Μούδιασμα γύρω από το στομα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Antonis8
    Guest
    Α, τώρα το έπιασα,

Είμαι καρδιοφοβικός στο 90%, δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με άλλες ασθένειες. Μόνο σε μια φάση φοβόμουν ανεύρυσμα στο κεφάλι, στην πρώτη φάση αρρωστοφοβίας που είχα περάσει στα 23, μου πέρασε γρήγορα όμως και γύρισε σε καρδιοφοβία. Ούτε όγκο φοβόμουν ποτέ. Ίσως γιατί είχα ελάχιστες φορές πονοκεφάλους. Και τώρα για το πολλαπλό μυέλωμα την καρδιά μου σκέφτομαι κατά βάση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Α, τώρα το έπιασα,

Είμαι καρδιοφοβικός στο 90%, δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με άλλες ασθένειες. Μόνο σε μια φάση φοβόμουν ανεύρυσμα στο κεφάλι, στην πρώτη φάση αρρωστοφοβίας που είχα περάσει στα 23, μου πέρασε γρήγορα όμως και γύρισε σε καρδιοφοβία. Ούτε όγκο φοβόμουν ποτέ. Ίσως γιατί είχα ελάχιστες φορές πονοκεφάλους. Και τώρα για το πολλαπλό μυέλωμα την καρδιά μου σκέφτομαι κατά βάση.
    Έχω παρατηρησει ότι με πιάνει οταν κάθομαι πολύ ώρα ακίνητη. Δεν ξέρω αν είναι απο άγχος γιατί το μειωσα αλλά μπορεί και να είναι μόνο εγκεφαλικό να μην ειναι

Antonis8
    Guest
    Δεν νομίζω ότι σχετίζεται με εγκεφαλικό.

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι σχετίζεται με εγκεφαλικό.
    Κατά βάθος ούτε εγώ αλλά είμαι εμμονικη γενικά αυτή ιδψ με έχει τσακίσει. Έχω πολλές εμμονες με διαφορά θέματα και υγείας και ζωής. Μέχρι να ξεπεράσω την καρδιοφοβια πέρασα ένα σωρό. Τώρα κόλλησα με ψυχιατρικά και με θέματα καθημερινότητας. Αυτές οι εμμονες σκέψεις που μου καρφώνονται στο κεφάλι φταίνε για όλα. Τώρα τελευταία κόλλησα με τη διπολική και ότι και να κάνω το παρατηρώ άμα είναι φυσιολογικό η παράλογο. Έχω ενέργεια και νομίζω ότι έχω υπομανια. Ότι Ναναι.

Senior Member
    Μηπως είναι δερματικο και οφείλεται σε ένταση στο δέρμα;

Κι εγώ το νιώθω καποιες φορες το καλοκαίρι είχα νιώσει και στιγμιαιο μουδιασμα σε όλο το προσωπο και καποιες φορες στιγμιαίο μουδιασμα της γλωσσας, αλλά εγώ οπως όλα δειχνουν έχω πολλαπλο μυελωμα.
    Εσύ δεν ελεγες αν θυμάμαι καλά ότι έχεις μάλλον λέμφωμα; τώρα πως λες για πολλαπλο μυελωμα; και βασικά τι είναι αυτό;

Antonis8
    Guest
    Δεν τα ελεγα εγώ, ο γιατρός μου. Πολλαπλο μυελωμα είναι ανιατος καρκίνος. Εκανα ηλεκτροφορηση πρωτεινων και έδειξε κάτι υποπτο, μου έγραψε παραπάνω εξετάσεις για να ξέρουμε τι είναι.

Antonis8
    Guest
    Ο ψυχολόγος δεν σε βοηθάει;

Senior Member
    Πάντως η ηλεκτροφόρηση σου δεν είναι κακή. Οριακή είναι γι'αυτό και αναφέρεται η λέξη υποψία μπάντας. Οι γ σφαιρίνες σου δεν είναι αυξημένες όπως στο Πολλαπλό Μυέλωμα.
    Αλλά η Αλβουμίνη είναι 3.5. Και ο Αιματοκρίτης σου είναι πεσμένος συγκριτικά με παλιά. Πήγαινε κάνε τις εξετάσεις να τελειώνεις Αντώνη. Η Β2 Μικροσφαιρίνη θα μας δώσει πολλές απαντήσεις.

Senior Member
    Ο ψυχολόγος δεν σε βοηθάει;
    Πιο πολύ εγώ μιλάω κι έχω δώσει λύσεις που αυτή ποτέ δεν μου είπε. Γενικά δεν μιλάει πολύ. Εγώ τα λέω κι εγώ τα λύνω. Καλύτερα να μιλάω στον τοίχο και νακουω τι λέω και να βρίσκω λύσεις.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Πάντως η ηλεκτροφόρηση σου δεν είναι κακή. Οριακή είναι γι'αυτό και αναφέρεται η λέξη υποψία μπάντας. Οι γ σφαιρίνες σου δεν είναι αυξημένες όπως στο Πολλαπλό Μυέλωμα.
    Αλλά η Αλβουμίνη είναι 3.5. Και ο Αιματοκρίτης σου είναι πεσμένος συγκριτικά με παλιά. Πήγαινε κάνε τις εξετάσεις να τελειώνεις Αντώνη. Η Β2 Μικροσφαιρίνη θα μας δώσει πολλές απαντήσεις.
    Ναι το ξέρω, αλλά η αλβουμίνη θα μπορούσε να σημαίνει πολλαπλό μυέλωμα. Αν δεν είναι πολλαπλό μυέλωμα, μπορεί να είναι πχ άλλη πάθηση ; Θα τις κάνω την άλλη βδομάδα, πρέπει να κάνω και ουρά 24 ωρου, μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη θα τις έχω τελειώσει.

Φοβάμαι όμως ότι ήδη έχει γίνει κάποια βλάβη στα νεφρά μου ίσως.

Όταν ξεκίνησε η ορθοστατική είχα για κάποιο διάστημα ασβέστιο στα ανώτερα φυσιολογικά επίπεδα.

Senior Member
    Καλά ρε Αντώνη δεν έχεις κάνει μια πρόσφατη Κρεατινίνη να δούμε νεφρά?

Antonis8
    Guest
    Η τελευταία ήταν τον Ιανουάριο, μια χαρά ήταν, αλλά έχουν περάσει τόσοι μήνες και βλέπω ότι έχω συχνοουρια και ότι όταν πίνω πολλά υγρά,τα αποβάλλω γρηγορα. Πχ σήμερα έχω χαμηλή πίεση, πίνω υγρά αλλά φαίνεται να μην τα κρατάει ο οργανισμός μου.

Senior Member
    Ωραία θετικό που τον Ιανουάριο ήταν καλή η Κρεατινίνη!

Page 2 of 2 FirstFirst 12