Ερωτευμενος αλλα πεσμενος; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Lik, θα στο πω ωμά. Αν ήσουν πιο έμπειρος και είχες αυτοπεποίθηση γενικότερα, θα είχες φύγει μακριά από αυτήν την κοπέλα ή αν ήσουν κάφρος θα έμενες χωρίς να το βλέπεις σοβαρά και συναισθηματικά το θέμα, απλά για κάνα σεξάκι. Είναι μία κοπέλα που τα έχει με έναν παντρεμένο ή έστω με έναν σε διάσταση και παίζει και μαζί σου. Αυτή είναι η αλήθεια κι όλα τα άλλα είναι σάλτσες. Απλά είναι μία κοπέλα που σου αρέσει, είναι δεκτική και έπεσες με τα μούτρα.
    Προς το παρόν μην σκέφτεσαι και πολλά, πήγαινε αύριο και δες τι θα γίνει. Άγχος και ψυχολογικό είναι το θεμα, δεν έχεις κάτι οργανικό, πήγαινε κι επικεντρώσου στη στιγμή και μην σκέφτεσαι τα γύρω-γύρω.

Στους γονείς πες απο πριν ότι θα πας να αράξεις σε έναν φίλο και αν τύχον αργήσεις μπορεί να μείνεις εκεί γιατί έχει δωμάτιο εύκαιρο, να μην τρέχεις μες στην νύχτα πάλι πίσω. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Το πολύ πολύ κάποια στιγμή στείλε ένα μήνυμα ότι "τελικά θα μείνω στον φίλο μου, μην ανησυχείτε, καλό βράδυ" και κλείσε το κινητό πριν σε πάρουν πίσω ή στα πρήξουν με μηνύματα.Φρόντισε όταν πας εκεί να φιάξετε ατμόσφαιρα με την κοπέλα και να αφήσεις όλες τις σκέψεις πίσω, ζήσε τη στιγμή για λίγο και τα όλα άλλα μπορούν να περιμένουν ως το επόμενο πρωί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Llk View Post
    Επισης παιδια εχω αλλα 2 θεματα. Το 1ο ειναι οτι αυριο στις 9 κλεισαμε ραντεβου σπιτι τηςπου θα εχουν φυγει οι δικοι της οποτε τοτε πρεπει να γινει ο.τι γινει. Το 2ο ειναι οι γονεις μου. Δεν το ανεφερα παραπανω αλλα ειναι αρκετα αυστηροι με παρεες κτλ και φοβαμαι οτι αν τους πω οτι θα κοιμηθω αλλου εστω για ενα βραδυ θα αρχισουν τις ερωτησεις και μετα θα μου ζητανε ονοματα διευθυνση που θα μεινω κτλ. Δεν εχω ξανακοιμηθει εκτος οικιας και θα τους φανει περιεργο πιστευω. Και αν αρχισουν οι καυγαδες θα πεσει κι αλλο η ψυχολογια μου και δεν εχω περιθωρια να επηρεαστω και απο αυτο. Το θεμα με τους γονεις πως πρεπει να το χειριστω κατα την γνωμη σας. Ρωτανε πολλα οι δικοι μου με αλλα λογια

Εχεις πολλά στο κεφαλι σου, είναι απόλυτα λογικό να στρεσαρεσαι Lik, ο καθενας στην θεση σου θα αγχωνοταν. Πιεση από τους γονείς, μη ξεκαθαρη θεση της κοπελας που τα είχε με παντρεμενο.

Από πάντα εμενες με τους γονείς σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Llk View Post
    Επισης παιδια εχω αλλα 2 θεματα. Το 1ο ειναι οτι αυριο στις 9 κλεισαμε ραντεβου σπιτι τηςπου θα εχουν φυγει οι δικοι της οποτε τοτε πρεπει να γινει ο.τι γινει. Το 2ο ειναι οι γονεις μου. Δεν το ανεφερα παραπανω αλλα ειναι αρκετα αυστηροι με παρεες κτλ και φοβαμαι οτι αν τους πω οτι θα κοιμηθω αλλου εστω για ενα βραδυ θα αρχισουν τις ερωτησεις και μετα θα μου ζητανε ονοματα διευθυνση που θα μεινω κτλ. Δεν εχω ξανακοιμηθει εκτος οικιας και θα τους φανει περιεργο πιστευω. Και αν αρχισουν οι καυγαδες θα πεσει κι αλλο η ψυχολογια μου και δεν εχω περιθωρια να επηρεαστω και απο αυτο. Το θεμα με τους γονεις πως πρεπει να το χειριστω κατα την γνωμη σας. Ρωτανε πολλα οι δικοι μου με αλλα λογια
    Οι δικοι μου θα εστελναν την αστυνομια. Μην κανεις καμια μαλακια να δωσεις διευθυνση.

Senior Member
    Στρατό έχεις πάει ή όχι ακόμα; Εσένα σου αρέσει αυτή η φάση να είσαι 25 χρονών και να μην έχεις πάρει τα ηνία της ζωής σου ακόμα στα χέρια σου;

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234