Results 31 to 45 of 60
-
02-05-2020, 20:51 #31
Ναι πρέπει να το πάρω απλ απόφαση !
Ίσως τελικά δε ήταν τόσο δυνατά τα αισθήματα του ! Γιατί κ εμένα αντιστοιχία μου έχει κάνει τόσα κ εγώ ξενέρωνα
Αλλά δεν σου τελειώνει έτσι ! Εσείς οι άντε σ είστε μάλλον διαφορετικοί σε αυτο!
Μάλλον ήμουν εύκολο θύμα γιατί δεν είχα και εμπειρία στις έχεις ,αφού προέρχομαι από μακροχρόνια
Ευχαριστώ πολύ παντως όλους
- 02-05-2020, 21:00 #32george1520Guest
Ο λόγος που τώρα άλλαξαν οι ρολοι είναι γιατί δεν βλέπεις αυτό που είναι αλλα αυτό που θα ήθελες να είναι.. Τον έχεις βάλει πιο ψηλά από όσο πρέπει και δεν θες να δεις την πραγματικότητα.
Εσύ εκανες την κίνηση σου, ξεκαθάρισες την θέση και τις προθέσεις σου και τώρα κάνε βηματα πίσω.. Αν θέλει καλώς, αν όχι τότε θα προχωρήσεις και σίγουρα θα βρεις κάποιον που θα εκτιμήσει αυτό που είσαι και να νιώσει ότι και εσύ.. Και να ξέρεις, είναι πάρα πολύ όμορφο να είναι αμοιβαία αισθήματα και όχι να περιμένεις να δει κάτι που δεν θέλει να δει.
02-05-2020, 21:27 #33
Υποτίθεται οτ ήταν αμοιβαία
Όσο εγώ κραταγα πισίνες προσπαθούσα
Μόλις τα κατάφερε
Ήθελε κ μάλλον πιο δύσκολη πιστα
Εφόσον δεν υπρχει καμία περίπτωση επανασύνδεση
Έτσι μου έρχεται να στείλω ένα βρεθείτε το κατεβατό να του τα χωσω λίγο να βγάλω όλα αυτά που έχω από μέσα μου
Γιατί απλα έπαιξε μέχρι κ το χτες του είπα οτ τον αγαπώ και είπε ξ εγ σ αγαπώ.
Από που κ ως που να το πει αυτό
Ποοοο
Έχω πολλά νεύρα
Καλύτερα να τα γράφω εδώ
Μην κάνω καμία Τρέλα και τα στείλω σε αυτόν
Αρκετά τον ανέβασα
Απλ πίστευα στην καλή πλευρά που μόνος α ότι είχε
02-05-2020, 21:43 #34george1520GuestΌταν στέλνεις πολλά μηνύματα κουράζεις και ο άλλος δεν μπαίνει καν στην διαδικασια να τα διαβάσει. Κάποτε η σιωπή και η απομάκρυνση κανει μεγαλύτερη ζημιά και κυρίως κάνει καλό σε εμας. Τα ειπες μια, δύο, δέκα δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναπείς.. Βγάλε αυτή την ενέργεια, αυτον τον θυμό κάπου αλλού και θα έρθει η μέρα που θα γελας με τον εαυτό σου που έδωσε τόση σημασία σε ένα άνθρωπο. Η πολλή σημασία δυστυχώς κάνει ζημιά.
03-05-2020, 00:22 #35
Ο κάθε άνδρας έχει τη δική του λογική. Εγώ για παράδειγμα θα το σκεφτόμουν παρα πολύ να προχωρούσα σε μία σχέση με καποια που θα μου έλεγε ότι ήταν πχ 30 χρονών ,και δεν είχε κάνει σχέση στη ζωή της ή μου έλεγε πως είχε 10 χρόνια σχέση με κάποιον. Θα έπρεπε το ένστικτό μου να μου λέει πως δεν υπήρχε περίπτωση να βρω κάποια καλύτερη για να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. Και ο λόγος που θα ήμουν επιφυλακτικός είναι επειδή θα φοβόμουν μην μου βγάλει στη διάρκεια της σχέσης απωθημένα. Θα είχα στην άκρη του μυαλού μου πως επειδή δεν έχει συνάψει σχέσεις ή δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλους άντρες πως ίσως κάποια ημέρα να το επιζητήσει και ίσως σύμβει σε κάποια χρονική στιγμή που εμένα να με αφήσει ράκος.
Ξερεις δεν ζούμε τη δεκαετία του 60 που καποια γυναίκα παντρευόταν με προξενιό ή χωρίς έρωτα κάποιον και λόγω παράδοσης έμενε σε αυτόν, ζούμε στο 2020 που είναι εντελώς φυσικό μια γυναίκα που δεν έχει δοκιμάσει διάφορα ένα πρωί επειδή δεν το είχε κάνει μέχρι τότε να τα επιζητήσει.
03-05-2020, 06:22 #36
εγω σε αυτη τη σχεση νοημα δε βρισκω κανενα αυτος δε προκειτε να δεχτει τους ορους που του βαζεις αν αυτο οραματιζεσε η νομιζεις ειναι πολυ απλο δε γουσταρει ουτε δεχετε κανενα καμανταδορο πανω απ το κεφαλι του και δε τον ενδιαφερει ουτε να εχει καπιον διπλα του αν αυτο νομιζεις επειδη δεν εχει αλλου να παει ουτε ειναι απ αυτους που συγκινουνται το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να κανει αυτο που θελει και οτι δε ταιριαζει στα δικα του μετρα μετα κοιτα αλλου αν μπορεις να κανεις κατι αυτο ειναι να τον εξαγριωσεις και να τον κανεις ακομα πιο αρνητικο απο πριν αυτο ναι γινετε καταρχην δε δεχετε μη τη καμια τη λεξη αρρωστος και μονο που ακουει τη λεξη αυτη η καταλαβαινει οτι τη σκεφτεσαι αυτο του αρκει για να σε τελειωσει πριν καν πεις δευτερη λεξη νομιζεις οτι ειναι ηλιθιος? το ξερεις οτι γεννηθηκε με φωτιση στο να καταλαβαινει οι αλλοι τι σκεφτονται μετα απ αυτο περιμενεις να γυρισει και πισω? με τη καμια αρα οσο καταλαβαινει τι σκεφτετε θα συνεχισει να ειναι ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ οπως ακριβως το ειπες.
03-05-2020, 07:14 #37
Εγώ έχω κάνει δυο υγιείς σχέσεις αλλά και έξτρα γνωριμίες αυτά τα χρόνια !δεν θεωρω ότι κουβαλάω κάποια αποθημενα!φυσικα κατανοώ ότι όλοι μας κάτι κουβαλάμε αλλά οκ στον βαθμό που λες ότι θα έπρεπε να φοβάται μην του μεταφέρω θέματα του παρελθόντος όχι
Είναι ακριβώς το αντίθετο (δεν ειμσι πληγωμένη όπως πολλές γυναίκες στην ηλικία μου )εγώ βιώσει κ εγώ τις εμπειρίες μου
Το «άρρωστος» κ όλα αύτα που αναφέρθηκα
Προφανώς κ δεν το έχω πρι η αναφέρει ποτέ σε αυτόν (μόνοι μου ρώτησα εσάς βάση όσων μου έχει πει ο ίδιος ) επειδή κατάλαβα ότι με σύγκρινε με το παρελθόν του
Εγώ δεν είχα κάποιο θέμα σε αυτή την σχέση και θα είχα κ εγώ φώτιση να καταλάβω ότι δεν επικοινωνούμε καλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη άρα τέλος
Το θέμα είναι ότι δεν έγινε έτσι
Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου ,που την μια μου έταζε τον ουρανό κ την άλλη απομακρυνόταν
Προσπαθούσε να βγάλει θέματα για μα πατήσει να χωρίσει
Ίσως για να του είναι πιο εύκολο κ να μην είναι ο θύτης !
Το μόνο μου λάθος είναι ότι δεν έδειξα εγωισμό να κρατήσω κ εγώ ένα ύψος
Αλλά έκανα πίσω βήματα για να νιώθει αυτός καλά Γιστι νου έδειχνε ότι υποφέρει μόνο κ μόνο στην ιδέα ότι δεν θα τα καταφέρουμε
Ούτε πιεστική ήμουν ούτε τίποτα
Στέλναμε όλη μέρα μνμ (ήμασταν σε επαφή)
Κ αν έκανα να απαντήσω πέντε λέπτα μου έκανε σκηνή
Ενώ αυτός μπορεί ν μην μ απανταγε δυο ώρες κ αν εγώ ρώταγα το επιανε σαν έλεγχο
Κοίταγε μόνο την μια πλευρά.
Σίγουρα έχει Μεγαξυτερη εμπειρία στ να κσνει σχέσεις κ να διαχειρίζεται χωρισμούς καλύτερα
Εφόσον εγώ δεν τα έχω βιώσει
Αλλά η ιστορία δείχνει ότι είναι κάπου περνάει όσο είναι καλά κ όταν τ φύγει απλα το ανακοινώνει στην άλλη θεωρώντας ότι θα έπρεπε ν είναι προετοιμασμένη ;
Πως προετοιμάζεις μια γυναίκα γ αυτό το ενδεχόμενο ; Με γκρίνια ; Η με ερωτολογα ;
Ακόμα και το να πε σ αγαπώ την ώρα που είχαμε τον επίλογο που κόλλαγε ; Να χρυσώσει τ χαπι
Παιδιά
Μπορεί να σας τα έχω κσνει περίπλοκα
Γιατί σας μεταφέρω κ σκέψεις μου ταυτόχρονα
Ήμασταν καλά ,όταν άρχισε ν δένεται παραπάνω άρχισε και να ζυγίζει κάποια πράγματα περισσότερο
Όποτε τ βγήκαν διαφορά σε σχέση με ζηλειες κτλπ
Με πίεσε παρά πολύ αλλά καθόμουν γιατί είχα κ εγώ δημιουργήσει αισθήματα
Μέχρι που τα προβλήματα μεγάλωσαν του το εξέφρασα κ ήταν ανένδοτος στο να χωρίσουμε
Εγώ έκανα πίσω ,μέχρι που απλα αυτός πήρε την δίκη του απόφαση ν χωρίσουμε κ απλα το αναξοινωσε απ τ τηλ
Εγώ θέμα με το πως χεοριστηκε την διαδικασία χωρισμού είχα
Εγώ έκανα πίσω γ αυτόν και να τον ακούσω κ να προσπαθήσουμε κ όλα
Αυτός απλα με άδειασε
03-05-2020, 07:41 #38
Sebakost Διάβασα λίγο βιαστικά το θέμα σου για να πω την αλήθεια, αλλά μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι βγάλαν εσένα πιεστική. Ως προς τις κινήσεις σου μετά τον χωρισμό και τις πολλές συζητήσεις όταν είχατε προβλήματα ναι, αλλά κατά τα άλλα εγώ βλέπω σε αυτόν έναν χειριστικό άνθρωπο που ζηλεύει, σου έκανε σκηνές και ήξερε να σε παίζει ώστε να έχεις φτάσει στο σημείο να τον παρακαλάς. Σιγά το κελεπούρι μωρέ, που σε λέει ελαφριά, ακούει το μακρύ και το κοντό του καθενός και το πιστεύει και σε υποτιμάει, που ζηλεύει και σε καταπιέζει και δεν σε θέλει για εσένα, αλλά για να στο παίζει ανώτερος και να σου δίνει εντολές. Τι πάει να πει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να είσαι μαζί του; Να κόψεις και τον αέρα που αναπνέεις σε λίγο για να μην παρεξηγηθεί ο πασάς στα Γιάννενα; Δες το λίγο πιο απ΄έξω το θέμα και θα δεις ότι γλίτωσες!
Πολλές ανασφάλειες βγάζεις και πάτησε πάνω τους ο τύπος. Όχι ότι δεν είχε κι αυτός τις δικές του, αλλά σε μία σχέση δεν μπαίνεις για να λύνει ο ένας τα ψυχολογικά του αλλουνού, μπαίνεις για να υπάρχει κοινή συνεννόηση, στήριξη και να περνάς καλά, όχι να πέφτουν κλωτσοπατινάδες όλη την ώρα. Οι καβγάδες δεν είναι ποτέ καλό σημάδι ότι δύο άνθρωποι ταιριάζουν. Πάτα Χ και μην ξανασχοληθείς!
03-05-2020, 08:41 #39
Σόνια !αχ άκουσα κ μια υποστηρικτική άποψη !
Ξέρω τα λάθη μου ..αλλά στην τελική εγώ ήμουν ίδια εξ αρχής ! Αυτός άλλαξε και μαζί του κ εγώ ,γιατί όταν ο άλλος αλλάζει και σου βγάζει πλέον αρνητική στάση κ συναισθήματα (γκρίνια,ζήλεια ,ανασφάλειες)εγώ λειτουργώ σαν καθρέφτης ! Όσο με είχε καλά περασαμε τέλεια !μας είχε καλά! Όταν αυτός άρχισε είτε μα επηρεάζεται είτε να ζηλεύει κτλπ
Ξεκίνησε φοβερή παθητική επιθετικότητα προς εμένα ! Το αντιλαμβανόμουν αλλά τα δεχόμουν γιατί έλεγα ότι του βγαίνει επειδή με θέλει κ φοβάται μην με χάσει ! (Επειδή είχα εντοπίσει ότι μπορεί να είναι καλύτερα να χωρίσουνε )και είχα πει τις σκέψεις μου !σκεψη ονως ώστε να το συζητήσουμε από κοινού !
Όταν συζητήσαμε και κατάλαβα ότι τον τάραξε το γεγονός του χωρία και ότι το ερειξα στ τραπέζι αποφάσισα ότι δεν θα το ξανά κάνω ...θα δώσω αέρα στην σχέση όσο κ αν βλέπω πράγματα που μπορεί μα οδηγήσουν σε τέλμα!
Τπτ υποσχέθηκα ότι δεν θα ξανά μιλήσω γ χωρισμό (για να νιώθει ασφάλεια )έτσι κ αλλιώς δεν ήθελα ν χωρίσουμε ! Το εξέφρασα ώστε να το συζητήσουμε !
Συμφωνήσαμε ότι ήμασταν δυο άνθρωποι που ο ένας θέλει τον άλλο πολύ και ότι θα το βρίσκαμε !αυτα όμως που μου έκανε μετά ..κ τα λάθη που έκανα εγώ στην σχέση ήταν ότι (ανέβασα ένα στορυ σελφι πχ ,ότι άρχισα ν απαντήσω πέντε λεπτά συ τηλ )τέτοια πράγματα
Εγώ επειδή δεν μπορούσα γκρίνια έφτασα στ σημείο να γαντζωθώ επάνω του
Δλδ να κάνω το προγραμμα μου βάση αυτού
Να αφήσω στην άκρη ότι προσωπικό μου (ασχολίες ,φιλίες κτλπ)
Κ ήταν λάθος μου
Απλα το έκανα για να νιώσει ότι είναι προταιραιοτητα μου !ενω ο ίδιος δεν με είχε !
Ήταν τύπος που θα τααντιζοταν για κάτι τόσο μικρό (τύπου σελφι )και δεν θα το έλεγε
Απλα θα μου έκανε αντίποινα ! Εγώ δεχόμουν τα αντίποινα χωρίς να ξέρω από που έχουν προέλθει !
Του ζήταγα ειλικρίνεια κ να μου λέει ξεκάθαρα τι τον ενοχλεί
Γιατί είμαι σαν χαρακτηρας πιο χαλαρή και δεν κατανοώ ότι κάποιος μπορεί ν έχει θέμα με κάτι τόσο απλό !ονως σεβόμουν ότι εφόσον ο άνθρωπος μου ενοχλείται
Θα μπορούσα στον βαθμό πιυ δεν με επηρεάζει -πιέζει να το κάνω !
Πως να διορθώσω κάτι πιτ σε ενοχλεί εφόσον δεν το λες .κ πως θα σε μάθω-ξεκλειδώσω όταν καλύπτεσαι .
Απ την άλλη όταν ήμασταν σ ένα σπίτι μαζί κτλπ ήταν όλα τέλεια ..με το πιυ πήγαινα σπίτι μου ξανά τα ίδια
Έπρεπε για να είναι καλά κ να νιώθει ασφάλεια ν με έχει εκεί αλλιώς δεν !ειχε ξεκινήσει με ανασφάλεια απ τη αρχή
Είχα κ εγώ δίκη μου ανασφάλεια
Κ απλα δεν το βρήκαμε
Όσο ήμασταν χαλαροί γιατί οκ ήταν μια καινουρια σχέση και βασικό ήταν ν περνάμε καλά ήταν σούπερ
Όταν αρχίσανε μα δενόμαστε κ να μπλέκονται κ τρίτοι το χάσαμε !
Εγώ παντως νιώθω ότι με έβαλε σε διαδικασία να ρίξω τα τοιχη μου να επενδύσω συναισθήματικα να προσπαθήσω ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει !
Πίεση έβγαλα μόνο στ τέλος που απλα ζητούσα μα έρθει μα μικησουμε από κοντά κ να μην με χωρίζει απ το τηλ ! Ήταν Τόσο παράλογο ;
Τλπ δεν υπάρχει λόγος κ να το συζητάμε απ ότι βλέπω
Ήταν ένα διάστημα καλό μετά όλα μα όλα λάθος
Η αλήθεια είναι ότι τον θέλω πολύ γ αυτό και το συζητάω !
Κ πιστεύω ότι τώρα που μπυ έδειξε γιατί είχε τις συμπεριφορές που είχε κτλπ
Θα μπορούσα να λειτουργώ ανάλογα ώστε να διωρθωθει !
Να ένιωθε επιτέλους ασφάλεια κ να άφηνε τον εαυτό τ ελεύθερο όπως στην αρχή !
Θα μπορούσαμε ν είμαστε πολύ καλά μαζί μειν δύσκολο να υπάρχει αμοιβαίο συναίσθημα κ να το χάνεις στ υπόλοιπα
Εκτός ξανά λέω αν δεν ήταν αμοιβαίο κ προσπαθούσε απλα να επιβληθεί πάνω μου να με καταφέρει κ όταν τ έκανε να με άφησε και να ψάχνει άλλη πιστα να παίξει !
Θα έπρεπε ν το έχω χειριστεί αλλιώς εξ αρχής
Τώρα έγινε κ δεν διορθώνεται απ ότι βλέπω
Έχω πολύ έντονα συναισθήματα όμως κ δεν ξέρω πως να τα κουμαντάρω
Λογικά θα περάσει
Όπως περνάει σε όλους !
*πραγματικα δεν είμαι πιεστική
Δεν ξέρω μην έπεσα στην περίπτωση που δεν του άρεσε ότι δεν ήμουν πιεστική
Γιατί νόμιζε ότι δεν τον ήθελα για να μην είμαι
Αυτό το λέω γιατί με την προηγούμενη σχέση μου είχε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον
Κ δεν υπήρχε πουθενα καταπίεση !
Μου είχε κάνει εντύπωση όταν με είχε ρωτήσει
Καλά ο πρώην σου δεν σ έλεγε τίποτα για τις φωτό στ ινστα πχ
Και του έλεγα όχι αυτός με έβγαζε τι να μ πει ;
Δεν ζήλευε μου έλεγε ; Όχι έλεγα
Ε πως γίνεται μάλλον δεν σε ήθελε .οποτε βγαζω συμπέρασμα ότι αυτός την ζήλεια την έχει ως δείγμα ότι σε γουστάρει
03-05-2020, 10:16 #40
Να σε ρωτησω κατι γιατι ετρωγε σκαλωματα με τις φωτπγραφίες στο ινστα ήταν προκλητικές ή απλώς ήταν ζηλιάρης πιστεύεις και ζήλευε ακόμα και απλες φωτογραφίες; Ξέρεις στη περίπτωση που ειναι ζηλιάρης και μόνο που κατάφερες να μεινεις ελευθερή από αυτόν δωρο ειναι
03-05-2020, 11:21 #41
Δεν ήταν προκλητικές όχι
Απλα έκανε πολλές δεύτερες σκέψεις !
Δλδ οτ μπορεί όταν ανέβαζα φωτογραφία να σκεφτόταν οτ τώρα θα νου στείλουν μνμ και εγώ τα απαντήσω κτλπ !
Ακόμα και στα γεννεθλια μου με ρώτησε αν μου έστειλε κανένας περίεργος μνμ
Λέω γιατί
Μου λέει ε σε γεννεθλια και γιορτές βρίσκουν ευκαιρία να χωθούν !
Ήταν παράλογος ..οκ δεν ήταν απ την αρχή αλλά μετά κατέληξε έτσι ..κ εγώ τα έβλεπα υπερβολικά ,αντί να τον ήρεμησω του έλεγα είσαι παράλογος και γινόμασταν μπίλιες !
Προφανώς δεν με εμπιστευόταν γ αυτό σκεφτόταν όλα αυτά τα Δευτέρα σενάρια !
Και γενικά οτ θέμα είχε περί ζήλειας ήταν με πράγματα που γνώριζε από πριν !
Πχ είχε μάθει οτ επιξοθξωνουσα με κάποιον όταν ξεκινήσαμε κ εμείς
Αλλά δεν ήταν κάτι γ εμένα
Το έκοψα και επέλεξα να μείνω με αυτόν
Ε ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτά ! Το τι έκανα σαν ελεύθερη
Έφτασα στ σημείο μα τ δείξω την τότε συνομιλία να δει ότι ήταν σε στάδιο (γεια τι κανείς )
Κ στην τελική του απάντησα ότι κ εσυ δεν ήσουν εκεί ! Μια έστελνε μια εξαφανιζόταν
Κ δεν μπορούσα να σε πάρω σοβαρά
Αυτός μου απάντησε ότι είχε μάθει ότι μίλαγα με αυτόν γ αυτό κ εξαφανιζόταν
Κ εγώ που να ξέρω όμως ;όταν βλέπεις έναν άνθρωπο την μια μα σ στέλνει κ μα χάνεται γ δέκα μέρες
Λες οκ δεν αξίζει ν ασχοληθείς !
Ε με το που μ είπε ότι εξαφανιζόταν γιατί του είχαν πει ότι μιλάω με τον άλλο
Κατάλαβα την αντίδραση του τα ξεκαθάρισα όλα
Ότι εγώ αυτόν ήθελα κ ας τους να λένε κ μου είπε οκ κ εγώ
Κ συμφωνήσαμε να ήμαστε μαζί για όσο ήμαστε καλά
Κ περασαμε απ τότε ένα 4 μηνο φουλ έρωτα κτκπ
Μέχρι που νιώσαμε ότι έδεσε η σχέση μας και πλέον κυξκοφορουσαμε η ανακοινώναμε με ποιον ήμαστε
Ε τότε άρχισαν τ προβλήματα
Έλεγε είμαι με την τάδε
Κ του έλεγαν λόγια ! Πχ ήταν μ εκείνον
Δεν κάνει γ σοβαρη σχέση κτλπ
Ο χαρακτηρας μ φτάσει απ ότι έχω καταλάβει
Ειμσι πολύ κοινωνική και ίσως οι άντρες το εκλαμβάνουν αλλιώς αν τους μιλάει μια ωραία γυναίκα !
Κ εγώ κ αυτός είμαστε αρκετά ωραίοι τύποι
Κ αυτός πολύ ποθητός κτλπ !
Γενικά υπήρχαν 3οι γκόμενες που ζήλευαν τέτοια πράγματα
Σε μια μικρή κοινωνία συμβαίνουν αύτα..
Εγώ όσο ήμουν σ σχέση δεν έδωσα δικαίωμα
Με κυνήγαγε η πριν εικόνα μου !
Κ ότι χαιρέτησα ένα βράδυ ένα γνωστό μου (που ονως μας είχαν βγάλει ζευγάρι )
Σας λέω υπάρχουν θέματα στις κλείστε κοινωνίες
Κ δυστυχώς δεν αφήνουν ζευγάρια να καταλήξουν καλά !
Με τον πρώην μου την μεγάλη σχέση
Ήμασταν ο ένας γ τον άλλον δεν αφήσανε τέτοια να εισχωρήσουν
Αλλά αυτός με ήξερε ,ήξερε πως κινούμε τον χαρακτήρα μου κ όλα
Ο καινούριος ποτέ δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι είμαι εκεί γ αυτό.
Πάντα έκανε μόνος του δεύτερες σκέψεις
Ίσως λειτουργούσε αυτός έτσι κ είχε κριτήρια του τι κάνει ο ίδιος !
Αλλά γιατί μου έδειξε τόσο συναίσθημα κ τόσο πολύ ότι θέλει να είναι μαζί μου κ τέλος
Γιατί τόσες μεγάλες κουβέντες αν ήταν κάτι τόσο επιφανειακό
Όταν έχεις δυνατά συναισθήματα θεωρω ότι παλεύεις
Δεν αφήνεις ούτε να επηρεαστείς από τρίτους
Ούτε τ παρατάς όταν ζορίζεσαι
Επενδύεις στην σχέση να την δουλέψετε μαζί για να αντέχει σε τέτοια !!
Εμένα μετά απλα φούντωσαν οι γκρίνιες οι ζηκειες κ η ακατανόητες συμπεριφορές
Που κ εγώ αντιδρούσα σε αυτές σκατα
Γιατί δεν καταλάβαινα από που προέρχονται !
Μέχρι κ στ τέλος που μ είπε δεν μπορω άλλο αυτή τη κατάσταση μου έφυγε ξενέρωσα
Ταυτόχρονα είχε νεύρα κ μου έκανε ζήλεια για ασήμαντα ! Σε νοιάζει αν έχεις ξενερώσει κ πάρει Τισό σοβαρή απόφαση τελική
Αν εγώ έβαλα φωτογραφία με ποδήλατο η το οτιδήποτε
Ξενερώνεις κ δεν σε ενδιαφέρει κάτι τι κάνει ο άλλος
Γ αυτό στ αρχή ήμουν μπερδεμένη
Κ σκεφτόμουν αν έχει μεσολαβήσει κάτι για να πάρει την απόφαση
Αν έχει πιεστεί
Αν έπαθε καμία κρίση πανικού
Αν ήταν αντίδραση
Τα σκεφτόμουν όλα
ΤλπLast edited by Sebakost; 03-05-2020 at 11:44.
03-05-2020, 11:32 #42
Και δεν χαίρεσαι που γλύτωσες από αυτό το αστέρι; Θα σου ειχε κάνει το βιο αβίωτο...
03-05-2020, 12:31 #43
Το ξέρω ρε γαμωτο απλα ξέρετε κ εσείς οτ πολλές φορές τε συναισθήματα Θεωρούσα οτ θα το βρίσκαμε
03-05-2020, 13:15 #44
Πληγη η κλειστή κοινωνία σε μια σχέση, βαζει λογια και την διαλύει σε μια στιγμή, αλλά δεν είναι μόνο αυτό είναι και η ανοησια του άνδρα να το παίξει ότι εγώ κάνω την γυναικα ότι θέλω για να δειξει πως είναι ο άντρακλας του χωριου
04-05-2020, 06:09 #45
εγω το μονο που βλεπω στην ιστορια αυτη ειναι καπιον που το θεμα δε τον ενδιαφερει και σε εχει για χαρισμα