αχαριστια και ghosting - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 157
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο Θεός του έρωτα δεν έχει ηλικία.. Τι ρωτάς;
    Εσυ ποσο εισαι σπαλιαρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by georgekalk View Post
    Ε αφου εισαι κελεπουρι γιατι δε βρισκεις κοπελες τοτε?
    δεν απαντώ σε ανθρώπους που ειρωνευονται και μάλιστα κάποιους που που έχουν κάποιες ανασφάλειες

ntinti
    Guest
    18-25 Εικοσιενος ειμαι.
    Ωραία εγώ 40 οπότε άσε να ξέρω κάτι περισσότερο απο εσενα....
    Τα ροζ συννεφάκια τα έχω ζήσει και τα έχω ξεπεράσει όταν εσύ ακόμα έπινε το γαλατακι σου.
    Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να μιλάς για γυναίκες έχεις ακόμα πολλά χρόνια μπροστά σου και ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις δει τίποτα ακόμα....

Γι αυτόν λοιπόν άσε τους μεγαλύτερους άντρες που ξέρουν πέντε πραγματα παραπανω να βοηθήσουν τον θεματοθετη μας ουσιαστικά!

Senior Member
    Εδω μεσα τα ατομα που εχουν δυσκολιες στη συναψη ερωτικων σχεσεων, ε κατα 99,9% ε η εμφανιση δυσκολα να ειναι το δυνατο τους σημειο,αυτο λεω.Εκτος αν καποιος πασχει απο καποιου ειδους κοινωνικη φοβια,και δε μπορει να σταυρωσει λεξη,εκει και ο τζειμς φρανκο να εισαι τιποτα δε κανεις.
    Το γεγονος και μονο οτι συνδεεις την ψυχολογια των ανθρωπων με την εμφανιση τους δειχνει πως δεν κατανοεις τουλαχιστον την πρωτη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Επειδή τις έχεις όλες εσύ..
    Εχω να φαω πολλα ψωμια ακομα για να σε φτασω,μπροστα σου ο σπαλιαρας ειναι η καντι καντι η μελισσουλα

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Το γεγονος και μονο οτι συνδεεις την ψυχολογια των ανθρωπων με την εμφανιση τους δειχνει πως δεν κατανοεις τουλαχιστον την πρωτη.
    Ειστε ολοι οτι να ναι,εγω απλα εδωσα βαση στο ποσο μετραει η εμφανιση στις μερες μας.Και εκανα μια διευκρινιση σημαντικη,οτι καποιος πρεπει να βρισκεται σε πολυ χαμηλο επιπεδο πνευματικα για να φταιει ο χαρακτηρας του που δεν εχει σχεση.Συνηθως η εμφανιση ειναι το εμποδιο.

george1520
    Guest
    Εσυ ποσο εισαι σπαλιαρα?
    Θα σου δώσω μια συμβουλή.. Να βγάλεις και κάτι από εμάς τα κελεπουρια.

Ο άνθρωπος που έχει ερωτική ζωή (σύμφωνα με εσενα - για σενα- μεγάλη ) δεν κάνει διαφήμιση. Οπότε μπορούμε να καταλάβουμε το επίπεδο της ερωτικής σου ζωής..

george1520
    Guest
    Ειστε ολοι οτι να ναι,εγω απλα εδωσα βαση στο ποσο μετραει η εμφανιση στις μερες μας.Και εκανα μια διευκρινιση σημαντικη,οτι καποιος πρεπει να βρισκεται σε πολυ χαμηλο επιπεδο πνευματικα για να φταιει ο χαρακτηρας του που δεν εχει σχεση.Συνηθως η εμφανιση ειναι το εμποδιο.
    Επίπεδο πνευματικά; Σε τι φόρουμ είμαι; Εχει κάπου οδηγίες χρησης του φορουμ επειδή μπερδεύτηκα; Ένα gps; Μια πινακίδα τουλάχιστον; Κάτι.

ntinti
    Guest
    Εχω να φαω πολλα ψωμια ακομα για να σε φτασω,μπροστα σου ο σπαλιαρας ειναι η καντι καντι η μελισσουλα
    Όποτε Κάνε στην άκρη πιτσιρίκι και άσε τους πραγματικούς και λογικούς άντρες εδώ μέσα να βοηθήσουν τον Πάνο ...
    Γιατί αν κατάλαβες καλά όλοι εδώ μέσα μπορεί να κουβαλάνε την τρέλλα τους αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία απο εσενα που ήρθες εδώ να το παίξεις κάποιος...

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ωραία εγώ 40 οπότε άσε να ξέρω κάτι περισσότερο απο εσενα....
    Τα ροζ συννεφάκια τα έχω ζήσει και τα έχω ξεπεράσει όταν εσύ ακόμα έπινε το γαλατακι σου.
    Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να μιλάς για γυναίκες έχεις ακόμα πολλά χρόνια μπροστά σου και ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις δει τίποτα ακόμα....

Γι αυτόν λοιπόν άσε τους μεγαλύτερους άντρες που ξέρουν πέντε πραγματα παραπανω να βοηθήσουν τον θεματοθετη μας ουσιαστικά!
    Ο καθενας στο target group του ασχολεισου με τους παπουδες της ηλικιας σου,και μην εχεις την ψευδαισθηση οτι καποιος μεγαλυτερος ξερει να χειριστει καλυτερα μια ερωτικη κατασταση απο εναν νεαροτερο.
    Ναι ειδαμε ποσο τον βοηθησαν,αν και ο συγκεκριμενος δε βοηθιεται ουτε με ολη την ψυχιατρικη αθηνων πανω απο το κεφαλι του,του ειπα οτι κατα πασα πιθανοτητα να μην ειναι ο τζορτζ κλουνει και κανει λες και τον σκοτωσα.Μαλλον η αυτογνωσια ειναι το αδυνατο του σημειο

Θα σου δώσω μια συμβουλή.. Να βγάλεις και κάτι από εμάς τα κελεπουρια.

Ο άνθρωπος που έχει ερωτική ζωή (σύμφωνα με εσενα - για σενα- μεγάλη ) δεν κάνει διαφήμιση. Οπότε μπορούμε να καταλάβουμε το επίπεδο της ερωτικής σου ζωής..
    Βρες μου ενα σημειο που λεω οτι ειμαι ο γκουρου του σεξ και που επαινω τον εαυτο μου για κατι,αν δεν το βρεις παρε ενα ζηλετοειπ και βαλτο στο στομα σου

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Όποτε Κάνε στην άκρη πιτσιρίκι και άσε τους πραγματικούς και λογικούς άντρες εδώ μέσα να βοηθήσουν τον Πάνο ...
    Γιατί αν κατάλαβες καλά όλοι εδώ μέσα μπορεί να κουβαλάνε την τρέλλα τους αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία απο εσενα που ήρθες εδώ να το παίξεις κάποιος...
    Ακομα και οι λεξεις πραγματικοι και λογικοι αντρες δειχνει πως ζεις στον προηγουμενο αιωνα,αντε γρηγορα στα Κ.Α.Π.Η.Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια που ερχονται να σου πουνε τα καλαντα τα δινεις πορτοκαλια και καραμελιτσες,πρωτη φορα βλεπω τοσο γεροντιστικη συμπεριφορα απο 40χρονη

george1520
    Guest
    Βρες μου ενα σημειο που λεω οτι ειμαι ο γκουρου του σεξ και που επαινω τον εαυτο μου για κατι,αν δεν το βρεις παρε ενα ζηλετοειπ και βαλτο στο στομα σου
    Δεν με νοιάζει η ερωτική σου ζωή, με νοιάζει ότι ήρθες εδώ να υποτιμήσεις όλα τα μέλη του φόρουμ αποκαλώντας τα "κελεπουρια", μίλησες για τις ελληνιδες (άρα έχεις εμπειρίες και ξέρεις), ειρωνευτηκες ένα μέλος που απλά έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και το παίζεις έξυπνος σε όσους σχολιάζουν..

Όσο για το τελευταίο σχόλιο, πίσω από μια οθόνη μπορείς να κάνεις τον μάγκα, στο επιτρέπω.. Στο επόμενο σου σχόλιο, βάλε την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και άρχισε να μιλάς με σεβασμό για όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτό το φόρουμ και αν δεν μπορείς, απλά κάνε ησυχία.

george1520
    Guest
    Ακομα και οι λεξεις πραγματικοι και λογικοι αντρες δειχνει πως ζεις στον προηγουμενο αιωνα,αντε γρηγορα στα Κ.Α.Π.Η.Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια που ερχονται να σου πουνε τα καλαντα τα δινεις πορτοκαλια και καραμελιτσες,πρωτη φορα βλεπω τοσο γεροντιστικη συμπεριφορα απο 40χρονη
    Είναι και οι εμπειρίες που έχεις γενικά και ξέρεις και την συμπεριφορα που έχει η γυναίκα σε κάθε ηλικία φαντάζομαι.. Απλά μια ενημέρωση, ο αυνανισμός δεν θεωρείται εμπειρία..

ntinti
    Guest
    Για πες και άλλα μπορεις.....
    δεν μπορώ όμως να πέσω τόσο χαμηλά για να σε συναγωνιστω...

Και βλέπεις επιβεβαιώνονται ...Τώρα ακόμα βλέπεις πρώτη φορά τετοια συμπεριφορά από σαρανταχρονη..
    Να παρακαλάς να μάθεις και την άλλη συμπεριφορά που έχουν οι σαρσνταχρονες όμως και μετά έλα να συζητήσουμε ...
    Να δούμε μετά τι εστί γριά...

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast