Μούδιασμα γύρω από το στομα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Μούδιασμα γύρω από το στομα

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό που μου συμβαίνει νιώθω να μουδιαζουν τα μάγουλα μου γύρω από το στόμα. Σας έχει τύχει; μπορώ να χαμογελάσω αλλά νιώθω σαν να έχω κάνει μποτοξ

Senior Member
    Μου εχει τυχει. Δεν εχω εξηγηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μου εχει τυχει. Δεν εχω εξηγηση
    Έχεις παρατηρήσει πόση ώρα διαρκεί η αν συνδέεται με ημικρανία η με κάτι άλλο;

YokoChoco
    Guest
    Σωματοποιημένο άγχος ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Έχεις παρατηρήσει πόση ώρα διαρκεί η αν συνδέεται με ημικρανία η με κάτι άλλο;
    Παλια ειχε διαρκεσει μηνες. Τωρα διαρκει ωρες και σχετιζεται με καποια φαγητα που τρωω. Αγχος δεν ειναι καθοτι εχω φυσιολογικους παλμους/πιεση, μυικη χαλαροτητα και υπνηλια οταν μου συμβαινει. Το αγχος προκαλει σφιξιμο στους μυε, εξου και οι πονοκεφαλοι τασης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Παλια ειχε διαρκεσει μηνες. Τωρα διαρκει ωρες και σχετιζεται με καποια φαγητα που τρωω. Αγχος δεν ειναι καθοτι εχω φυσιολογικους παλμους/πιεση, μυικη χαλαροτητα και υπνηλια οταν μου συμβαινει. Το αγχος προκαλει σφιξιμο στους μυε, εξου και οι πονοκεφαλοι τασης.
    Εγώ έχω μια υποψία ότι είναι από τα ματια αλλά επειδή γενικά παθαίνα κι ένα πράγμα μου μύριζε καμμενο φοβάμαι και για εγκεφαλικό είμαι μικρή το ξέρω αλλά ξέρω κ γω το φοβάμαι

Senior Member
    Αλλεργεια, μπορει . Εχει γυρη και σκονη ψιλη μερες τωρα.

Senior Member
    εχω ακριβως το ιδιο εδω και μια εβδομαδα και μου εχει σπασει τα νευρα....... δεν λεει να περασει με τπτ....... πηρα xanax τπτ..... πηρα depon τπτ...... μετα εφτιαξα ενα 2πλο espresso και εκανα ηλεκτρονικο τσιγαρο μπας και ξεχαστω...... παλι τπτ...... φτιαχνω ενα πρασσινο τσαι μετα και καπως ηρεμησα.... χαχαχα

τωρα με επιασε πονος στο ματι... χαχαχα

γενικα δεν παμε καθολου καλα...... εγω βεβαια απο την αλλη οταν νιοθω κατι τετια προσπαθω οσο μπορω να το βλεπω οσο πιο χαλαρα γινεται...!!!!

θετικη ενεργεια.....!!!!! και αραξε....!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    εχω ακριβως το ιδιο εδω και μια εβδομαδα και μου εχει σπασει τα νευρα....... δεν λεει να περασει με τπτ....... πηρα xanax τπτ..... πηρα depon τπτ...... μετα εφτιαξα ενα 2πλο espresso και εκανα ηλεκτρονικο τσιγαρο μπας και ξεχαστω...... παλι τπτ...... φτιαχνω ενα πρασσινο τσαι μετα και καπως ηρεμησα.... χαχαχα

τωρα με επιασε πονος στο ματι... χαχαχα

γενικα δεν παμε καθολου καλα...... εγω βεβαια απο την αλλη οταν νιοθω κατι τετια προσπαθω οσο μπορω να το βλεπω οσο πιο χαλαρα γινεται...!!!!

θετικη ενεργεια.....!!!!! και αραξε....!! :P
    Έχω μια υποψία ότι επειδή φοράω πολλές ώρες μεγάλα ακουστικά και με πιέζουν γύρω από τα αυτιά πιέζεται το τριδυμο νεύρο εκεί θα το παρατηρήσω μήπως ειναι από αυτό γτ όταν τα βγάζω τα αυτιά που πονάνε γύρω γύρω

Antonis8
    Guest
    Μηπως είναι δερματικο και οφείλεται σε ένταση στο δέρμα;

Κι εγώ το νιώθω καποιες φορες το καλοκαίρι είχα νιώσει και στιγμιαιο μουδιασμα σε όλο το προσωπο και καποιες φορες στιγμιαίο μουδιασμα της γλωσσας, αλλά εγώ οπως όλα δειχνουν έχω πολλαπλο μυελωμα.

Senior Member
    Αντώνη, καλησπερα, τελικα αυτο σου ειπε ο γιατρος σημερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Μηπως είναι δερματικο και οφείλεται σε ένταση στο δέρμα;

Κι εγώ το νιώθω καποιες φορες το καλοκαίρι είχα νιώσει και στιγμιαιο μουδιασμα σε όλο το προσωπο και καποιες φορες στιγμιαίο μουδιασμα της γλωσσας, αλλά εγώ οπως όλα δειχνουν έχω πολλαπλο μυελωμα.
    Καινούργιο είναι πάλι αυτό που έχεις; μπα δε νομίζω για τριδυμο μου μοιάζει

Senior Member
    Έχω μια υποψία ότι επειδή φοράω πολλές ώρες μεγάλα ακουστικά και με πιέζουν γύρω από τα αυτιά πιέζεται το τριδυμο νεύρο εκεί θα το παρατηρήσω μήπως ειναι από αυτό γτ όταν τα βγάζω τα αυτιά που πονάνε γύρω γύρω
    δεν νομιζω... γιατι και εγω ειμαι ολη μερα με ακουστικα.... απο stress εχουμε διαφορα τετια περίεργα...!

τωρα μουδιασε το αριστερο μου χερι.... για γελεια ειναι η κατασταση αυτη που περναω αυτες της ημερες... χαχαχα

Antonis8
    Guest
    Καινούργιο είναι πάλι αυτό που έχεις; μπα δε νομίζω για τριδυμο μου μοιάζει

E? Τι τρίδυμο; Δεν καταλαβαίνω. Πήγαινε στην ενότητα σωματόμορφες που για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε το τόπικ μου. Δεν καταλάβα καν αν με ειρωνεύεσαι, αλλά αν με ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να μην κοροιδεύεις άτομα με θέματα υγείας.

Geo12, Όχι δεν διαγνωστηκα ακόμα, μου έχει γράψει περαιτέρω εξετάσεις ο γιατρός, αλλά το υποψιάζεται.

Senior Member
    Τρίδυμο νεύρο (νευραλγία τριδύμου) εννοεί Αντώνη. Υποχόνδριος και δεν ξέρεις το Τρίδυμο? Ντροπή και Αίσχος!!!

Page 1 of 2 12 LastLast