Πρόωρη εκσπερμάτωση και κακή ψυχολογία... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Junior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    αν χρησιμοπιοιεις συνεχεια τετοια προφυλακτικα ειναι καλο?
    η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω δοκιμάσει , γενικά λόγο του ότι προσπαθούμε να κάνουμε παιδί , δεν μπορώ ούτε να χρησιμοποιήσω προφυλακτικά , ούτε να αυνανιστώ μέσα στην μέρα πριν κάνουμε σεξ γιατί θα αποδυναμωθεί το σπέρμα.....Μέσα σε όλα αυτό τα κάνει όλα λίγο πιο δύσκολα. Γενικά προσπαθώ να έχω άδειο το μυαλό μου και χαλαρό αλλά το θέμα είναι ότι αν το σώμα μου μου δώσει ένδειξη ότι τελειώνω τότε χάνω την ηρεμία μου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by shaman003 View Post
    η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω δοκιμάσει , γενικά λόγο του ότι προσπαθούμε να κάνουμε παιδί , δεν μπορώ ούτε να χρησιμοποιήσω προφυλακτικά , ούτε να αυνανιστώ μέσα στην μέρα πριν κάνουμε σεξ γιατί θα αποδυναμωθεί το σπέρμα.....Μέσα σε όλα αυτό τα κάνει όλα λίγο πιο δύσκολα. Γενικά προσπαθώ να έχω άδειο το μυαλό μου και χαλαρό αλλά το θέμα είναι ότι αν το σώμα μου μου δώσει ένδειξη ότι τελειώνω τότε χάνω την ηρεμία μου....
    κοκκινο κρασι που λενε οτι βοηθαει εχει δοκιμασει?

Junior Member
    Θα το δοκιμάσω. Βέβαια χθες που έκανα σεξ προσπάθησα να κάνω αργές ανάσες, χαλαρές σκέψεις αλλά νομίζω αυτό τα έκανε χειρότερα από ότι αν δεν έκανα τίποτα.....Γμτ εκνευρίζομαι εκεί που πιστεύω ότι πάω καλύτερα το χάνω και στεναχωριέμαι και για εμένα αλλά και για την γυναίκα μου.

Senior Member
    Θα το δοκιμάσω. Βέβαια χθες που έκανα σεξ προσπάθησα να κάνω αργές ανάσες, χαλαρές σκέψεις αλλά νομίζω αυτό τα έκανε χειρότερα από ότι αν δεν έκανα τίποτα.....Γμτ εκνευρίζομαι εκεί που πιστεύω ότι πάω καλύτερα το χάνω και στεναχωριέμαι και για εμένα αλλά και για την γυναίκα μου.
    καλημερα.
    απο την στιγμη που τα ειχατε βρει σεξουαλικα με την συντροφο σου και εισασταν ικανοποιημενοι, δεν χρειαζεται τοσο ζορι.
    καντε το παιδι που θελετε και εμτα επιστρεφετε στυς τροπους που σας βολευαν και ελυναν το προβλημα.
    και οταν γινει αυτο, θα βελτιωθει και πραγματικα, γιατι θα σου φυγει το αγχος.
    ας περασαν τα 2χρονια. καποια στιγμη θα το κανετε το παιδι μετα μπορειτε να επιστρεψετε σε αυτα που λειτουργουσαν.
    εισαι τυχερος που εχεις μια τοσο υποστηρικτικη συντροφο.
    ευχομαι ολα να πανε καλα.

Senior Member
    μην το σκεφτεσαι,γιατι με την σκεψη αυτη εχεις αντιθετα αποτελεσματα
    χειροτερα γιατι?

Junior Member
    Το ξέρω μακάρι να μπορούσα να σας δείξω πόση προσπάθεια κάνω για να έχω χαλαρό μυαλό χωρίς να το σκέφτομαι. Μου θυμίζει τον αλκοολικό που μετά από ένα μεγάλο διάστημα Χ ρις τπτ υποτροπιαζει με ένα ποτιρακι κρασί.....

Senior Member
    το τριβολι που σου είπαν τα παιδιά το δοκίμασες?
    δεν θέλει και να κατεβάσεις ολόκληρο το. μπουκάλι με κρασί
    ένα ποτηράκι θέλει

η πρόωρη εκπερματωση σε τι επηρεάζει στην τεκνοποίηση?

Junior Member
    Δεν επηρεάζει την τεκνοποίηση απλά για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να αυνανίζεσαι ώστε να είναι πιο ισχυρό το σπέρμα και κάνεις ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις (προφανώς) !

Το τριβόλι τι είναι ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    απο την στιγμη που τα ειχατε βρει σεξουαλικα με την συντροφο σου και εισασταν ικανοποιημενοι, δεν χρειαζεται τοσο ζορι.
    καντε το παιδι που θελετε και εμτα επιστρεφετε στυς τροπους που σας βολευαν και ελυναν το προβλημα.
    και οταν γινει αυτο, θα βελτιωθει και πραγματικα, γιατι θα σου φυγει το αγχος.
    ας περασαν τα 2χρονια. καποια στιγμη θα το κανετε το παιδι μετα μπορειτε να επιστρεψετε σε αυτα που λειτουργουσαν.
    εισαι τυχερος που εχεις μια τοσο υποστηρικτικη συντροφο.
    ευχομαι ολα να πανε καλα.
    Πολύ σωστά τα λόγια σου. Το έχω σκεφτεί πολλές αυτό που λες απλά ίσως διαβάζοντας το από κάποιον ίσως με κάνει να το κατανοήσω ουσιαστικά!

Senior Member
    Δεν επηρεάζει την τεκνοποίηση απλά για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να αυνανίζεσαι ώστε να είναι πιο ισχυρό το σπέρμα και κάνεις ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις (προφανώς) !

Το τριβόλι τι είναι ?
    εννοείται χωρίς προφυλάξεις θα κάνεις αν θέλεις παιδί!
    δηλαδή ένας που αυνανιστηκε και κάνει σεξ μετά με έναν άλλον που δεν έχει αυνανιστει θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τεκνοποίηση?

το τριβολι είναι ένα βότανο που βοηθάει την στύση,θέλει προσοχή όμως

Page 2 of 2 FirstFirst 12