ικανοποιω ούτε αυτά που θέλω γιατί δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς συναίσθημα. Και έτσι περνάνε τα χρόνια, εγώ δε κάνω τίποτα και νιώθω χάλια με τον εαυτό μου που δεν ζω τα συναισθήματα που βιώνεις σε μια σχέση, που δεν είμαι άτομο που θα αφεθεί και κάθομαι και παλεύω με το μυαλό μου.... Για το παιδί που σχολίασε από κάτω και καλά κάνει κ κοροϊδεύει αφού ούτε εγώ δε βγάζω άκρη, ελπίζω ποτέ να μη βρεθεί στη θέση του να παλεύεις με τον εαυτό σου(για οποιοδήποτε θέμα) γιατί είναι κάτι που σε κυνηγάει όλη μέρα και όλη νύχτα
    σορρυ αλλα μολις ειδα οτι εκανα λαθος.28 και οχι 8 ηθελα να γραψω και το λεω σοβαρα.Σορρυ.

Senior Member

εμπειριες γιατι? για να να εισαι αποδεκτη απο τις φιλες σου και να μην πεις στο αγορι σου οτι εισαι απειρη και φυγει
    μεγαλυτερος θα παει για σεξ με την μικροτερη για αν περασει την ωρα του

μαλλον σκεφτεσαι να περασεις καλα για ξεπετα και οχι για συναισθημα,ντροπη!

Junior Member
    Για να μην τα βγάλω σαν αποθημενα μετά και του πω ότι εγώ δεν έχω εμπειρίες και θα θελα να χω. Μπορεί ναι να θέλω να περάσω καλά, για να μην απατησω μετά κάποιον επειδή εγώ μικρή δε πέρασα καλά. Έχεις δει πολλούς από αυτούς που παντρεύονται νωρίς τι λένε? Ότι θα θελαν να Χαν ζήσει παραπάνω και όχι να παντρευτούν απ τα 20 τους. Δε Καταλαβαίνω όμως που είναι η ντροπή εφόσον το ξεκαθαρίζεις. Γιατί είναι ντροπή η ξεπέτα? Επίσης στο θέμα της πρώτης φοράς θέλω συναίσθημα. Είμαι 23 και δε το χω κάνει. Που αν ήθελα πήγαινα χτες. Απλά λέω ότι έχω σχέση η ότι δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει τώρα και έτσι δεν κάνω κάτι επιφανειακό. Δε ξέρω όμως πλέον αυτό με ζόριζει... Με τη λογική μου δε θα μπω ποτέ σε σχέση και έχω κουραστεί. Θέλω έναν άνθρωπο να του πω για πρώτη μου φορά ότι τον αγαπώ να του δώσω ότι έχω και δεν έχω άλλα δεν αφηνομαι γιατί φοβάμαι όλες αυτές τις σκέψεις με τις εμπειριες... Πάντως όχι την εμπειρία δε την θέλω για να είμαι αποδεκτή στις φίλες η στο αγόρι μου.
    Γιάννη γιατί στα 28 σου δεν έχεις δώσει ούτε φιλί? Μήπως έχεις παραπάνω κιλά και έτσι δεν είσαι αρεστός στο άλλο φύλλο? Κάτι θα φταίει. Η δεν άφηνεσαι και συ ενώ υπάρχουν ευκαιρίες?

Senior Member
    Για να μην τα βγάλω σαν αποθημενα μετά και του πω ότι εγώ δεν έχω εμπειρίες και θα θελα να χω. Μπορεί ναι να θέλω να περάσω καλά, για να μην απατησω μετά κάποιον επειδή εγώ μικρή δε πέρασα καλά. Έχεις δει πολλούς από αυτούς που παντρεύονται νωρίς τι λένε? Ότι θα θελαν να Χαν ζήσει παραπάνω και όχι να παντρευτούν απ τα 20 τους. Δε Καταλαβαίνω όμως που είναι η ντροπή εφόσον το ξεκαθαρίζεις. Γιατί είναι ντροπή η ξεπέτα? Επίσης στο θέμα της πρώτης φοράς θέλω συναίσθημα. Είμαι 23 και δε το χω κάνει. Που αν ήθελα πήγαινα χτες. Απλά λέω ότι έχω σχέση η ότι δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει τώρα και έτσι δεν κάνω κάτι επιφανειακό. Δε ξέρω όμως πλέον αυτό με ζόριζει... Με τη λογική μου δε θα μπω ποτέ σε σχέση και έχω κουραστεί. Θέλω έναν άνθρωπο να του πω για πρώτη μου φορά ότι τον αγαπώ να του δώσω ότι έχω και δεν έχω άλλα δεν αφηνομαι γιατί φοβάμαι όλες αυτές τις σκέψεις με τις εμπειριες... Πάντως όχι την εμπειρία δε την θέλω για να είμαι αποδεκτή στις φίλες η στο αγόρι μου.
    Γιάννη γιατί στα 28 σου δεν έχεις δώσει ούτε φιλί? Μήπως έχεις παραπάνω κιλά και έτσι δεν είσαι αρεστός στο άλλο φύλλο? Κάτι θα φταίει. Η δεν άφηνεσαι και συ ενώ υπάρχουν ευκαιρίες?

σαν να λες οτι εισαι σεξομανης!οταν λες θα του δωσεςι οτι εχεις και δεν εχεις?
    Είμαι 23 και δε το χω κάνει. Που αν ήθελα πήγαινα χτες. δεν μου αρεσε αυτο που λες
    ειναι και αλλοι που παντευονται νωρις και ειναι ερωτευμενοι μια ζωη

Junior Member
    Εννοω από συναίσθημα που δεν έχω δώσει. Δεν έχω πει ποτέ σαγαπω γιατι δεν το χω νιώσει να το πω. Και θέλω να το νιώσω. Θέλω να ερωτευτώ και να δεθω με κάποιον. Να νιώθω χρήσιμη γι αυτόν και να του δώσω όλα μου τα συναισθήματα όπως κάνει ένας ερωτευμένος. Αυτό εννοούσα. Όχι το σεξουαλικα. Μα αυτό σου λέω δεν ειμαι σεξομανής αν ήταν θα το χα κάνει με ό, τι κινείται και με κοιτάει... Τι να σου πω βρε Πάνο εσένα μπορεί να σου βγαίνει διαφορετικά. Τι ηλικια έχεις?

Senior Member
    εγώ νομίζω ποιο πολύ σε νοιάζει το σεξ παρά αυτά που η συντροφιά, ο καθένας έτσι θα καταλάβει από αυτά που γράφεις
    και πίστεψε πως κανένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα σεξομανής που βγάζει απελπισία
    το να πληγωθεις μέσα στη σχέση το έχεις σκεφτεί?

που κολλάει η ηλικία μου?

george1520
    Guest
    Εννοω από συναίσθημα που δεν έχω δώσει. Δεν έχω πει ποτέ σαγαπω γιατι δεν το χω νιώσει να το πω. Και θέλω να το νιώσω. Θέλω να ερωτευτώ και να δεθω με κάποιον. Να νιώθω χρήσιμη γι αυτόν και να του δώσω όλα μου τα συναισθήματα όπως κάνει ένας ερωτευμένος. Αυτό εννοούσα. Όχι το σεξουαλικα. Μα αυτό σου λέω δεν ειμαι σεξομανής αν ήταν θα το χα κάνει με ό, τι κινείται και με κοιτάει... Τι να σου πω βρε Πάνο εσένα μπορεί να σου βγαίνει διαφορετικά. Τι ηλικια έχεις?
    Ο έρωτας θα έρθει κάποια στιγμή εκεί που δεν το περιμένεις, είσαι μικρή ακόμη οπότε μην σε ανησυχεί που ακόμη δεν ένιωσες έτσι. Η πρώτη φορά για ένα άνθρωπο πόσο μάλλον για μια γυναίκα είναι σημαντική και θα γίνει όταν νιώσεις εσύ έτοιμη, απλά να μην σε χαλάει που δεν έγινε ακόμη.
    Τι ακριβως θέλεις να συζητήσεις ανοίγοντας αυτό το θέμα στο φόρουμ

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο έρωτας θα έρθει κάποια στιγμή εκεί που δεν το περιμένεις, είσαι μικρή ακόμη οπότε μην σε ανησυχεί που ακόμη δεν ένιωσες έτσι. Η πρώτη φορά για ένα άνθρωπο πόσο μάλλον για μια γυναίκα είναι σημαντική και θα γίνει όταν νιώσεις εσύ έτοιμη, απλά να μην σε χαλάει που δεν έγινε ακόμη.
    Τι ακριβως θέλεις να συζητήσεις ανοίγοντας αυτό το θέμα στο φόρουμ
    Γιώργο σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

Βλέπω ότι δεν αφηνομαι στο να ερωτευτώ και στο να νιώσω. Έχουν προκύψει καλά παιδιά σοβαρά και πάντα κάνω πίσω, υψωνω τοιχος πριν να αρχίσει τίποτα γιατί δε θέλω να πληγωσω κάποιον, γιατί φοβάμαι μη τυχόν αυτό που θα προκύψει θα ναι σοβαρό(εδώ να πω ότι επειδή φαίνομαι συναισταλμενη, ώριμη, μαζεμένη,ελκυω πιο μεγάλους οι οποίοι φαινονται και πιο κατασταλαγμενοι.Θελουν πλέον το πιο σοβαρό. Δηλαδή 29+) ικανό να καταλήξει σε γάμο και εμένα μου ρθουν μετά οι ιδέες(που ήδη τις έχω δηλαδή, τι μετά) ότι δεν έχω εμπειρία, ότι δεν έχω δει πως είναι να το κάνεις και με κάποιον άλλον κτλ. Μη γυρίσω δηλαδή και πω στον άλλον μετά από δύο τρία χρόνια (να χει χάσει αυτά τα χρόνια μαζί μου έτσι για το τίποτα επειδή εγώ δεν ήμουν σίγουρη) ξέρεις κάτι, θα θελα να ζήσω και κάτι άλλο γιατί δε το ζησα πριν μπω σε αυτή τη σχέση.
    Και έτσι εγώ δεν αφηνομαι στο να ερωτευτώ ώστε να το ζήσω αλλά δε το κάνω κιόλας (τη πράξη) γιατί δε μπορώ να το κάνω χωρίς συναίσθημα, ειδικά τη πρώτη φορα... Νιώθω ότι είμαι σε ένα φαύλο κύκλο.
    Έχω δει από φίλους γνωστούς να χαλάνε σχέση χρόνων γιατί για τον έναν απ τους δύο ήταν η πρώτη του σχέση στην οποία μπήκε και πιο μεγάλος και ένιωθε να μην έχει ζήσει κατά κάποιο τρόπο, να χει αποθημενα ....
    Πάνο όχι δεν έχω σεξομανια. Αν είχα και θα το χα κάνει και θα χα και κατάλογο ολόκληρο από πίσω.

Senior Member
    μηπως δεν θελεις να πληγωθεις και οχι το να πληγωσεις εσυ?
    ανωριμη εισαι και οχι ωριμη που αυτοχαρακτηριζεσαι
    βγαζεις μια απελπισια που οι αντρες δεν το θελουν

Junior Member
    Το ξέρω ότι όλα αυτά δείχνουν ανωριμότητα και απελπισια. Σου λέω όμως πως με βλέπουν οι άλλοι που δε τα ξέρουν αυτά... Ένα άτομο όλο χαμόγελο και όρεξη για ζωή με έχουν.Τους κανω χαρούμενους και αυτό αρέσει. Αλλά δε φαίνεται τι κρύβω από μέσα... Δε ξέρω τι φοβάμαι.απλα δε θέλω να κάνω αυτό που δε θα θελα να μου κάνουν. Και έτσι δε μπαίνω στη διαδικασία μάλλον. Τι να σου πω ούτε εγώ ξέρω.Φοβάμαι να μπω γιατί ξέρω ότι δε θα προχωρήσει από μεριάς μου μάλλον. Ξέρω ότι θα κάνω πίσω εγώ μάλλον. Γιαυτό ήθελα να το συζητήσω μαζί σας. Μήπως κάποιος μου πει κάτι και έτσι ξεκλειδώσω όλο αυτό. Δεν αισθάνομαι πλέον καλά, δεν μπορώ να φάω γιατί όλο το σκέφτομαι ότι είμαι σε φαύλο κύκλο. Να κλάψω θελω αλλά επειδή μένω με το πατέρα μου δε θέλω να με δει και να με ρωτάει και τι να του εξηγώ ... Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο αυτές τις μέρες γιατί δε βρίσκω φως με τον εαυτό μου μάλλον.
    Σε ευχαριστώ Πανο.

Senior Member
    τι φοβασαι να κανεις και δεν σε αφηνει να κανεις σχεση?
    με τι ασχολησε?
    για ποιο λογο με ευχαριστεις?

Page 1 of 3 123 LastLast