Results 16 to 30 of 49
Thread: Ερωτευμενος αλλα πεσμενος;
-
30-04-2020, 18:18 #16
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
- 30-04-2020, 18:22 #17
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 255
ως κοπελα θα σου πω ότι εφόσον εχει αποφασίσει να κάνει σεξ μαζί σου, σε θέλει, θα προσπαθήσει να σε ευχαριστήσει, όσο και εσυ εκείνη. δίνεις και παίρνεις. Είναι τελειως διαφορετικά να ακούς οργασμούς από τον υπολογιστή και τελείως διαφορετικό να τους δημιουργείς εσυ σε μια κοπελα. Χαλάρωσε και απόλαυσε το, με το να αγχωνεσαι δεν σε βοηθαει καθόλου και είναι όμορφο που είσαι ερωτευμένος και την θελεις και παρόλου που οι απόψεις είναι διαφορετικές εσύ επιμένεις να σκέφτεσαι πως εκείνη θα φτάσει στην κορύφωση.
Η στύση είναι εγκεφαλική για αυτό όσο την παιδεύεις τόσο εκείνη δεν θα ανταποκρίνεται. Κανε μια όμορφη ατρόσφαιρα, γιατί εχεις δίκιο το περιβάλλον είναι σημαντικό και περαστε ομορφα παρέα, δεν είσαι ο δονητης της είσαι ο ανθρωπος που θελει.
Make love not war! <3
30-04-2020, 18:56 #18
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
Λιλοκουκ οταν ημασταν στο παρτυ ειχε ολοκληρωσει κανονικα παρα το γεγονος οτι ηταν η πρωτη μου φορα που εκσνα προκαταρκτικα σε κοπελα. Και οταν φευγαμε μου ειπε οτι ηταν πολυ ομορφα. Δεν ξερω μηπως προσποιηθηκε ή το ειπε για να μην με πικρανει.
30-04-2020, 18:59 #19
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
Αλλα οσο το σκεφτομαι πιστευω οτι και αυτη η κατασταση μετον αλλον με επηρεαζει. Ειμαι ερωτευμενος με αυτην την κοπελα και φοβαμαι αυτην την κατασταση μετον αλλον γιατι δεν ειναι ξεκαθαρη μεσα της. Δηλαδη καποιες στιγμες ειναι μια χαρα και μου λεει θα ειμαστε μαζι αλλα καποιες αλλες τον σκεφτεται. Βεβαια ενταξει αν εχεις περασει οραγματα με τον αλλον δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να τα ξεχασεις ειδικα αν ειναι νωπο. Απο την αλλη σκεφτομαι για να το ξεκινησε αυτο μαζι μου παει να πει οτι ειδε κατι σε εμενα που δεν το ειδε σε αυτον. Απλα το θεμα μου ειναι οτι μαλλον επειδη εχει πληγωθει απο τις σχεσεις της φοβαται να κανει κατι νεο και προτιμα μια μεσοβεζικη φαση με τον αλλον. Για τον αλλον δεν μπορω να πω πολλα παντως ουσιαστικα δεν εχουν κανονικη σχεση. Με αλλα λογια λεω οτι προτιμαει να ξενερωσω και να φυγω παρα να παρει μια αποφαση
30-04-2020, 19:40 #20
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 255
σε ενα πολυ γενικό πλαίσιο θα σου πω ότι όταν καποιος χωρίζει προσπαθεί να βρεί κάτι καλυτερο από αυτό που είχε, έτσι δεν είναι; Κανείς δεν πάει στα χειρότερα.
Γιατί να προσποιηθεί Lik , αντιλήφθηκες εκείνη την ώρα οτι υπάρχει κατι ψεύτικο;
Εφόσον στο είπε και η ίδια ότι περασε όμορφα δεν χρειαζεται να αμφιβάλεις. Εαν δεν της αρεσε θα απομακρυνοταν ή απλά θα στο ελεγε, αλλα έτσι όπως τα λες η επικοινωνία σας είναι η ίδια. Μην αμφιβάλλεις χωρίς λόγο, πολλές φορές η προσπάθεια να ικανοποιήσεις το ταίρι σου είναι πιο σημαντικό από να ολοκληρώσει και εσυ εκανες και τα δυο !!!
Mην ασχολείσαι με τον αλλον, δεν ειναι δική σου δουλεία να βρείς τι αισθανεται για εκείνον, ούτε να σκεφτεσαι τι κανει ή τι δεν εκανε. Ζήσε ενα νεο παρόν. Είσαι ακόμα στην αρχή, ερωτας και ο φόβος ειναι αλληλένδετα μεταξύ τους, όποιος σου πει οτι δεν φοβαται είναι ψευτης.
Και είδε κάτι σε σένα και θελει ακόμα περισσότερα να περασει μαζί σου και να ζήσει εμπειρίες. Εαν σε προβληματίζουν τόσο πολυ το θεμα του πρώην μπορείς να κάνεις μια χαλαρη συζητηση αλλά όχι πριν βρεθείτε από κοντά ή εκείνη την ώρα.
30-04-2020, 20:02 #21
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
Απλα πολλες φορες παει μονη της το θεμα στον πρωην. Και τις προαλλες που καναμε βιντεοκληση την ρωτησα αν εχει ξεκαθαρισει αυτο το θεμα και μου ειπε οχι.
Εκεινη τη στιγμη δεν καταλαβα οτι προσποιηθηκε. Αλλα οπως ειχα πει στο πρωτο ποστ δεν εχω παει με γυναικα οποτε δεν εχω αλλες εμπειριες. Πρωτη φορα εξαλλου εκανα στοματικο. Μετα απο αυτο η επικοινωνια μας εγινε καλυτερη νομιζω και μου ειχε πει οτι με θελει. Αλλα αυτο το θεμα με τον πρωην με απασχολει πολυ. Ισως λογω απειριας μου σε αναλιγες καταστασεις. Πχ δεν μπορω να σκεφτομαι οτι θα ξεκινησουμε κατι και θα υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να γυρναει σε αυτον. θα με τρελανει αυτο. Αν και δεν ειναι τετοια κοπελα. Υπηρξε απολυτα ειλικρινης μαζι μου. Απλα δεν ξερω κατα ποσο τον σκεφτετια ακομα
30-04-2020, 20:06 #22
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
Οσο για αυτο που ειπες λιλοκουκ οτι οταν καποιος χωριζει δεν παει στα χειροτερα δεν ξερω αν ισχυει για την κοπελα αυτη γιατι οπως σου ειπα ειχε πληγωθει πολυ στο παρελθον. Και δυστυχως δεν ξερω τι θα γινει μηπως περιμενει ο αλλος νατο τελειωσει. Αν γινει αυτο δεν ξερω αν θα μπορεσω να το χειριστω.
Ισως να πρεπει να κανω αυτο που ειπες να ζησω ενα νεο παρον και να αφησω τα πραγματα να εξελιχθουν και να τελειωσει απο μονο του.
30-04-2020, 21:27 #23
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Οργανικο θεμα δεν εχεις σιγουρα αφου σου σκληραινει με τις τσοντες. Το ζητημα ειναι καθαρα ψυχολιγικο. Θεωρω δεν θα πρεπε να κομπλαρεις γιατι και να μην ειναι καλη η πρωτη φορα, στα τετοια σου (με το συμπαθειο). Θα υπαρξουν επομενες. Δεν καταλαβα γιατι πρεπει παντα να σκεφτομαστε την ικανοποιηση των αλλων. Να λειτουργησεις ζωωδως, συμφωνα με τις αισθησεις που σου δινει το πεος σου. Κανε frottage επανω στο αιδοιο της και σιγα σιγα θα σκληρυνει και θα γλιστρυσει μεσα (μη με κανει ριπορτ παλι κανενας).
Τωρα σχετικαμε τον πρωην να ξερεις οτι οι περισσοτερες σημερα εχουν διαφορους στη ζωη τους. Σπανια θα βρεις κοπελα εντςλως μονη, οποτε απλα να σκεφτεσαι οτι ετσι γινεται.
30-04-2020, 23:15 #24
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
Ναι δικιο εχεις κι εγω σκεφτομαι να ξεκινησω απο στοματικο και να κανω αυτο που λες. Οργανικο δεν το θεωρω το θεμα απλα η ανησυχια μου ειναι μηπως ειμαι εθισμενος στην πορνογραφια και μονο ετσι σκληραινει. Θα τηςπτοτεινω αν θελει και σαν παιχνιδι να δουμε ισως τιποτα. Δεν ξερω ισως αυτο που με κομπλαρει πιο πολυ απο ολα να ειναι οτι της ειπα ψεματα οτι δεν ειμαι παρθενος. Αλλα αυτο τωρα πως να υο μαζεψω?
30-04-2020, 23:17 #25
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
Τωρα σχετικα με αυτο που ειπες ορεστη οτι οι περισαοτερες κοπελες εχουν πολλους, πες με ο,τι θες αλλα δεν μου αρεσει. Εγω θελω να ειμαι μαζι με μια κοπελα χωρις διαφορους να την τριγυριζουν και διαφορες να με τριγυριζουν. Οπως εγω θα ειμαι σωστος και οταν ειμαστε μαζι δεν θα κανω διαφορα με αλλες, ετσι θελω κι εκεινη να μην κανει διαφορα με αλλους. Ειναι παραλογο αυτο? Στην εποχη μας ισως θα μου πεις
30-04-2020, 23:21 #26
- Join Date
- Nov 2019
- Posts
- 339
Ξέρω μια κοπέλα που γνώρισε και παντρεύτηκε έναν άντρα 35 χρονών που ήταν παρθένος. Η κοπέλα παραξενεύτηκε όταν της το είπε, αλλά δεν τον χώρισε κιόλας. Τώρα έχουν δύο παιδιά και ζουν ευτυχισμένοι.
01-05-2020, 00:12 #27
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
01-05-2020, 00:32 #28
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
01-05-2020, 02:03 #29
- Join Date
- Apr 2020
- Posts
- 27
01-05-2020, 02:39 #30
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 1,489
Όπως δεν έχει νόημα και δεν χρειάζεται να της πεις πόσες πηδήξες και πως, έτσι δεν χρειάζεται να της πεις ότι είσαι παρθένος. Αν δέσετε γενικώς μεταξύ σας δέσατε, Ασε τις λεπτομέρειες στην άκρη
Similar Threads
-
Ειμαι ερωτευμενος, αλλα εμαθα οτι αυτη εχει σχέση....
By andreas_p in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 48Last Post: 19-10-2017, 00:58 -
Ερωτευμενος
By GeorgeP in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 17Last Post: 14-12-2013, 05:17 -
η κοπελα μου αλλα λεει και αλλα κανει..και αλλα ενοει...
By αλεξανδρος_77 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 21Last Post: 21-06-2013, 00:24 -
ειμαι ερωτευμενος αλλα....
By ws edw in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 8Last Post: 07-11-2012, 00:48 -
ερωτευμενος με τη φιλη μου
By kathisterix(diplo-profil) in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 12Last Post: 20-03-2012, 05:26
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία