Results 1 to 15 of 18
-
10-12-2008, 21:21 #1
Mετανιωσατε ποτε που πηρατε φαρμακα ή Μετά.. Νιώσατε? (-:
Θα ελεγα οτι μεταξυ αλλων εχω και φοβια με τα φαρμακα, κυριως φοβαμαι το μετα και το οτι μπορει να εθιστω και να εχω αναγκη ολο και πιο πολλα..
- 10-12-2008, 22:55 #2
Eμένα τα φάρμακα ίσα ίσα που με κάνανε χειρότερα-εκτός από ένα.Τα υπόλοιπα με ρίξανε πολύ και ήμουν σα ζόμπι
10-12-2008, 22:58 #3
(ρωταω γιατι δεν παιρνω)
10-12-2008, 22:59 #4
ΒΝW24, έχω την αίσθηση ότι κάτι διαφορετικό προσπαθεί να διαπραγματευτεί ο θεματοθέτης.
Περισσότερο διερευνητική μοιάζει η τοποθέτηση του και άλλωστε αναφέρεται σε μια φοβία που την βιώνουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι απαραίτητα εθισμένοι και ίσως δεν έχουν πάρει ποτέ φάρμακα.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
10-12-2008, 23:24 #5
αισθανομαι οτι μπορει να ειναι παραλογος ο φοβος μου αυτος και σιγουρα παρα πολλοι ανθρωποι εχουν βοηθηθει πολυ παιρνοντας φαρμακα!! απλα θετω ενα θεμα προς συζητηση.. πιστευω οτι καποιοι ανθρωποι καταφευγουν στο αλλο ακρο για το καθε τι να παιρνουν και ενα φαρμακο εχοντας αντιθετα αποτελεσματα, επαναλαμβανω καποιοι οχι ολοι!!
11-12-2008, 12:01 #6
Προσωπικα εγω βοηθηθηκα απο τα φαρμακα.Δεν εχω μετανιωσει που τα ξεκινησα.Η ποιοτητα ζωης μου βελτειωθηκε.Οσο για τον εθισμο, δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο, αντιθετως πολλες φορες ξεχναω να τα παρω...
11-12-2008, 21:45 #7
το οτι καποιοι εχουν φτασει στοαλλο ακρο δεν σημαινει οτι πρεπει και εμεις να κανουμε το ιδιο ετσι δεν ειναι?
προσωπικα..μετα ενιωσα..
01-01-2009, 03:44 #8
μετανιωσα απο τις παρενεργεις σε κανουν ζωντανο νεκρο!!
01-01-2009, 20:12 #9
εχω παρει φαρμακα κ μετανιωσα την ωρα κ τη στιγμη.εχω θεραπευτει αλλα εμεινε ο εθισμος που μεχει αποτελιωσει βασανιζομαι καθε μερα κ δεν μπορω να τα κοψω.ζω ενα μαρτυριο κ νιωθω απεραντη θλιψη για τον εθισμο που με προκαλεσαν.ειμαι σιγουρη πως θα παθω γερη καταθλιψη στο τελος κ δεν θα εχω μονο κρισεις πανικου
02-01-2009, 15:38 #10
Φεσκανα μην αγχωνεσε δεν υπαρχει λογος αστο μονο του και θα ερθει καποια στιγμη!Τα πραγματα ειναι απλα ΜΗΝ το ζοριζεις
Οσο το σκεφτεσε οπως βλεπεις πετυχενεις το αντιθετο αποτελεσμα και το κανεις χειροτερα.... Φιλικη συμβουλη απο εναν γαλο φιλο μου (Ζαμαν Φου)
02-01-2009, 19:50 #11
Βλεπετε οτι οι απαντησεις ειναι τελειως υποκειμενικες.
Αν στην ερωτηση σου, απο τα 20 ατομα τα 15 απαντησουν οτι μετανιωσαν, δε σημαινει οτι θα μετανιωσεις και εσυ αν παρεις.
Ο Jim Carrey που ειχε καταθλιψη βαριας μορφης, λεει οτι οταν τα παιρνεις σωστα, θεραπευεσαι και ολα πανε μια χαρα.
04-01-2009, 15:00 #12
ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ:
Πρέπει να αναφερόμαστε για ποια φάρμακα μιλάμε!
Δεν είναι ίδια όλα...
Νομίζω ότι το post αφορά τα αντικαταθλιπτικά SSRI (ladose-prozac, seroxat-paxil και άλλα που δεν τα ξέρω) και σε αυτά θα αναφερθώ εγώ
Originally posted by afrula
μετανιωσα απο τις παρενεργεις σε κανουν ζωντανο νεκρο!!
Θυμάμαι όταν πρωτοπήρα ήμουν 2-3 μέρες σαν ζαβλακωμένος κι έλεγα \"έτσι θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα, σα ζόμπι θα είμαι, έτσι δουλεύουν αυτά τα φάρμακα σε ναρκώνουν για να μην μπορείς να αισθανθείς τίποτα, καταστράφηκα\". Τελικά είχα εντελώς άδικο...
Προσωπικά δεν τα θέλω καθόλου τα φάρμακα ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ με ενοχλεί πολύ όταν τα παίρνω για αυτό και τα σταματάω συχνά επειδή με αγχώνει που τα παίρνω!
Βλέποντας όμως αντικειμενικά μπορώ να πω ότι και με βοήθησαν (όχι πλήρως φυσικά αλλά βοήθησαν) και δεν είχαν σε μένα καμμία ουσιαστική παρενέργεια.
Επίσης σχετικά με τον εθισμό σε αυτά θα βρείτε πολλές \"καταγγελίες\" στο internet για αυτό (μια είναι νομίζω λίγο πιο πάνω στο topic αυτό)
Ας δούμε για λίγο κάτι άσχετο, τις συνδέσεις adsl. Πόσοι από εμάς έχουμε μπει σε ένα forum να πούμε \"α εγώ έχω την τάδε εταιρία κι είμαι πολύ ικανοποιημένος\"; Θεωρώ κανείς μας. Αν όμως έχουμε πρόβλημα τότε θα αρχίσουμε να γράφουμε \"είναι άχρηστοι, είμαι χωρίς internet εδώ και μήνες\". Αν κάποιος ψάξει λοιπόν στο internet θα βρει 99% δυσαρεστημένους πελάτες ενώ η αλήθεια δεν είναι έτσι και εμείς ως χρήστες του διαδυκτίου το ξέρουμε!
Αυτά τα φάρμακα γενικα δεν είναι εθιστικά. Τώρα βέβαια ο καθένας από εμάς που έχει ψυχοσωματικά συμπτώματα και σταματά μια θεραπεία μπορεί να αισθανθεί διάφορα.
08-01-2009, 21:38 #13
λοιπον εγω μιλαω κυριως για το tavor και τα αγχολυτικα και αν καποιος μου πει οτι τα κοψε χωρις να νιωσει οτι θελει το χαπι αλλιως θα πεθανει πρεπει να ναι ο superman.Aρα αυτος ειναι ανυπαρκτος.Για τα αλλα δεν ειχα προβλημα γιατι μου τα αλλαζε με αλλα.Αλλα αγχολυτικο χημικο σημαινει ναρκωτικο.
08-01-2009, 22:02 #14
Χμμμ φάρμακα, από κατάσταση ζόμπι μέ aloperidin έως κατάσταση μανίας με anafranil, μπορώ να πω ότι για μένα τα φάρμακα δεν γιάτρεψαν τίποτα. Κάλυπταν το πρόβλημα, με έκαναν να αισθάνομαι φυσιολογικός στην καλύτερη περίπτωση για κάποιο καιρό. Δεν μετανιώνω που τα πήρα, αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να εμπιστεύομαι πλέον (εδώ και κάποια χρόνια) την ψυχολογική μου κατάσταση σε αυτά.
09-01-2009, 16:07 #15
Σιχαινομαι τα φαρμακα μου,αλλα μαλλον χωρις αυτα δεν θα ημουν ζωντανος και μαλλον ειναι αδυνατον να τα κοψω.
Σιχαινομαι και τον εαυτο μου ενιοτε οταν παραγκρινιαζω
Ολα καλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση